Eborg wrote:Kakva su iskustva sa tetovažama na dijelovima tijela na kojima inače rastu dlake (prsa, noge, podlaktice i sl.)? Nisam nešto pretjerano čupav no ne da mi se ići na depilaciju k'o žena svako malo.

Ne brine me toliko da li će se vidjeti već da li će rast dlaka utjecati na kvalitet tetovaže.
I koliko uopće treba napraviti "pripremu"? Npr. znam lika koji ima full sleeve i nije se htio tetovirati dok u teretani nije nabio definiciju mišića jer na drugoj ruci uradio tetovažu i kako se nabildao (ništa pretjerano) dobio je strije od širenja kože i sad ima ćize preko tetovaže, niđe veze.
Isto tako - boja ili crno-bijelo, šta je trajnije?
ja imam tetovaciju na nozi i jedino ti moze sj.. kvalitet tetovaze to ako cupas dlaku iz korjena hehe (sto ti kao musko ne bi trebao, jel'te

) jer onda dlaka uraste i pojavi se kao mala bubuljica.. ako to prckas, k'o sto sam ja, mozes razbatalit tetovazu.. sreca, kod mene je samo ta jedna tackica, pa nije za past u nesvijest, ali inace nema problema

pa na svim dijelovima tijela rastu dlake, jeboga mis, ne bi se niko tetovir'o da se to tako lako unistava

slobodno ti opleti i sretno

ps. sto se tice tetovaza u boji, ja ih nisam veliki ljubitelj i sve moje su ili crne ili crne sa sjenama, ali neko ko je radio boje ce ti reci koliko su trajne.. kod mene je iskljucivo stvar ukusa

samo crno-bijele