Za one koji nemaju fejsbuk, novi SMF se održava u amfiteatru Doma mladih sedmog aprila
Lineup ce se objavljivati svakog petka od sutra.
Moderator: _BataZiv_0809
Da čitao sam, ja mislio da su ga privle zbog neke tuče. A kasnije pročitah da bi mogoa biti oduđen i za ubistvo iz nehaj. Nešto mi žao i jednog i drugog, uglavnom mislim da će ovo baciti ljagu na globalnu metal zajednicu jer će pjevač jednog velikog benda biti optužen za ubistvo.EdoI wrote:Ako vam je promaklo, Randy Blythe (vokalista Lamb of Goda) izgleda optužen za ubistvo![]()
Na koncertu u Pragu je valjda odgurnuo čovjeka koji je htio uskočiti na binu, da bi se sad, dvije godine kasnije, ispostavilo da je podlegao tada zadobivenim povredama.
Valjda će sve izaći na dobro.
Druga stvar, sad sam na odmoru, uskoro i odoh malo izvan BiH, a nisam ništa novo slušao ove godine još od februara, pa dajte mi prijedloge šta da preslušam, šta je jače odjeknulo u ovom proteklom periodu i tako dalje.
Azaghal - NemesisEdoI wrote:Ako vam je promaklo, Randy Blythe (vokalista Lamb of Goda) izgleda optužen za ubistvo![]()
Na koncertu u Pragu je valjda odgurnuo čovjeka koji je htio uskočiti na binu, da bi se sad, dvije godine kasnije, ispostavilo da je podlegao tada zadobivenim povredama.
Valjda će sve izaći na dobro.
Druga stvar, sad sam na odmoru, uskoro i odoh malo izvan BiH, a nisam ništa novo slušao ove godine još od februara, pa dajte mi prijedloge šta da preslušam, šta je jače odjeknulo u ovom proteklom periodu i tako dalje.