Da li ste umorni od svega?
- hrle1976
#177 Re: Da li ste umorni od svega?
Ma nisam umoran od svega ali od jedne stvari sam u zadnjih par godina vise i nego umoran. Jel sad to neka faza kod ljudi u 30 godinama ili je do mene pojma nemam ali mi ide na zivice. Ide mi na zivice kad je prica o prijateljstvu i dogovorima kao sto su izleti za vikend itd. I ako mi svi imamo svoje obveze, poslove i brige itd. sto nam uzima vrijeme na jedan ili drugi nacin opet nekontam da ako imas dogovor ili ako je prica o nekoj organizaciji izmejdu nas (prijatelja) pa ako ce neko uzeti vecu iniciativu da se projekat realizuje (a ja to cesto preuzmem u svoje ruke) npr. za neki vikendski izlet na brdo ili do vikendice ili do nekog drugog grada u drugoj drzvai itd. Da uvijek upadnem u sitauaciju gdje pocnem da se osjecam da sam dosadan drugima pa cak nekako sebi opravdam stanje, da zboh toga me u ovom slucaju i ignorise neko. Npr. pokusam te nazvati jednom, dva puta, pa ostavim poruku jer mi treba odgovor npr. jel osobi moguce uzeti slobodu na petak xy. Pa nisam ni poslje 7 sati nema osgovora, pa ni poslje jednog dana, pa opet pokusam da nazovem jednom, dva puta pa mi vise prekipi da bi se taj isti sjetio ili da poslje 5 dana odgovri. I onda se desi nekada da se sve ganja pet do dvanest ili da izlet propadne pa se onda je osjecam krivim. E od tog sam umoran i preko glave.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#178 Re: Da li ste umorni od svega?
Nisam umoran od svega. Izdržao je Mujo i gore i duže blokade. Samo su ovog ljeta udarili na bh. šume, a poznato je da su Bosnu i narode bosanske, nakon silnih ratova, uvijek spašavale i izvlačile iz kriza ŠUME!friskyoreo wrote:Posle cu pisati opsirnije sta i kako, upravo me drzi taj osjecaj da sam umoran od svega, pa mi se i ne pise puno...![]()
![]()
Ne vjerujem da će bošnjački narod pristati na definitivnu podjelu Bosne jer bi to bilo ravno samoubistvu.
Bošnjakistan bi bio ucjenjivan, blokiran, kinjen, onemogućavan,...sa svih strana. Recimo Pelješkim mostom.
PODJELA VLASTI U BIH - DA, PODJELA VLASTI I TERITORIJE PO ETNO PRINCIPIMA - NE!
- Logovan
#179 Re: Da li ste umorni od svega?
Samo da kažem da sam i ja jedan od onih koji su umorni od svega. Ja sam mislio da nas nema puno, a vidi koliko nas je. 
-
K4bilj
- Aleluja
#181 Re: Da li ste umorni od svega?
...ma jok, a šta je to umor?!...imam iznimnu energiju... 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#182 Re: Da li ste umorni od svega?
Kakav umor, sa merakom ću dati glas lijevoj opciji, ''maloj stranci'' sa velikim ljudima, SDU! Zapravo, 2 glasa iz porodične obitelji.

- Zox
#183 Re: Da li ste umorni od svega?
Ne znam koliko ih je ukupno u stranci, ali znam, jer sam vidio svojim ocima, da je jedan od njih obijao granape u centru sarajeva i l pucao da preplasi civile koji su to isto htjeli uraditi.
- PipiDugaDevetka
#184 Re: Da li ste umorni od svega?
Mene moja bivša nagovarala da čupam radijatorske cijevi iz izgorene Vijećnice.
-Šta ti je bona, dok se Grad ruši i brani, ja da kradem,...a u policiji. To u ratu, na licu mjesta, prijeki sud KRIV JE, ZATEČEN i tane u čelo!
Do vojnih je vlasti što nije bilo tako, pa ko god trafiku razvali, takme u loče! Za na primjer.
-Šta ti je bona, dok se Grad ruši i brani, ja da kradem,...a u policiji. To u ratu, na licu mjesta, prijeki sud KRIV JE, ZATEČEN i tane u čelo!
Do vojnih je vlasti što nije bilo tako, pa ko god trafiku razvali, takme u loče! Za na primjer.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#185 Re: Da li ste umorni od svega?
umoran sam od petljanja, laži, lažnih obećanja, nejasnoća, dezinformacija,
bukvalno su svuda oko mene popiše mi energiju
- PipiDugaDevetka
#186 Re: Da li ste umorni od svega?
Osnuj udruženje u kojem ćeš članove udruge obučavati kako ukiseliti kupus, paprike, krastavce, ajvar napraviti,...nazovi ga ''OLD KISELI KUPUS'' ....Pravo me smiruje rendanje/ribanje kupusa,...i gledanje u perilicu-veš mašinu dok se bubanj vrti.Black swan wrote:umoran sam od petljanja, laži, lažnih obećanja, nejasnoća, dezinformacija,
- mO k3
#188 Re: Da li ste umorni od svega?
Bilo je i toga onako bas umorno od svega ,prosla godina katastrofalna ,ali covjek mora izaci iz te neke dubine,ponora ,oteti se od "negativnih" misli mada moram napomenuti da mi prosle godine nije bilo zdravlje bas najbolje ... gledati naprijed ,uzeti malo vise vremena za sebe
I eto me danas
...zestoka pozitiva ,jos vise ambicijozniji nego prije dvije godine 
I eto me danas
- iz dna duše
#189 Re: Da li ste umorni od svega?
Da se prijavim....
Jesam!
Jesam!
- coek
#190 Re: Da li ste umorni od svega?
...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:24, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
#191 Re: Da li ste umorni od svega?
To i jeste osobina pravih bosanaca svih felaa, da tugu, bilo kakvu utapaju u bosanski blues, bosanski fado i slične tugaljive pjesme (Toma Zdravković) i povelike količine alkohola,...ali i uz druženje. Đećeš piti sam?!
-
ChipyChips
#192 Re: Da li ste umorni od svega?
Da je pobjeci gdje iz ove drzave 
- PipiDugaDevetka
#193 Re: Da li ste umorni od svega?
Ja sam onemogućen da bježim, a bio sam u pečalbi kratko, pa se ''povratio''.ChipyChips wrote:Da je pobjeci gdje iz ove drzave![]()
Pobjegni virtualno,...uz muziku, ...nađi zamjenu za stvarni bijeg. Naspi vode u monitor, pa SURFAJ!
- iz dna duše
#194 Re: Da li ste umorni od svega?
Ma ja, pobjegnemo k'ofol i vratimo se k'o preporođeni...probat ću za vikend...sada sam "umorna od svega", mrsko miPipiDugaDevetka wrote:Ja sam onemogućen da bježim, a bio sam u pečalbi kratko, pa se ''povratio''.ChipyChips wrote:Da je pobjeci gdje iz ove drzave![]()
Pobjegni virtualno,...uz muziku, ...nađi zamjenu za stvarni bijeg. Naspi vode u monitor, pa SURFAJ!
- gidora
#195 Re: Da li ste umorni od svega?
Da li ste umorni od svega ?
Ja jesam ,i to odavno
Ja jesam ,i to odavno
- VeriBizi
#196 Re: Da li ste umorni od svega?
Ja 'vako mlada, sretnica pod nebeskom kapom, da budem umorna?
Kak'i, nema šanse.
Kako ide ona stara narodna
: "Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima jer bi sudbina mogla početi da te liječi krupnim".

Kako ide ona stara narodna
-
Ko to smat
#197 Re: Da li ste umorni od svega?
Jesam jer putujem na poso 1,5 sat dakle 3 dnevno a da drugo sta trazim tesko u ovim godinama znaci suti putuj in radi a da sam umoran jesam i te kako.
- _tulumba_
#198 Re: Da li ste umorni od svega?
Joj teme, ubila se za mene..taman me krenulo nesto fino s poslom, i danas neka hebena vijest..a toliko sam se trudio i sve, znaci danas sam bas izgovarao" jbte, zar ja ne mogu nikad dahnuti dusom, bar malo"... Jesam, preumoran..nekad kontam, ima li jos kakvog tereta da mi se natovari na ledja, jbmu .. 
- _tulumba_
#199 Re: Da li ste umorni od svega?
Narod je glup, jer da je pametan, do sad bi bili Svicarska..hebo mudrosti od kojih koristi nema..Kad je covjeku muka, ma nek' ne trpi ni sekunde.VeriBizi wrote:Ja 'vako mlada, sretnica pod nebeskom kapom, da budem umorna?Kak'i, nema šanse.
![]()
Kako ide ona stara narodna: "Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima jer bi sudbina mogla početi da te liječi krupnim".
![]()
- potočanka
#200 Re: Da li ste umorni od svega?
trenutno jesam a biće to i gore