Ti vrijediš za još 10%vratnik wrote:Jao izvinite, ja glasah.
bi - ne bi (samo za žene)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nellington
#176 Re: bi - ne bi (samo za žene)
- žulijan asanž
#177 Re: bi - ne bi (samo za žene)
ne dam tebi krušku, ima pedes'ipet stepeni porazbijat ćeš mi inventar*mima* wrote:žulijan asanž wrote:*mima* wrote:dokleN ste?
evo i inspektora. oš pelinkovac jedan?
jok .....ja samo krušku
- Jack Be Nimble
#178 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Ja se drzim onog pravila da je 10% ljudi cisti hetero, 10% cisti homo ovo sve ostalo je BI. Eh sada za nekih je BI granica drzanje za ruke, a za neke i nesto vise.
-
Strpljiva
#179 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Da bi bio iskren prema sebi, moraš se upoznati. A koliko nas to može tvrditi 100%?! Anketa je anonimna i nema razloga za biranje pogodne opcije. Ali sigurno nije i relevantan pokazatelj.žulijan asanž wrote:to bi morali njih pitati. i daj mi jedan dobar razlog iz kojeg ne bi bile iskrene?Strpljiva wrote:Prije nego odgovorim, pitanje. Misliš li da je tih 44% žena bilo iskreno? Prvenstveno prema sebi?
Isto vrijedi i za onih 99% muškaraca koji se ne mogu zamisliti kao hadžije.
-
*mima*
#180 Re: bi - ne bi (samo za žene)
žulijan asanž wrote:
ne dam tebi krušku, ima pedes'ipet stepeni porazbijat ćeš mi inventar
ne razbijam......kad popijem maznem se sa nekom zenskom
- žulijan asanž
#181 Re: bi - ne bi (samo za žene)
fuj*mima* wrote:žulijan asanž wrote:
-
vratnik
-
*mima*
#183 Re: bi - ne bi (samo za žene)
žulijan asanž wrote:fuj*mima* wrote:žulijan asanž wrote:
- ljubav_aha
#184 Re: bi - ne bi (samo za žene)
jednsotavno sam zakljucila: zulijan svojim iksustvom ( sve tvoje djevojke su priznale bi-sklonosti) pokusava indirektno podvuci ,kako je svaka zena potencijalna bižulijan asanž wrote:ko je to rekao i gdje? ja nigdje nisam rekao da svi straight moraju biti optereceni istospolnim odnosom.... pa ne znam zašto imaš potrebu da to naglašavaš....naravno da ne moraju....ljubav_aha wrote:pa ne moraju svi straight biti optereceni isitopolnim odnosom
- ljubav_aha
#185 Re: bi - ne bi (samo za žene)
gdje si pronasao takvo praviloJack Be Nimble wrote:Ja se drzim onog pravila da je 10% ljudi cisti hetero, 10% cisti homo ovo sve ostalo je BI. Eh sada za nekih je BI granica drzanje za ruke, a za neke i nesto vise.
- žulijan asanž
#186 Re: bi - ne bi (samo za žene)
pa nemaš zašto zaključivati, ako sam ja jasno na više mjesta rekao da to ne mislim. evo i sad ponavljam još jednom.ljubav_aha wrote:jednsotavno sam zakljucila: zulijan svojim iksustvom ( sve tvoje djevojke su priznale bi-sklonosti) pokusava indirektno podvuci ,kako je svaka zena potencijalna bižulijan asanž wrote:ko je to rekao i gdje? ja nigdje nisam rekao da svi straight moraju biti optereceni istospolnim odnosom.... pa ne znam zašto imaš potrebu da to naglašavaš....naravno da ne moraju....ljubav_aha wrote:pa ne moraju svi straight biti optereceni isitopolnim odnosomiako se bi-naklonjenost moze zadrzati iskljucivo u svijetu maste
- pustopoljina
- Jack Be Nimble
#188 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Prica se po mahali...ali cuo sam to u par navrata u zadnjih 10 godina. Sigurno pokupio sa queer eye for the straight guy.ljubav_aha wrote:gdje si pronasao takvo praviloJack Be Nimble wrote:Ja se drzim onog pravila da je 10% ljudi cisti hetero, 10% cisti homo ovo sve ostalo je BI. Eh sada za nekih je BI granica drzanje za ruke, a za neke i nesto vise.
Ja sam BI po tom pravilu; izvedi me, kupi mi pice, veceru i haj sam kucisome like the attention they receive from other men;
- ljubav_aha
#189 Re: bi - ne bi (samo za žene)
drustvo mjenja nacin razmisljanja,konstatno,a naucne discipline vjekovima pokusavaju naci odgovor od osoba koje su naravno pod uticajem drusvteni promjenaJack Be Nimble wrote: Prica se po mahali...ali cuo sam to u par navrata u zadnjih 10 godina. Sigurno pokupio sa queer eye for the straight guy.
Ja sam BI po tom pravilu; izvedi me, kupi mi pice, veceru i haj sam kucisome like the attention they receive from other men;
- Jack Be Nimble
#190 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Nisam ja pod uticajem drustvenih promjena, nego sam pod uticajem faxovanja, gladi. skupljanja para za knjige i veceru. Prema tome ako me neki gay hoce sa mnom da izadje na veceru ja uvijek spreman 
-
Hodidid
#191 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Njegovu polaznu tezu ta statistika ne moze dovesti u pitanje jer nije on jedini koji je zapazio da hetero djevojke/zene imaju veci stepen fleksibilnosti kad su u pitanju istospolne veze ili odnosi.nellington wrote:Statistika kaže da je ~10% osoba koje su glasale na ovoj anketi ustvari muškog pola, ljudi kojima je dosadno i koji lagano trollaju tvoje naučne metode razotkrivanja ženske seksualnosti.
Teza mu je neupitna. Moze se reci da je aksiom.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#192 Re: bi - ne bi (samo za žene)
nekad su sve zene bile kurve..sad su napredovale, postale su heteroseksualne dame s homoseksualnim sklonostima
-
Hodidid
#193 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Naj se jediti. Feminizam na ovom podforumu je malo neprikladan pogotovo u kontextu ove diskusije. Niti je ko spominjao kurve niti se zene vrijedja konstatacijom da su fleksibilnije po spomenutom pitanju.To je cinjenica koja je uzrokovana nizom faktora. Ti se ne pronalazis u tome. Super. Ima djevojaka/zena koje se pronalaze i to je to.plain vanilla wrote:nekad su sve zene bile kurve..sad su napredovale, postale su heteroseksualne dame s homoseksualnim sklonostima
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#194 Re: bi - ne bi (samo za žene)
vrijedja se nametanjem misljenja
vecina zena se izjasnila suprotno, ali vi na osnovu par iskustava tvrdite drugacije
mozda su vam to zene priznale jer znaju da vas to pali?
vecina zena se izjasnila suprotno, ali vi na osnovu par iskustava tvrdite drugacije
-
Hodidid
#195 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Moje ne. Obicno "izlete" na sitnicama. Jednostavno, lako ih procitati. Vjerovatno je tako i kod Zulijana. Otprilike imamo ista iskustva sa zenama. Nema tu velike mistike.plain vanilla wrote:vrijedja se nametanjem misljenja
Last edited by Hodidid on 28/12/2011 13:27, edited 1 time in total.
- žulijan asanž
#196 Re: bi - ne bi (samo za žene)
ko, gdje i kad je bilo šta pokušao da nametne na ovoj temi?plain vanilla wrote:vrijedja se nametanjem misljenja
-
Strpljiva
#197 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Eh sada, ono što mene interesuje jeste vaša komunikacija kada su morale "izlijetati", a vi "čitati"?
-
Hodidid
#198 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Komunikacija je spiritualna.Ima tu i ezoterije.Strpljiva wrote:Eh sada, ono što mene interesuje jeste vaša komunikacija kada su morale "izlijetati", a vi "čitati"?
Last edited by Hodidid on 28/12/2011 13:33, edited 1 time in total.
- žulijan asanž
#199 Re: bi - ne bi (samo za žene)
komunikacija najnormalnija, otvorena normalna. taj segment o kojem pričamo je jedna mala kap u moru te komunikacije i uopšte veze. u biti, vrlo nebitna za tu samu vezu.Strpljiva wrote:Eh sada, ono što mene interesuje jeste vaša komunikacija kada su morale "izlijetati", a vi "čitati"?
meni je samo zanimljivo što se to ponavljalo cijelo vrijeme sa mojim djevojkama.
-
Strpljiva
#200 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Lucky youžulijan asanž wrote:komunikacija najnormalnija, otvorena normalna. taj segment o kojem pričamo je jedna mala kap u moru te komunikacije i uopšte veze. u biti, vrlo nebitna za tu samu vezu.Strpljiva wrote:Eh sada, ono što mene interesuje jeste vaša komunikacija kada su morale "izlijetati", a vi "čitati"?
meni je samo zanimljivo što se to ponavljalo cijelo vrijeme sa mojim djevojkama.
Ja mislim da su neke rekle pod pritiskom