burek_in_space wrote:Ne varam, ali znam gdje ima najjeftiniji dnevni boravak u Sarajevu.
jel to ono prema kiseljaku za 15 KM 2 osobe?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
burek_in_space wrote:Ne varam, ali znam gdje ima najjeftiniji dnevni boravak u Sarajevu.
Chekaj dok se josh par njih javi, pa cu vas onda sve djuture ofirati gdje to hodateVenomousV wrote:
jel to ono prema kiseljaku za 15 KM 2 osobe?![]()
ne treba meni to, ali vidjeh neki danburek_in_space wrote:Chekaj dok se josh par njih javi, pa cu vas onda sve djuture ofirati gdje to hodateVenomousV wrote:
jel to ono prema kiseljaku za 15 KM 2 osobe?![]()
![]()
Cuj samo muskarci? Pa s kim se to ti toliki muskarci "odradjuju?piupiu wrote:Sta je to emocionalna prevara? Mislim, ako je dvoje ljudi blisko, ali ne spavaju zajedno (i ne namjeravaju), onda se to obicno zove prijateljstvo, a ne nevjera? Takodje znam puno ozenjenih muskaraca koji 'odradjuju' jednovecernje sheme, ali to ne smataraju varanjem. Elem ... definicije, definicije ...zelenashica wrote:Je l' se pitanje odnosi samo na fizičku prevaru ili u pitanje ulazi i emocionalna prevara(po meni je emocionalna puno gora)?lijep dan wrote:Pitanje za ozenjene muskarce. Koliko ste dugo u braku i da li ste vjerni? Molim samo iskrene odgovore.
Mozda sa slobodnim curama? Ali samo mozda.Korisnicko ime wrote:Cuj samo muskarci? Pa s kim se to ti toliki muskarci "odradjuju?piupiu wrote: Sta je to emocionalna prevara? Mislim, ako je dvoje ljudi blisko, ali ne spavaju zajedno (i ne namjeravaju), onda se to obicno zove prijateljstvo, a ne nevjera? Takodje znam puno ozenjenih muskaraca koji 'odradjuju' jednovecernje sheme, ali to ne smataraju varanjem. Elem ... definicije, definicije ...
Medjusobno?
stani malo, ako neces da pojedes svoju sniclu i pomfrit, odes i pojedes pitu, pa ako hoces opet sutra da jedes sniclu i pomfrit, neces valjda uzeti onu jucerasnju porciju, ili hoces? po mojoj logici, ides po novo, svijeze, a ne po ono staro. sad ovo dodje kao doza filozofije (kao da nam je to ikad bila slabija strana), ali mislim da ta tvoja ne pije puno vode. gadno je jesti sniclu i pomfrit koje si ostavio 24 sata dok si jeo svjez burek, a necu komentarisati poredjenje zena sa sniclom i pitom. samo se iskreno nadam da nece biti i onih (a hoce, kako je sve ovo krenulo) kojim ce i vlastito dijete biti "cevap, koji ponekad treba smazati", iako nije preporuceno. cao.ba, a kasnije na religijsku temu svi da pricamo kako je Bog okrutan i kako djeca u Africi umiru radi Njega.DinoZe wrote:Ali ima i ona, ako svaki dan jedes sniclu i pomfrit, hoces nekada malo i da promijenis npr. da jedes pitu. Sto ne znaci da ti ne volis sniclu i pomfrit. Prekosutra ces je opet jesti i biti ce ti najbolja.Katy wrote:Ja sebe ne vidim kao zastarjelu ako kritikujem ovaj (ne znam kako da ga nazovem)stav ,imam super brak,nemam problem nikakvih i 'obogacujem' se sa strane.....pri tom zena ne zna!
Nigdje veze s vezom covjece!
Da imas tako dobar i ne problematican brak i da tu zenu volis nebi ti ni palo na pamet da se 'obogacujes' i prosirujes vidike sa strane!![]()
Fali tebi dobrog sexa sa tom tvojom zenom i to onog koji odvaljuje i to je to sto trazis,samim tim ti brak vec NIJE SUPER I NIJE BEZ PROBLEMA!
Za neke ljude stvarno nije brak!Definitivno!I ne znam kog se vraga vezu za nekog bracnom zajednicom ako im je promjena partnera neophodna!
Ne osudjujem im prirodu....neko treba vise partnera neko je zadovaoljan jednim kojeg voli
ali stvarno osudjujem pustati nekog da zivi u lazi cijeli zivot pored takvih osoba!
Slažem se @korisničko ime....i žene su te koje varaju......mislim da je suludo praviti podjelu u ovom segmentu,....mali je procenat da muškarac vara ženu sa muškarcem,.....znači i žene su te koje nekog varaju.Korisnicko ime wrote: Cuj samo muskarci? Pa s kim se to ti toliki muskarci "odradjuju?
Medjusobno?
Kod nas kad si posten, kazu da si budala koja se ne zna "snaci".Cholina_Lokica wrote:Gadna vakta, ako varas i ponasas se kao pogancer prema osobi koja te voli, vecini si ok, malo osuda i to je to, ako si protiv toga, otiso si u helac jer te nalijepe kako zivis u lazi.. Jebo ti to
Tačno takodječak sa šibicama wrote:Kod nas kad si posten, kazu da si budala koja se ne zna "snaci".Cholina_Lokica wrote:Gadna vakta, ako varas i ponasas se kao pogancer prema osobi koja te voli, vecini si ok, malo osuda i to je to, ako si protiv toga, otiso si u helac jer te nalijepe kako zivis u lazi.. Jebo ti to
Ako ne guzis sa strane, onda si ruzan/ruzna i niko te nece... tj. svalera se svako ko moze.
I laze onaj koji kaze da nebi kad bi mu se pruzila prilika![]()
Ja se služim starom dobrom, "prvo gledaj ko kaže pa tek onda šta kaže..." Inače ne bolujem od toga šta će ko reći, a ni tuđi životi me ne zanimaju...Priče i tračevi, "ko je s kim, kako, kada i gdje" nisu mi interesantne i nastojim da ih izbjegavam u širokom krugu...Trudim se da uredim i izgradim svoj život i da ga vodim mirno...O osobama koje varaju imam mišljenje, s tim da se ono više odnosi na psihološki aspekt nego na moralisanje...Po meni je bitno traženje uzroka, a kod nas se međutim kao i u ostalim sferama života svi bave posljedicama...Inače najčešći motivi koji ljude motivišu na prevaru su:dječak sa šibicama wrote:Kod nas kad si posten, kazu da si budala koja se ne zna "snaci".Cholina_Lokica wrote:Gadna vakta, ako varas i ponasas se kao pogancer prema osobi koja te voli, vecini si ok, malo osuda i to je to, ako si protiv toga, otiso si u helac jer te nalijepe kako zivis u lazi.. Jebo ti to
Ako ne guzis sa strane, onda si ruzan/ruzna i niko te nece... tj. svalera se svako ko moze.
Jes' eto udate se nemig wrote:Mozda sa slobodnim curama? Ali samo mozda.Korisnicko ime wrote:Cuj samo muskarci? Pa s kim se to ti toliki muskarci "odradjuju?piupiu wrote: Sta je to emocionalna prevara? Mislim, ako je dvoje ljudi blisko, ali ne spavaju zajedno (i ne namjeravaju), onda se to obicno zove prijateljstvo, a ne nevjera? Takodje znam puno ozenjenih muskaraca koji 'odradjuju' jednovecernje sheme, ali to ne smataraju varanjem. Elem ... definicije, definicije ...
Medjusobno?
Ti kaza.fatamorgana wrote:Jes' eto udate se ne,
Iskustvo draga ....mig wrote:Ti kaza.fatamorgana wrote:Jes' eto udate se ne,
Nije nista slagao,istinu zbori.....to hoćeš reci da su udate žene nevinašcad a ozenjeni muskarci varalice....budi realna,..svega ima u bozijom bašči,....o tome ko u većem procentu vara nikad nećemo saznati...ali varaju i jedni i drugi.mig wrote:Ti kaza.fatamorgana wrote:Jes' eto udate se ne,
Nisam to rekla, niti sam imala nameru to reci.zelenashica wrote:Nije nista slagao,istinu zbori.....to hoćeš reci da su udate žene nevinašcad a ozenjeni muskarci varalice....budi realna,..svega ima u bozijom bašči,....o tome ko u većem procentu vara nikad nećemo saznati...ali varaju i jedni i drugi.
Ni udate zene ne moraju nuzno sa ozenjenim muskarcima......samo idalje tvrdim da je to sve isto u 5 deka.mig wrote:Nisam to rekla, niti sam imala nameru to reci.zelenashica wrote:Nije nista slagao,istinu zbori.....to hoćeš reci da su udate žene nevinašcad a ozenjeni muskarci varalice....budi realna,..svega ima u bozijom bašči,....o tome ko u većem procentu vara nikad nećemo saznati...ali varaju i jedni i drugi.
Poenta mog posta je da za ozenjene muskarce pored 1.udatih zena i 2. muskaraca, postoji i kategorija 3. slobodne zene. Ne znam zasto je ta opcija iskljucena u vezi sa postom od @piupiu. Ozenjeni muskarci ne moraju biti nuzno sa udatim zenama ili, s druge strane, sa drugim muskarcima - kako je to provuceno kroz post na koji sam ja reagovala.
Ni sama ne bih bolje reklaasurbanipal wrote:Ja se služim starom dobrom, "prvo gledaj ko kaže pa tek onda šta kaže..." Inače ne bolujem od toga šta će ko reći, a ni tuđi životi me ne zanimaju...Priče i tračevi, "ko je s kim, kako, kada i gdje" nisu mi interesantne i nastojim da ih izbjegavam u širokom krugu...Trudim se da uredim i izgradim svoj život i da ga vodim mirno...O osobama koje varaju imam mišljenje, s tim da se ono više odnosi na psihološki aspekt nego na moralisanje...Po meni je bitno traženje uzroka, a kod nas se međutim kao i u ostalim sferama života svi bave posljedicama...Inače najčešći motivi koji ljude motivišu na prevaru su:dječak sa šibicama wrote:Kod nas kad si posten, kazu da si budala koja se ne zna "snaci".Cholina_Lokica wrote:Gadna vakta, ako varas i ponasas se kao pogancer prema osobi koja te voli, vecini si ok, malo osuda i to je to, ako si protiv toga, otiso si u helac jer te nalijepe kako zivis u lazi.. Jebo ti to
- Hronično nezadovoljstvo i svađe u vezi ili braku,
- Strah da se ostane sam,
- Nesigurnost u sebe koja se želi kompenzovati samodokazivanjem (sindrom Don Juana),
- Način da se indirektan način osveti partneru,
- Nemogućnost da se ostvari bilo kakva emocionalna vezanost sa drugom osobom,
Ovo su samo neki faktori koji dovode do prevare, a vjerovatno ih ima više...Naravno za sve postoji lijek, pa i za ove stvari, mada je po meni prevencija ipak najbitinija da ne bi došli u situaciju "povuci-potegni"...
Jednostavno, tuđe - slađe,mig wrote:Nisam to rekla, niti sam imala nameru to reci.zelenashica wrote:Nije nista slagao,istinu zbori.....to hoćeš reci da su udate žene nevinašcad a ozenjeni muskarci varalice....budi realna,..svega ima u bozijom bašči,....o tome ko u većem procentu vara nikad nećemo saznati...ali varaju i jedni i drugi.
Poenta mog posta je da za ozenjene muskarce pored 1.udatih zena i 2. muskaraca, postoji i kategorija 3. slobodne zene. Ne znam zasto je ta opcija iskljucena u vezi sa postom od @piupiu. Ozenjeni muskarci ne moraju biti nuzno sa udatim zenama ili, s druge strane, sa drugim muskarcima - kako je to provuceno kroz post na koji sam ja reagovala.
"asurbanipal"
- Nesigurnost u sebe koja se želi kompenzovati samodokazivanjem (sindrom Don Juana),
babyline wrote:fatamorgana wrote:"asurbanipal"
Not so simple ....
fatamorgana
koliko godina si tu u braku
A gdje ti je upitnik na kraju pitanja?babyline wrote:da, kao nije problem
Čuj ovog, cjepidlaka, a oženjen. Tctcttcttcfatamorgana wrote:A gdje ti je upitnik na kraju pitanja?babyline wrote:da, kao nije problem
5 godina od vjenčanja, a zajedno smo od sedme godine, sa manjim i većim prekidima.lijep dan wrote:Pitanje za ozenjene muskarce. Koliko ste dugo u braku i da li ste vjerni? Molim samo iskrene odgovore.
Pa bolje cjepidlaka nego plačipićka,Mis mekinjas wrote:Čuj ovog, cjepidlaka, a oženjen. Tctcttcttcfatamorgana wrote:A gdje ti je upitnik na kraju pitanja?babyline wrote:da, kao nije problem![]()
Uh prenese me, zato je i cjepidlaka.