Samo za ozenjene muskarce

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
VenomousV

#176 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by VenomousV »

burek_in_space wrote:Ne varam, ali znam gdje ima najjeftiniji dnevni boravak u Sarajevu. 8-)

jel to ono prema kiseljaku za 15 KM 2 osobe? :lol: :lol:
burek_in_space

#177 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by burek_in_space »

VenomousV wrote:

Chekaj dok se josh par njih javi, pa cu vas onda sve djuture ofirati gdje to hodate :razz: :mrgreen:
*mima*

#178 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by *mima* »

burek_in_space wrote:Ne varam, ali znam gdje ima najjeftiniji dnevni boravak u Sarajevu. 8-)

aaauuuuffffffff
VenomousV

#179 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by VenomousV »

burek_in_space wrote:
VenomousV wrote:

Chekaj dok se josh par njih javi, pa cu vas onda sve djuture ofirati gdje to hodate :razz: :mrgreen:
ne treba meni to, ali vidjeh neki dan :D
Korisnicko ime

#180 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Korisnicko ime »

piupiu wrote:
zelenashica wrote:
lijep dan wrote:Pitanje za ozenjene muskarce. Koliko ste dugo u braku i da li ste vjerni? Molim samo iskrene odgovore.
Je l' se pitanje odnosi samo na fizičku prevaru ili u pitanje ulazi i emocionalna prevara(po meni je emocionalna puno gora)?
Sta je to emocionalna prevara? Mislim, ako je dvoje ljudi blisko, ali ne spavaju zajedno (i ne namjeravaju), onda se to obicno zove prijateljstvo, a ne nevjera? Takodje znam puno ozenjenih muskaraca koji 'odradjuju' jednovecernje sheme, ali to ne smataraju varanjem. Elem ... definicije, definicije ... :P
Cuj samo muskarci? Pa s kim se to ti toliki muskarci "odradjuju?
Medjusobno?
mig

#181 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by mig »

Korisnicko ime wrote:
piupiu wrote: Sta je to emocionalna prevara? Mislim, ako je dvoje ljudi blisko, ali ne spavaju zajedno (i ne namjeravaju), onda se to obicno zove prijateljstvo, a ne nevjera? Takodje znam puno ozenjenih muskaraca koji 'odradjuju' jednovecernje sheme, ali to ne smataraju varanjem. Elem ... definicije, definicije ... :P
Medjusobno?
Mozda sa slobodnim curama? Ali samo mozda.
leo_

#182 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by leo_ »

DinoZe wrote:
Katy wrote:Ja sebe ne vidim kao zastarjelu ako kritikujem ovaj (ne znam kako da ga nazovem)stav ,imam super brak,nemam problem nikakvih i 'obogacujem' se sa strane.....pri tom zena ne zna!
Nigdje veze s vezom covjece!
Da imas tako dobar i ne problematican brak i da tu zenu volis nebi ti ni palo na pamet da se 'obogacujes' i prosirujes vidike sa strane! :roll:
Fali tebi dobrog sexa sa tom tvojom zenom i to onog koji odvaljuje i to je to sto trazis,samim tim ti brak vec NIJE SUPER I NIJE BEZ PROBLEMA!
Za neke ljude stvarno nije brak!Definitivno!I ne znam kog se vraga vezu za nekog bracnom zajednicom ako im je promjena partnera neophodna!
Ne osudjujem im prirodu....neko treba vise partnera neko je zadovaoljan jednim kojeg voli
ali stvarno osudjujem pustati nekog da zivi u lazi cijeli zivot pored takvih osoba!
Ali ima i ona, ako svaki dan jedes sniclu i pomfrit, hoces nekada malo i da promijenis npr. da jedes pitu. Sto ne znaci da ti ne volis sniclu i pomfrit. Prekosutra ces je opet jesti i biti ce ti najbolja.
stani malo, ako neces da pojedes svoju sniclu i pomfrit, odes i pojedes pitu, pa ako hoces opet sutra da jedes sniclu i pomfrit, neces valjda uzeti onu jucerasnju porciju, ili hoces? po mojoj logici, ides po novo, svijeze, a ne po ono staro. sad ovo dodje kao doza filozofije (kao da nam je to ikad bila slabija strana), ali mislim da ta tvoja ne pije puno vode. gadno je jesti sniclu i pomfrit koje si ostavio 24 sata dok si jeo svjez burek, a necu komentarisati poredjenje zena sa sniclom i pitom. samo se iskreno nadam da nece biti i onih (a hoce, kako je sve ovo krenulo) kojim ce i vlastito dijete biti "cevap, koji ponekad treba smazati", iako nije preporuceno. cao.ba, a kasnije na religijsku temu svi da pricamo kako je Bog okrutan i kako djeca u Africi umiru radi Njega. :)
zelenashica

#183 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by zelenashica »

Korisnicko ime wrote: Cuj samo muskarci? Pa s kim se to ti toliki muskarci "odradjuju?
Medjusobno?
Slažem se @korisničko ime....i žene su te koje varaju......mislim da je suludo praviti podjelu u ovom segmentu,....mali je procenat da muškarac vara ženu sa muškarcem,.....znači i žene su te koje nekog varaju.
dječak sa šibicama

#184 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by dječak sa šibicama »

Cholina_Lokica wrote:Gadna vakta, ako varas i ponasas se kao pogancer prema osobi koja te voli, vecini si ok, malo osuda i to je to, ako si protiv toga, otiso si u helac jer te nalijepe kako zivis u lazi.. Jebo ti to
Kod nas kad si posten, kazu da si budala koja se ne zna "snaci".

Ako ne guzis sa strane, onda si ruzan/ruzna i niko te nece... tj. svalera se svako ko moze.

I laze onaj koji kaze da nebi kad bi mu se pruzila prilika :roll: :D
Allenass

#185 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Allenass »

dječak sa šibicama wrote:
Cholina_Lokica wrote:Gadna vakta, ako varas i ponasas se kao pogancer prema osobi koja te voli, vecini si ok, malo osuda i to je to, ako si protiv toga, otiso si u helac jer te nalijepe kako zivis u lazi.. Jebo ti to

Ako ne guzis sa strane, onda si ruzan/ruzna i niko te nece... tj. svalera se svako ko moze.

Tačno tako :thumbup:
asurbanipal

#186 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by asurbanipal »

Ja se služim starom dobrom, "prvo gledaj ko kaže pa tek onda šta kaže..." Inače ne bolujem od toga šta će ko reći, a ni tuđi životi me ne zanimaju...Priče i tračevi, "ko je s kim, kako, kada i gdje" nisu mi interesantne i nastojim da ih izbjegavam u širokom krugu...Trudim se da uredim i izgradim svoj život i da ga vodim mirno...O osobama koje varaju imam mišljenje, s tim da se ono više odnosi na psihološki aspekt nego na moralisanje...Po meni je bitno traženje uzroka, a kod nas se međutim kao i u ostalim sferama života svi bave posljedicama...Inače najčešći motivi koji ljude motivišu na prevaru su:

- Hronično nezadovoljstvo i svađe u vezi ili braku,
- Strah da se ostane sam,
- Nesigurnost u sebe koja se želi kompenzovati samodokazivanjem (sindrom Don Juana),
- Način da se indirektan način osveti partneru,
- Nemogućnost da se ostvari bilo kakva emocionalna vezanost sa drugom osobom,

Ovo su samo neki faktori koji dovode do prevare, a vjerovatno ih ima više...Naravno za sve postoji lijek, pa i za ove stvari, mada je po meni prevencija ipak najbitinija da ne bi došli u situaciju "povuci-potegni"... :)
fatamorgana

#187 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

mig wrote:
Korisnicko ime wrote:
piupiu wrote: Sta je to emocionalna prevara? Mislim, ako je dvoje ljudi blisko, ali ne spavaju zajedno (i ne namjeravaju), onda se to obicno zove prijateljstvo, a ne nevjera? Takodje znam puno ozenjenih muskaraca koji 'odradjuju' jednovecernje sheme, ali to ne smataraju varanjem. Elem ... definicije, definicije ... :P
Medjusobno?
Mozda sa slobodnim curama? Ali samo mozda.
Jes' eto udate se ne :dance: , :roll:
mig

#188 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by mig »

fatamorgana wrote:Jes' eto udate se ne :dance: , :roll:
Ti kaza.
fatamorgana

#189 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

mig wrote:
Ti kaza.
Iskustvo draga ....
zelenashica

#190 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by zelenashica »

mig wrote:
Ti kaza.
Nije nista slagao,istinu zbori.....to hoćeš reci da su udate žene nevinašcad a ozenjeni muskarci varalice....budi realna,..svega ima u bozijom bašči,....o tome ko u većem procentu vara nikad nećemo saznati...ali varaju i jedni i drugi.
mig

#191 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by mig »

zelenashica wrote:Nije nista slagao,istinu zbori.....to hoćeš reci da su udate žene nevinašcad a ozenjeni muskarci varalice....budi realna,..svega ima u bozijom bašči,....o tome ko u većem procentu vara nikad nećemo saznati...ali varaju i jedni i drugi.
Nisam to rekla, niti sam imala nameru to reci.
Poenta mog posta je da za ozenjene muskarce pored 1.udatih zena i 2. muskaraca, postoji i kategorija 3. slobodne zene. Ne znam zasto je ta opcija iskljucena u vezi sa postom od @piupiu. Ozenjeni muskarci ne moraju biti nuzno sa udatim zenama ili, s druge strane, sa drugim muskarcima - kako je to provuceno kroz post na koji sam ja reagovala.
zelenashica

#192 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by zelenashica »

mig wrote:
zelenashica wrote:Nije nista slagao,istinu zbori.....to hoćeš reci da su udate žene nevinašcad a ozenjeni muskarci varalice....budi realna,..svega ima u bozijom bašči,....o tome ko u većem procentu vara nikad nećemo saznati...ali varaju i jedni i drugi.
Poenta mog posta je da za ozenjene muskarce pored 1.udatih zena i 2. muskaraca, postoji i kategorija 3. slobodne zene. Ne znam zasto je ta opcija iskljucena u vezi sa postom od @piupiu. Ozenjeni muskarci ne moraju biti nuzno sa udatim zenama ili, s druge strane, sa drugim muskarcima - kako je to provuceno kroz post na koji sam ja reagovala.
Ni udate zene ne moraju nuzno sa ozenjenim muskarcima......samo idalje tvrdim da je to sve isto u 5 deka.
Cholina_Lokica

#193 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Cholina_Lokica »

asurbanipal wrote:

Ja se služim starom dobrom, "prvo gledaj ko kaže pa tek onda šta kaže..." Inače ne bolujem od toga šta će ko reći, a ni tuđi životi me ne zanimaju...Priče i tračevi, "ko je s kim, kako, kada i gdje" nisu mi interesantne i nastojim da ih izbjegavam u širokom krugu...Trudim se da uredim i izgradim svoj život i da ga vodim mirno...O osobama koje varaju imam mišljenje, s tim da se ono više odnosi na psihološki aspekt nego na moralisanje...Po meni je bitno traženje uzroka, a kod nas se međutim kao i u ostalim sferama života svi bave posljedicama...Inače najčešći motivi koji ljude motivišu na prevaru su:

- Nesigurnost u sebe koja se želi kompenzovati samodokazivanjem (sindrom Don Juana),

Ovo su samo neki faktori koji dovode do prevare, a vjerovatno ih ima više...Naravno za sve postoji lijek, pa i za ove stvari, mada je po meni prevencija ipak najbitinija da ne bi došli u situaciju "povuci-potegni"... :)
Ni sama ne bih bolje rekla :)
fatamorgana

#194 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

mig wrote:
Jednostavno, tuđe - slađe, :mrgreen:
fatamorgana

#195 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

"asurbanipal"

Not so simple ....
fatamorgana

#196 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

babyline wrote:
fatamorgana wrote:
"asurbanipal"

Not so simple ....

fatamorgana
koliko godina si tu u braku

Želiš to da znaš?
fatamorgana

#197 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

babyline wrote:da, kao nije problem :D
A gdje ti je upitnik na kraju pitanja?
Mis mekinjas

#198 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Mis mekinjas »

fatamorgana wrote:
Čuj ovog, cjepidlaka, a oženjen. Tctcttcttc :D
Uh prenese me, zato je i cjepidlaka. :D
chuchumbamayumbe

#199 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by chuchumbamayumbe »

lijep dan wrote:Pitanje za ozenjene muskarce. Koliko ste dugo u braku i da li ste vjerni? Molim samo iskrene odgovore.
5 godina od vjenčanja, a zajedno smo od sedme godine, sa manjim i većim prekidima.
Vjeran sam kao Lesi. 8-)
fatamorgana

#200 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

Mis mekinjas wrote:
fatamorgana wrote:
Čuj ovog, cjepidlaka, a oženjen. Tctcttcttc :D
Uh prenese me, zato je i cjepidlaka. :D
Pa bolje cjepidlaka nego plačipićka, :mrgreen:
Locked