Diskretna veza

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Mistik_

#176 Re: Diskretna veza

Post by Mistik_ »

ssaammii wrote:Ovdje vecina nazalost koristi priliku da se oslobodi viska svoje negativne energije ili jednostavno nema pametnijeg posla, a ne da iskreno pomogne nekim savjetom.Cast izuzecima i njima hvala.Oni koji misle da imamo nekih problema u braku varaju se, nemamo nikakvih.Brak nam je super i imamo sve sto nam je potrebno za extra zivot i ovo radimo samo da bi obogatili i uljepsali zivot koji vec imamo.Hvala onima koji su se javljali iz dobrih namjera, a ostali neka se zapitaju mogu li nesto korisnije raditi u ovom trenutku !
Posto si musko i vidim da ti nije frka varat zenu daj ti meni ljepo zenin broj pa da se ja i ona nadjemo da i ona malo obogati zivot. Ha ja.
slobodni armirach

#177 Re: Diskretna veza

Post by slobodni armirach »

ebemu trunje,
morel' ova zena plava da hitno napravi neki Komitet za normalizaciju,..pa da mu izdamo certifikat da ne radi na crno :D :D ....situVacija je haman u stanju kriticnosti :D
hljebarnik

#178 Re: Diskretna veza

Post by hljebarnik »

Mistik_ wrote:
ssaammii wrote:Ovdje vecina nazalost koristi priliku da se oslobodi viska svoje negativne energije ili jednostavno nema pametnijeg posla, a ne da iskreno pomogne nekim savjetom.Cast izuzecima i njima hvala.Oni koji misle da imamo nekih problema u braku varaju se, nemamo nikakvih.Brak nam je super i imamo sve sto nam je potrebno za extra zivot i ovo radimo samo da bi obogatili i uljepsali zivot koji vec imamo.Hvala onima koji su se javljali iz dobrih namjera, a ostali neka se zapitaju mogu li nesto korisnije raditi u ovom trenutku !
Posto si musko i vidim da ti nije frka varat zenu daj ti meni ljepo zenin broj pa da se ja i ona nadjemo da i ona malo obogati zivot. Ha ja.
Proslijedi i meni. :sax:
slobodni armirach

#179 Re: Diskretna veza

Post by slobodni armirach »

hljebarnik wrote:
Proslijedi i meni. :sax:
pa dobro ljudi nije Vikend akcija u Konzumu :lol: :lol: :lol:
hljebarnik

#180 Re: Diskretna veza

Post by hljebarnik »

Nek se malo vise obogate, sta fali :oops:
Zoya

#181 Re: Diskretna veza

Post by Zoya »

Zoya wrote:
Ridjobrki wrote:Šta ti je škola. :? Moj rođak Muća bi ovo zvao kurvanjem ali on je neškolovani priprosti seljak, 'ta on zna...
'ta on zna... Mislim, ako ce ta diskretna veza ista poboljsati brak,onda neka, ta nije saFun.

Ovo sammiJevo potvrdjuje ovo moje sto sam na pocetku napisala :oops: :D
disappointed

#182 Re: Diskretna veza

Post by disappointed »

triput čitam ovo i ništa mi nije jasno. prvo mislim da je ssaammii malo kontradiktoran. ja ako imam extra život zašto bih ga uljepšavala? znači nije to ni dobar, ni prosječan već extra život! ja mogu da shvatim da se čovjek zaljubi u zabranjenu osobu, svima nam se to može desiti, i to ne mogu osuđivati jer mi ne možemo narediti srcu da voli ovog ili onog, ali ne kontam ako ti je lijepo, znači, ti voliš svoju ženu? je li tako? zašto je onda varaš, jednostavno pitanje. ako kreneš reći da uljepšaš ionako lijep život, nemoj, odgovori iskreno!
amy-ra

#183 Re: Diskretna veza

Post by amy-ra »

dragi ssaammii.. ti si upravu... varanje (pogotovo varanje zene) JESTE sirenje vidika.. svoje vidike ces prosiriti onda kada ta tvoja zena koja misli da je u savrsenom braku sazna da ti radis te stvari koje radis, pa te napuca nogom.. tad ce ti se vidici itekako prosiriti jer ces tek kad ostanes sam shvatiti koliki si kreten, pa se debelo pokajati zato sto nisi znao cuvati brak koji (kako nam ti pokusavas slaga...pardon reci) jako dobro funkcionira.. a da bi ti se vidici bas, al onooooo BAS prosirili ja ti od srca zelim da te tvoja zena licno uhvati na djelu dok ti budes radio te stvari koje "nikoga nece povrijediti" !!!
PeppermintSA

#184 Re: Diskretna veza

Post by PeppermintSA »

sami, prosto pitanje - bi li bio ok da i tvoja žena proširi vidike, šarajući sa strane?

Ako bi bio ok s time, svaka ti čast!
trcicu trceci

#185 Re: Diskretna veza

Post by trcicu trceci »

je ovo smjesno jaraneeee :run: :run:
disappointed

#186 Re: Diskretna veza

Post by disappointed »

kad dodje ssaammii zovite me :run:
Dioda

#187 Re: Diskretna veza

Post by Dioda »

A u vezi cega bi ti neko trebao dati savjet?
Imas super brak, gu*is sa strane....
'ta ce ti savjet
:?
respo

#188 Re: Diskretna veza

Post by respo »

sami evo moja dobra namjera je da zenskom dijelu prosirim vidike
kritichar

#189 Re: Diskretna veza

Post by kritichar »

ozbiljan sam posten momak bez poroka.zainteresiran za upoznavanje sa ozbiljnom moralnom djevojkom, normalno sve diskretno

:zoka:
Gorštak

#190 Re: Diskretna veza

Post by Gorštak »

sssami najjachi lik na forumu josh od pojave onog nenadjebivog što je budalasao o igricama i programima, dijelio savjete, kako se ono zvaše...? :D
graue_maus

#191 Re: Diskretna veza

Post by graue_maus »

Ateista

#192 Re: Diskretna veza

Post by Ateista »

Ja fakat ne kontam sta ste bezveze napali covjeka, eto vi svi najpametniji i bolje od njega znate sta on misli...

Morate shvatiti da ima razlicitih ljudi koji razlicito gledaju na neke stvari, kao sto su neki ljubomorni na to da im partner progovori sa drugom osobom suprotnog spola, tako nekima ne bi smetalo da im partner spava sa nekim neobavezno, i to uopste ne mora znaciti da se ne vole.

Ni meni nije jasan takav stav, ali znam da ima i takvih ljudi i postujem to.

@ssaammii - Ja licno smatram samo da nije u redu da joj to radis iza ledja, iz postovanja prema njoj, postenije bi bilo popricati sa njom o tome, da vidis sta ona misli, mozda nadjete neki kompromis tipa sex u troje ili da postanete swingeri i slicno.

Inace, ne obaziri se na ove moraliste koji ne mogu da prihvate drugacije misljenje, ti valjda najbolje znas jesi li zadovoljan ili ne. :D
Mis mekinjas

#193 Re: Diskretna veza

Post by Mis mekinjas »

ja zaista, ali zaista ne znam što se emocija miješa kod nekakvih epizoda sa sexom :-) :-) :-)
I što je sve to tako lažno moralno, i licemjerno....?
Ovoj postavljačici/u teme, de ti radi šta hoćeš širi vidike, bla, bla, bla, :-) niko ne brani, i to tako treba, ali si licemjerna da ne kažem šta, aj ti lijepo svojoj bračnoj polovici sve lijepo priznaj, pa onda dođi po forumu ispitivati.

Ova tema je sad prevaziđena. :roll:

Ah, da imam i pametnijeg posla... :D
Ateista

#194 Re: Diskretna veza

Post by Ateista »

benewreck wrote:Djeco draga,

iz vlastitog iskustva vam mogu reći sljedeće - može se takva jedna situacija uspješno prevazići, bez štetnih posljedica.
Ali naravno treba biti pametan i treba znati da je to nešta privremeno. Brak i familija su nešto ipak vrednije od avanture i to treba imati na umu. Ali jebiga čoek je čoek i ne može kontrolisati emocije.
Ali isto tako treba jednom za svagda reći - emocija je srećom prolazna. Neke traju duže, neke kraće, neke se malo zatome a neke potpuno zamru i nerijetko se pretvore u svoju suprotnost.
Ali nisu vječne kako to pjesnici vole reći.
Zapravo, najbolje je kazati da se emocija emocijom izbija. U jednoj fazi vam udari **** u glavu, kasnije nešta drugo.

Ja sam dakle pregrmio (uspješno) takvu jednu epizodu i ndanas mogu kasti da je srećom sve dobro završilo, sve je ponovo na svom mjestu.

Može se to.
Ako sam dobro shvatio postavljaca teme, tu uopste nije prica o emocijama vec o sex-u, a kao sto Mis mekinjas rece, ne treba mijesati emocije i sex. On je samo jedna malo otvorenija osoba i smatra da sex sa nekom drugom osobom, bez uplitanja emocija ne znaci prevaru jer i njemu samom ne bi smetalo da njegova zena ima tako neke avanturice. To sve nema puno veze sa ovim sto si napisao, i ne vidim nikakav problem u tom stavu osim toga sto bi on to krio od nje. Dok su oboje spremni na to, ne vidim nikakav problem u tome, iako ja licno ne bih mogao biti u takvoj vezi.
iz dna duše

#195 Re: Diskretna veza

Post by iz dna duše »

benewreck wrote:
Ateista wrote:

iz vlastitog iskustva vam mogu reći sljedeće - može se takva jedna situacija uspješno prevazići, bez štetnih posljedica.
Ali naravno treba biti pametan i treba znati da je to nešta privremeno. Brak i familija su nešto ipak vrednije od avanture i to treba imati na umu. Ali jebiga čoek je čoek i ne može kontrolisati emocije.
Ali isto tako treba jednom za svagda reći - emocija je srećom prolazna. Neke traju duže, neke kraće, neke se malo zatome a neke potpuno zamru i nerijetko se pretvore u svoju suprotnost.
Zapravo, najbolje je kazati da se emocija emocijom izbija. U jednoj fazi vam udari **** u glavu, kasnije nešta drugo.

Ja sam dakle pregrmio (uspješno) takvu jednu epizodu i ndanas mogu kasti da je srećom sve dobro završilo, sve je ponovo na svom mjestu.

Može se to.
Nedavno sam čula od jednog radnog kolege da on ne vidi zašto se od vanbračnog izleta pravi neka drama...on spava sa drugim ženama, kada mu se ukaže prilika i ako mu se dopadaju, a i on njima. Smatra da je vijeran svojoj ženi, jer "ona je jedina kojoj pripada dušom"....Sex - to je za njega upravo kao neka fizička aktivnost, pri kojoj se opusti, ma ispade, kao otići u teretanu, malo se izduvati....
Meni lično sex bez ljubavi je nešto nepojmljivo, ali nisam sklona ni da drugima solim pamet, neka radi svako po svom nahođenju,,,,

Ako sam dobro shvatio postavljaca teme, tu uopste nije prica o emocijama vec o sex-u, a kao sto Mis mekinjas rece, ne treba mijesati emocije i sex. On je samo jedna malo otvorenija osoba i smatra da sex sa nekom drugom osobom, bez uplitanja emocija ne znaci prevaru jer i njemu samom ne bi smetalo da njegova zena ima tako neke avanturice. To sve nema puno veze sa ovim sto si napisao, i ne vidim nikakav problem u tom stavu osim toga sto bi on to krio od nje. Dok su oboje spremni na to, ne vidim nikakav problem u tome, iako ja licno ne bih mogao biti u takvoj vezi.
Ako sam ja tebe dobro shvatio, ti govoriš o čistom seksualnom odnosu bez emocija, dakle nešta kao jogging.
OK, ako je tako onda se radi o nečemu šta niti zavređuje neku raspravu. Tu čak ne vidim ni potrebu da se radi tog pravi neka "diskretna veza", odeš fino u javnu kuću ko u teretanu.
;-)
Imam radnog kolegu koji tako razmišlja i smatra da je to u redu, baš kao odlazak u teretanu, a on je "i dalje vijeran svojoj ženi"...imati sex sa drugim nije nevjera nego rekreacija, tako nekako objašnjava to...
Last edited by iz dna duše on 23/11/2011 13:20, edited 1 time in total.
Ateista

#196 Re: Diskretna veza

Post by Ateista »

benewreck wrote:
Ateista wrote:

Može se to.
Ako sam ja tebe dobro shvatio, ti govoriš o čistom seksualnom odnosu bez emocija, dakle nešta kao jogging.
OK, ako je tako onda se radi o nečemu šta niti zavređuje neku raspravu. Tu čak ne vidim ni potrebu da se radi tog pravi neka "diskretna veza", odeš fino u javnu kuću ko u teretanu.
;-)
To sad nije toliko bitno, hoce li neko otici u javnu kucu ili ce naci partnera kojem odgovara isto to i koji je iz istih motiva u toj "vezi". Naravno, nije to prava veza ali neka vrsta veze jeste.

Sve varijante su ok dok osoba nema pravu vezu, ili ako se partner slaze sa tim.
Ljuska_u_BaklaFi

#197 Re: Diskretna veza

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

I am zabezeknuta :roll:
male_okice

#198 Re: Diskretna veza

Post by male_okice »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:I am zabezeknuta :roll:
blago receno i ja sam. :?
Ateista

#199 Re: Diskretna veza

Post by Ateista »

male_okice wrote:
Cime? :?
male_okice

#200 Re: Diskretna veza

Post by male_okice »

Ateista wrote:
male_okice wrote:
Cime? :?
stavovima pojedinih forumasa-ljudi na ovoj i susjednoj temi: samo za ozenjenje muskarce u kojoj se zapravo govori o istoj stvari samo ovdje je kao konkretna situacija a tamo je uopsteno. Ne cudim se da neki ljudi mogu razdjeliti sex i emocije, kako vole mijenjati partnere sve mi je to ok i kome odgovara neka navali ali fakat ne mogu se nacuditi kako neko moze to sve raditi a ovamo se prikazivati kao srecan porodicni covjek u srecnom braku sa srecnom djecom i svom tom srecom od koje mi treba onaj smiley koji povraca i onda reci ma sve je to normalno sve je to uredu-naravno dok on to radi a ako bi to isto i njihov partner uradio. Eh tu vec niko ne zauzima konkretan stav i ne kaze ma i to je uredu hajd kad ja saram sa strane sto ne bi i moja supruga/suprug; s tim vec imaju problem, mislim lako je sam sebe sebi opravdati eto da ti to tako moras, ne mozes jesti krompire nekakve citav zivot blabla ali ako druga strana zakljuci da mu se ne svidjaju tvoji (ne bukvalno tvoji) krompiri i odluci dovesti i malo vegete u to sve onda je belaj i svi vriste o nekoj prevari razocarenju i sl.
Post Reply