Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VenomousV wrote:jesu oni quick ili quicky kroasani nasi?
e pa to, bljaaaaaaaak
Pa sad... Puno su bolji od razvikanih i reklamiranih 7days i slicnih.
Mozda i najbolji kroasani iz nasih prodavnica....
Ma od cega bolji
onaj od vanilije fil smrdi na hemijski laboratorij ,a pecivo na hladnjacu.........onaj od cokolade je ko malo bolji,valjda coklolada ubije smek ! Oni ko mali ,mafini,kolacici.....sta vec......zaljepljeni za ambalazu iznutra......kad otpakujes,odvalis po' kolacica sa omotom
Mljekara Livno pocela fuserit.......ja sam na njihovom Cincaru vec neko vrijeme,i u posljednje vrijeme dolazi presasusen u celofanu
VenomousV wrote:jesu oni quick ili quicky kroasani nasi?
e pa to, bljaaaaaaaak
Pa sad... Puno su bolji od razvikanih i reklamiranih 7days i slicnih.
Mozda i najbolji kroasani iz nasih prodavnica....
Ma od cega bolji
onaj od vanilije fil smrdi na hemijski laboratorij ,a pecivo na hladnjacu.........onaj od cokolade je ko malo bolji,valjda coklolada ubije smek ! Oni ko mali ,mafini,kolacici.....sta vec......zaljepljeni za ambalazu iznutra......kad otpakujes,odvalis po' kolacica sa omotom
Ma vec rekoh recimo od 7days su bolji... Inace sva peciva tog tipa moraju smrditi na nesto, kako bi im inace rok trajanja bio 6 mjeseci
addem wrote:Ovako cajna kobasica, najgora najmasnija kobasica sa najgorim mesom koju sam ikada kupio. Mene bi bilo sramota ono da prodajem. Eto covjek hoce i da kupi nesto nase, a kad kupis vidis da je to shit nevidjeni. Sramota.
Ja maloprije nađoh spljoštenu mušicu u njoj. Besplatno meso.
zeleni čaj PAK centra je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Plantago čajevi su ok ali vrećice nemaju končiće
KENT eurokrem je užasan
Tisal za čišćenje stakla iz Busovače baš smrdi
Suzie Q wrote:...KENT eurokrem je užasan - Tisal za čišćenje stakla iz Busovače baš smrdi
"Tisal" od skoro ne nosi taj naziv firme, već "EZ" d.o.o. Nedavno sam ih posjetio, nisam baš oduševljen stanjem u proizvodnim objektima, dosta je sve nečisto i neuredno...
A "AS"&"Kent" proizvode zaobilazim u najširem luku, sve redom
Suzie Q wrote:...KENT eurokrem je užasan - Tisal za čišćenje stakla iz Busovače baš smrdi
"Tisal" od skoro ne nosi taj naziv firme, već "EZ" d.o.o. Nedavno sam ih posjetio, nisam baš oduševljen stanjem u proizvodnim objektima, dosta je sve nečisto i neuredno...
Na koje AS proizvode mislis? Interesuje me jer ja pijem sokove koji se zovu AS, rade ih u Kaknju (http://www.kucaprirode.ba/) i meni su odlicni.
Na koje AS proizvode mislis? Interesuje me jer ja pijem sokove koji se zovu AS, rade ih u Kaknju (http://www.kucaprirode.ba/) i meni su odlicni.
Na AS iz Jelaha koji je dobio KENT licencu za proizvodnju nekih njihovih proizvoda.
Za ove "kućaprirode" sokove tek sada znam, čine mi se zanimljivim...
poznanik wrote:
...A "AS"&"Kent" proizvode zaobilazim u najširem luku, sve redom
Na AS iz Jelaha koji je dobio KENT licencu za proizvodnju nekih njihovih proizvoda.
Za ove "kućaprirode" sokove tek sada znam, čine mi se zanimljivim...
Hvala. Preporucio bih ti da probas te sokove iz Kucaprirode. Otkako sam ih probao, pijem samo njih. Jos ako je istina sve ono sto pise (kako se prave) onda nema greske (samo da ne ureknem )
Samo da znas malo su skuplji. Najjeftiniji je cini mi se 3,5 KM za pakovanje od 750ml, a najskuplji i vise od 5KM. Meni vrijede toliko, vise volim njih piti jednom sedmicno, nego neke druge svaki dan.
kojeime wrote:... Preporucio bih ti da probas te sokove iz Kucaprirode. Otkako sam ih probao, pijem samo njih. Jos ako je istina sve ono sto pise (kako se prave) onda nema greske (samo da ne ureknem )
Samo da znas malo su skuplji. Najjeftiniji je cini mi se 3,5 KM za pakovanje od 750ml, a najskuplji i vise od 5KM. Meni vrijede toliko, vise volim njih piti jednom sedmicno, nego neke druge svaki dan.
bacio sam pogled na temu, uglavnom se slazem sa dosta stvari, ali brate ima pretjerivanja, nekako cini mi se da 90% ovih ovdje nabrojanih proizvoda nosi etiketu susjednih drzava ( da ne kazem EU) da se ne bi naslo u slicnoj temi.
Ja pivo pijem od neke 13-14 godine pomalo od 15 aktivno Tuzlak u flasi i tocen mi je dobar, dok je plastikaner i u limenci dno dna, a tamno je takođe dobro. Radlere ne pijem
Eh svašta da čujem Sarajevsko pivo ne valja . Meni je ponajbolje koje sam pio uz njemački Beks. Podrazumijeva se da pivo iz plastične boce nije pivo jednom probao i nikad više, ako nemam love neću piti ništa i gotovo. Samo još treba da neko kaže kako Drina ne valja.
Korisničkoime wrote:Eh svašta da čujem Sarajevsko pivo ne valja . Meni je ponajbolje koje sam pio uz njemački Beks. Podrazumijeva se da pivo iz plastične boce nije pivo jednom probao i nikad više, ako nemam love neću piti ništa i gotovo. Samo još treba da neko kaže kako Drina ne valja.
svaki redovni pivopija u bosni ce ti reci, da se sarajevsko totalno srozalo najmanje zadnjih godinu dana, a da je nekad bila vrhunska piva to stoji.
Ne pijemo više ni mi Sarajevsko, a nekad se bez njeg nije moglo. Pijemo nekad zidarsku, ako nemamo drugog izbora. Premium je nešto drugo, to je jedno od najboljih piva na tržištu, ali je zato cijena nenormalno visoka. Ima nekoliko konkurenata na tržištu koji imaju kvalitetnije pivo nego što je Sarajevsko. Pa češko Staropramen u limenci je bolje nego Sarajevsko u flaši