Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
valter.ba wrote:Budes li opet imao javljaj please:mrgreen:.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Imam opet, slicno nesto, eset smart security (ako te interesuje da ne detaljisem sad, ..i koji os imas?)
Jesi li izgubio sat....
Padobranac..
Sad imam sad javljam. Svakako su godisnje licence, gdje je problem sa satom koji ti vidis?
@valter.ba licenca je za eset smart security 6 (godina dana) prvo aktiviranje preko
coda za aktiviranje.
(mozda poslije na mail dobijes username i password sa kojim mozes upgrade na aktuelnu
verziju ili direktno iz programa, tako je funkcionisalo sa verzijama ranije).
Procitao sam upravo da upgrade nije moguc, i jos nesto program je na njemackom..
Ako mozes zivjeti s´tim, drugih ogranicenja nema.
Sad imam sad javljam. Svakako su godisnje licence, gdje je problem sa satom koji ti vidis?
Treba tebi kalendar a ne sat... , ja ne vidim sat, pitam tebe hoćeš kupit jedan ili kalendar
Rade i ovi krekovani posao.ESET Product Activator 6.5 aktivira sve verzije...
Treba tebi kalendar a ne sat... , ja ne vidim sat, pitam tebe hoćeš kupit jedan ili kalendar
Nije bas pametno koristiti krekovan antivirus, imas solidnih besplatnih.
Kad vec ne mozes od dzeparca odvojiti 2-3 marke mjesecno i kupit sebi
jednom u godini antivirus program.
Bravo kolega. Krekovan AV je isto kao i da si bez njega.
Bravo kolega. Krekovan AV je isto kao i da si bez njega.
Ja koristim NOD32 koji nije kupljen, a nije ni krekovan.
Trenutno koristim kostenlose (free) verziju kod koje je kljuc 90 dana, a nakon toga imas hrpu kljuceva na ......
Ako ti vise volis krekovanu verziju (koja ustvari ne radi update ANTIvirusne baze NEGO radi UPDATE VIRUSNE baze )
nego promijeniti kljuc svaka 3 mjeseca--BUJRUM do TEBE JE!
Trenutno koristim kostenlose (free) verziju kod koje je kljuc 90 dana, a nakon toga imas hrpu kljuceva na ......
Ako ti vise volis krekovanu verziju (koja ustvari ne radi update ANTIvirusne baze NEGO radi UPDATE VIRUSNE baze )
A ko je rekao da se ja hoću prepucavati. Koristi čovječe šta hoćeš..Kod mene je krekovani nod32 i računar mi je pun virusa, uključen je u boot mrežu i jedva sam ovo napisao od tolikih problema... Ja sam davno od toga odustao jer znam da je nekome lakše "ugurati" 22 centa u guzicu nego 2 centa u glavu...
AVG internet security 2014, kljuc naci bez problema.
Tune up utilities 2014, isto kljuc bez problema.
Malwarebyte pro, kljuc isto bez problema.
CC cleaner.
Radi windows vec trecu godinu bez ikakvog problema i usporavanja.
F - Secure client security , malo resursa zauzima, odradi sve u pozadini update itd. ne smara sa popupima itd, koristim ga na win7 64bit i prije na 32bit . Extra
zastita na nivou, interface jednostavan i graficki lijep za oko
preporuka
Evo pogledaj kako kod mene izgleda baza definicija za krekovani ESET smart security 7, a pogledaj kod sebe ima li nekih razlika.