Da li ste u vezi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Da li ste u vezi?

Da.
68
46%
Ne.
79
54%

Total votes: 147

swanfilter

#176 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

alibaba_i_30_godina wrote:Ma da ovo nije onaj Sabahudin Blažević iz Bihaća, poznat po onoj sex aferi sa onom nekom hamšom?! :lol:
Mislis, namjestaljci i pokusaju ucjene ... Nisam taj, jer ne padam na takve koze ...
swanfilter

#177 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Cookie85 wrote:
swanfilter wrote:Pumpe uz autoput? Nisam ti ja kamiondzija, Dinci. Zagondzija. Ne vodi tetke, ostace ti ...

Cuj, pumpe uz autoput. Hajd, setaj ... Zaustavi se u Ljubljani i ne blamiraj se vise ...
Cuj zaustavi se u Ljubljani, jebote ja prodjem kroz Sloveniju i nisam ni skontao da sam prosao, samo kad ulazim stanem kupim vinjetu, i odjedanput ja u Graz-u. :D
Onda preskocis i prođes plus 15€ ...
King Theoden

#178 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

swanfilter wrote:Pumpe uz autoput? Nisam ti ja kamiondzija, Dinci. Zagondzija. Ne vodi tetke, ostace ti ...

Cuj, pumpe uz autoput. Hajd, setaj ... Zaustavi se u Ljubljani i ne blamiraj se vise ...

Sada ti i Bihac predaleko? Malo prije si me htio muzu za usi voditi da se suocim sa situacijom. Pa, evo prilike, kolega ...
A o čemu se ovdje radi? Zovem te na jedno fino druženje. Ispričamo se ko ljudi. Slovenija odgovara obojici, jelte.
Malo se družimo i svako svojim putem.
Nije valjda da si ti pomislio da se radi o nekom djelu koje se sankcioniše :shock:
swanfilter

#179 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Vidi ga sada .... :lol: .

Dino, pitam ja tebe, da li su ti 34 ljeta ... Nista ti od zivota jos uvijek ne znas, mada se druagacijim zelis prikazati. Nemoj vise, doci ce i tvoje vrijeme. Lijep pozdrav i budi mi dobro. Iskreno sa moje strane ...
King Theoden

#180 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

Pa što bolan nećeš? Baš bih volio da se upoznamo i malo družimo.
alibaba_i_30_godina

#181 Re: Da li ste u vezi?

Post by alibaba_i_30_godina »

Dino bolan neka te, neš na SFF dolaziti sa šljivom il' bez zuba. :lol:
King Theoden

#182 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

alibaba_i_30_godina wrote:Dino bolan neka te, neš na SFF dolaziti sa šljivom il' bez zuba. :lol:
Ma o čemu vi, bolan?
Da mi je da upoznam čovjeka, da popijemo kafu. Malo se družimo i tako :)
Konflikte rješavam razgovorom. :)
moonca

#183 Re: Da li ste u vezi?

Post by moonca »

Dino34 wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:Dino bolan neka te, neš na SFF dolaziti sa šljivom il' bez zuba. :lol:
Ma o čemu vi, bolan?
Sasvim normalni zahtjevi... :zoka: ..cccccc
alibaba_i_30_godina

#184 Re: Da li ste u vezi?

Post by alibaba_i_30_godina »

Dino34 wrote:
Ma o čemu vi, bolan?
Pa znam tebe, ne znamo njega. Vidiš to odmah neka sila, nešto kobajagi. :lol:
King Theoden

#185 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

Ma švaler je loma agresivan. Al kako i ne bi kad ga je popljuvalo po foruma :mrgreen:
swanfilter

#186 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Bas si navalio na druzenje. Ne upoznavanje, druzenje. Jos na odmaralistima pored autoceste, na benz pumpi. Ne bih ja toga, Dinci. Sumnjiv mi postajes, mada tvoj izbor. Nis protiv toga :izet:

Covjece, zelis biti moralna vertikala, a ni principa od stranicu, dvije unazad se ne drzis. Sada prospias suplju, valjda zbog forumasa. Pateticno, Dinci, pateticno. Ne treba ti to. Al, kazem, jos tebe zivot nije naucio necemu posebno ....

I, jos, pljuje me pola foruma. Kada te narod naseg podneblja pljuje ... Znas li sta je pokojni Njofra rekao za nas ovdje ....

Necemo vise. Prozvakali smo i ide zivot dalje. Do iduceg puta ...
Xavier1

#187 Re: Da li ste u vezi?

Post by Xavier1 »

swanfilter wrote:Bas si navalio na druzenje. Ne upoznavanje, druzenje. Jos na odmaralistima pored autoceste, na benz pumpi. Ne bih ja toga, Dinci. Sumnjiv mi postajes, mada tvoj izbor. Nis protiv toga :izet:

Covjece, zelis biti moralna vertikala, a ni principa od stranicu, dvije unazad se ne drzis. Sada prospias suplju, valjda zbog forumasa. Pateticno, Dinci, pateticno. Ne treba ti to. Al, kazem, jos tebe zivot nije naucio necemu posebno ....

I, jos, pljuje me pola foruma. Kada te narod naseg podneblja pljuje ... Znas li sta je pokojni Njofra rekao za nas ovdje ....

Ma Dino je il dvolican ili podvojena licnost. I ja sam mu to rekao pa se naljutio.
Jedan dan jednu pricu prica, drugi dan drugu.
A steta, jer mi je ovako kul tip.
moonca

#188 Re: Da li ste u vezi?

Post by moonca »

Dino34 wrote:Ma švaler je loma agresivan. Al kako i ne bi kad ga je popljuvalo po foruma :mrgreen:
Dino... nije Forum mjerilo... bitno je sta ti o nekome mislish.. ;-)
pustopoljina

#189 Re: Da li ste u vezi?

Post by pustopoljina »

swanfilter wrote:Covjek zeli da bude moralna vertikala, pa da mu dam priliku, jel. Ili, ako vec trazi gujci cepa, isto tako. Podaci nisu izmisljeni. Dino, ako su izbrisani prije tvog upogleda, javi se, dobijes ih na private ...

By the way, vec je bio jedan poziv sa kucnog tel., Maribor. Neka doticna osoba slobodno potvrdi ...
Je li ti bar ta svalerka u slo? Al' je pazis...
Hbm ako je u bihacu, bas je tesko skontati ko zivi na tvojoj adresi i s kim si u kontaktu.
King Theoden

#190 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

moonca wrote:Dino... nije Forum mjerilo... bitno je sta ti o nekome mislish.
Ma ako ti x ljudi kaže da je tako, onda jeste.

Ps.
Vidi malog, opet zatrokiro na sabiranju dva keca :lol:
swanfilter wrote:Bas si navalio na druzenje
Ma kul si mi tip, plus vidim da si objavljivo neke podatke, pa reko da loma sjednemo.
Al haj, možda se dogovorimo i za bihać. Nikad nisam bio, a lijep je grad. Ono, ima se šta vidjet.
Uživaj :thumbup:
swanfilter

#191 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Xavier1 wrote:
swanfilter wrote:Bas si navalio na druzenje. Ne upoznavanje, druzenje. Jos na odmaralistima pored autoceste, na benz pumpi. Ne bih ja toga, Dinci. Sumnjiv mi postajes, mada tvoj izbor. Nis protiv toga :izet:

Ma Dino je il dvolican ili podvojena licnost. I ja sam mu to rekao pa se naljutio.
Jedan dan jednu pricu prica, drugi dan drugu.
A steta, jer mi je ovako kul tip.

Al, stvarno je smijesan. Busanje u prsa na vrhuncu na jednon stranici, pa onda zaokret na nivou teskog oblika amnezije na drugoj stranici. Vjerovatno zbog javnosti na forumu. Ode mu kredibilitet uprkos trudu, a ocito da ga ni u zivotu nema. Jos jednom Dino, pateticno ....
Last edited by swanfilter on 30/07/2019 20:26, edited 1 time in total.
swanfilter

#192 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

pustopoljina wrote:
swanfilter wrote:Covjek zeli da bude moralna vertikala, pa da mu dam priliku, jel. Ili, ako vec trazi gujci cepa, isto tako. Podaci nisu izmisljeni. Dino, ako su izbrisani prije tvog upogleda, javi se, dobijes ih na private ...

By the way, vec je bio jedan poziv sa kucnog tel., Maribor. Neka doticna osoba slobodno potvrdi ...
Je li ti bar ta svalerka u slo? Al' je pazis...
Hbm ako je u bihacu, bas je tesko skontati ko zivi na tvojoj adresi i s kim si u kontaktu.
Ne kontam zasto bi te informacije bilo od bilo kakvog znacaja ....

Dino je zelio da me odgoji, nauci, opameti, i bas se zanio da sam mu stvarno morao dati priliku. To je to ...
Mea_parvitas

#193 Re: Da li ste u vezi?

Post by Mea_parvitas »

Moras biti bas pacenik pa biti sa necijom zenom, od toliko slobodnih zena na svijetu
moonca

#194 Re: Da li ste u vezi?

Post by moonca »

Dino34 wrote:
moonca wrote:Dino... nije Forum mjerilo... bitno je sta ti o nekome mislish.
Ma ako ti x ljudi kaže da je tako, onda jeste.
Moguce, ali ne svi iz jednog tora... :-) imas mozak- slusaj, ali imaj svoj sud..
pustopoljina

#195 Re: Da li ste u vezi?

Post by pustopoljina »

Dino je zelio da me odgoji, nauci, opameti, i bas se zanio da sam mu stvarno morao dati priliku. To je to ...
Zato sto sam iz bi. Djetinjasto ti je to.
swanfilter

#196 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Mea_parvitas wrote:Moras biti bas pacenik pa biti sa necijom zenom, od toliko slobodnih zena na svijetu

Eto, svijet i drustvo od pamtivjeka funkcioniraju na taj nacin, a ja napravio revoluciju. Pojeo jabuku. Smijesna ti je konstatacija ...
swanfilter

#197 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

pustopoljina wrote:

I, to sto si ti iz Bihaca bi trebalo nes da znaci u ovoj prici ....
Xavier1

#198 Re: Da li ste u vezi?

Post by Xavier1 »

Mea_parvitas wrote:Moras biti bas pacenik pa biti sa necijom zenom, od toliko slobodnih zena na svijetu
Krivica je uvijek na strani zauzete osobe, a ne one sto je slobodna.
Mene ako bi djevojka prevarila nju bih zamrzio i ko znas sta jos uradio, a za onim sa kojim me varala me ne bi bilo briga, osim ako mi nije prijatelj neki.
pustopoljina

#199 Re: Da li ste u vezi?

Post by pustopoljina »

swanfilter wrote:
pustopoljina wrote:

I, to sto si ti iz Bihaca bi trebalo nes da znaci u ovoj prici ....
Zbog toga sto te neki anonimus na forumu isprovocirao...ti pises licne podatke, straha si pouzdan :lol:
swanfilter

#200 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

pustopoljina wrote:Zbog toga sto te neki anonimus na forumu isprovocirao...ti pises licne podatke, straha si pouzdan :lol:

I? Dajem svoje, ne doticne osobe ... Covjek se u nekoliko postova svojski potrudio, samo sam mu dao priliku ...

Straha? U Bihacu ne koristimo tih izraza. Ti si, kolegice, iz Coralica ili tako nesto. Prijatno.

I, da. Kucne adrese nisu licni podaci, zar ne ... Kao ni broj telefona, jer ga posjeduje ogroman broj ljudi, zar ne ...

Prijatno.
Last edited by swanfilter on 30/07/2019 21:00, edited 1 time in total.
Post Reply