Mislis, namjestaljci i pokusaju ucjene ... Nisam taj, jer ne padam na takve koze ...alibaba_i_30_godina wrote:Ma da ovo nije onaj Sabahudin Blažević iz Bihaća, poznat po onoj sex aferi sa onom nekom hamšom?!
Da li ste u vezi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
swanfilter
#176 Re: Da li ste u vezi?
-
swanfilter
#177 Re: Da li ste u vezi?
Onda preskocis i prođes plus 15€ ...Cookie85 wrote:Cuj zaustavi se u Ljubljani, jebote ja prodjem kroz Sloveniju i nisam ni skontao da sam prosao, samo kad ulazim stanem kupim vinjetu, i odjedanput ja u Graz-u.swanfilter wrote:Pumpe uz autoput? Nisam ti ja kamiondzija, Dinci. Zagondzija. Ne vodi tetke, ostace ti ...
Cuj, pumpe uz autoput. Hajd, setaj ... Zaustavi se u Ljubljani i ne blamiraj se vise ...
- King Theoden
#178 Re: Da li ste u vezi?
A o čemu se ovdje radi? Zovem te na jedno fino druženje. Ispričamo se ko ljudi. Slovenija odgovara obojici, jelte.swanfilter wrote:Pumpe uz autoput? Nisam ti ja kamiondzija, Dinci. Zagondzija. Ne vodi tetke, ostace ti ...
Cuj, pumpe uz autoput. Hajd, setaj ... Zaustavi se u Ljubljani i ne blamiraj se vise ...
Sada ti i Bihac predaleko? Malo prije si me htio muzu za usi voditi da se suocim sa situacijom. Pa, evo prilike, kolega ...
Malo se družimo i svako svojim putem.
Nije valjda da si ti pomislio da se radi o nekom djelu koje se sankcioniše
-
swanfilter
#179 Re: Da li ste u vezi?
Vidi ga sada ....
.
Dino, pitam ja tebe, da li su ti 34 ljeta ... Nista ti od zivota jos uvijek ne znas, mada se druagacijim zelis prikazati. Nemoj vise, doci ce i tvoje vrijeme. Lijep pozdrav i budi mi dobro. Iskreno sa moje strane ...
Dino, pitam ja tebe, da li su ti 34 ljeta ... Nista ti od zivota jos uvijek ne znas, mada se druagacijim zelis prikazati. Nemoj vise, doci ce i tvoje vrijeme. Lijep pozdrav i budi mi dobro. Iskreno sa moje strane ...
- King Theoden
#180 Re: Da li ste u vezi?
Pa što bolan nećeš? Baš bih volio da se upoznamo i malo družimo.
- alibaba_i_30_godina
#181 Re: Da li ste u vezi?
Dino bolan neka te, neš na SFF dolaziti sa šljivom il' bez zuba. 
- King Theoden
#182 Re: Da li ste u vezi?
Ma o čemu vi, bolan?alibaba_i_30_godina wrote:Dino bolan neka te, neš na SFF dolaziti sa šljivom il' bez zuba.
Da mi je da upoznam čovjeka, da popijemo kafu. Malo se družimo i tako
Konflikte rješavam razgovorom.
-
moonca
#183 Re: Da li ste u vezi?
Sasvim normalni zahtjevi...Dino34 wrote:Ma o čemu vi, bolan?alibaba_i_30_godina wrote:Dino bolan neka te, neš na SFF dolaziti sa šljivom il' bez zuba.
- alibaba_i_30_godina
#184 Re: Da li ste u vezi?
Pa znam tebe, ne znamo njega. Vidiš to odmah neka sila, nešto kobajagi.Dino34 wrote:Ma o čemu vi, bolan?alibaba_i_30_godina wrote:Dino bolan neka te, neš na SFF dolaziti sa šljivom il' bez zuba.
- King Theoden
#185 Re: Da li ste u vezi?
Ma švaler je loma agresivan. Al kako i ne bi kad ga je popljuvalo po foruma 
-
swanfilter
#186 Re: Da li ste u vezi?
Bas si navalio na druzenje. Ne upoznavanje, druzenje. Jos na odmaralistima pored autoceste, na benz pumpi. Ne bih ja toga, Dinci. Sumnjiv mi postajes, mada tvoj izbor. Nis protiv toga
Covjece, zelis biti moralna vertikala, a ni principa od stranicu, dvije unazad se ne drzis. Sada prospias suplju, valjda zbog forumasa. Pateticno, Dinci, pateticno. Ne treba ti to. Al, kazem, jos tebe zivot nije naucio necemu posebno ....
I, jos, pljuje me pola foruma. Kada te narod naseg podneblja pljuje ... Znas li sta je pokojni Njofra rekao za nas ovdje ....
Necemo vise. Prozvakali smo i ide zivot dalje. Do iduceg puta ...
Covjece, zelis biti moralna vertikala, a ni principa od stranicu, dvije unazad se ne drzis. Sada prospias suplju, valjda zbog forumasa. Pateticno, Dinci, pateticno. Ne treba ti to. Al, kazem, jos tebe zivot nije naucio necemu posebno ....
I, jos, pljuje me pola foruma. Kada te narod naseg podneblja pljuje ... Znas li sta je pokojni Njofra rekao za nas ovdje ....
- Xavier1
#187 Re: Da li ste u vezi?
Ma Dino je il dvolican ili podvojena licnost. I ja sam mu to rekao pa se naljutio.swanfilter wrote:Bas si navalio na druzenje. Ne upoznavanje, druzenje. Jos na odmaralistima pored autoceste, na benz pumpi. Ne bih ja toga, Dinci. Sumnjiv mi postajes, mada tvoj izbor. Nis protiv toga![]()
Jedan dan jednu pricu prica, drugi dan drugu.
A steta, jer mi je ovako kul tip.
-
moonca
#188 Re: Da li ste u vezi?
Dino... nije Forum mjerilo... bitno je sta ti o nekome mislish..Dino34 wrote:Ma švaler je loma agresivan. Al kako i ne bi kad ga je popljuvalo po foruma
- pustopoljina
#189 Re: Da li ste u vezi?
Je li ti bar ta svalerka u slo? Al' je pazis...swanfilter wrote:Covjek zeli da bude moralna vertikala, pa da mu dam priliku, jel. Ili, ako vec trazi gujci cepa, isto tako. Podaci nisu izmisljeni. Dino, ako su izbrisani prije tvog upogleda, javi se, dobijes ih na private ...
By the way, vec je bio jedan poziv sa kucnog tel., Maribor. Neka doticna osoba slobodno potvrdi ...
Hbm ako je u bihacu, bas je tesko skontati ko zivi na tvojoj adresi i s kim si u kontaktu.
- King Theoden
#190 Re: Da li ste u vezi?
Ma ako ti x ljudi kaže da je tako, onda jeste.moonca wrote:Dino... nije Forum mjerilo... bitno je sta ti o nekome mislish.
Ps.
Vidi malog, opet zatrokiro na sabiranju dva keca
Ma kul si mi tip, plus vidim da si objavljivo neke podatke, pa reko da loma sjednemo.swanfilter wrote:Bas si navalio na druzenje
Al haj, možda se dogovorimo i za bihać. Nikad nisam bio, a lijep je grad. Ono, ima se šta vidjet.
Uživaj
-
swanfilter
#191 Re: Da li ste u vezi?
Xavier1 wrote:Ma Dino je il dvolican ili podvojena licnost. I ja sam mu to rekao pa se naljutio.swanfilter wrote:Bas si navalio na druzenje. Ne upoznavanje, druzenje. Jos na odmaralistima pored autoceste, na benz pumpi. Ne bih ja toga, Dinci. Sumnjiv mi postajes, mada tvoj izbor. Nis protiv toga![]()
Jedan dan jednu pricu prica, drugi dan drugu.
A steta, jer mi je ovako kul tip.
Al, stvarno je smijesan. Busanje u prsa na vrhuncu na jednon stranici, pa onda zaokret na nivou teskog oblika amnezije na drugoj stranici. Vjerovatno zbog javnosti na forumu. Ode mu kredibilitet uprkos trudu, a ocito da ga ni u zivotu nema. Jos jednom Dino, pateticno ....
Last edited by swanfilter on 30/07/2019 20:26, edited 1 time in total.
-
swanfilter
#192 Re: Da li ste u vezi?
Ne kontam zasto bi te informacije bilo od bilo kakvog znacaja ....pustopoljina wrote:Je li ti bar ta svalerka u slo? Al' je pazis...swanfilter wrote:Covjek zeli da bude moralna vertikala, pa da mu dam priliku, jel. Ili, ako vec trazi gujci cepa, isto tako. Podaci nisu izmisljeni. Dino, ako su izbrisani prije tvog upogleda, javi se, dobijes ih na private ...
By the way, vec je bio jedan poziv sa kucnog tel., Maribor. Neka doticna osoba slobodno potvrdi ...
Hbm ako je u bihacu, bas je tesko skontati ko zivi na tvojoj adresi i s kim si u kontaktu.
Dino je zelio da me odgoji, nauci, opameti, i bas se zanio da sam mu stvarno morao dati priliku. To je to ...
- Mea_parvitas
#193 Re: Da li ste u vezi?
Moras biti bas pacenik pa biti sa necijom zenom, od toliko slobodnih zena na svijetu
-
moonca
#194 Re: Da li ste u vezi?
Moguce, ali ne svi iz jednog tora...Dino34 wrote:Ma ako ti x ljudi kaže da je tako, onda jeste.moonca wrote:Dino... nije Forum mjerilo... bitno je sta ti o nekome mislish.
- pustopoljina
#195 Re: Da li ste u vezi?
Zato sto sam iz bi. Djetinjasto ti je to.
Ne kontam zasto bi te informacije bilo od bilo kakvog znacaja ....
Dino je zelio da me odgoji, nauci, opameti, i bas se zanio da sam mu stvarno morao dati priliku. To je to ...
-
swanfilter
#196 Re: Da li ste u vezi?
Mea_parvitas wrote:Moras biti bas pacenik pa biti sa necijom zenom, od toliko slobodnih zena na svijetu
Eto, svijet i drustvo od pamtivjeka funkcioniraju na taj nacin, a ja napravio revoluciju. Pojeo jabuku. Smijesna ti je konstatacija ...
-
swanfilter
#197 Re: Da li ste u vezi?
pustopoljina wrote:Zato sto sam iz bi. Djetinjasto ti je to.
I, to sto si ti iz Bihaca bi trebalo nes da znaci u ovoj prici ....
- Xavier1
#198 Re: Da li ste u vezi?
Krivica je uvijek na strani zauzete osobe, a ne one sto je slobodna.Mea_parvitas wrote:Moras biti bas pacenik pa biti sa necijom zenom, od toliko slobodnih zena na svijetu
Mene ako bi djevojka prevarila nju bih zamrzio i ko znas sta jos uradio, a za onim sa kojim me varala me ne bi bilo briga, osim ako mi nije prijatelj neki.
- pustopoljina
#199 Re: Da li ste u vezi?
Zbog toga sto te neki anonimus na forumu isprovocirao...ti pises licne podatke, straha si pouzdanswanfilter wrote:pustopoljina wrote:Zato sto sam iz bi. Djetinjasto ti je to.
I, to sto si ti iz Bihaca bi trebalo nes da znaci u ovoj prici ....
-
swanfilter
#200 Re: Da li ste u vezi?
pustopoljina wrote:Zbog toga sto te neki anonimus na forumu isprovocirao...ti pises licne podatke, straha si pouzdan
I? Dajem svoje, ne doticne osobe ... Covjek se u nekoliko postova svojski potrudio, samo sam mu dao priliku ...
Straha? U Bihacu ne koristimo tih izraza. Ti si, kolegice, iz Coralica ili tako nesto. Prijatno.
I, da. Kucne adrese nisu licni podaci, zar ne ... Kao ni broj telefona, jer ga posjeduje ogroman broj ljudi, zar ne ...
Prijatno.
Last edited by swanfilter on 30/07/2019 21:00, edited 1 time in total.