Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ray

#176 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Ray »

Ojj,prvo sto mi padne na pamet,jeste scena prije jedno 5 godina...
Uvijek sam volio pjevati,gitaru u ruke i udri :D ... i bila je ta cura,s kojom sam bukvalno jedno 3 mjeseca svaku vecer od
23:00 - 07:00 pricao preko telefona ( hahahaah krajem 3. mjeseca,starci su iskljucili kucni,jer je dolazilo cirka 250KM telefona - tek smo prije neka 3 mj opet ukljucio kucni haahahahah ) ,da bih ja njoj i kroz tu pricu,par pjesama zapjevao preko telefona,ali onako tiho da starci ne cuju...Malo malo je trazila da joj zapjevam "Ruzicu" od Dugmeta,da bih naknadno saznao da sam pjevao uzalud http://www.youtube.com/watch?v=M1haujRsqeI <-- nesto u ovom fazonu,ipak je ta pjesma podsjecala na bivseg,pa sam ispao na kraju marioneta :lol: :lol:
shunto

#177 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by shunto »

Miro1986 wrote: Auuuu jest te mala pokosila.....Jbg ,tako je to ,život ide dalje... :|
Vjeruj da jeste. Proslo je od tada dosta vremena, život ide dalje ali kad je vidim na ulici u stomaku mi se nešto prevrne pa mgao bih je pljunuti na sred ulice.

Mrzim je vjerovatno sto me ostavila a ne ja nju.
anaksunamun

#178 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by anaksunamun »

Dion wrote:Dobila zarucnicki prsten, koji mi je vratila..... Nakon 5 godina ga dobila opet,
Obecala je da ce ga cuvati, zauvijek. Nm
wow, ti hoces da ja opet pocnem vjerovat u ljubav :) ovo je divno, nek vam je sa srecom!
NeonFelin

#179 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by NeonFelin »

.
Last edited by NeonFelin on 07/09/2012 20:48, edited 1 time in total.
Op3r4t0r

#180 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Op3r4t0r »

Glumeci da sam totalno zaboravio nasu trecu godisnjicu braka (mojoj zeni je godisnjica vaznija od svih rodjendana i svega ostalog) "slucajno" sam u vrijeme godisnjice (prije 2 i po mjeseca) uzeo 2 sedmice godisnjeg odmora i rekao i njoj da uzme pa cemo ici u bosnu da ja svojima pomognem jer otac pravi kucu, naravno ona nikako nije imala zelju njoj najbitniji datum provesti pomazuci oko kuce i provodeci vrijeme sa svekrvom dok ja ocu pomazem ali sta je tu je :)

Na par dana pred "polazak u Bosnu" sam joj rekao da mozda ako budemo imali vremena cemo se otici koji dan okupati na Jadran pa ako joj treba kakav kupaci i te sitnice nek kupi

Tek na pola sata prije kretanja je saznala da necemo u bosnu nego na aerodrom, a tek pred ulazak u avion je saznala gdje idemo jer sam ja sam radio cekiranje karti, predao kofere itd dok je ona sjedila u caffeu.

I tako ja za godisnjicu svoju dragu umjesto da se druzi 2 sedmice sa svekrvom iznenadim sa 2 sedmice u Egiptu

Eto to je u zadnjih par mjeseci
fwh

#181 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by fwh »

Ja ću govoriti o periodu '98.-'01. jer tad se zabavljao sa sadašnjom mi suprugom - 11-a godina braka...

- svaki dan iz SA slao po jedno pismo ispisano na papiru u boji...
- došao štopom iz SA samo da je vidim, a pošto sam imao strogog oca nisam smio kući nego prenoćim u njenom autu u garaži i ujutro na prvi bus za SA.
- otkunuo grančugu, ali fakat grančugu, jorgovana i donio joj kući (stara joj se zijanila)
- stalno krao cvijeće iz njenog komšiluka i donosio joj, kad sam joj reko da kradem cvijeće od njenih komšija - oslobođen sam postao od donošenja istog...
- konstantno pozajmljivao auta od jarana iz TZ da bih došao i vidio je, a kako sam stalno dolazio sa drugim auto, njena stara je pitala da nisam kakav kriminalac i čime se ja to bavim...

Inače sam bio lud, i sam po sebi i zbog nje...

U braku i kako su djeca došla - ludiraju se sada ona a mi - laganije...
Op3r4t0r

#182 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Op3r4t0r »

A da napisem i jednu njenu sta je ona uradila meni, to fakat necu nikad zaboraviti

Na jedan za mene sasvim obican dan ona je dosla kod mene i zamolila me da joj pomognem iz auta unijeti neku ogromnu kutiju, kad smo je unijeli rekla mi je da je to za mene i cestitala mi nas 22-gi mjesec zabavljanja :shock: , ok meni su godisnjice bile bitne ali su njoj bili bitni i mjeseci :shock:

Otvorim tu veliku kutiju kad u njoj hrpa nekih manjih kutija, paketica, koverti, u svakoj je bilo nesto, neki poklon i prica kako i zbog cega je doslo do tog poklona.

Kad sam to sve pootvarao vidio sam da sam dobio 22 razlicita poklona, kako ona rece za svaki mjesec po jedan.

Ono sto je mene posebno dirnulo je to sto je svaki od tih poklona imao neku pricu, imao neki razlog zasto bas on, pokazala je koliko joj je bitno sve sto sam ja govorio da mi se svidja, neki pokloni su podsjecali na odredjene situacije koje smo proveli ili dozivjeli zajedno, sve je nekako imao veze s nama i sa nasom vezom.

Fenomenalno :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#183 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by plain vanilla »

Op3r4t0r wrote:A da napisem i jednu njenu sta je ona uradila meni, to fakat necu nikad zaboraviti

Na jedan za mene sasvim obican dan ona je dosla kod mene i zamolila me da joj pomognem iz auta unijeti neku ogromnu kutiju, kad smo je unijeli rekla mi je da je to za mene i cestitala mi nas 22-gi mjesec zabavljanja :shock: , ok meni su godisnjice bile bitne ali su njoj bili bitni i mjeseci :shock:

Otvorim tu veliku kutiju kad u njoj hrpa nekih manjih kutija, paketica, koverti, u svakoj je bilo nesto, neki poklon i prica kako i zbog cega je doslo do tog poklona.

Kad sam to sve pootvarao vidio sam da sam dobio 22 razlicita poklona, kako ona rece za svaki mjesec po jedan.

Ono sto je mene posebno dirnulo je to sto je svaki od tih poklona imao neku pricu, imao neki razlog zasto bas on, pokazala je koliko joj je bitno sve sto sam ja govorio da mi se svidja, neki pokloni su podsjecali na odredjene situacije koje smo proveli ili dozivjeli zajedno, sve je nekako imao veze s nama i sa nasom vezom.

Fenomenalno :thumbup:
svaka cast za oboje :thumbup:
♥ Julianna ♥

#184 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by ♥ Julianna ♥ »

Op3r4t0r wrote:Glumeci da sam totalno zaboravio nasu trecu godisnjicu braka (mojoj zeni je godisnjica vaznija od svih rodjendana i svega ostalog) "slucajno" sam u vrijeme godisnjice (prije 2 i po mjeseca) uzeo 2 sedmice godisnjeg odmora i rekao i njoj da uzme pa cemo ici u bosnu da ja svojima pomognem jer otac pravi kucu, naravno ona nikako nije imala zelju njoj najbitniji datum provesti pomazuci oko kuce i provodeci vrijeme sa svekrvom dok ja ocu pomazem ali sta je tu je :)
Na par dana pred "polazak u Bosnu" sam joj rekao da mozda ako budemo imali vremena cemo se otici koji dan okupati na Jadran pa ako joj treba kakav kupaci i te sitnice nek kupi
Tek na pola sata prije kretanja je saznala da necemo u bosnu nego na aerodrom, a tek pred ulazak u avion je saznala gdje idemo jer sam ja sam radio cekiranje karti, predao kofere itd dok je ona sjedila u caffeu.
I tako ja za godisnjicu svoju dragu umjesto da se druzi 2 sedmice sa svekrvom iznenadim sa 2 sedmice u Egiptu
Eto to je u zadnjih par mjeseci
:thumbup:
HAjd sve, al kako ćeš ženi tek u avionu reć da ide u Egipat, a ne u Bosnu ??? Pa da je znala da će u Egipat sigurno bi kupila neki fensi kupaći i sOndalice cccc :lol:
Uh da je kakva druga žena bila, mogao si zaginut :lol: :lol: :D
♥ Julianna ♥

#185 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by ♥ Julianna ♥ »

moda56 wrote:jooooj sto nas dijaspora fura :lol: :lol: :lol:
mi jedva do neuma a on nama o egiptu i 22 poklona :lol: :lol:
joj tebe, ko da je teško kupiti 22 poklona. kupiš desetku i petnesku i svaki ćevap posebno zapakuješ, a ostanu i tebi tri da te želja mine :D
Op3r4t0r

#186 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Op3r4t0r »

moda56 wrote:jooooj sto nas dijaspora fura :lol: :lol: :lol:
mi jedva do neuma a on nama o egiptu i 22 poklona :lol: :lol:
Ljubomora ili ti je samo dosadno ???

Budi i ti dijaspora, niko ti ne brani :wink:

I hajd bezze ne kvari temu glupim upadima, hvala :run:
Op3r4t0r

#187 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Op3r4t0r »

moda56 wrote:ljubomora :D
nije valjda i tema tvoja :lol:
E jbga znas onda kako se kaze, crkni od ljubomore :lol:
alchak.ba

#188 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by alchak.ba »

bilo je toga
lundichik

#190 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by lundichik »

shunto wrote:Mrzim o ovome da pricam...ali me par postova nagnalo da ovo napisem...

-Poklonio joj x cd-ova sa muzikom
-poslao 365 ruza..svaki dan po jednu
-registrovao zvijezdu na njeno ime
-napravio web site za nju
-Otac joj je strasno mrzovoljan covjek ali ja sam ipak dolazio ispod prozora i ostavljao pisamca na malim papiricima
-izradio pismo koje se moglo citati samo pod lupom i dao da joj se stavi ispod jastuka
-kupio knjigu bez ijednog slova sa zlato tiskom njenog imena na koricama a na kraju je bila poruka tipa ne moze se opisati koliko mi znacis
-držao je kao malo vode na dlanu i ispunjavao svaku njenu zelju (ikao sam bio slabije finasiske situacije ako nesto vidim da zeli posudio bi pa joj kupio)
-Nisam očekivao nista zauzvrat i nisam ni dobijao nesto pretjerano
-kratko i jasno VOLIO JE (najezim se kad kazem to)

A onda me ostavila...zbog tipa koji ima kucu na moru, skup auto, on ne radi ali otac radi za njega...i ona ga iznenada zavolila kako mi rece...

Ja par mjeseci lijecio tugu u alkoholu i shvatio da sam jedna velika budala sa velikim rogovima te se malo pribrao.

-Kontaktirao support da obrisu ime zvijezde i zbog te rabote mi je otislo preko 200 KM (tada mi je puno znacio taj iznos)
-popalio sve sto je bilo od nje i sto me podsjecalo na nju osim njene slike koju sam zapalio do pola, tako da joj se ne vidi glava i na isti nacin kao i pismca ostavio na prozor
-od tada sam imao par cura koje sam ostavljao kada bi primjetio da me voli...valjda se svetio, što li već
-zavrsio sam fakultet i otvorio firmicu
-imam djevojku ali jos uvijek se sjecam tog govneta

Hocu li je ikad zaboraviti - ne znam.
Ne bih voljela biti u kozi tvoje trenutne djevojke, moj savjet ti je da ne ulazis u novu vezu dok ne prebolis staru jer to ce nastetiti i tebi, i drugoj osobi, ocigledno je da volis bivsu i vjerovatno cete se pomiriti, zato budi strpljiv ali ne pravi budalom djevojku koja nije ni kriva ni duzna.
VeriBizi

#191 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by VeriBizi »

sherbett wrote:Naj luđe što sam za njega napravila jest što sam mu vjerovala....
Znam kako Vam je ... ;-)
Igla_2020

#192 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Igla_2020 »

- kupovala mu majice, s obzirom da nije imao nekog ukusa za oblačenje xD ( nakon raskida su znale osvanuti slike njega u tim majicama xD )
- napravila video sa našim slikama i pjesmama
- hranila ga kad je mamuran XD
- redovno se iskradala iz kuće u 3, 4 ujutro jer je on dolazio pred moja vrata, i ostajala do 6,7 vani s njim
- otišla mu u 3 ujutro na kraj grada da mu kažem da ga volim
- dala mu svoju nevinost, zapravo bio mi je skoro u svemu prvi, i dan danas sam mu, nakon 2.godine od raskida, vjerna u tom tjelesnom pogledu, jednostavno moje tijelo kao da odbija tuđe dodire, bio je prvi...za sad je i posljednji :)

sad pokušavajući se sjetiti tih stvari, više se sjećam njegovih pizdarija koje je radio za mene :)
Ali...život ide dalje! :D
kruško

#193 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by kruško »

upoznao je sa nanom 8-)
admialic

#194 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by admialic »

kruško wrote:upoznao je sa nanom 8-)
kralj !!!! :D 8-)
NeonFelin

#195 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju