Da li biste živjeli kod punice?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dječak sa šibicama
#176 Re: Da li biste živjeli kod punice?
I tetka je punica!

- sladak_ko_med
#177 Re: Da li biste živjeli kod punice?
ako je punica "dobra" kao i zena, onda sto da ne
- krompir i riza
- rootba
#179 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ne bih, nema sanse, radije bih u nekom parku spavao 
Niti kod punice, mame, tate, sestre, brata ........ bla bla bla.....

Niti kod punice, mame, tate, sestre, brata ........ bla bla bla.....
- HAVANA
#180 Re: Da li biste živjeli kod punice?
KENJAC wrote:Sad vidjoh ovu temu! Ljudi, koga ste vi ozenili? Meni je najbolje kod punice. Ja zivim za sedmicu dana odmora sto ga provedem kod moje najdraze punice na Svijetu. Ja je svake godine zovem da se preseli kod nas a ona nece. Kaze nema raje tamo i jezik ne zna! Ja volim moju "Punicicu" !!!
Volim i ja svoju pa se ne falim.
- krompir i riza
#181 Re: Da li biste živjeli kod punice?
- Pasiflora
#182 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ovo je vrh zivotne/bracne filozofijeHAVANA wrote:Ni kod punice,ni kod mame,ni kod brata,sestre...nikog.Sve ih ja volim puno al pod jednim krovom samo sa ženom,vlastitom.
Bilo kakvo odstupanje od ovakvog gledanja na stvar moze stvoriti brdo problema.
- slobodni armirach
#183 Re: Da li biste živjeli kod punice?
mozda se punac ponovo zeniomicki125 wrote:sumnjiv si mi nekako, vidim punca ne zoveš? da se ne radi o mlađoj ženi?KENJAC wrote:Sad vidjoh ovu temu! Ljudi, koga ste vi ozenili? Meni je najbolje kod punice. Ja zivim za sedmicu dana odmora sto ga provedem kod moje najdraze punice na Svijetu. Ja je svake godine zovem da se preseli kod nas a ona nece. Kaze nema raje tamo i jezik ne zna! Ja volim moju "Punicicu" !!!
pa dobio glanz novu punicu,..a mozda je i stariji od punice,
ja znam slucaj gdje je zet stariji od punca,...da se razumijemo ovdje govorim o godinama
-
TenDollars
#184 Re: Da li biste živjeli kod punice?
bas kao sto rece neko, volim i mamu i punicu i sve al bgm ako mozes ikako nemoj to. Ikakojedna tamo wrote:
- Ridjobrki
#185 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Imam komšiju koji je par godina stariji od svoje punice.slobodni armirach wrote:mozda se punac ponovo zeniomicki125 wrote:sumnjiv si mi nekako, vidim punca ne zoveš? da se ne radi o mlađoj ženi?KENJAC wrote:Sad vidjoh ovu temu! Ljudi, koga ste vi ozenili? Meni je najbolje kod punice. Ja zivim za sedmicu dana odmora sto ga provedem kod moje najdraze punice na Svijetu. Ja je svake godine zovem da se preseli kod nas a ona nece. Kaze nema raje tamo i jezik ne zna! Ja volim moju "Punicicu" !!!![]()
pa dobio glanz novu punicu,..a mozda je i stariji od punice,
ja znam slucaj gdje je zet stariji od punca,...da se razumijemo ovdje govorim o godinama
Par scena:
"...punice, de bogati mi dodaj čašu vode - mlađa si..."
"...vidjećeš, punice, kad dođeš u moje godine..."
- Ma.Le.Na
#186 Re: Da li biste živjeli kod punice?
- Ridjobrki
#187 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Nije, ne živi kod nje.Ma.Le.Na wrote:to je bas katastrofa
- Ma.Le.Na
#188 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ridjobrki wrote:Nije, ne živi kod nje.Ma.Le.Na wrote:to je bas katastrofa
najsssss
- dječak sa šibicama
#189 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Sad sam se sjetio, dok je Amila jos bila udata za Admira, pa je on zivio tu u zgradi pored moje, a par zgrada nize zivi Nada, i kad se njih dvoje sretnu u tada DP marketu, uvijek za raju ide ono "puuuunicee moja najdraza"
Ko ne zna o cemu govorim, neka i ne pita
Ko ne zna o cemu govorim, neka i ne pita
- yellow cat
#190 Re: Da li biste živjeli kod punice?
ko to ima nešto protiv punica?
-
KENJAC
#191 Re: Da li biste živjeli kod punice?
A pokvarenog svijeta! Punac mi je umro inace bi i njega zvao! Dje celjad nije bijesna.... Uzgred budi receno. Kad mi je zadnji pu bila punica, bila je tacno mjesec dana. Tada sam joj izracunao da bi je za ono sto radi u kuci (vodi dijete u skolu, kuha, sprema kucu....) trebao ,po cijenama koje su sada za te poslove (6 eura na sat) trebao platiti 1020 eura. Pa vi vidite koje je prirode ljubav. smajlikojiljubipunicumicki125 wrote:ma pitanje je kakve je prirode ta "ljubav". vidiš da samo punicu zove da se preseli, punac bi mu bio višak izgleda.HAVANA wrote:KENJAC wrote:Sad vidjoh ovu temu! Ljudi, koga ste vi ozenili? Meni je najbolje kod punice. Ja zivim za sedmicu dana odmora sto ga provedem kod moje najdraze punice na Svijetu. Ja je svake godine zovem da se preseli kod nas a ona nece. Kaze nema raje tamo i jezik ne zna! Ja volim moju "Punicicu" !!!
Volim i ja svoju pa se ne falim.![]()
-
Zoya
#192 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Joj, moramo fakat uvesti novi smajli, naime, smajlikojiljubipunicu
Pa majku mu, zar punice i svekrve trebamo koristiti samo za cuvanje djece
Pa majku mu, zar punice i svekrve trebamo koristiti samo za cuvanje djece
- pustopoljina
#193 Re: Da li biste živjeli kod punice?
ja da sam punica, ja bih poselamila djecu i unucad i otisla sa loverom na more.
i jos bih vas zamolila da mi zalijevate cvijece i hranite pticu.
pa hbt. hoce li se ta generacija IKAD odmoriti
i jos bih vas zamolila da mi zalijevate cvijece i hranite pticu.
pa hbt. hoce li se ta generacija IKAD odmoriti
- yellow cat
#194 Re: Da li biste živjeli kod punice?
ja plačem što ću jednog dana biti svekrva, pa me niko neće voljeti, a vidim da mi se isto piše i da sam punica.. 
-
zelenashica
#195 Re: Da li biste živjeli kod punice?
e moja ti ha svekrva ha punica....vazda mi žene nahebale...svekrove i punce niko ne pominjeyellow cat wrote:ja plačem što ću jednog dana biti svekrva, pa me niko neće voljeti, a vidim da mi se isto piše i da sam punica..
- yellow cat
#196 Re: Da li biste živjeli kod punice?
što veli pustopoljina, ko vas hebe, odoh sa lovatorom na more..zelenashica wrote: e moja ti ha svekrva ha punica....vazda mi žene nahebale...svekrove i punce niko ne pominje
- Teta Macheta
#197 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Predivno pišeš.KENJAC wrote: A pokvarenog svijeta! Punac mi je umro inace bi i njega zvao! Dje celjad nije bijesna.... Uzgred budi receno. Kad mi je zadnji pu bila punica, bila je tacno mjesec dana. Tada sam joj izracunao da bi je za ono sto radi u kuci (vodi dijete u skolu, kuha, sprema kucu....) trebao ,po cijenama koje su sada za te poslove (6 eura na sat) trebao platiti 1020 eura. Pa vi vidite koje je prirode ljubav. smajlikojiljubipunicu
danas tavih muškaraca kao što ste moj suprug i ti. Majka kada je tu radi sve od srca ko za svoju djecu i njoj je
drago da nas vidi oko nas. I otac je često tu kada mu poslovi dopuste. I tako sve između moje i bratove kuće.
Problem je što danas ljudi želi da živi samo za sebe i za nekog svog partnera, pa se otuđe i od svojih najbližih pa ih onda puca neuroza, depresija, samoća pa ne znaju gdje će dalje. Čovjek je predviđen za to da živi u velikim familijama i sve što je izvan toga je jedan debeli minus.
- spreca
#198 Re: Da li biste živjeli kod punice?
s punicom ni u jednom kantonu ni na onom svijetu a kamoli pod istim krovom
...sala....punicu treba gledati kao rodjenu majku.....jedino sta bih trazio od punice da se ne mijesa u nase razmirice i slicno 
-
TenDollars
#199 Re: Da li biste živjeli kod punice?
To sve stoji ako ste mnogo bolje situirani od zene u startu braka pa vas punica mozda i vise postuje i gleda drugacije. Ja sam tu totalno popusio foru al bilo pa proslo 
-
TenDollars
#200 Re: Da li biste živjeli kod punice?
ako kome treba savjet oko suzivota neka se javi. pa cu mu ja reci kako izgleda kad ti neko broji koliko si soka popio, sta si pojeo( imao sam skoro pa duplo vise kg od zene i punice pa je normalno bilo da bar malo vise pojedem al jbg, to neko ne razumije, uz to, diskutabilno je bilo dal sam i jeo vise, jer ona sjedi po cijeli dan i pijucka kafu,zato joj se ne jede al ajde)
a da ne kazem kako izgleda kad moras cijeli dan biti ''pristojno obucen''
a da ne kazem kako izgleda kad moras cijeli dan biti ''pristojno obucen''