Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nookey wrote:Radovi će biti završeni do 20. septembra, biće puštene dvije trake kao što je i bilo do prije par dana, evo sad slušah ministra na radiu, kaže da su ubrzali radove!
Ne znam šta treba da rade ako je samo presvlačenje novog sloja asvalta mogu do 20.-og ako je nešto veće neće do nove godine, prošao pješke i juće i danas pored radova, juće su uspjeli za cijeli dan skinuti stari svalt danas iskopali rupu na jednom kraju mosta i povadili staru armaturu vezu mosta i obale i to je sve
rade neka djeca irgete nemaju po 50 kila hudnici popadali baš mi se nešto stužilo i sjetio se ovih naših forumaša đabahljebatora nešto bi ih volio natjerati koji dan na onu građevinu
Neka se kantonalna vlada angazuje... Malo lopata, krampa... Sta fali zaradit platu, barem nekad...
Eh baš ti bi ministru lopatu u šake pa nije ovo ORA 50-60-70 ih godina prošlog vijeka
Tahta wrote:
Ne znam šta treba da rade ako je samo presvlačenje novog sloja asvalta mogu do 20.-og ako je nešto veće neće do nove godine, prošao pješke i juće i danas pored radova, juće su uspjeli za cijeli dan skinuti stari svalt danas iskopali rupu na jednom kraju mosta i povadili staru armaturu vezu mosta i obale i to je sve
rade neka djeca irgete nemaju po 50 kila hudnici popadali baš mi se nešto stužilo i sjetio se ovih naših forumaša đabahljebatora nešto bi ih volio natjerati koji dan na onu građevinu
Neka se kantonalna vlada angazuje... Malo lopata, krampa... Sta fali zaradit platu, barem nekad... [/quote]
Eh baš ti bi ministru lopatu u šake pa nije ovo ORA 50-60-70 ih godina prošlog vijeka [/quote]
ja sam bio na ORA i nikad mi bolje nije bilo. kada bi neko ponovo nesto tako organizovao ponovo bih isao.
nema veceg zadovoljstva nego kad vidis da si ucestvovao u gradnji necega pa se mozes pohvaliti.
bio sam i udarnik. malo starije generacije znaju o cemu pricam.
muha_sa wrote:
kod nas u SweCkoj u svakoj ulicici ima onaj metalni parking za biciklA
ps.
a ovako bi to izgledalo kod vas dole u SA
Ako me sjećanje dobro služi, imao si i ti onomad nekih "biciklističkih" problema. A sad Šwecka pa Šwecka. Pa vidi bolan kako je kod "vas" pesinavo oko bicikla ( fuj ) a kod nas ako ti je biciklo pesinavo, odnesu ga da se opere
Ni one olovke više ne treba kupovat' od njega, taman da same zadaće pišu.
tišu ba dok zalihe ne tuhnem
ps.
sad na temu da se timvra fatajmo se bacikala il trajvana
koel wrote:Neznam sta imaju ove pobjeglice da komentarisu stanje u Sarajevu ccccccccc fujjjjjjjj,pobjegli vani pa jos komentarisu o stanju u BiH fujjjjjjjj
kako necemo komentarisat kad sjebasmo svake godine auta vozeci se po vašim rupetinama
ne znaš ti šta je stres kad krenemo nazad a kontamo hocel nam u sred Njemacke puc lafeta il krajnica--a skupo do zla boga.
nego-valjda ce sanirat do sljedeceg ljeta
nešto prije 22h sam prošao prema Ilidži i naravno na gradilištu nema nikoga. toliko o radu noću da se ubrza i sličnim ublehama. Sjetim se ministru, odgovornim iz policije te projektantima radova svega ženskog u familiji.
Doduše, nešto kontam - da sam kakav ministar i ja bih isto - zatvorićemo cestu, a vi idite okolo kao da je sve ok i trpite, ko vas šljivi. Što bi se bakćao sa boljim rješenjima koja su zahmetli. Jer, naš narod baš može podnijeti puno klempi... evo vidim već danas su komentari tipa " pa i nije loše, moglo se fino proći danas, pičili smo 25na sat", sutra će već biti podnošljivo, prekosutra nije strašno a za par dana "zastoj? koji zastoj?" ma ja, samo nek se ne puca
Imas samo dvije opcije. Ako znas kuda se ide za Stup to je dobro, ne ides tuda nego drugim putem.
Poslusaj @neprilagodjenu edit @prilagodjenu slucajno majke mi , a mogu ti reci i na izlazu sa autoputa. ma neces fuliti
ismar92 wrote:Pročitao sam 2 stranice dok sam skontao gdje je uopšte kolaps xD
Nego pitanje.. Trebam sutra da krenem za Sarajevo..
Koji put najbolje preporučujete, naravno krenuti ću ranije.
Kakav je onaj put gdje autobusi uvijek idu, pa tamo prolaze kraj buća potoka, boljakova potoka, vitkoca.. Nadam se da ćete prepoznati taj put
Idem sa auto puta, pa na kružni tok, kroz tunel i sve pravno onda
radi izbjegavanja gužvi preporučujem rutu: Tešanj - vogošćanska petlja - Olovo - Sokolac - Pale - čaršija.
Otprilike će ti vremenski trebati isto kao da se uvališ u ove naše gužve bilo preko Rajlovca, bilo preko Vogošće
Sad mi je jasno sto se zove ''obilaznica''...hebo obilaznicu koja ne obilazi...
pa naravno, neko je morao uzeti pare za izradu i postavljanje onih silnih tabli
koje ne sluze ocigledno nicemu kada se svako snalazi kako zna i umije...
i bas je slucajnost da gorivo poskupi u vrijeme radova...treba ubrati extra profit...
jos jedna zavjera ili mi se cini
"Ubrzo rekonstrukcija pruge od Baščaršije do Marindvora
Autor S. MUHIĆ 2011-09-16 09:10:00
Decrease font Enlarge font
Foto: N. Grabovica
Radovi će, kako je planirano, trajati najviše pet sedmica, s malim ometanjem saobraćaja
Ubrzo će početi rekonstrukcija 2,2 kilometra tramvajske pruge od Baščaršije do Marindvora i skretnice na Skenderiji kuda vozi "šestica". Već je urađen projekt, odabrano tehničko rješenje koje je savremeno i dobro se pokazalo u gradovima regiona, kazao je kantonalni ministar saobraćaja Haris Lulić.
Radovi će, kako je planirano, trajati najviše pet sedmica, s malim ometanjem saobraćaja
Ubrzo će početi rekonstrukcija 2,2 kilometra tramvajske pruge od Baščaršije do Marindvora i skretnice na Skenderiji kuda vozi "šestica". Već je urađen projekt, odabrano tehničko rješenje koje je savremeno i dobro se pokazalo u gradovima regiona, kazao je kantonalni ministar saobraćaja Haris Lulić.