Sto sjevernije to bolje...
Samo bez Spanaca,Srba,Hrvata,Turaka,Italijana,portugala...kada bi njih izbjegli dobro bi bilo.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
1. Spanija i Portugal, u domenu katastrofe. Talijane mozda uhvatimo na spavanju, iako je vjerovatnije da bi nam uvaljali neki ciganski gol i sl., tako da....Holandija zna kiksat, ali mozemo dozivit i katastrofu. Sa Svabama se mozda moze; mada nas mogu i samljeti u nekom svom, blickrig ritmu.siki_sa wrote:Prvi: Španija, Holandija, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška i Grčka;
Drugi: Srbija, Slovenija, Rusija, Francuska, Crna Gora, Švicarska, Slovačka, Danska i Švedska;
Treći: Turska, Češka, Izrael, Republika Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunija, Bosna i Hercegovina i Bugarska;
Četvrti: Litvanija, Albanija, Mađarska, Bjelorusija, Gruzija, Armenija, Sjeverna Irska, Škotska i Poljska;
Peti: Austrija, Estonija, Latvija, Finska, Makedonija, Moldavija, Kipar, Azerbejdžan i Vels;
Šesti: Island, Luksemburg, Farska ostrva, Kazahstan, Lihtenštajn, Malta, Andora i San Marino;
Prognoza??
20:45 Rio de Janeiro: Izvlačenje kvalifikacionih grupa za SP u nogometu 2014SaPnA wrote:kad je izvlacenje?
Falanellington wrote:20:45 Rio de Janeiro: Izvlačenje kvalifikacionih grupa za SP u nogometu 2014SaPnA wrote:kad je izvlacenje?
OK, vjerovatno sam to 'zabovario', ali opet sam skupio 11 repki s kojima nismo igrali, ha, nije sala!?mistek wrote:Igrali sa San Marinom u kvalifikacijama za SP 2006. Igrali sa Finskom u Zenici prije 7-8 godina prijateljsku.shake69 wrote:Koliko pamtim, reprezentacija BiH do sada nikada nije igrala sa slijedecim zemljama: Engleska, Holandija, Ukraina, Kipar, Irska, Sjeverna Irska, San Marino, Finska, Rusija, Letonija, Island, Svicarska i Kazahstan. Zato bih volio da igramo, recimo s Engleskom, Rusijom, Sjevernom Irskom (umjesto Gruzijom) iako je ova druga nezgodna jer ne bismo imali puno navijaca tamo.
Posljednji put remizirali/izgubili u kvalifikacijama davne 2007.lord blackadder wrote:Holandija zna kiksat, ali mozemo dozivit i katastrofu.
Nema nama sreće dok ne doguramo do prvog šešira, tad će biti lakše - nećemo moći dobiti nikog drugog iz prvog šeširarashtiman wrote:Nikad mi srece nismo imalu u zrijebu pa necemo ni veceras
kuratz... tad bismo imali najgoreg protivnika iz prve grupe... sebe same...nellington wrote:Nema nama sreće dok ne doguramo do prvog šešira, tad će biti lakše - nećemo moći dobiti nikog drugog iz prvog šeširarashtiman wrote:Nikad mi srece nismo imalu u zrijebu pa necemo ni veceras
Chmoljo wrote:kuratz... tad bismo imali najgoreg protivnika iz prve grupe... sebe same...nellington wrote:Nema nama sreće dok ne doguramo do prvog šešira, tad će biti lakše - nećemo moći dobiti nikog drugog iz prvog šeširarashtiman wrote:Nikad mi srece nismo imalu u zrijebu pa necemo ni veceras
ma imas vazda svabe i engleze koji ga mogu za 2 mjeseca organizovatnellington wrote:
![]()
![]()
Onda nam treba dati domaćinstvo
Nešto mi se čini da ne bismo stigli izgraditi stadione na vrijeme, te godine uopće ne bi bilo prvenstva pa opet ne bismo učestvovali
Njemačka - Engleska, na rasporedu u Vrapčićima...Lakat Jebić wrote:ma imas vazda svabe i engleze koji ga mogu za 2 mjeseca organizovatnellington wrote:
![]()
![]()
Nešto mi se čini da ne bismo stigli izgraditi stadione na vrijeme, te godine uopće ne bi bilo prvenstva pa opet ne bismo učestvovali
Jebo srecu, nama treba 20 ratnika koji znaju igrati fudbal i jednog pukovnika koji ce ih voditi.rashtiman wrote:Nikad mi srece nismo imalu u zrijebu pa necemo ni veceras
Ne kvari mi koncepcijuLakat Jebić wrote:ma imas vazda svabe i engleze koji ga mogu za 2 mjeseca organizovatnellington wrote:
![]()
![]()
Brazil je domaćin prvenstvamistek wrote:Valjda 10?cyprus wrote:Tamo se večeras neće ništa izvlačit. Tamo 9 reprezentacija igra po ligaškom sistemu svak sa svakim.![]()
premije - porcija ćevapa, kila jabuka... naće se već nešto...nellington wrote:
Ne kvari mi koncepcijuJoj, zamislite da organizujemo prvenstvo... Čim sam počeo zamišljati, sjetio sam se onog prvenstva kuglaša
p206 wrote:POT 1: Španija, Holandija, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka
POT 2: Francuska, Crna Gora, Rusija, Švedska, Danska, Slovenija, Turska, Srbija, Slovačka
POT 3: Švicarska, Izrael, Irska, Belgija, Češka Republika, BiH, Bjelorusija, Ukrajina, Mađarska
POT 4: Bugarska, Rumunija, Gruzija, Litvanija, Albanija, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija, Poljska
POT 5: Armenija, Finska, Estonija, Kipar, Latvija, Moldavija, Makedonija, Azerbejdžan, Farska Ostrva
POT 6: Vels, Lihtenštajn, Island, Kazahstan, Luksemburg, Malta, Andora, San Marino
ovi boldirani bi bili ok
ma ispalo bi to, ne mozes poredit kuglanje i fudbalnellington wrote:Ne kvari mi koncepcijuLakat Jebić wrote:ma imas vazda svabe i engleze koji ga mogu za 2 mjeseca organizovatnellington wrote:
![]()
![]()
Joj, zamislite da organizujemo prvenstvo... Čim sam počeo zamišljati, sjetio sam se onog prvenstva kuglaša
'ta ce ti tv kad je comp odavno to postao!:) http://www.fromsportcom.com/v-2/12/42/v-324355.htmlparavan wrote:prenosi li se na tv-u izvlacenje? ima li ko link?
hvalashake69 wrote:'ta ce ti tv kad je comp odavno to postao!:) http://www.fromsportcom.com/v-2/12/42/v-324355.htmlparavan wrote:prenosi li se na tv-u izvlacenje? ima li ko link?