Procitao sam, ali se ne slazem sa vecinom i imas ozbiljne propuste u opisu cinjenica.Penicilin wrote:Na žalost ne vidim da SDP ima ikakvu ekonomsku viziju. Sve se svodi na politikanstvo a to je veoma problematično jer u narednom periodu zaista je potrebno da neko vodi ekonomsku politiku. Prethodne vlasti su imale sreće da su se zatekle u talasu ekonomskog rasta međutim ova vlast je zatekla zemlju u sred ekonomske krize i bojim se da će imati samo jedu šansu da naprave barem nešto od onoga što su obećavali na izborima.madner wrote:Zaboravljas da ce trziste rasti, cak i ako bh telecom izgubi dio kolaca taj kolac ce sigurno biti znatno veci.
Ponavaljam jos jednom, zasto ne uzeti kredit na taj iznos i isti odplacivati od dobiti bh telecoma? Ako imamo tako dobre projekte, steta je da ih ne pokrenemo.
Nego reci nam Keynesu, ima li nade na dugorocne staze?
Nedavno sam na jednom skupu slušao Nikšića uživo kako priča da ga MMF pritišće da privatizuju Telekom. Meni je to zvučalo kao lagano pripremanje terena tako da bi se smio sa tobom opkladiti da će u naredne 4 godine SDP pokušati ozbiljno pokrenuti ovu priču bez obzira na priču o zlatnim kokama. Što se tiče dizanja kredita već sam ti odgovorio.. Jesi slučajno pročitao šta sam napisao Markse
Tvoj ekonomski model su primjenili Srbija i RS i sada su pred krahom. MMF treba odkaciti, ne uzeti zadnju transu je cilj za ovu godinu.