Btw, Maribor je u play-offu dobio Glasgow Rangerse, koji su prvo ispali u CL od Malmoa, zatim od Maribora, pa na kraju ispali iz lige. To vam sve govori.
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
maroons
#176 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne kontam pojedince nikako. Dovoljno vam je samo da se sjetite kakvu smo sezonu imali iza nas, pa da skontate kolike su nam sanse protiv Levskog.
Btw, Maribor je u play-offu dobio Glasgow Rangerse, koji su prvo ispali u CL od Malmoa, zatim od Maribora, pa na kraju ispali iz lige. To vam sve govori.
-
caros
#177 Re: FK Sarajevo - Europa League
Što pišeš o Mariboru na ovoj temi ? Boli nas taki.
-
maroons
#178 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nadovezo se na onaj post iznad menecaros wrote:Što pišeš o Mariboru na ovoj temi ? Boli nas taki.
- Gusztav
#180 Re: FK Sarajevo - Europa League
...a kao ima veze porediti Trnavu i Sarajevo sa Bazelom i Manč.Sarajevo1946 wrote:Niđe veze rezon. Izbacio je i Basel United u Ligi prvaka, jel to znači da se ne treba više Uniteda bojati?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#181 Re: FK Sarajevo - Europa League
Navijaci Levskog su zadovoljni sto su nas izvukli.
http://forum.levski.com/viewtopic.php?f ... &start=300
http://forum.levski.com/viewtopic.php?f ... &start=300
-
caros
#182 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nek im neko napiše da ćemo im jebat' majku 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#183 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ocajan prevod, preko gugl translejta, ali moze se skontati
Ilian Iliev: Morate biti realni, ja ne želim tim bivše Jugoslavije
Levski trener Ilian Iliev kazao Gong posebno za puno "plavi" u Europa ligi. Njegovi dečki suočit će se s pobjednikom para Sarajevu (Bosna i Hercegovina) i Hibarnians (Malta).
"Mislim da Sarajevo je favorit, ali mi još uvijek čekaju obje igre. U ove dvije igre će se moći gledati obje momčadi i donijeti zaključke o nama. Gledajući sve momčadi koje bi mogle pasti za nas, ne želimo u susret suparnika u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, neka nam čekati prvi krug ", bile su prve riječi Iliev.
"U Bugarskoj volimo davati konačne ocjene, neka nam čekati. Pa, imamo dvije utakmice, i može suditi. Moramo ozbiljno se priprema, ako ćemo igrati protiv Sarajeva. To je momčad s balkanskim mentalitetom, znate da imaju talent. Moramo biti vrlo oprezni, a predstavljanje bugarskih momčadi u posljednjih nekoliko godina, moramo biti ozbiljni. To ne bi trebao biti precijenjena u svakom slučaju. Najbolje je biti realan. Je li vrijeme da razmislite želite li poslati ljude na ovim utakmicama. Naš klub je dobro organiziran i može brzo reagirati. Došlo je zahtjev za kućanstva. Rekla sam radije da se gosti na prvom sastanku ", dodao je Iliev.
On je rekao da su sve pripreme Levski ide prema planu.
- Chisum
#184 Re: FK Sarajevo - Europa League
Daj na ba na bugarskom, bice lakse.-LIBERO- wrote:Ocajan prevod, preko gugl translejta, ali moze se skontati
Levski trener Ilian Iliev kazao Gong posebno za puno "plavi" u Europa ligi. Njegovi dečki suočit će se s pobjednikom para Sarajevu (Bosna i Hercegovina) i Hibarnians (Malta).
"Mislim da Sarajevo je favorit, ali mi još uvijek čekaju obje igre. U ove dvije igre će se moći gledati obje momčadi i donijeti zaključke o nama. Gledajući sve momčadi koje bi mogle pasti za nas, ne želimo u susret suparnika u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, neka nam čekati prvi krug ", bile su prve riječi Iliev.
"U Bugarskoj volimo davati konačne ocjene, neka nam čekati. Pa, imamo dvije utakmice, i može suditi. Moramo ozbiljno se priprema, ako ćemo igrati protiv Sarajeva. To je momčad s balkanskim mentalitetom, znate da imaju talent. Moramo biti vrlo oprezni, a predstavljanje bugarskih momčadi u posljednjih nekoliko godina, moramo biti ozbiljni. To ne bi trebao biti precijenjena u svakom slučaju. Najbolje je biti realan. Je li vrijeme da razmislite želite li poslati ljude na ovim utakmicama. Naš klub je dobro organiziran i može brzo reagirati. Došlo je zahtjev za kućanstva. Rekla sam radije da se gosti na prvom sastanku ", dodao je Iliev.
- Koshpa
#185 Re: FK Sarajevo - Europa League
Najvise price u vezi Hordi
koje strahopostovanje

- Chisum
#186 Re: FK Sarajevo - Europa League
-LIBERO- wrote:Ocajan prevod, preko gugl translejta, ali moze se skontati
Odgovor Jovica i LIBERU, a i Ilianu Ilievu, povodom njegovih sumnji u prolaz Sarajevu u prvom pretkolu:
Sarajevo, ne, medjutim, cekati, vec kucanstvo se radovati prije sa Maltom utakmice i sa Levskim vec se gostiti.
P.S.
Eki Ilieva kurave... vec na prvom sastanku.-LIBERO- wrote:Ocajan prevod, preko gugl translejta, ali moze se skontati
Ilian Iliev:
Rekla sam radije da se gosti na prvom sastanku ", dodao je Iliev.
- Baltazar_khan
#188 Re: FK Sarajevo - Europa League
kako vidim, oduševljeni su hordamaKoshpa wrote:Najvise price u vezi Hordikoje strahopostovanje
![]()
da ih ne bi razočarali, treba tamo da nas ide što više. vjerujem da neće biti skupi aranžmani idemo napraviti još jednu invaziju kao u pragu prošle godine
- Pitarrr82
#189 Re: FK Sarajevo - Europa League
Baltazar_khan wrote:kako vidim, oduševljeni su hordamaKoshpa wrote:Najvise price u vezi Hordikoje strahopostovanje
![]()
![]()
da ih ne bi razočarali, treba tamo da nas ide što više. vjerujem da neće biti skupi aranžmani idemo napraviti još jednu invaziju kao u pragu prošle godine
Samo izbjeci onaj bus... Kako se ono zvao prevoznik, jos zaglavise u Pragu zbog sibera nekoliko sati
- Pitarrr82
#191 Re: FK Sarajevo - Europa League
caros wrote:Dagoja
Dagoja, Dagoja... Njega obavezno izbjeci, momci su zaglavili gdje god su mogli od granice do Praga
- Chisum
#192 Re: FK Sarajevo - Europa League
De ba da prvo ove malteske ribare mlatnemo, pa onda o Levskom...
Mislim da ne bi trebali imati nekih vecih problema u toj tekmi, ali mi ovo nase preskakanje uvijek zaveze neku suhu... Sami znamo kakve smo katastrofalne partije znali pruziti u prosloj sezoni, i to u tekmama kada bi se radilo o biti ili ne biti, pa mi to i dalje lebdi nad glavom... Morace Jovic debelo da obrati paznju na ovu euforiju koja nije samo medju nama navijacima, nego, vjerujem, i igraci nisu imuni.... Hladne glave, pa ako sve bude OK protiv Maltezana, muda ce da nam se napushu, a i moral, pa mozda nesto napravimo i protiv Levskog, koji, da se ne lazemo, nije nesto specijalno.
Dobro neko napisa, da je izvuceno i trece pretkolo, niko ni o Levskom ne bi govorio...
Mislim da ne bi trebali imati nekih vecih problema u toj tekmi, ali mi ovo nase preskakanje uvijek zaveze neku suhu... Sami znamo kakve smo katastrofalne partije znali pruziti u prosloj sezoni, i to u tekmama kada bi se radilo o biti ili ne biti, pa mi to i dalje lebdi nad glavom... Morace Jovic debelo da obrati paznju na ovu euforiju koja nije samo medju nama navijacima, nego, vjerujem, i igraci nisu imuni.... Hladne glave, pa ako sve bude OK protiv Maltezana, muda ce da nam se napushu, a i moral, pa mozda nesto napravimo i protiv Levskog, koji, da se ne lazemo, nije nesto specijalno.
Dobro neko napisa, da je izvuceno i trece pretkolo, niko ni o Levskom ne bi govorio...
-
rookfash
#193 Re: FK Sarajevo - Europa League
hahahahhaha....oplakah, nisam znao da ste s dagojom isli gore...i ja sam imao s njima urnebesno iskustvo, dva dana se vozio u tom busu, vrhunac je bio kad se u povratku na sokocu zapaliocaros wrote:Dagoja
- Pitarrr82
#194 Re: FK Sarajevo - Europa League
rookfash wrote:hahahahhaha....oplakah, nisam znao da ste s dagojom isli gore...i ja sam imao s njima urnebesno iskustvo, dva dana se vozio u tom busu, vrhunac je bio kad se u povratku na sokocu zapaliocaros wrote:Dagoja)
Srecom ja nisam
- Obuca9
#195 Re: FK Sarajevo - Europa League
1986/87, Kup kupova
Levski - Velež 2:0, 3:4
2001/02, Liga prvaka
Levski - Željeznilar 4:0, 0:0
2004/05, Kup UEFA
Levski - Modriča 5:0, 3:0
Došlo je vrijeme da im neko dohaka, majku li im bugarsku.
2001/02, Liga prvaka
2004/05, Kup UEFA
- Pitarrr82
#196 Re: FK Sarajevo - Europa League
Obuca9 wrote:1986/87, Kup kupova
2001/02, Liga prvaka
2004/05, Kup UEFA
Amin
- medvjed23
#197 Re: FK Sarajevo - Europa League
Lako im je zajebavati ove manje klubove 
- Logovan
#198 Re: FK Sarajevo - Europa League
hahahahahahahahChisum wrote:Eki Ilieva kurave... vec na prvom sastanku.-LIBERO- wrote:Ilian Iliev:
Rekla sam radije da se gosti na prvom sastanku ", dodao je Iliev.
Nemoj mi njih spominjati. Još imam traume od tog busa.caros wrote:Dagoja
- NeZatvaramPastu
#199 Re: FK Sarajevo - Europa League
Obuca9 wrote:1986/87, Kup kupova
2001/02, Liga prvaka
2004/05, Kup UEFA
Ti sve prepisujes od onog Semira sa infa
- Muhamed Đakmić