Argentinska Sacira. Himnu Bolivije isto kike-budalike da je pravio.Bubalo1 wrote:A to je ona sto su se zalili na nadmorsku visinu ?![]()
![]()
Jel ovo podmladjena Hanka Paldum pjeva himnu Argentine ?![]()
Copa America 2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosil
#176 Re: Copa America 2011
- 2407
#177 Re: Copa America 2011
Pa gdje se nece zalit kazu avion im jedva radio
3600 metara
Joj Messija, da je stalo ono dijete umjesto njega, niko ne bi skonto
dobro je reko pjano Redknapp o njegovom izgledu 
Joj Messija, da je stalo ono dijete umjesto njega, niko ne bi skonto
-
Mustang1
#178 Re: Copa America 2011
A ya im Sacire ... BOlja nasa Verena Sirovina
Evo ga pocinje .. Odohj gledati dok ne potonem ko i Messi haha
I mogao je Messi u predstavljanju stati pored nekog manejg a ne pored onog najveceg
Sretna vam Copa America
Evo ga pocinje .. Odohj gledati dok ne potonem ko i Messi haha
I mogao je Messi u predstavljanju stati pored nekog manejg a ne pored onog najveceg
Sretna vam Copa America
- just principe
#179 Re: Copa America 2011
aaaaaaa, jesam pozelio pravih utakmica

- just principe
#180 Re: Copa America 2011
Milito i Burdiso stoperi
pa zar nisu imali bolje
-
Mustang1
#181 Re: Copa America 2011
Nek stanu sa igrom..izgleda da se Messi izgubio .. mozda se iza travke neke sakrio 
- fosil
#182 Re: Copa America 2011
Ovom Tevezu fali Dzeko da mu neda lopte.
- xXBl0odXx
#183 Re: Copa America 2011
Sta ovo sudija nosi sprej za samoodbranu xDDD 
- jeza u ledja
#184 Re: Copa America 2011
Fakat dobar fazon sa ovim sprejem.
Sto se tice utakmice....mogu samo reci MUAHAHAHA
.... onaj Banega ima srece sto nije Kolumbijac. 
Sto se tice utakmice....mogu samo reci MUAHAHAHA
- Better Man
#185 Re: Copa America 2011
Jos se jednom potvrdilo da je Messi igrac limitiran na Barcelonu! Messi koji igra za Barcu i Messi koji igra za Argentinu su dva suprotna igraca. Izgleda da carolije messia mozemo vidjeti samo kad igra u Barceloni, dok kad igra u repki tih istih carolija nema ni na mapi.
- xXBl0odXx
#186 Re: Copa America 2011
Better Man wrote:Jos se jednom potvrdilo da je Messi igrac limitiran na Barcelonu! Messi koji igra za Barcu i Messi koji igra za Argentinu su dva suprotna igraca. Izgleda da carolije messia mozemo vidjeti samo kad igra u Barceloni, dok kad igra u repki tih istih carolija nema ni na mapi.
Ne znam ja to uopste nisam vidio tako. Imao je 2 -3 odlicna poteza na utakmici, ali nazalost nije imao igrace da ga isprate u tome. I bas sam nekako nakon utakmice ostao u dojmu da je odigrao odlicno, s obzirom kako je cijela Argentina odigrala.
- jeza u ledja
#187 Re: Copa America 2011
Slazem se. Nije do Messija, vec do drugih igraca (Tevez, LavezzixXBl0odXx wrote:Better Man wrote:Jos se jednom potvrdilo da je Messi igrac limitiran na Barcelonu! Messi koji igra za Barcu i Messi koji igra za Argentinu su dva suprotna igraca. Izgleda da carolije messia mozemo vidjeti samo kad igra u Barceloni, dok kad igra u repki tih istih carolija nema ni na mapi.
Ne znam ja to uopste nisam vidio tako. Imao je 2 -3 odlicna poteza na utakmici, ali nazalost nije imao igrace da ga isprate u tome. I bas sam nekako nakon utakmice ostao u dojmu da je odigrao odlicno, s obzirom kako je cijela Argentina odigrala.
Doduse, mislim da se i Messijeve mogucnosti mogu drukcije iskoristiti. Nije Argentina Barcelona.
- just principe
- 2407
#189 Re: Copa America 2011
S onakvom igrom tesko da ce Argentina ista uraditi, ono je sramotno. Steta dto onaj ne dade gola za 0-2 u onoj jedan na jedan situaciji. To bi im bio dobar samar. Neka malo jaca reprezentacija bi ih pojela.
-
LSD
#190 Re: Copa America 2011
Cuj Messi limitiranBetter Man wrote:Jos se jednom potvrdilo da je Messi igrac limitiran na Barcelonu! Messi koji igra za Barcu i Messi koji igra za Argentinu su dva suprotna igraca. Izgleda da carolije messia mozemo vidjeti samo kad igra u Barceloni, dok kad igra u repki tih istih carolija nema ni na mapi.
A što li je limitiran, šta misliš?? samo malo razmisli ... nece glava zaboliti, vjeruj
U Barci igru organizuju Xavi i Iniesta najbolji veznjaci na svijetu, tako da se Messi ne treba vracati po loptu i trošiti vec se motati oko 16 metara protivnika i trpati golove na njihove asistencije....a u Argentini igru organizuju Banega (koji sinoc fakticki sam sebi zabi gol) i Cambiasso
Smiješni su mi likovi koji tvrde i dalje da Messi zaboravi igrati fudbala cim obuce argentinski dres
Last edited by LSD on 02/07/2011 12:08, edited 1 time in total.
- oldschool
#191 Re: Copa America 2011
Ne spavah, pogledah tekmu i pokajah se, pretanka tekma, nikad jadnija Argentina, dok je Maradona trenirao
to je na nešto ličilo. Žao mi Argentine, nemaju oni igrače, nije ni čudo da im liga propada.Messi je igrao koliko je mogao, davao je lopte ali oni metuzalemi ga ne kontaju, prespori, preškrti. Tevez, Cambiaso, Lavezzi nemaju šta tražiti u onoj reprezentaciji, nisu klasa. Di Maria, taj čovjek je totalni promašaj, kad treba ne doda, padavičar u rangu Cristine, ne bi mogao igrati ni u filmovima Uwe Bolla
, kad treba vratiti loptu on centrira, ne vrati je. Messi je umoran, ali ga i udaraju, svaku loptu koju je dao, primio, popraćeno je udarcem, pa i kad lopta nije kod njega. Samo Messi,Aguero, Zaneti i eventualno Romero zaslužuju igrati za Argentinu. Tačno se vidi da je evropski fudbalski-neoliberalizam uništio južnoamerički fudbal, tamo se ne prave više tehnički jaki igrači, igrači koje mi sve pamtimo, već su postali ispostava za evropske klubove, rade igrače po evropskom ukusu, traži se samo brzina,snaga i izdržljivost, tehnika i ostalo padaju u vodu, o ovom godinama pišu južnoamerički novinari, žale se na kvalitet fudbala, ne pamte lošije razdoblje od zadnjih 15-20 godina. Tako nam je, totalni fudbal, sve ćemo lošije fudbalere gledati godinama, desit će se pokoji blijesak, ništa više.
-
Mustang1
#192 Re: Copa America 2011
Sreca pa sam zaspao oko 15. minute
I necu vala ni jednu cekati tako kasno osim dok ne udju u zavrsnicu
Djaba ocekujemo dobar nogomet kad igraju protiv Bolivije i slicno 
- ultima_palabra
#193 Re: Copa America 2011
Donekle si u pravu, ali Argentina nikad nije bila Brazil... oduvijek su oni imali generičkih igrača, destuktora i mesara. Pogledaj reprezentacije u kojima je igrao Maradona... za većinu tadašnjih igrača ovi sad su fudbalski znalci.oldschool wrote:Ne spavah, pogledah tekmu i pokajah se, pretanka tekma, nikad jadnija Argentina, dok je Maradona treniraoto je na nešto ličilo. Žao mi Argentine, nemaju oni igrače, nije ni čudo da im liga propada.Messi je igrao koliko je mogao, davao je lopte ali oni metuzalemi ga ne kontaju, prespori, preškrti. Tevez, Cambiaso, Lavezzi nemaju šta tražiti u onoj reprezentaciji, nisu klasa. Di Maria, taj čovjek je totalni promašaj, kad treba ne doda, padavičar u rangu Cristine, ne bi mogao igrati ni u filmovima Uwe Bolla
, kad treba vratiti loptu on centrira, ne vrati je. Messi je umoran, ali ga i udaraju, svaku loptu koju je dao, primio, popraćeno je udarcem, pa i kad lopta nije kod njega. Samo Messi,Aguero, Zaneti i eventualno Romero zaslužuju igrati za Argentinu. Tačno se vidi da je evropski fudbalski-neoliberalizam uništio južnoamerički fudbal, tamo se ne prave više tehnički jaki igrači, igrači koje mi sve pamtimo, već su postali ispostava za evropske klubove, rade igrače po evropskom ukusu, traži se samo brzina,snaga i izdržljivost, tehnika i ostalo padaju u vodu, o ovom godinama pišu južnoamerički novinari, žale se na kvalitet fudbala, ne pamte lošije razdoblje od zadnjih 15-20 godina. Tako nam je, totalni fudbal, sve ćemo lošije fudbalere gledati godinama, desit će se pokoji blijesak, ništa više.
-
Bordolini
#194 Re: Copa America 2011
Tanko ovo sinoc bi, jos su i dobro prosli. Valjda se nece obrukati u daljem toku takmicenja ali ne ocekujem od njih nista spektakularno svakako. Ali zato Chile, eh to je vec druga prica

- 2407
#195 Re: Copa America 2011
Mogao bi Chile biti odlican imaju par extra pojedinaca(Sanchez, Vidal, Isla...), samo velika je steta sto ih Bielsa ne vodi vise.
- xXBl0odXx
#196 Re: Copa America 2011
Jel Chile i dalje igra 4-3-3 kao na svjetskom prvenstvu ? Meni su odlicno igrali na Svjetskom.
- zovemsecrveni
#197 Re: Copa America 2011
Last edited by zovemsecrveni on 09/11/2011 23:08, edited 1 time in total.
-
mikogoago
#198 Re: Copa America 2011
Tekma ko tekma nije bila losa i sobzirom da je prva ,mozda malo kalkulantska.Bolivija je igrala tehnicki, takticki dobro ,dobro se zatvorili,a vidi se da imaju tehnicki jake igrace(kao u ostalom svi juznoamericki timovi).Nije bilo lako igrati protiv Bolivije.Mesi nije bio ono sto je u Barsi niti ce ikada biti kada igra za reprezentaciju upravo iz razloga koji je naveo LSD.I takav kakav je bio u ovoj utakmici opet je bio dobar.Brate ubise hljeb u njemu,puno faulova,a bogami ako sam dobro upratio i dvojica na njemu zaradise zute kartone.Mislim da je ova postava sa Di Marijom i Aquierom dobra i da ce u nastavku igrati bolje.Jaki su i mislim da jos nisu pokazali svoje pravo lice i snagu.
Bolivija mi se svidjela.Ona je jedna od onih malih timova koja bi mogla biti ugodno iznenadjenje.Tehnicki jaki i jako disciplinovani.To mi se najvise dopalo.mislim da bi mogli dogurati daleko vidjecemo.
ja cekam da vidim Kolumbiju.U zadnje vrijeme sam citao po internetu da imaju opet dobar sastav i da bi mogli biti iznenadjenje.No nisam imao prlike viditi ih,eto veceras ce i to biti.Sve u svemu do sada ok otvaranje cope America.
Bolivija mi se svidjela.Ona je jedna od onih malih timova koja bi mogla biti ugodno iznenadjenje.Tehnicki jaki i jako disciplinovani.To mi se najvise dopalo.mislim da bi mogli dogurati daleko vidjecemo.
ja cekam da vidim Kolumbiju.U zadnje vrijeme sam citao po internetu da imaju opet dobar sastav i da bi mogli biti iznenadjenje.No nisam imao prlike viditi ih,eto veceras ce i to biti.Sve u svemu do sada ok otvaranje cope America.
-
mikogoago
#199 Re: Copa America 2011
Zavisi odakle gledas.Ako sa na prostoru bivse Yu onda imas preko Antene1,ako mozes satelitski gledati kao ja imas na italijanskom sky .Isto ima na Jazeiri JVC sport 1(ako nije na 1 onda potrazi na ostalim od 1-6 ima sigurno).Na P2P imas preko interneta,ali mislim od 4.jula.zovemsecrveni wrote:Na kojem kanalu se mogu pratiti utakmice?
- fosil
#200 Re: Copa America 2011
http://www.youtube.com/user/CopaAmericazovemsecrveni wrote:Na kojem kanalu se mogu pratiti utakmice?
hvala "just principe"