shin wrote:Evooo gaaa, evooo gaaa
glupost je što je iz 2 dijela. Pa nije to tolka knjiga majku mu...
Moderator: _BataZiv_0809
shin wrote:Evooo gaaa, evooo gaaa
Hoce. Ali bice neki flashback iz prethodnih filmova ili retrospektiva koja se odnosi na Baneovu proslost. Bane je clan Lige sjena, odnosno Lige ubica u stripu. Tako ce pretpostavljam u filmu i saznati Batmanov identitet. Vidim da si ti pravi Liamov fanboy.Vegetastar wrote:Ja bih volio da se nekako Raz-Al-Gul pojavi....
Jako tesko.leet wrote:Bane se meni cini i kao bolji od Jokera i mislim da ce nadmasiti prethodni film.
Kada se spomene Joker onda se misli samo na jednog i jedinog Jacka Nicholsona! Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.Riddle wrote:Hoce. Ali bice neki flashback iz prethodnih filmova ili retrospektiva koja se odnosi na Baneovu proslost. Bane je clan Lige sjena, odnosno Lige ubica u stripu. Tako ce pretpostavljam u filmu i saznati Batmanov identitet. Vidim da si ti pravi Liamov fanboy.Vegetastar wrote:Ja bih volio da se nekako Raz-Al-Gul pojavi....Dakle bice nesto i za tebe.
Jako tesko.leet wrote:Bane se meni cini i kao bolji od Jokera i mislim da ce nadmasiti prethodni film.
Iako jos ne znam sta ce Bane uraditi, na prvi pogled Joker meni djeluje mnogo jeziviji, jer sije teror i paniku svojim bolesnim igrama i to sa smijeskom na licu. Bane se cini kao vrlo brutalan, pravi razarac i iako ce i on dosta sranja napraviti, sumnjam da ce moci nadmasiti ono sto je Joker radio. Vise mi se sviđa njegov stil. On samo zeli da se zabavlja i ne zeli ubiti Batmana. A Bane zeli sravniti grad sa zemljom i unistiti njegovog zastitnika.
Ma jasta, kakav Ledger, niti se nesto uzivio u ulogu, niti je odglumio kako treba manijakalnog ludjaka koji bi spalio citav svijet uz osmijeh na licu... Mrtvi prosjek...Better Man wrote:Kada se spomene Joker onda se misli samo na jednog i jedinog Jacka Nicholsona! Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.

Koja gomila gluposti. Zapravo ne znam zasto uopste uskaces s ovim kad vidis da je rijec o Nolanovom Batmanu. Jarane, nekad je normalno i sutiti.Better Man wrote:Kada se spomene Joker onda se misli samo na jednog i jedinog Jacka Nicholsona! Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.
Better Man wrote: Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.
leet wrote:Better Man wrote: Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.![]()
Sta ima u Londonu ?
Gaca, CD-ova i tako to...leet wrote:Better Man wrote: Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.![]()
Sta ima u Londonu ?
Why so stupid?!Better Man wrote:Kada se spomene Joker onda se misli samo na jednog i jedinog Jacka Nicholsona! Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.Riddle wrote:Hoce. Ali bice neki flashback iz prethodnih filmova ili retrospektiva koja se odnosi na Baneovu proslost. Bane je clan Lige sjena, odnosno Lige ubica u stripu. Tako ce pretpostavljam u filmu i saznati Batmanov identitet. Vidim da si ti pravi Liamov fanboy.Vegetastar wrote:Ja bih volio da se nekako Raz-Al-Gul pojavi....Dakle bice nesto i za tebe.
Iako jos ne znam sta ce Bane uraditi, na prvi pogled Joker meni djeluje mnogo jeziviji, jer sije teror i paniku svojim bolesnim igrama i to sa smijeskom na licu. Bane se cini kao vrlo brutalan, pravi razarac i iako ce i on dosta sranja napraviti, sumnjam da ce moci nadmasiti ono sto je Joker radio. Vise mi se sviđa njegov stil. On samo zeli da se zabavlja i ne zeli ubiti Batmana. A Bane zeli sravniti grad sa zemljom i unistiti njegovog zastitnika.
Za tebe je dobar, ali za svakog onog koje gledao legendarnog Jacka Nicholsona u ulozi Jokera nije! Da se nije ubio ne bi se ni pricalo toliko o njegovoj ulozi, niti bio dobio te silne nagrade! Ko jos moze porediti jednog Ledgera sa legendom kao sto je Jack Nicholson! Samo je jedan Joker, a to je Jack Nicholson!Riddle wrote:Koja gomila gluposti. Zapravo ne znam zasto uopste uskaces s ovim kad vidis da je rijec o Nolanovom Batmanu. Jarane, nekad je normalno i sutiti.Better Man wrote:Kada se spomene Joker onda se misli samo na jednog i jedinog Jacka Nicholsona! Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.
Ledgerov Joker prenapuhan... Meni je taj genijalni psihopata jedan od najdrazih likova ikad. Ima toliko legendarnih izjava u filmu da ih je tesko prebrojati. Gluma je nesto posebno. Ona improvizacija sa detonatorom pred bolnicom.Ja sam plakao od smijeha kad sam to prvi put vidio. Snimci koje je slao javnosti su takođe Ledgerovo djelo. Ona zadnja snimka kad tiho ponavlja rijeci poruke koju novinar cita... Nesto najluđe u citavom filmu.
Zatim monolog u bolnici. U jednom trenutku sam se uhvatio kako se donekle slazem s njim. Sto je samo po sebi jezivo. Pa kad spali brdo love samo da bi prenio svoju poruku. Zatim tu je scena prilikom ispitivanja, a onda i ona nevjerovatna provokacija policajca kojeg kasnije iskoristi da pobjegne iz zatvora. Price o oziljcima. Ma daj, mogu ovo nabrajati do sutra. U svakoj sceni je taj prenapuhani lik bio glavni. U svakoj.
Frajer je rasturio ovu ulogu i zasluzio je sve pohvale i nagrade. Ziv ili mrtav, ZASLUZIO IH JE.

Godina naučne fantastike i fantazije. Možda se zaboravlja i remake Total recall-a, iako ga lično ne iščekujem željnotodd_smith wrote:za mene ovo je godina "comic book" filmova![]()
Avangers
The Dark Knight Rises
pocinje snimanje Thor 2
Chronicle
The Amazing Spider-Man
i jos par ostalih tipa 21st Jump Street i Hunger Games![]()
Da si malo više pratio način na koji je Heath Ledger odglumio Jokera primjetio bi da se on i Nicholson itekakoBetter Man wrote:Za tebe je dobar, ali za svakog onog koje gledao legendarnog Jacka Nicholsona u ulozi Jokera nije! Da se nije ubio ne bi se ni pricalo toliko o njegovoj ulozi, niti bio dobio te silne nagrade! Ko jos moze porediti jednog Ledgera sa legendom kao sto je Jack Nicholson! Samo je jedan Joker, a to je Jack Nicholson!Riddle wrote:Koja gomila gluposti. Zapravo ne znam zasto uopste uskaces s ovim kad vidis da je rijec o Nolanovom Batmanu. Jarane, nekad je normalno i sutiti.Better Man wrote:Kada se spomene Joker onda se misli samo na jednog i jedinog Jacka Nicholsona! Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.
Ledgerov Joker prenapuhan... Meni je taj genijalni psihopata jedan od najdrazih likova ikad. Ima toliko legendarnih izjava u filmu da ih je tesko prebrojati. Gluma je nesto posebno. Ona improvizacija sa detonatorom pred bolnicom.Ja sam plakao od smijeha kad sam to prvi put vidio. Snimci koje je slao javnosti su takođe Ledgerovo djelo. Ona zadnja snimka kad tiho ponavlja rijeci poruke koju novinar cita... Nesto najluđe u citavom filmu.
Zatim monolog u bolnici. U jednom trenutku sam se uhvatio kako se donekle slazem s njim. Sto je samo po sebi jezivo. Pa kad spali brdo love samo da bi prenio svoju poruku. Zatim tu je scena prilikom ispitivanja, a onda i ona nevjerovatna provokacija policajca kojeg kasnije iskoristi da pobjegne iz zatvora. Price o oziljcima. Ma daj, mogu ovo nabrajati do sutra. U svakoj sceni je taj prenapuhani lik bio glavni. U svakoj.
Frajer je rasturio ovu ulogu i zasluzio je sve pohvale i nagrade. Ziv ili mrtav, ZASLUZIO IH JE.
Ja bih se sad kladio u sve sto posjedujem da ti nisi ni gledao film u kojem je rahmetli Ledger glumio Jokera... Kako te nije stid omalovazavati neciji rad i smrt koja je posljedica tolike pozrtvovanosti razbacivanjem floskulama i nekakvim "opsteprihvacenim" istinama...Better Man wrote:Za tebe je dobar, ali za svakog onog koje gledao legendarnog Jacka Nicholsona u ulozi Jokera nije! Da se nije ubio ne bi se ni pricalo toliko o njegovoj ulozi, niti bio dobio te silne nagrade! Ko jos moze porediti jednog Ledgera sa legendom kao sto je Jack Nicholson! Samo je jedan Joker, a to je Jack Nicholson!Riddle wrote:Koja gomila gluposti. Zapravo ne znam zasto uopste uskaces s ovim kad vidis da je rijec o Nolanovom Batmanu. Jarane, nekad je normalno i sutiti.Better Man wrote:Kada se spomene Joker onda se misli samo na jednog i jedinog Jacka Nicholsona! Pokojni Heath Ledger i njegova uloga istog je prenapuhana i da se nije ubio nikad ga niko ne bi ni spomernuo ni pamtio po toj ulozi.
trailor ne izgleda los, ali nema bas neke dobre komentare i ocjene ovih koji su ga pogledali. navodno kraj je ostavio ovakvo osjecanje kod gledateljaMa.Le.Na wrote:oooooooooooo jedva cekam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()