Senad Lulić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Od sljedece sezone Lulica vidim u ???

Poll ended at 21/07/2011 21:07

Bundesligi
24
35%
Seriji A
34
50%
Spanskoj Primeri
0
No votes
Engleskoj Premier ligi
5
7%
Francuskoj ligi
2
3%
Nekoj drugoj ligi
0
No votes
Ostaje u YB
3
4%

Total votes: 68

Gray

#176 Re: Senad Lulić

Post by Gray »

and wrote:
ReD aka Socijalista wrote:Kako igra Lulic danas, gleda li ko tekmu?
dobar je.fino igra

Reja se ne slaže :sad:

Sunday 18 September, 2011
Reja points finger at Lulic
Edy Reja was deeply disappointed by Lazio’s home defeat to Genoa. “Senad Lulic made mistakes in both goals. We have to work hard.”

The Biancocelesti were leading 1-0 after a strong first half performance, but fell apart and lost 2-1.

“Unfortunately we are not taking the good opportunities that we create, then after the break we felt the fatigue of our midweek Europa League tie,” said the Coach.

“We can take quite a lot of the blame for the goals, especially the first one, then we lost our unity. We crumbled.”

Lazio have shown this tendency throughout the campaign and have conceded six goals in their last three official matches.

“There is a lot of work to be done so we can return to the defensive levels of last season. While the midfielders track back to help out, we are able to keep a good balance, but once those stop we struggle in midfield and consequently in defence.

“Lulic made mistakes on both goals. Even if he gave the team a great deal going forward, we must work hard on improving his defensive skills.”
Koshpa

#177 Re: Senad Lulić

Post by Koshpa »

dajte golove da vidimo jel on kriv za oba
BHF_Manijak

#178 Re: Senad Lulić

Post by BHF_Manijak »

Pa sta ocekuje od lika koji nije bek... :roll: :-? Na njemu je da mu defanzivu popravi ili da ga jednostavno ne stavlja na beka, ha ya...
Point.

#179 Re: Senad Lulić

Post by Point. »

Reja je stari senilni starac koji nema muda da igra ofanzivno pa kad zijani onda se na nekog igraca obrusi. Lulic nikako nije krivac ni za jedan go a veliki trenerski mozak Reja u 82 minuti vadi Lulica (zbog povrede) i ubacuje beka Stankeviciusa a fole ganja rezultat. Svaki normalni trener bi tu isao na sve ili nista i ubacio napadaca a ovaj trener koji nikad nista nije osvojio ovako razmislja. Nadam se da ce Lotito progledati jer ce nas ovaj sramoti staronja unistiti. Jebo trenera koji ne smije da rizikuje ni na svom terenu. ije ni cudo sto nije nikad nist pobijedio.
argyle

#180 Re: Senad Lulić

Post by argyle »

Koshpa

#181 Re: Senad Lulić

Post by Koshpa »

ja ga ne vidim nigdje blizu lopte kako on moze biti krivac za go ???
just principe

#182 Re: Senad Lulić

Post by just principe »

Koshpa wrote:dajte golove da vidimo jel on kriv za oba
http://videa.hu/videok/sport/laz-1-2-ge ... M0OF6d2y#b
Corola

#183 Re: Senad Lulić

Post by Corola »

Koshpa wrote:ja ga ne vidim nigdje blizu lopte kako on moze biti krivac za go ???
Ja Reye i vanago,fakat nigdje veze,a jos strucnjak gubi i ubacuje mjesto Lulica mrtvog defanzivca.
To on konta narod corav i glup.
Koshpa

#184 Re: Senad Lulić

Post by Koshpa »

i s tom pricom samo jos vise moze sjebat Lulica :x :x nidze veze al fakat
BHF_Manijak

#185 Re: Senad Lulić

Post by BHF_Manijak »

Fakat nidje veze da je kriv za golove! :roll: :roll: Jedino ako nije "prodo" kakvu loptu na sredini i slicno, ali gledajuci ove klipove, nidje veze, posebno drugi gol, pao preko desne strane a Lulic lijevo igro... :? :roll:
zlajaBHF

#186 Re: Senad Lulić

Post by zlajaBHF »

Slazem se sa trenerom da je glavni krivac za golove, ali se nadam da ce ga u Italiji nauciti da bude bolji defanzivno.

Covjek nema iskustva kao bek i ne cudi me da pravi ovakve, takticke greske...
jeza u ledja

#187 Re: Senad Lulić

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote:Fakat nidje veze da je kriv za golove! :roll: :roll: Jedino ako nije "prodo" kakvu loptu na sredini i slicno, ali gledajuci ove klipove, nidje veze, posebno drugi gol, pao preko desne strane a Lulic lijevo igro... :? :roll:
:?

Zar ne igra Lulic lijevog beka?
BHF_Manijak

#188 Re: Senad Lulić

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:
BHF_Manijak wrote:Fakat nidje veze da je kriv za golove! :roll: :roll: Jedino ako nije "prodo" kakvu loptu na sredini i slicno, ali gledajuci ove klipove, nidje veze, posebno drugi gol, pao preko desne strane a Lulic lijevo igro... :? :roll:

Dok je igro u Young boysima bio je lijevo krilo, u repki a evo izgleda u Laziu igra lijevog beka...

@Zlaja, hajd nam onda ti majketi objasni kako je kriv za golove posto mi ostali smrtnici to ne vidimo.
jeza u ledja

#189 Re: Senad Lulić

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote:
jeza u ledja wrote:

Dok je igro u Young boysima bio je lijevo krilo, u repki a evo izgleda u Laziu igra lijevog beka...

@Zlaja, hajd nam onda ti majketi objasni kako je kriv za golove posto mi ostali smrtnici to ne vidimo.
Pa ako igra lijevog beka onda je bio na ovoj strani sa koje je pao gol. :-)

Mozda ti ne kontas da kada protivnik napada sa DESNE strane, da se napadnuti brani sa LIJEVE? :D
zlajaBHF

#190 Re: Senad Lulić

Post by zlajaBHF »

BHF_Manijak wrote:
jeza u ledja wrote:

Izvini ako sam te uvrijedio, ali samo govorim svoje misljenje

Za prvi gol je kriv zato sto ne stoji na liniji sa ostatkom odbrane i zato nije offside....Tipicna greska nekoga ko nije navikao igrati u odbrani.
Za drugi gol je kriv zato sto ulazi "u teren" i napada igraca, iako treba da ostane na svom mjesto. Posto je on usao u teren , primorao je stopera da ode na njegovo mjesto i tako se stvorio prostor...nadam se da nisam previse izkomplikovao :-D
BHF_Manijak

#191 Re: Senad Lulić

Post by BHF_Manijak »

Jez ne zbunjuj me jebem ga ja :mrgreen: Dva gola su pala, jedan s lijeve jedan s desne strane...Ali priznajem da sam i ja malo loncice pomijesao, vidio desna strana i odmah osuo paljbu, :mrgreen: no i dalje sam uvjerenja da Lulic nije jedini krivac, pa ko da je autogol dao jebo te... :mrgreen:

@Zalaja, ozbiljno sam pitao jer nisam gledao tekmu vec ove highlightse na kojima se slabo sta vidi, hvala na objasnjenju i sorry sto je ono gore pomalo ironicno izgledalo! :mrgreen: ;-)
zlajaBHF

#192 Re: Senad Lulić

Post by zlajaBHF »

BHF_Manijak wrote:Jez ne zbunjuj me jebem ga ja :mrgreen: Dva gola su pala, jedan s lijeve jedan s desne strane...Ali priznajem da sam i ja malo loncice pomijesao, vidio desna strana i odmah osuo paljbu, :mrgreen: no i dalje sam uvjerenja da Lulic nije jedini krivac, pa ko da je autogol dao jebo te... :mrgreen:

@Zalaja, ozbiljno sam pitao jer nisam gledao tekmu vec ove highlightse na kojima se slabo sta vidi, hvala na objasnjenju i sorry sto je ono gore pomalo ironicno izgledalo! :mrgreen: ;-)
Ma nista ;-)

Samo da kazem da ne mislim da je on jedini krivac, ali glavni jeste...

Mene to ne brine, znao sam da mu nece biti lahko igrati na beku u Italiji, jer nije navikao
i sto nije defanzivno najbolji...ali je veliki plus sto ce mnogo toga nauciti tamo, sto ce valjati nasoj reprezentaciji.
Mozes biti siguran da ce na sljedecem treningu Lulic ostati sat vremena duze kako bi raspravljali o ovim stvarima :-D
jeza u ledja

#193 Re: Senad Lulić

Post by jeza u ledja »

Ja nisam gledao utakmicu i na ovom snimku ne vidim najbolje ko je ko. Ali ako je kod prvog gola u pitanju ovaj igrac (mescini broj 17) sto je stajao ispred napadaca koji je pobjegdao lijevo i dao gol, te kod drugog ako je u pitanju ovaj igrac sto se zaletio na Kucku u prazno, a ovaj poslije odigrao dupli pas i dao gol.....ako je to jedan te isti igrac i ako je to Lulic onda.....mrka kapa. :-?
Point.

#194 Re: Senad Lulić

Post by Point. »

Kod prvog gola frajer za kojeg niko nije cuo, naki cileanac, izvrti citav Laziov srednji red, izmedju ostalog i tri defanzivna vezna i onda neko kaze Lulic je glavni krivac jer nije bio u liniji. Kriv je sredji red jer su trebali samljeti tog igraca pa ta gol situacija nikad se nebi ni desila.
Atticus Finch

#195 Re: Senad Lulić

Post by Atticus Finch »

Ama sve i da je kriv koji još trener uperi prst u jednog igrača i javno ga okrivi za poraz? To je van svake pameti, to se radi na treninzima, uigravanjima itd. Reja :-) :-) :-)
jeza u ledja

#196 Re: Senad Lulić

Post by jeza u ledja »

Ma supak slovenacki odmah se na Bosancu uzeo istresat. :D
zlajaBHF

#197 Re: Senad Lulić

Post by zlajaBHF »

Point. wrote:Kod prvog gola frajer za kojeg niko nije cuo, naki cileanac, izvrti citav Laziov srednji red, izmedju ostalog i tri defanzivna vezna i onda neko kaze Lulic je glavni krivac jer nije bio u liniji. Kriv je sredji red jer su trebali samljeti tog igraca pa ta gol situacija nikad se nebi ni desila.
Slazem se da je sredina trebala zaustaviti onog tipa, ali odbrana je najodgovornija kada se primi gol...jbg :P
Point.

#198 Re: Senad Lulić

Post by Point. »

zlajaBHF wrote:
Point. wrote:Kod prvog gola frajer za kojeg niko nije cuo, naki cileanac, izvrti citav Laziov srednji red, izmedju ostalog i tri defanzivna vezna i onda neko kaze Lulic je glavni krivac jer nije bio u liniji. Kriv je sredji red jer su trebali samljeti tog igraca pa ta gol situacija nikad se nebi ni desila.
Slazem se da je sredina trebala zaustaviti onog tipa, ali odbrana je najodgovornija kada se primi gol...jbg :P
Ili golman. :P
donidzek

#199 Re: Senad Lulić

Post by donidzek »

Atticus Finch wrote:Ama sve i da je kriv koji još trener uperi prst u jednog igrača i javno ga okrivi za poraz? To je van svake pameti, to se radi na treninzima, uigravanjima itd. Reja :-) :-) :-)
To i mene ljuti. Onaj iz Chelsea odmah stao u odbranu Toresa koji je promasio prazan gol sa tri metra a ovaj osuo po Lulicu kao da je autogolove davo...

Jel Reja i doveo Lulica u Lazio? Koji je genijalac doveo Reju u Lazio?

Ko ga je uopste pozvao u nasu emisiju, tak`og nekulturnog? :D
Djokej

#200 Re: Senad Lulić

Post by Djokej »

http://www.goal.com/en/match/63869/lazi ... neup-stats

Goal.com dao Lulicu najvecu ocjenu od svih igrača Lazia.
Post Reply