Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alternativna

#176 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by alternativna »

Zanimaju jer me zenska radoznala priroda pojede. A kad nesto saznam, onda jedem samu sebe ako se probudi ljubomora.

Sad se treniram da ne zapitkivam vise, da ne slusam nista i kad pocne pricati da kazem "stop please". Rahat onda svi, a najvise ja.

uhhhh... :D
Penelopy

#177 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Penelopy »

alternativna wrote:Zanimaju jer me zenska radoznala priroda pojede. A kad nesto saznam, onda jedem samu sebe ako se probudi ljubomora.

Sad se treniram da ne zapitkivam vise, da ne slusam nista i kad pocne pricati da kazem "stop please". Rahat onda svi, a najvise ja.

:thumbup:
Ghost_Rider_XXX

#178 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ghost_Rider_XXX »

alternativna wrote:Zanimaju jer me zenska radoznala priroda pojede. A kad nesto saznam, onda jedem samu sebe ako se probudi ljubomora.

:lol: :lol: :lol: Zašto je tako teško prihvatiti činjenicu da je imao život i prije tebe?
VeriBizi

#179 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by VeriBizi »

Ne zanimaju me ni moji, što bih se onda sa njegovim opterećivala :D
zelenashica

#180 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by zelenashica »

tridesete wrote:Ne zanimaju me ni moji, što bih se onda sa njegovim opterećivala :D
rootba

#181 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by rootba »

zelenashica wrote:
tridesete wrote:Ne zanimaju me ni moji, što bih se onda sa njegovim opterećivala :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
PalaSa Marsa

#182 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by PalaSa Marsa »

Pa nema tu sta. Tim sto cu se ja eventualno ili on naljutit' na njegove ili moje bivse mislim da ne dobivamo nista, ni ja, a ni on. Ni jedna proslost se ne moze izbrisat', nit' bi smjela u sustini. :-) :D
Ductus Holedocus

#183 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ductus Holedocus »

PalaSa Marsa wrote:Pa nema tu sta. Tim sto cu se ja eventualno ili on naljutit' na njegove ili moje bivse mislim da ne dobivamo nista, ni ja, a ni on. Ni jedna proslost se ne moze izbrisat', nit' bi smjela u sustini. :-) :D
ne smije se izbrsiati,ali ni pokusati neke stvari ozivljavati..
Tome sto je proslo,zna se gdje mu je mjesto.
Ridjobrki

#184 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ridjobrki »

Fakat to zna biti zeznuto. Moja bivša nekidan slikala svog novog momka na klupi gdje je mene lani slikala i čitava frka ispala... :roll:
Zoya

#185 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Zoya »

.
Last edited by Zoya on 05/02/2013 22:19, edited 1 time in total.
Ridjobrki

#186 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ridjobrki »

Joj šuti, to su se po forumima teme otvarale! Ista klupa, ista mjesta... :D :D :D

A mene u biti ne zanima apsolutno ništa i što manje znam pametniji sam. :) Inače nisam ljuboran ali priče o tim stvarima znaju čovjeka pecnuti i probuditi neke crviće sumnje koji se nikad sami od sebe javili ne bi.

Ja lično kad sa jednom vezom završim završio sam za sva vremena i uspomene na njih su kao sjećanja na filmove koje sam gledao. Jest' da zvuči malo hladno i okrutno ali ja i prekidam vezu tek kad stvarno više nema smisla dalje je tjerati tako da ni na jednu svoju bivšu vezu više ne gledam emotivno i kad pričam o tome to je kao da se nekome drugom dešavalo. Ali najgore je uzimati sebe za mjeru stvari i smatrati da i druga strana to tako racionalno doživljava zato sam oprezan i kad pričam o tome. Ono što se meni čini kao sličica iz nekog davnog filma njoj bi se moglo učiniti kao neka velika stvar i samo opteretiti nju do koje mi je jedino u tom trenutku stalo.

A ja ništa vala i ne pitam - 'ta me briga. :-D :-D :-D
Ma.Le.Na

#187 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ma.Le.Na »

Ridjobrki wrote:Joj šuti, to su se po forumima teme otvarale! Ista klupa, ista mjesta... :D :D :D

A mene u biti ne zanima apsolutno ništa i što manje znam pametniji sam. :) Inače nisam ljuboran ali priče o tim stvarima znaju čovjeka pecnuti i probuditi neke crviće sumnje koji se nikad sami od sebe javili ne bi.

Ja lično kad sa jednom vezom završim završio sam za sva vremena i uspomene na njih su kao sjećanja na filmove koje sam gledao. Jest' da zvuči malo hladno i okrutno ali ja i prekidam vezu tek kad stvarno više nema smisla dalje je tjerati tako da ni na jednu svoju bivšu vezu više ne gledam emotivno i kad pričam o tome to je kao da se nekome drugom dešavalo. Ali najgore je uzimati sebe za mjeru stvari i smatrati da i druga strana to tako racionalno doživljava zato sam oprezan i kad pričam o tome. Ono što se meni čini kao sličica iz nekog davnog filma njoj bi se moglo učiniti kao neka velika stvar i samo opteretiti nju do koje mi je jedino u tom trenutku stalo.

A ja ništa vala i ne pitam - 'ta me briga. :-D :-D :-D
hm sad bas kontam..i ja isto tako..
pricam ...prepricavam...sjetim se detalja...fkt kao neki film..
nisam razmisljala da to moze bit i...neumjesno
def. se moram kontrolisat

aha momenat
dječak sa šibicama

#188 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by dječak sa šibicama »

Ja i dalje stojim pri logici da je svako izbjegavanje razgovora o bivsim vezama, zapravo moguci bijeg od emocija vezanih za bivse partnere. Ne mora znaciti, ali logika nalaze da ne govoris samo o onome sto te tisti i boli (a mozda grijesim, svi ce skuziti zasto :D da ne objasnajvam sada, ali dobro, covjek se najlakse olaksa kroz razgovor, skine sa duse teret recimo)

Mislim, ne smatram nuznim da se o tome prica, o nekim bivsim nikada nikome nista nisam ni rekao, jer se vjerovatno nema sta reci ili tek nikada ne "dodju u temu razgovora", ni na koji nacin... ali ako je tema musko zenska prijateljstva, dajem primjer, naravno da cu ispricati svoju pricu o djevojci sa kojom sam bio nerazdvojni prijatelj jedno vrijeme, iako su svi mislili da smo ljubavni par jer cesto noci provodili skupa, u setnji najcesce (ako nije kafic ili nocni klub u pitanju), po mjesecini, sjedili uz groblje (omiljeno mjesto) i povjeravali se jedno drugom, svaku mogucu tajnu, misao, zelju, emociju, da bi na kraju shvatio da je ona sigurno i ocekivala moj potez, da ja nesto ucinim, da je poljubim vjerovatno, jer sam nakon nekog vremena osjetio da se blago udaljava od mene na onaj zenski "hm!" nacin... a sve u svrhu teze da bas i ne vjerujem u musko zenska prijateljstva... ne iskljucujem mogucnost jer nisam iskljuciv, ali ne vjerujem zbog iskustva.

E sad bi ja kao trebao presutiti tu pricu, a ta je tema na tapetu?

Covjeka najbolje upoznas tako sto upoznajes njegovu proslost, i sta je on iz nje naucio, koliko iskustva nakupio, i pouka izvukao. Bar ja tako mislim.

Da budem ljubomoran na nekog tipa sa kojim je bila godinama? zasto bih bio. Ljubomoran jesam, malo, ali ne toliko.

O konzerva stavu necu ni da govorim, ne zanima me koliko je djevojka veza prije mene imala. Ja cu njen karakter procijeniti po nekim drugim postulatima.
Ductus Holedocus

#189 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ductus Holedocus »

@Ridjobrki,dodji da te poljubim :thumbup:
sladak_ko_med

#190 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by sladak_ko_med »

sto vishe veza je imala, tim bolje, ne mogu se s amaterkama natezat, a zanima me naravno, uvijek mozes saznat sta oni ranije nisu znali da podmire
sophieEl

#191 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by sophieEl »

Jok vala :-D
Vegetastar

#192 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Vegetastar »

Ridjobrki wrote:Fakat to zna biti zeznuto. Moja bivša nekidan slikala svog novog momka na klupi gdje je mene lani slikala i čitava frka ispala... :roll:
hahahahahhahaha :thumbup:
MIA_1

#193 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by MIA_1 »

Ridjobrki wrote:Fakat to zna biti zeznuto. Moja bivša nekidan slikala svog novog momka na klupi gdje je mene lani slikala i čitava frka ispala... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :)
Not My Idea

#194 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Not My Idea »

:lol:
corbica

#195 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by corbica »

ne možeš u početku tražiti listu svih bivših.
ali, kad stvar postane ozbiljnija- normalno je da želim znati s kim mi je momak hodao prije mene.
okruženje nas definiše. ;) :razz:
Irelevantan

#196 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Irelevantan »

Htjeli mi priznati ili sviju nas interesuju bivši/bivše :D :wink:

Neko večer sam sanjao bivšeg od svoje drage :-?

Pa toliko o tome da mi ne smeta i da me ne interesuje :D ,
PalaSa Marsa

#197 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by PalaSa Marsa »

Irelevantan wrote:Htjeli mi priznati ili sviju nas interesuju bivši/bivše :D :wink:

Neko večer sam sanjao bivšeg od svoje drage :-?

Pa toliko o tome da mi ne smeta i da me ne interesuje :D ,
Uh, ovo je vec opsesija zalosna ti Njemacka. :-) :D
dert

#198 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by dert »

ko lanjski snijeg
punjach

#199 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by punjach »

cudno mi je, ali me bivsi zanimaju tek kad i ja bivsi postanem......ne znam zasto:S
moje bivse me ne zanimaju bas sve, mozda dvije tri...ostale Bogami i kad sretnem, zdravo za zdravo, kao obradujemo se.....zdravlje, kuci, porodica, posao, coek.....i kraj:D
to sam ja!

#200 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by to sam ja! »

punjach wrote:cudno mi je, ali me bivsi zanimaju tek kad i ja bivsi postanem
:thumbup: :thumbup:
ima nas jos :D
Post Reply