Sad se treniram da ne zapitkivam vise, da ne slusam nista i kad pocne pricati da kazem "stop please". Rahat onda svi, a najvise ja.
uhhhh...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
alternativna wrote:Zanimaju jer me zenska radoznala priroda pojede. A kad nesto saznam, onda jedem samu sebe ako se probudi ljubomora.
Sad se treniram da ne zapitkivam vise, da ne slusam nista i kad pocne pricati da kazem "stop please". Rahat onda svi, a najvise ja.
uhhhh...
alternativna wrote:Zanimaju jer me zenska radoznala priroda pojede. A kad nesto saznam, onda jedem samu sebe ako se probudi ljubomora.
uhhhh...
tridesete wrote:Ne zanimaju me ni moji, što bih se onda sa njegovim opterećivala
zelenashica wrote:tridesete wrote:Ne zanimaju me ni moji, što bih se onda sa njegovim opterećivala
ne smije se izbrsiati,ali ni pokusati neke stvari ozivljavati..PalaSa Marsa wrote:Pa nema tu sta. Tim sto cu se ja eventualno ili on naljutit' na njegove ili moje bivse mislim da ne dobivamo nista, ni ja, a ni on. Ni jedna proslost se ne moze izbrisat', nit' bi smjela u sustini.![]()
hm sad bas kontam..i ja isto tako..Ridjobrki wrote:Joj šuti, to su se po forumima teme otvarale! Ista klupa, ista mjesta...![]()
![]()
![]()
A mene u biti ne zanima apsolutno ništa i što manje znam pametniji sam.Inače nisam ljuboran ali priče o tim stvarima znaju čovjeka pecnuti i probuditi neke crviće sumnje koji se nikad sami od sebe javili ne bi.
Ja lično kad sa jednom vezom završim završio sam za sva vremena i uspomene na njih su kao sjećanja na filmove koje sam gledao. Jest' da zvuči malo hladno i okrutno ali ja i prekidam vezu tek kad stvarno više nema smisla dalje je tjerati tako da ni na jednu svoju bivšu vezu više ne gledam emotivno i kad pričam o tome to je kao da se nekome drugom dešavalo. Ali najgore je uzimati sebe za mjeru stvari i smatrati da i druga strana to tako racionalno doživljava zato sam oprezan i kad pričam o tome. Ono što se meni čini kao sličica iz nekog davnog filma njoj bi se moglo učiniti kao neka velika stvar i samo opteretiti nju do koje mi je jedino u tom trenutku stalo.
A ja ništa vala i ne pitam - 'ta me briga.![]()
![]()
hahahahahhahahaRidjobrki wrote:Fakat to zna biti zeznuto. Moja bivša nekidan slikala svog novog momka na klupi gdje je mene lani slikala i čitava frka ispala...
Ridjobrki wrote:Fakat to zna biti zeznuto. Moja bivša nekidan slikala svog novog momka na klupi gdje je mene lani slikala i čitava frka ispala...
Ridjobrki wrote:Fakat to zna biti zeznuto. Moja bivša nekidan slikala svog novog momka na klupi gdje je mene lani slikala i čitava frka ispala...
Uh, ovo je vec opsesija zalosna ti Njemacka.Irelevantan wrote:Htjeli mi priznati ili sviju nas interesuju bivši/bivše![]()
![]()
Neko večer sam sanjao bivšeg od svoje drage![]()
Pa toliko o tome da mi ne smeta i da me ne interesuje,
punjach wrote:cudno mi je, ali me bivsi zanimaju tek kad i ja bivsi postanem