LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post Reply
seln

#176 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by seln »

super.nova wrote:Cisto ubacim update :):

19.3. 2012. je zakazano rociste jer je Zec ulozio zalbu (ili kako se to vec kaze, znaju ODVJETNICI :)) za povrat na prijasnje stanje.

nastavlja se...
Kakvu sad zalbu, ako je @dzeno (usput, gdje nam je on?) stalno govorio da su potrazivanja ok i da ce pare biti "doprvog"?
vox-populi

#177 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by vox-populi »

seln wrote: Kakvu sad zalbu, ako je @dzeno (usput, gdje nam je on?) stalno govorio da su potrazivanja ok i da ce pare biti "doprvog"?
Uvijek ima prvi...

Fakat ne kontam, pa ne radi se od desetinama hiljada KM pa da je belaj isplatiti... Odvajao bih iz svog dzepa pa mjesecno bar 100 KM vracao, do sada je tako mogao sve otplatiti i izbjeci ovu sramotu.
Al izgleda da je vaznije biti mangup...
dzeno123

#178 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by dzeno123 »

seln wrote:

19.3. 2012. je zakazano rociste jer je Zec ulozio zalbu (ili kako se to vec kaze, znaju ODVJETNICI :)) za povrat na prijasnje stanje.

nastavlja se...
Kakvu sad zalbu, ako je @dzeno (usput, gdje nam je on?) stalno govorio da su potrazivanja ok i da ce pare biti "doprvog"?
Iz nekih licnih obaveza morao sam se distancirati iz politike a jos davno sam i curama obecao da im vise necu "pomagati" tako sto cu im prenositi "obecanja". Tako da vise nisam upucen, a i od slabe pomoci sam bio.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#179 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by JoseMujica »

ooo vidim da je i drug dženo, što bi naš prost narod reko, primio rudu i da mu nije baš dobro leglo
svjezi_ustipak

#180 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by svjezi_ustipak »

dzeno123 wrote:
seln wrote:

nastavlja se...
Iz nekih licnih obaveza morao sam se distancirati iz politike a jos davno sam i curama obecao da im vise necu "pomagati" tako sto cu im prenositi "obecanja". Tako da vise nisam upucen, a i od slabe pomoci sam bio.
jel te imalo stid?
dzeno123

#181 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by dzeno123 »

svjezi_ustipak wrote: jel te imalo stid?
Naravno da me je stid, ali znaju i one da je najvise sto sam mogao uradit za njih jeste da sugerisem a to sam i radio. Niti sam obnasao kakvu funkciju, niti sam imao uvid u finansije, ne znam na koji nacin sam mogo pomoci osim da sa vremena na vrijeme pitam "imal sta za plate".
super.nova

#182 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

dzeno123 wrote:
svjezi_ustipak wrote: jel te imalo stid?
Naravno da me je stid, ali znaju i one da je najvise sto sam mogao uradit za njih jeste da sugerisem a to sam i radio. Niti sam obnasao kakvu funkciju, niti sam imao uvid u finansije, ne znam na koji nacin sam mogo pomoci osim da sa vremena na vrijeme pitam "imal sta za plate".
Hoces da ti pomognem da ocistis savjest? Da te navedem sutra k'o svjedoka,a? :lol: :lol:

Btw... Sta ima na GO? Jel opet donesena odluka? :D
vox-populi

#183 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by vox-populi »

Sutra rociste. Javite sta je bilo. Valjda ce neko ovu barabu natjerati da vrati pare. Samo steta sto su zatezne kamate male...
super.nova

#184 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Jeste. A imala sam dojavu da je danas trebala biti odrzana sjednica Glavnog odbora LDS-a pa me bas zanimaju zakljucci...

Vjerujem da su poslali saopstenje za javnost... steta sto im niko ne objavljuje... sto li? :D
Last edited by super.nova on 18/03/2012 21:13, edited 1 time in total.
Ridjobrki

#185 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Ridjobrki »

Ima li gdje spisak članova GO, baš me zanima ko je ostao od starih članova.
super.nova

#186 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Sud je donio rjesenje da se ODBIJA prijedlog tuzenog za povrat na prijasnje stanje...

Jasno k'o dan da je jedan od ciljeva Zeca bio kupovina vremena, sto je u neku ruku i dobio... Al' nema veze, kamate rastu a strpljenja imamo na odmet :) Ah da, i izbori se blize :)

Idemo dalje! :D
super.nova

#187 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Ovo sad kako rece predsjednik dodje kao "jos jedan medijski istup" :)

Image
zvončica5

#188 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

Možda "gospodin" i neće da plaća dugove vodeći se mišlju da je i negativan marketing ipak marketing.
super.nova

#189 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

zvončica5 wrote:Možda "gospodin" i neće da plaća dugove vodeći se mišlju da je i negativan marketing ipak marketing.
Sa zeljom da mu uz to ide sto veca slika :D

p.s. Molimo Hareta za prijedlog :) :lol:
super.nova

#190 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Bas kad kontas da neke osobe ne mogu pasti nize one te iznova iznenade.

Na svom prvom izjasnjavanju o tuzbi Zec je izrekao nekoliko ociglednih neistina od kojih ja i teta zapisnicar par puta prevrnula ocima, a meni se zeldac okrenuo isto toliko puta, evo nekih:

1. Da smo se dogovorili da 500 KM bude ukupan iznos za nas anganzman u trajanju od 4 mjeseca. Halo?? Ko je ovdje lud? Kome si ti pripremio Ugovor o radu u kojem jasno stoji "mjesecna plata 500 KM"? Kome si ti iz dana u dan obecavao plata ce biti u srijedu, petak, ponedjeljak.. ? Pa ne mislis valjda da ce neko povjerovati da mozemo biti toliko glupi sve troje, da ni jedno ne skonta o cemu pricas? I na kraju krajeva, da bi ti neko pristao u onakvom uvjetima 8 sati dnevno( cesto i vise) da radi 4 mjeseca za 500 KM???

2. Da smo radili pola radnog vremena. Onda ja nemam nikako dobru percepciju o vremenu i prostoru, majka mu stara. Nek mi onda neko drugi kaze koliko je radno vrijeme od 8 do 4h, nerijetko 5h a bilo je i dana kad smo tu bile i do 6.30h. A ko me pita za moje subote? Niko!

3. Ovo je bio najsmjesniji pokusaj da nas se pokaze kao neefikasne. Naime, Zec tvrdi da je nasom krivicom propustio da se javi na jos jedno rociste zbog kojeg sada mora platiti kaznu. Ne treba bolji primjer od ovog ovdje da se vidi koliko LDS-ovci postuju pravnu drzavu i odluke Suda.

Do sad sam se prilicno suzdrzavala, al sad kad mi je pokazao da njegov bezobrazluk nema granica, tek cemo da se vidimo.
Ni svjesni nisu kakvim informacijama raspolazemo, ali sve u svoje vrijeme.

Idemo dalje!
Last edited by super.nova on 22/03/2012 23:43, edited 1 time in total.
Skijaš

#191 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Skijaš »

super.nova wrote:Da smo se dogovorili da 500 KM bude ukupan iznos za nas anganzman u trajanju od 4 mjeseca. Halo?? Ko je ovdje lud? Kome si ti pripremio Ugovor o radu u kojem jasno stoji "mjesecna plata 500 KM"? Kome si ti iz dana u dan obecavao plata ce biti u srijedu, petak, ponedjeljak ? Pa ne mislis valjda da ce neko povjerovati da mozemo biti toliko glupi sve troje, da ni jedno ne skonta o cemu pricas? I na kraju krajeva, da bi ti neko pristao u onakvom uvjetima 8 sati dnevno( cesto i vise) da radi 4 mjeseca za 500 KM???
sve se nema a svaki mjesec 125 maruna u padže a ?
zvončica5

#192 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

Skijaš wrote:
super.nova wrote:Da smo se dogovorili da 500 KM bude ukupan iznos za nas anganzman u trajanju od 4 mjeseca. Halo?? Ko je ovdje lud? Kome si ti pripremio Ugovor o radu u kojem jasno stoji "mjesecna plata 500 KM"? Kome si ti iz dana u dan obecavao plata ce biti u srijedu, petak, ponedjeljak ? Pa ne mislis valjda da ce neko povjerovati da mozemo biti toliko glupi sve troje, da ni jedno ne skonta o cemu pricas? I na kraju krajeva, da bi ti neko pristao u onakvom uvjetima 8 sati dnevno( cesto i vise) da radi 4 mjeseca za 500 KM???
sve se nema a svaki mjesec 125 maruna u padže a ?

Super nova nije spomenula da nismo dobijali ni kartu.
4x53=212KM
super.nova

#193 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Super nova nije spomenula da nismo dobijali ni kartu.
4x53=212KM
Kad je krenuo u, kako to on voli reci, "radikalno" smanjenje ovog iznosa ocekivala sam da ce reci da je taj mjesecni i iznos od 125 KM za nas troje biti ukupan tj. 41,6 KM po osobi... :lol:

I da, jos jedna... citat: "Od tada nisam uspio da stupim u kontakt s njima"

Od kad? Kad si ignorisao pozive? Kad smo zvali sa tuđeg broja pa si odgovarao: "Nazvacu Vas za 10 min", i ugasio telefon? Kad su ti potpredsjednici ignorisali pozive i mailove?

Da, mora da tad nisi uspio stupiti u kontakt ni sa jednim od nas troje! :x
super.nova

#194 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Ridjobrki wrote:Ima li gdje spisak članova GO, baš me zanima ko je ostao od starih članova.

Ovo su neka imena kojih se ja sjecam sa zadnjeg GO gdje sam bila zapisnicar... Ima tu PAR finih ljudi, steta...

- Amir Husaric,
-Zlatko Hurtic,
-Sabina Mujezinovic,
- Enida Hrbat,
- Blažo Stevovic,
- Nijaz Rastoder,
- Lamija Tanovic (da li je jos uvijek ne znam)...

Svi navedeni 100 % upoznati sa situacijom.

Sad imaju i ovu neku Daliborku Milovic koja je jedno vrijeme bila glavni izgovor za placanje duga prema nama, u smislu kad ona predje u LDS bice para da plate dug.

Ah da, i drug dzeno :)
zvončica5

#195 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

"Svi navedeni 100 % upoznati sa situacijom."

I niko nije ništa poduzeo.
Skijaš

#196 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Skijaš »

zvončica5 wrote:"Svi navedeni 100 % upoznati sa situacijom."

Zato što ih nije briga ili zato što se boje da će ih Bojan šutnuti ? Može li se njega smjeniti ili je on poput Zlaje, k'o zloćudni tumor ?
zvončica5

#197 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

Skijaš wrote:

Zato što ih nije briga ili zato što se boje da će ih Bojan šutnuti ? Može li se njega smjeniti ili je on poput Zlaje, k'o zloćudni tumor ?
Prije će biti da ih nije briga jer u situaciji kakvoj jesu, kakvu podršku birača imaju Bojan si ne može dopustiti da ikoga otjera.
A smijeniti ga neće niko jer niko ne želi biti na kormilu broda koji tone.
Skijaš

#198 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Skijaš »

zvončica5 wrote:
Skijaš wrote:

Prije će biti da ih nije briga jer u situaciji kakvoj jesu, kakvu podršku birača imaju Bojan si ne može dopustiti da ikoga otjera.
A smijeniti ga neće niko jer niko ne želi biti na kormilu broda koji tone.
LDS se može sačuvati i sanirati, bilo bi šteta da se taj projekat ugasi samo zato što je Bojan prevarant. Ne moraju imati kancelarije, troškove se može svesti na goli minimum ali ime treba sačuvati. Evo neka smijene Bojana u sljedećih nekoliko mjeseci i imaće vremena do opštih izbora da pokupe masu razočaranih SDPovaca. Ima li iko tu da bi mogao preuzeti stranku od Bojana ?
super.nova

#199 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Ako sam dobila pravu informaciju, uskoro (ako ovih dana nije bio) je kongres LDS-a. Po rezultatima kongresa cemo vidjeti zele li lds-ovci spasiti ono malo od imena LDS sto im je ostalo...

Iskreno, ne ocekujem znacajne promjene...
Skijaš

#200 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Skijaš »

super.nova wrote:Ako sam dobila pravu informaciju, uskoro (ako ovih dana nije bio) je kongres LDS-a. Po rezultatima kongresa cemo vidjeti zele li lds-ovci spasiti ono malo od imena LDS sto im je ostalo...

Iskreno, ne ocekujem znacajne promjene...
Ja se nadam dobru. Bilo bi šteta da stranka potone zbog njega. Nego, eto bila si u samom tom krugu, ima li LDS svog Peđu Kojovića ? Nekog kome je stvarno stalo, koga i nakon napuštanja stranke cijeniš, a ko bi se mogao nametnuti kao alternativa Bojanu ?
Post Reply