legendarno mjesto

Imas pogresan pristup...helena80 wrote:zar se danas ljudima ne moze nesto jednostavno svidjati, zar se ne moze nesto podrzati bez opaske da je neko placen za tu podrsku.....
hoce li se ikad ista novo podrzati u ovom gradu?????!!!!!!
Evo ja podrzavam svaki privatni business i poticaj, svako ima pravo da NUDI svoj business i to je sasvim u redu, pa samim time podrzavam i otvaranje Office Food-a.helena80 wrote:zar se danas ljudima ne moze nesto jednostavno svidjati, zar se ne moze nesto podrzati bez opaske da je neko placen za tu podrsku.....
hoce li se ikad ista novo podrzati u ovom gradu?????!!!!!!
mislim da je Communis zadužen za PR i da su navedene "otale"Not My Idea wrote:znaci @ Christina A, thandorina i helena80 su zaduzene za PR i sve informacije.
uglavnom, tema me je nasmijala do suza.. pitanja o tome moze li se pakovat i kuci nosit, opaske na London.. neprocjenjivo![]()
Kako si samo pogodio? Znaci, sto vise forumasa jede (na vratima pitaju ko je s foruma), tako ja dobijem platu, pa vas molim da se na ulazu javljate da ste s foruma...DaysleepeR wrote:mislim da je Communis zadužen za PR i da su navedene "otale"Not My Idea wrote:znaci @ Christina A, thandorina i helena80 su zaduzene za PR i sve informacije.
uglavnom, tema me je nasmijala do suza.. pitanja o tome moze li se pakovat i kuci nosit, opaske na London.. neprocjenjivo![]()
moguće da čak i stažiraju na ovom projektu i da im je posjećenost i uspješnost uslov za redovni radni odnos ...
Toto, jel i ti radis PR? Kako danas stoje posjete s tvojom preporukom?..Toto wrote:Ovo je restoran buffet tipa i u njima se uvjek moze naci bar tri kombinacije jela koje ja volim i koji su spremljeni po mom ukusu. I onaj koji kaze da u ovakvim restoranima ne moze iskobinirati nesto sto moze pojesti ima ozbiljnih gastronomskih problema.
Ja mislim da bi bilo sasvim ok da nam makar ove neke kartice daju, da imamo neki popust, ako nista drugo...ja i dalje jedem po punim cijenama....helena80 wrote:ne znam kakav deal imaju thandorina i christina, ali moj je 10% po posjetiocu sa foruma. danas ih je troje, fino se zaradi, a.....
dajte malo nizu cijenu 9 KM je previse...helena80 wrote:ne znam kakav deal imaju thandorina i christina, ali moj je 10% po posjetiocu sa foruma. danas ih je troje, fino se zaradi, a.....
Uzimaju se slajsovi... mozes uzeti 455556 slajsova. Onaj ciko stalno pravi nove.GOLFER wrote:dajte malo nizu cijenu 9 KM je previse...helena80 wrote:ne znam kakav deal imaju thandorina i christina, ali moj je 10% po posjetiocu sa foruma. danas ih je troje, fino se zaradi, a.....
I pitanje ako ima pizza, da li mogu narcit 4 pizze?
ma ja sam ti poguzijski PR od kad sam se nakariko na ovi forum....thandorina wrote:Toto, jel i ti radis PR? Kako danas stoje posjete s tvojom preporukom?..Toto wrote:Ovo je restoran buffet tipa i u njima se uvjek moze naci bar tri kombinacije jela koje ja volim i koji su spremljeni po mom ukusu. I onaj koji kaze da u ovakvim restoranima ne moze iskobinirati nesto sto moze pojesti ima ozbiljnih gastronomskih problema.

ti imaš sve ukupno 7 postova na ovom forumu i sve i jedan je u temi Office Food tako da si ti najofirnija, da ne kažem najglupljahelena80 wrote:ne znam kakav deal imaju thandorina i christina, ali moj je 10% po posjetiocu sa foruma. danas ih je troje, fino se zaradi, a.....
samim tim što si uopšte obratila pažnju na ono što sam napisao i tako nemušto reagirala, mislim da nisam daleko od istinethandorina wrote: Kako si samo pogodio? Znaci, sto vise forumasa jede (na vratima pitaju ko je s foruma), tako ja dobijem platu, pa vas molim da se na ulazu javljate da ste s foruma...
Ljudskoj gluposti nikad kraja, pa to ti je...
I mene interesuje.sarajev_o wrote:danas sam cuo da ima specijalna ponuda za studenteda li neko zna vise??
dadoka84 wrote:Za 32 km 4 porcije.
dadoka84 wrote:Za 32 km 4 porcije.
hehe, napucan sa namjestajem IKEA. Ove roze stolice kostaju cc 20KM.Christina A wrote:eno ima na FB Food Office grupa, objavili su fotke pa ko hoce da pogleda. cisto jeste, i neobicno napucan prostor za nase uslove:)
jel servraju na Indeks i traze li prosjecnu ocjenu?sarajev_o wrote:danas sam cuo da ima specijalna ponuda za studenteda li neko zna vise??
I ti studentEntropio wrote:I mene interesuje.sarajev_o wrote:danas sam cuo da ima specijalna ponuda za studenteda li neko zna vise??