nana predlagala da se zovem tako al sreca nije je niko slusao
sada imam musko talijansko ime
Moderator: anex
zonbirile wrote:----------------------------theTruePath wrote:to hrvati malo glume talijane
opet ti
kiki-miki wrote:Što mi je drago moje nepopularno ime![]()
Koliko li će tek sad biti popularna Šeherzada,Onur,Ezel,itd.
HomeSweetHome wrote:Ja jednom upoznala Romsku djevojcicu, ime joj Dzenet Dzekson, doslovno...
Ne u brojnim vec u SVIM zemljama osim u BosniMeni lijepo ime Jasmin (iako se u brojnim zemljama smatra kao zensko ime)
ne znam zašto si nenormalan? meni se sviđa ime hatidža i ozbiljna sam kada govorim o njemu. i ne treba biti popularno da bi mi se svidjelo.theTruePath wrote: Ne znam zasto ismijavas prelijepo ime Hatidza? u zadnje vrijeme je opet pocelo biti popularno ali u arapskoj forumi Hadidza
Albansko/ilirsko, može - pravo starosjedilačkoWipeOut wrote:Ja se sjetih jednog neobicnog imena koje sam cula Teuta...mislim da je albansko
... a i dobra je kraljica bila ... prava piratkinja,nellington wrote:Albansko/ilirsko, može - pravo starosjedilačkoWipeOut wrote:Ja se sjetih jednog neobicnog imena koje sam cula Teuta...mislim da je albansko
Gledam sad mapu Teutinog kraljevstva, haman je i Neum držalapiupiu wrote:... a i dobra je kraljica bila ... prava piratkinja,nellington wrote:Albansko/ilirsko, može - pravo starosjedilačkoWipeOut wrote:Ja se sjetih jednog neobicnog imena koje sam cula Teuta...mislim da je albansko.
Daš mu ime Haris/Harun/Harold, zovu ga Harry - i opet imaš Hessea (Hallera)Bloo wrote:meni se svida Herman zbog Hessea, al mislim da bi ga djeca zahebavala u skoli
-------------------theTruePath wrote:Ne u brojnim vec u SVIM zemljama osim u BosniMeni lijepo ime Jasmin (iako se u brojnim zemljama smatra kao zensko ime)
![]()
Samo da vam kazem da ja znam curu koja je '79 godiste i zove se EsmeraldaBuBaMaR@ wrote:Kod mene se u komšiluk doselila djevojčica po imenu Esmeralda.
Jaooo, kada je djeca počnu dozivati...![]()
I ja sam imala kolegicu oko 80-tog godišta isto Esmeralda.WipeOut wrote:Samo da vam kazem da ja znam curu koja je '79 godiste i zove se EsmeraldaBuBaMaR@ wrote:Kod mene se u komšiluk doselila djevojčica po imenu Esmeralda.
![]()
Tako da nije to bas ime poslijeratno...mislim ovog rata '92
nellington wrote:Gledam sad mapu Teutinog kraljevstva, haman je i Neum držalapiupiu wrote:... a i dobra je kraljica bila ... prava piratkinja,nellington wrote: Albansko/ilirsko, može - pravo starosjedilačko.
Dakle, prvi brod koji nabavimo za Mornaricu BiH ima da se zove Teuta
Eh mozda je to ta istazelenashica wrote:I ja sam imala kolegicu oko 80-tog godišta isto Esmeralda.WipeOut wrote:Samo da vam kazem da ja znam curu koja je '79 godiste i zove se EsmeraldaBuBaMaR@ wrote:Kod mene se u komšiluk doselila djevojčica po imenu Esmeralda.
![]()
Tako da nije to bas ime poslijeratno...mislim ovog rata '92