to je tacno preko 12.000 im je prosjek, svi guraju pazarce u prvu ligu izmedju ostalog i zbog toga, a naravno postoji i politicka pozadina... u drugoj ligi srbije, prvi je bio bask, drugi radnicki kragujevac, a treci novi pazar. gazda bask-a, bojan radovanovic, inace biznismen koji je investirao u bask cca milion evra, sad je prvo uzeo od pazaraca dva miliona eura da mjesto prvoligasa ustupi pazaru !?! ...a potom (valjda se tokom poslovanja zblizio sa celnicima pazara) odlucio da postane jedan od vlasnika pazara, da u njega investira dobijeni novac a uz to je poveo u pazar 7-8 najboljih igraca baska... navodno cilj im je da od novog pazara naprave evropski tim. e sad, mene kao ljubitelja fudbala naravno raduje sve to, ali kako je to sve odradjeno, pa to samo u srbiji ima... cirkus...!1pajdo wrote: Ovima dolaze više gledatelja u drugoj ligi nego na pola stadiona u Srbiji. Čitao sam nešto da se štelilo da upadnu u elitno takmičenje.
"Odlučio sam da prihvatim ponudu vodećih ljudi Novog Pazara. Ne prodajem im superligaško mesto, nego ću sa svojom upravom igračima i stručnim štabom da trasiram put u Ligu Evrope", rekao je Radovanović.
"U Novi Pazar vodim šest, sedam igrača BASK-a, postaviću sportskog dirktora i generalnog sekretara. Izabraću Izvršni odbor i Skupštinu kluba i naravno postaviću šefa stručnog štaba".
"Potpuno sam spreman za renesansu u Pazaru i moj BASK će postati filijala tog klupa. Tu više nema dileme"
inace, da ne bude off topik, novi pazar je grad koji zivi za fudbal, njegovi navijaci sigurno zasluzuju da ga bodre i kroz prvoligaske meceve, jer je grehota da pored jednog takvog fudbalskog fanatizma, prazni stadioni nekakvih indjija, cukaricki, i njima slicni, cine ovu ionako nezanimljivu ligu, jos gorom, drugacije je kada su pune tribine...!