Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prica je otisla do lezeceg policajca kojega ja da ti pravo kazem nisam ni vidio.
Sto se tice ovih oznaka, mogu reci da se rjedje primjenjuju ili vise ''engleska'' teritorija.
insomnia78 wrote:Primjenjuju se ovi trouglovi, trenutno zivim vani i normala su na odnosno prije lezeceg trouglovis' moje sokocalo
Prije lezecih se slazem ali ovi u silaznoj putanji su ''naopako'' iscrtani. Valjda bi trebalo da ravni dio dolazi u podnozje lezeceg i ujedno oznacava pocetak odnosno zavrsetak lezeceg.
ili ovako...
a ovo sto je iscrtano na lijevoj kolovoznoj traci ja ne nadjoh nigdje.
Galamdzija wrote:Iscrtavanje je OK ali to je više šminka nego puštanje te dionice u promet jer istu ne smiju zvanično pustiti u promet sve dok "inžinjeri" ne izdaju ferman da je most stabilan i siguran za promet.
Priča se po čaršiji da je most već ''čučnuo'' 20 cm
Zna li neko nešto više o tome?
Moraće se taj most rušiti za neko vrijeme, nisam stručnjak, ali kako brzo tone taj dio oko jezera i ispod jezera, dobro će biti ako se kome iznenada na glavu na sruši.