Susret "savremenog Isusa" i Covica

Prelivoda bio, prelivoda i ostao.BHCluster wrote:A sto se tice povratka i zadrzavanja Hrvata na svojim ognjistima Covicevi stvovi su veoma poznati.
Nista on nije bolji od karadzica , karadzic je nam rekao u lice , srbi su isli otvoreno , dok ovaj i njegovi sljedbenici hinjski bi pokusali ali ne ide im ...BHCluster wrote:A sto se tice povratka i zadrzavanja Hrvata na svojim ognjistima Covicevi stvovi su veoma poznati.
..i tekovina klixa....ne kontam samo koliko sebi duboku jamu mogu kopati, ali kontam da im Hafis može odron izazvati.JThomas wrote:doktor je zaštićen k'o polarni medvjed i može pisati šta hoće i vrijeđati koliko hoće, i otvoreno i hinjavo.
i to je tekovina dejtona.
Onda može bit da sam se ja kasno uključio pa to nisam vidio. U tom slučaju, izvinjavam se.spreca wrote: sto se tice koza i ovaca........prvi je Hafizaga poceo da nas naziva kozojebima i krezavim itd.......a kad je upao u mjesalicu onda je poceo da se brani zatvaranjem...........na mnogim temama snjegove strane je palo mnogo uvreda .......on je mislio kao navodno kroz salu da nam ga zabije ....izgleda ispalo kontra.
Nema se klixu šta prigovoriti. U cijelom BH svemrežju, on jedini uspjeva da bude multietnički. A biti jedini u nečemu, uvijek je dobra poslovna politika.DeutscheAusweis wrote: ..i tekovina klixa....ne kontam samo koliko sebi duboku jamu mogu kopati, ali kontam da im Hafis može odron izazvati.
ma nema potrebe da se izvinjavas....svi mi ponekad preletimo i lupimo po neku uvredu....ali ako je to konstantno a pogotovu kad nemas vise argumenata za debatu,onda je to malo previse.....ja se obicno u takvim situacijama povucem iz debate ....ako se omalovazavanje nastavi onda i sam istrajavam........nemogu reci da nije bilo otrovnih strijela u njegovu stranu.....bilo je..... ali uglavnom u vecini to su bili odgovori na njegove strijeleres publica wrote:Onda može bit da sam se ja kasno uključio pa to nisam vidio. U tom slučaju, izvinjavam se.spreca wrote: sto se tice koza i ovaca........prvi je Hafizaga poceo da nas naziva kozojebima i krezavim itd.......a kad je upao u mjesalicu onda je poceo da se brani zatvaranjem...........na mnogim temama snjegove strane je palo mnogo uvreda .......on je mislio kao navodno kroz salu da nam ga zabije ....izgleda ispalo kontra.
Silom prilika počnem se baviti blagim podjebavanjem. Jednostavno te na to natjera ova hiperprodukcija intelektualaca. Nit ono gleda o čemu pišeš, (doduše ne može ni upratiti), ono već ima unaprijed izgrađen agresivan stav, naučilo petnaestak rečenica i gleda samo da ti ga nekako vikne. Ako se ja ne javim, nigdje nijednog. Jesam li nešto napisao, sjate se k'o mušice. Zato i kažem - filter u raju izrastao...i mogu ti reći kudikamo je ljepše.res publica wrote:Kakav osjećaj za pravdu. Aferim.JThomas wrote:doktor je zaštićen k'o polarni medvjed i može pisati šta hoće i vrijeđati koliko hoće, i otvoreno i hinjavo.
i to je tekovina dejtona.![]()
Pa ovo što Hafis piše i nije vrijeđanje, možda je nekakavo blago podbadanje. A njemu ovdje danima pišu stvari koje jesu vrijeđanje, trolanje, a i gluposti. Spominju se ovce koze i sl, zna se u kojem kontekstu, a niko se nije ni počešao, a kamoli sjetio moderacije...
spreca wrote:sto se tice koza i ovaca........prvi je Hafizaga poceo da nas naziva kozojebima i krezavim itd.......a kad je upao u mjesalicu onda je poceo da se brani zatvaranjem...........na mnogim temama snjegove strane je palo mnogo uvreda .......on je mislio kao navodno kroz salu da nam ga zabije ....izgleda ispalo kontra.res publica wrote:
Kakav osjećaj za pravdu. Aferim.![]()
Pa ovo što Hafis piše i nije vrijeđanje, možda je nekakavo blago podbadanje. A njemu ovdje danima pišu stvari koje jesu vrijeđanje, trolanje, a i gluposti. Spominju se ovce koze i sl, zna se u kojem kontekstu, a niko se nije ni počešao, a kamoli sjetio moderacije...
jao_situacije wrote:Evo ga zaživila tema, pojavi se hafiz i odmah smo se sjatili.. Ima li radova hafize, piše li iko išta po sveuĆilištima, pripazi da ne bude hiperprodukcija diploma zamisli svi postanu profesori sveuĆilišni kao stožerko... Pa onda bi samo ministarstvo znanosti i obrazovanja moralo da postoji u trećem entitetu
Ma pročita on to sve, nego se sad pravi samoHelena2014 wrote:jao_situacije wrote:Evo ga zaživila tema, pojavi se hafiz i odmah smo se sjatili.. Ima li radova hafize, piše li iko išta po sveuĆilištima, pripazi da ne bude hiperprodukcija diploma zamisli svi postanu profesori sveuĆilišni kao stožerko... Pa onda bi samo ministarstvo znanosti i obrazovanja moralo da postoji u trećem entitetu
I ti si na IGNORE
jao_situacije wrote:Ma pročita on to sve, nego se sad pravi samoHelena2014 wrote:jao_situacije wrote:Evo ga zaživila tema, pojavi se hafiz i odmah smo se sjatili.. Ima li radova hafize, piše li iko išta po sveuĆilištima, pripazi da ne bude hiperprodukcija diploma zamisli svi postanu profesori sveuĆilišni kao stožerko... Pa onda bi samo ministarstvo znanosti i obrazovanja moralo da postoji u trećem entitetu
I ti si na IGNORE
Cuj "biti spreman i za druga i drugačija mišljenja" gdje to kod hafisage,Helena2014 wrote:jao_situacije wrote:Ma pročita on to sve, nego se sad pravi samoHelena2014 wrote:
I ti si na IGNORE
Pa, mora biti spreman i za druga i drugačija mišljenja, kao što i mi jesmo![]()
A uz Božić treba da halali sve i da krene ispočetka.
@ Hafise, hajde vrati se među forumaše i iznesi svoje mišljenje i halali forumašima, bilo prošlo
hafize halalim ti sve, i vrijeđanje da sam za bauštele i da ćeš donirati mistriju fanglu i ljestve, ali nemoj nam se vraćati neka te sa kozama nama je dobro kad te nema. Čak šta više da svi kao ti odu iz ove zemlje pa gdje bi nam kraj bio.Helena2014 wrote:jao_situacije wrote:Ma pročita on to sve, nego se sad pravi samoHelena2014 wrote:
I ti si na IGNORE
Pa, mora biti spreman i za druga i drugačija mišljenja, kao što i mi jesmo![]()
A uz Božić treba da halali sve i da krene ispočetka.
@ Hafise, hajde vrati se među forumaše i iznesi svoje mišljenje i halali forumašima, bilo prošlo
Streptokok wrote:sad smo izgleda svi na ignore. Ostaju mu samo njegove koze
Shizofrenija je razvojni duševni poremećaj koji je karakteriziran gubitkom veze sa stvarnošću, halucinacijama, krivim uvjerenjima, nenormalnim razmišljanjem, ograničenim spektrom emocija, smanjenom motivacijom, te poremećenim socijalnim i radnim funkcioniranjem. Rano započeto liječenje daje bolju prognozu. Prevalencija shizofrenije u svijetu iznosi 1%, a veća je u nižoj socio-ekonomskoj klasi. Incidencija je kod muškaraca najveća između 18 i 25 godina, a kod žena između 26 i 45 godina
A treci ???Helena2014 wrote:Čović: Formirati Vladu FBiH i Vijeće ministara u paketu
Predsjednik HDZ-a BiH izjavio je nakon jučerašnjeg susreta sa zamjenikom predsjednika SDA Bakirom Izetbegovićem, da mu je Izetbegović na sastanku čvrsto obećao da će do kraja ove sedmice biti formirana vlast u preostalim kantonima.
Već sedmicama je proces, faktički, blokiran, a rok za formiranje Doma naroda FBiH je istekao.
- Ako se to desi, a dobio sam čvrsto obećanje da hoće, onda bismo mogli imati već 29. ili 30. decembra formiran Dom naroda Parlamenta FBiH i potencijalno imenovati predsjednika Federacije i njegove zamjenike - rekao je Čović.
Lider HDZ-a BiH kaže da je svjestan da formiranje vlasti ne ide željenim tokom.
- Ide sporo, to je činjenica. No, nužno je da formiramo vlast u kantonima i da, jer je bilo dosta kašnjenja i sve je, faktički, bilo stalo, ne idemo u formiranje Vijeća ministara BiH dok ne bude imenovan predsjednik Federacije, koji će potvrditi mandatara za sastav Vlade FBiH. Vjerujem da ćemo ih formirati u paketu. Sada su nam važni kantoni - rekao je Čović.