Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Moderator: _BataZiv_0809
- Tkd
#176 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Meni je lik Amy super, Bernadet odličan dok se nije udala pa je više prikazuju.
- Tkd
#177 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Bez veze je ova 7 epizoda bila. Spasio je kao i uvijek Sheldon i to je to. Početak 6 sezone odličan no opada mi zanimanje polahko. Čovjek to osjeti i vidi tako što mu nije faca stalno
kao prije 
-
Mustang1
#178 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Sheldon na kraju
Ova Penny skace ko ...
-
Mariella
#179 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
A Penny
- Tkd
#180 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Sheldonovo bazinga vrijedi više nego sav ples ostalih
Howard

Howard
- afr0diziak
#181 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
U moru humoristickih serija ova se istice posebno, ko neka crna ovca, ali pozitivno. Nije radjena po onom klasicnom sablonu americkog humora nego je podignuta na neki veci nivo. Posto za sebe smatram da imam posebno dobar i istancan smisao za humor, kao i dobru sposobnost da procijenim je li nesto sto se predstavlja na ekranu dobro ili lose, ova serija zasluzuje sve pohvale sa moje strane. Ko gleda razumjet ce.
Trenutno sam na cetvrtoj sezoni. Ova serija zaobilazi sve moguce kliseje, posebno onaj da je serija sve losija kako sezone i epizode odmicu. Ovdje je to upravo suprotno, u svakoj epizodi me iznenade na najbolji moguci nacin. Ko gleda razumjet ce. Na pocetku sam se zatekao sa reakcijom: "sta ja ovo gledam ?
", ali vremenom sam skontao da je to neponovljivi humor koji je tako zarazan da cete poceti gledati po pola sezone dnevno. Uz sve to odlican rejting imaju na IMDB, dosta nagrada ukljucujuci i Zlatni Globus.
Must see.
Vidio sam jedan komentar gdje izvjesni lik kaze da je ovo vec vidjeno. Objasni nam tu svoju izjavu molim te i potkrijepi je cinjenicama. Kad kazes da je ovo vec vidjeno isto ko da si reko da reis Ceric zna izvesti high-kick u Ultimate fight, i to ubitacan. Bruka.
Ova serija je originalna i unikatna o cemu svjedoce njene nagrade i priznanja.
Trenutno sam na cetvrtoj sezoni. Ova serija zaobilazi sve moguce kliseje, posebno onaj da je serija sve losija kako sezone i epizode odmicu. Ovdje je to upravo suprotno, u svakoj epizodi me iznenade na najbolji moguci nacin. Ko gleda razumjet ce. Na pocetku sam se zatekao sa reakcijom: "sta ja ovo gledam ?
Must see.
Vidio sam jedan komentar gdje izvjesni lik kaze da je ovo vec vidjeno. Objasni nam tu svoju izjavu molim te i potkrijepi je cinjenicama. Kad kazes da je ovo vec vidjeno isto ko da si reko da reis Ceric zna izvesti high-kick u Ultimate fight, i to ubitacan. Bruka.
- jaxxx
#182 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
afr0diziak wrote:U moru humoristickih serija ova se istice posebno, ko neka crna ovca, ali pozitivno. Nije radjena po onom klasicnom sablonu americkog humora nego je podignuta na neki veci nivo. Posto za sebe smatram da imam posebno dobar i istancan smisao za humor, kao i dobru sposobnost da procijenim je li nesto sto se predstavlja na ekranu dobro ili lose, ova serija zasluzuje sve pohvale sa moje strane. Ko gleda razumjet ce.
Trenutno sam na cetvrtoj sezoni. Ova serija zaobilazi sve moguce kliseje, posebno onaj da je serija sve losija kako sezone i epizode odmicu. Ovdje je to upravo suprotno, u svakoj epizodi me iznenade na najbolji moguci nacin. Ko gleda razumjet ce. Na pocetku sam se zatekao sa reakcijom: "sta ja ovo gledam ?", ali vremenom sam skontao da je to neponovljivi humor koji je tako zarazan da cete poceti gledati po pola sezone dnevno. Uz sve to odlican rejting imaju na IMDB, dosta nagrada ukljucujuci i Zlatni Globus.
Must see.
jest jest, i meni je to sad sa "D" što si reko'...
- cigara
#183 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Ja sam nazalost pregledao sve sezone kroz nekih 7 dana
ubica je serija, kontam ispocetka sve
- Lakat Jebić
#184 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
penny u zadnjoj epizodi...

- hary
#185 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
“Well I’m not using my nipples either. Maybe they should reassign those.”

- So What!
#186 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Penny se malko udebljala i sad mi je još bolja, a plakao sam od smijeha u zadnjoj epizodi. Moram reći da se serija promjenila otkako su ženske tu i izgubula onu sovju prvobitnu esenciju, ali ni sada nije loša.
- Joker88
#187 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
ja bih ih izbacila i ostavila samo PennySo What! wrote:Penny se malko udebljala i sad mi je još bolja, a plakao sam od smijeha u zadnjoj epizodi. Moram reći da se serija promjenila otkako su ženske tu i izgubula onu sovju prvobitnu esenciju, ali ni sada nije loša.
-
Mustang1
#188 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Nekako mi se vise svidjala pomisao da je Raj gay nego sto je pokupio ono zensko musko 
- irac300
#189 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Meni je vala Amy kraljica.
Ja se baš ismijem njoj, onakva drvena, a vječito napaljena.
Sve u svemu, serija mi je definitivno broj 1 od svih humorističkih koje se trenutno emituju.
- Joker88
#190 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
irac300 wrote:Meni je vala Amy kraljica.Ja se baš ismijem njoj, onakva drvena, a vječito napaljena.
Sve u svemu, serija mi je definitivno broj 1 od svih humorističkih koje se trenutno emituju.
Penny bi mozda malo trebala smrsat...
-
pakica_
- irac300
#192 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Mislim ako budu radilu tu epizodu, a nisu ludi da propuste takvo šta, da će to biti bukvalno za pišanje. 
-
pakica_
#193 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
ponavljam 6. sezonu i placemirac300 wrote:Mislim ako budu radilu tu epizodu, a nisu ludi da propuste takvo šta, da će to biti bukvalno za pišanje.
-
Mustang1
#194 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Uvedu li ovog Rajevog transvestita u seriju kao Amy i onu Howardovu gotov sam sa gledanjem
- irac300
#195 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Pa red je da i on nešto ''pritisne''.Bubalo1 wrote:Uvedu li ovog Rajevog transvestita u seriju kao Amy i onu Howardovu gotov sam sa gledanjem
-
Mustang1
#196 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Sto mu nisu nasli zenu pravu .. Zenstvenija je Amy 
- irac300
#197 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
A vidio si gdje ju je upoznao, u prodavnici stripova. Šta 'š očekivat'?Bubalo1 wrote:Sto mu nisu nasli zenu pravu .. Zenstvenija je Amy
-
Mustang1
#198 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Pa jest to ali kazem trebali su mu neku drugu naci negdje drugo
A i ona je rekla sinoc da ne voli stripove ..Mogli su neku bolju onda komotno
Jos u onakvoj depresiji radi nje bio .. Pa ja zbog manekenki ne bi onako patio 
- Joker88
#199 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
sad ih sve kao u vezu stavili, bezveze 
-
Mustang1
#200 Re: Big Bang Theory- gledate li, kakva je serija?
Ovo je diskriminacija .. Ukinut ce seriju sto su indijcu dali muskarca umjesto zene