Isto i kod mene.Cholina_Lokica wrote: upravo sam provjerila, nit' me ignorisao nit' me dodaoit o je nesto, razmislja jos uvijek
![]()
![]()
![]()
Odoh mu napisati pp mozda me doda.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Isto i kod mene.Cholina_Lokica wrote: upravo sam provjerila, nit' me ignorisao nit' me dodaoit o je nesto, razmislja jos uvijek
![]()
![]()
![]()
ladyblue18 wrote:Isto i kod mene.Cholina_Lokica wrote: upravo sam provjerila, nit' me ignorisao nit' me dodaoit o je nesto, razmislja jos uvijek
![]()
![]()
![]()
![]()
Odoh mu napisati pp mozda me doda.![]()
![]()
![]()
Ovaj ko esesovac na skolskom raspustu!sanabe wrote:Zanimljivo, kada su radi o zenama , mi zene haman isto razmisljamo, ali kad su muskarci u pitanju...zabrinjavate me![]()
![]()
![]()
meni je ovdje samo Patrick ono nesta
, ovi ostali............
![]()
Sta je ovo poBogu?![]()
![]()
Fakat, o ukusima ne treba raspravljati
fatamorgana wrote:Ovaj ko esesovac na skolskom raspustu!sanabe wrote:Zanimljivo, kada su radi o zenama , mi zene haman isto razmisljamo, ali kad su muskarci u pitanju...zabrinjavate me![]()
![]()
![]()
meni je ovdje samo Patrick ono nesta
, ovi ostali............
![]()
Sta je ovo poBogu?![]()
![]()
Fakat, o ukusima ne treba raspravljati
svi to govore a svi raspravljajuRIZVA wrote:kaze se da se o ukusima ne treba raspravljati
ona reklama je meni freakyRIZVA wrote:ni ja mnogo toga,al prestao sam da kontam o tome uopste,budi voda prijatelju
+1Ma.Le.Na wrote:ona reklama je meni freakyRIZVA wrote:ni ja mnogo toga,al prestao sam da kontam o tome uopste,budi voda prijatelju![]()
![]()
hebozovan... Jude LawMa.Le.Na wrote:Aurora Borealis wrote:
I obratnoTj. ovo vazi i za hebozovnog muskarca. Vec je neko spomenuo Evu Mendes i Monicu Belluci = znaci hodajuci seks.
nesto kontam...kad mislim o jebozovnosti na pamet mi padaju samo zene...Eva Mendes mi je vrh..
ne mogu naci niti jednog muskarca za koga bi rekla da je jebozovan u takvom i tolikom smislu
jesam li ja gay![]()
Obrishi se oko ustamokosh wrote:hebozovan... Jude LawMa.Le.Na wrote:Aurora Borealis wrote:
I obratnoTj. ovo vazi i za hebozovnog muskarca. Vec je neko spomenuo Evu Mendes i Monicu Belluci = znaci hodajuci seks.
nesto kontam...kad mislim o jebozovnosti na pamet mi padaju samo zene...Eva Mendes mi je vrh..
ne mogu naci niti jednog muskarca za koga bi rekla da je jebozovan u takvom i tolikom smislu
jesam li ja gay![]()
znaci... uhhh

sanabe wrote:
Joj, ja bi ovu ...........pojela![]()
![]()
![]()
:smajlikojibali:VenomousV wrote:kako vidjeh dempseya pade mi na pamet ovaj:
ou dir lord....bal bal bal
I meni je.....sanabe wrote:
Joj, ja bi ovu ...........pojela![]()
![]()
![]()
sanabe wrote:Bila tema, pa nestala, ni dan danas mi nije jasno zastoVenomousV wrote:trebamo napraviti neku zensku temu, da postavljamo likove za kojima balimo (ako vec nema)![]()