Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1946 wrote:Misliš važno je da se ne kanceluju flajtsi za taj dej spešli za Atlantu?
haha...svaka cast.
Dijasporas sam, Zivim u SAD-u 7-8 godina, al nikad mi nece biti jasno to mjesanje rijeci. Postoji Engleski i Bosanski...lijepo izaberite jedan i njim pricajte...jos kad pocnu ekavicu pricati...joj majko moja
Sto je najgore je to sto recimo ja imam samo 21 godinu, i ovdje zivim od svoje 14-ste godine...ako ja mogu da ne mjesam rijeci onda nevidim razlog zasto vi od 40+ godina nebi mogli...SRAMOTA!!!
Nego da se vratim temi...ko dolazi od nasih?
To se zove kompleks manje vrijednosti.Bolje tudje govno nego bosanski burek.Tebi svaka cast.
1946 wrote:Misliš važno je da se ne kanceluju flajtsi za taj dej spešli za Atlantu?
haha...svaka cast.
Dijasporas sam, Zivim u SAD-u 7-8 godina, al nikad mi nece biti jasno to mjesanje rijeci. Postoji Engleski i Bosanski...lijepo izaberite jedan i njim pricajte...jos kad pocnu ekavicu pricati...joj majko moja
Sto je najgore je to sto recimo ja imam samo 21 godinu, i ovdje zivim od svoje 14-ste godine...ako ja mogu da ne mjesam rijeci onda nevidim razlog zasto vi od 40+ godina nebi mogli...SRAMOTA!!!
Nego da se vratim temi...ko dolazi od nasih?
To se zove kompleks manje vrijednosti.Bolje tudje govno nego bosanski burek.Tebi svaka cast.
Zbog jedne obicne rijeci , koju sam eto onako ne razmisljajuci mahinalno naveo, vi sad pravite toliku frku i zajebanciju i pricate o nekom kompleksu.Pa kud ce veci kompleksasi od vas trojice i ostalih koji se hvatate takvih bezveznih detelja i gluposti na jednoj sportskoj temi.Ovaj jos kaze "bolje tudje govno nego bosanski burek", a da li si ti svjestan koliko i ti koristis tih strani rijeci dok pricas bosanski, jesi li svjestan toga, jesi li svjestan koliko ima turskih, njemackih i bogzna jos koliko rijeci iz drugih jezika u nasem jeziku?I onda dolazite ovdje palamuditi zbog jedne moje rijeci koju sam ne namjerno naveo.Ili ovaj prethodnik Koolin1 napise post kako bi se pohvalio da se njemu eto nikad takve stvari ne dese kao sto se eto meni desilo , iako ima samo 21 godinu itd.Jaran hvali sam sebe kako je eto pametniji od onog straijeg od sebe , a ovamo napise nesto sto takodje pokazuje njegovu (ne)pismenost.Naime djecace iako imas tek 21 godinu , i ako si dosao u 14 oj kao sto kazes , dotad si trebao nauciti da se pise " ne vidim" odvojeno.Cudno je to da ima likova koji jedva cekaju nekog ismijati i pokazati se pametnim a pri tome sami pokazu kakve su neznalice.
Bosanski_kralj wrote:Kad je ova sad naša utakmica protiv Meksika? Hoće li biti na veče sa utorka na srijedu ili sa srijede na četvrtak, po našem lokalnom vremenu?
Tekma je u srijedu u 8 navece, znaci kod vas je u cetvrtak u 2 ujutro.
Nije mi frka sto na terenu necemo vidjeti par nasih najboljih igraca vec me strah blamaze, mucacosi dolaze u jakom sastavu a mi ko sviraci s rukama u dzepovima. Pregazice nas. Neozbiljno jebem mu misha.
To je drugi par cipela. Niko ih nije tjerao da prihvate poziv. Ali ako se dobro sjecam Pape se konsultovao sa Spahicem i posto su naisli na interesovanje kod ostalih igraca za ovu utakmicu onda su prihvatili poziv. Sad bi bilo fer cijelu pricu izgurati do kraja. Zato kazem da je neozbiljno.
BSn wrote:Neozbiljno je voditi igrace na kraj svijeta.
ti igraci su sami trazili ( ako si cuo za razgovor susica i spahica onda znas na sta mislim) da budu vodjeni na "kraj svijeta".Mogli su da izaberu opciju Bolivija u Anataliji medjutim izabrali su Mexico jer znaju sta znaci Mexico naspram Bolivije isto znaju sta znaci da ih konacno na dijelu uzivo vidi i raja u Americi.
juventus wrote:Jedva čekam da slušam kad naše zvijezde počnu izmišljati razloge zašto će morati propustiti ovu utakmicu.
Bez 5 standardnih minimalno. Vidjet ćete.
Za sad : Dzeko,Ibricic,Begovic.. Joj papaka pogotovu ovaj Asmir..
Sta ima veze bolan .Ko god dodje dobro dosao.Shupci i ne moraju.Ko ih jebe.Treba Pape da im pokaze ko je hadzija u reprezentaciji.Problem je samo ako ne dodju nikako a ovako ....Ima ko hoce.
Cirkus ! onom izgubljen pasos, pa ce otici do poste da vidi imal ga gdje a ovaj drugi ce kuci cekati ako postar donese slucajno pasos od ovog prvog Pandza i Mravac ! svaka cast Papetu ako pokrene disciplinski protiv Begovica i Ibricica ! Begovic pametan momak borio se u dva kluba za mjesto na golu, i svaka mu cast sto je tako tvrdoglavo isao naprijed i uspio, ali brate pretjeruje ! Ibricic ce moci maksuz iz Rusije doci da odigra oprostajnu za Hajduk , a zapostavit ce sada reprezentaciju , nije lijepo ! Naravno Savez je ugovorio utakmicu i preko tih momaka ce par bezvrijednih ljudi zaraditi sebi platu i jos im guzica puta vidjeti, tako da ovi momci nece imati toliko koristi od Mexica, al ipak reprezentacija je reprezentacija ! zanima me sta je nekada moglo BARBAREZA SERGEJA sprijeciti da ne igra bilo kakvu utakmicu za reprezentaciju ?
sram ih bilo. mrsko im putovati 6 sati avionom. gdje su dani kada se dva dana putovalo autobusom iz zemlje u zemlju? sve su to pizduni da ne mogu biti veci. reprezentacija im je sluzila samo kao odskocna daska i zato je i bojkot propao jer su prije 3-4 godine, kada je trebalo zapeti i traziti promjene, oni isli na utakmice sa iranom i uzbekistanom da se pokazu i da pri tome zarade lovu za savez za njihov opstanak, jer iran i uzbekistan nisu daleko, a sada im mrsko prvom klasom u dzambo dzetu preletiti pisljivih 6 sati i igrati sa dobrom reprezentacijom mexica.
Ko normalan izmedju dvije prvenstvne utakmice u najjacoj ligi na svijetu ide na drugi kraj svijeta da bi zaradio savezu nakih para u fol priprema za Rumuniju jer bezbel Rumuni I Mexico igraju sliccan fudbal, Hocel Rooney il Tevez kud u Australiju il Kanadu?
karanana wrote:sram ih bilo. mrsko im putovati 6 sati avionom. gdje su dani kada se dva dana putovalo autobusom iz zemlje u zemlju? sve su to pizduni da ne mogu biti veci. reprezentacija im je sluzila samo kao odskocna daska i zato je i bojkot propao jer su prije 3-4 godine, kada je trebalo zapeti i traziti promjene, oni isli na utakmice sa iranom i uzbekistanom da se pokazu i da pri tome zarade lovu za savez za njihov opstanak, jer iran i uzbekistan nisu daleko, a sada im mrsko prvom klasom u dzambo dzetu preletiti pisljivih 6 sati i igrati sa dobrom reprezentacijom mexica.
Tek sad su otkazali iako su davno znali kad se ovaj mec igra bas kao i raspored utakmica u svojim prvenstvima. Sta su mislili, da nece doci dan za pokret preko bare? Prave su picketine. Umjesto da se takmice ko ce sto vise dati reprezentaciji kod nas se takmice ko ce pokazati sto vise nepostovanja prema treneru (koji je za sve njih izmislio fudbal) i navijacima (koji nece doci biznis klasom kao oni vec autima, vozovima ili u najboljem slucaju ko svi obicni smrtnici ekonomskom klasom). Eto bitniji su njihovi klubovi i plate nego drzava. Jebo ti nas.
Ja bih otiso gledati i juniore, bas kao sto ce i drugih 15ak hiljada navijaca doci prekosutra u Atlantu. Mi necemo zakazati ali da sam na Papetovom mjestu sjevale bi kazne pa makar se neki vise nikad ne odazvali pozivu. Ako samo predje preko ovog izgubice postovanje i kod navijaca, neki red se mora znati majku mu.
juventus wrote:Jedva čekam da slušam kad naše zvijezde počnu izmišljati razloge zašto će morati propustiti ovu utakmicu.
Sta ima veze bolan .Ko god dodje dobro dosao.Shupci i ne moraju.Ko ih jebe.Treba Pape da im pokaze ko je hadzija u reprezentaciji.Problem je samo ako ne dodju nikako a ovako ....Ima ko hoce.
Adem meda wrote:
Mah i ne gleda mi se tekma sa drugom postavom..[/quote]
Ma koja druga postava , pogledaj imena bolan, samo dzeko i rahimic fale iz prvih 11.Kad je to ibricic kod susica bio u 11 ili begovic ( jedino kad nema hasagica), ko to po tebi jos fali iz prve jedanaestorice???