Trebace mi..zelenashica wrote:haj nek ti se sa srećomDuctus Holedocus wrote:"Idealan muž je čovjek koji ne pije, koji se ne kocka, ne okreće se za drugim ženama, ne prepire se i - nema ga."![]()
Ali ja cu da ga nadjem!!!![]()
![]()
![]()
evo,sva se preznojih
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Trebace mi..zelenashica wrote:haj nek ti se sa srećomDuctus Holedocus wrote:"Idealan muž je čovjek koji ne pije, koji se ne kocka, ne okreće se za drugim ženama, ne prepire se i - nema ga."![]()
Ali ja cu da ga nadjem!!!![]()
![]()
![]()
Najveća mudrost izrečena danasdrekalica28 wrote:![]()
![]()
Ductus Holedocus wrote:"Idealan muž je čovjek koji ne pije, koji se ne kocka, ne okreće se za drugim ženama, ne prepire se i - "![]()
Ali ja cu da ga nadjem!!!
Volim ruzne!! To je veliki plus!ssmmiilleeyy wrote:Ductus Holedocus wrote:"Idealan muž je čovjek koji ne pije, koji se ne kocka, ne okreće se za drugim ženama, ne prepire se i - "![]()
ne pijem,ne kockam (ni kladionica ni bingo ni lutrija ...),za zenama se ne okrecem smeknem je dok mi ide u susret)i to ne gledam u grudi ili negdje drugo nego analiziram kosu ,lice ,oci, osmijeh,nos,obrve
ne prepirem se ne volim svadje smatram da se to sve moze rijesiti mirnim tonom i kulturnim dijalogom (evo me kao one misice koje ce uciniti ama bas sve da svijet bude bolji)
Jesam li Idealan ?
Doduse nisam nesto lijep eto to me malo koci
Ductus Holedocus wrote:Jedini način da žena bude verna jeste: da bude zaljubljena ili ružna.
isto vredi i za muskarca..
citroen wrote:
ssmmiilleeyy wrote:Ductus Holedocus wrote:"Idealan muž je čovjek koji ne pije, koji se ne kocka, ne okreće se za drugim ženama, ne prepire se i - "![]()

wewa wrote:da prostite, bullshit. posljednje sto bi mudra razvedena zena htjela je da bude ljubavnica svom bivsem muzu.
bitno je naci zajednicki jezik♥ Julianna ♥ wrote:Što, šta ima veze? Ako se ne slažu po vertikali, ne znači da se ne slažu u horizontali

i tako u krug...do..luda wrote:Jeste da mi je nick skakljiv al jbg samo sam iskrena...Sto se tice teme pitanje je jako interesantno..Zene u biti zele uvijek ono sto ne mogu imati.Kazna od Boga ili sta vec...Na pocetku ljubavnih jada pracene romanticnim glupim filmovima i djecijim pricama zelimo bas taj ideal iz filma...gledajuci povrsno cesto samo na fizicki izgled...Ne shvatimo dugo da ustvari takvo nesto ne postoji nego samo kontamo kako ga bas mi nemamo srece imati..Onda kasnije kada roditelji krenu sa izjavama tipa cuvaj se ...pazi nemoj sa tim i takvim..onda uz izrazene buntovnosti tezimo bas za tim maco tipovima koji ce da se pobiju za nas(ili uopste u drustvu)..Nakon toga pretezno padnu u kandze takvih i kaju se do kraja zivota..A one koje imaju srecu krenu ka zrelijoj etapi zivota..Nakon slatkih djecacica i buntovnika traze sigurnu ruku muskarca pod koju ce da se uhvate...Naravno kroz sve te etape stvaramo sliku naseg"tipa"muskarca..dok ne zavrsimo sa necijim drugim "tipom" ruku pod ruku...Jer cinjenica je da ustvari i nema posebnog tipa za kojim bi ludile..to je samo fraza kako bi opravdale zasto nam neko ne lezi zbog njegovog fizickog izgleda,jer na pocetku u razlicitim fazama to i jeste jedino bitno.Slagat ce one koje kazu da kao djevojke uopste razmisljaju o tome koliko on pije,koliko dnevno odigra tiketa itd.Vazno je jedino da je slatkorjeciv i pazljiv tj da ima uigranu pricu i ponasanje...One koje razmisljaju zrelije od drugih nece pohrliti za udajom za uobicajenog ili rijetkog slatkorjecivca..a one druge...hm....Tako da je odgovor na pitanje da zene ni same ne znaju sta zele..jer se u razlicitim fazama zivota zelje mjenjaju..Ako ste dovoljno zreli cekat cete na tu zadnju etapu zivotnog ciklusa potrage i zaljubljivanja zena..koja nazalost dolazi sa svakom zenom u razlicitim god. ovisno od psihicke zrelosti..Ali ta zadnja etapa zaista znaci da napokon ima sposobnosti da ostavi djecije ideale po strani i suoci se sa cinjenicom da onaj "tip" ne zadovoljava uslove za kvalitetnim zivotom..
Zoya wrote:
Jes, jes a i jezik je bitanVragolan wrote:bitno je naci zajednicki jezik♥ Julianna ♥ wrote:Što, šta ima veze? Ako se ne slažu po vertikali, ne znači da se ne slažu u horizontali
Svim forumasicama koje su jos u potrazi za pravim predlazem citanje ove knjige Catch and keep him (ukoliko znaju engleskiZoya wrote:
Ko mi ovo prevede, ima gajbu pive od mene!luda wrote:Jeste da mi je nick skakljiv al jbg samo sam iskrena...Sto se tice teme pitanje je jako interesantno..Zene u biti zele uvijek ono sto ne mogu imati.Kazna od Boga ili sta vec...Na pocetku ljubavnih jada pracene romanticnim glupim filmovima i djecijim pricama zelimo bas taj ideal iz filma...gledajuci povrsno cesto samo na fizicki izgled...Ne shvatimo dugo da ustvari takvo nesto ne postoji nego samo kontamo kako ga bas mi nemamo srece imati..Onda kasnije kada roditelji krenu sa izjavama tipa cuvaj se ...pazi nemoj sa tim i takvim..onda uz izrazene buntovnosti tezimo bas za tim maco tipovima koji ce da se pobiju za nas(ili uopste u drustvu)..Nakon toga pretezno padnu u kandze takvih i kaju se do kraja zivota..A one koje imaju srecu krenu ka zrelijoj etapi zivota..Nakon slatkih djecacica i buntovnika traze sigurnu ruku muskarca pod koju ce da se uhvate...Naravno kroz sve te etape stvaramo sliku naseg"tipa"muskarca..dok ne zavrsimo sa necijim drugim "tipom" ruku pod ruku...Jer cinjenica je da ustvari i nema posebnog tipa za kojim bi ludile..to je samo fraza kako bi opravdale zasto nam neko ne lezi zbog njegovog fizickog izgleda,jer na pocetku u razlicitim fazama to i jeste jedino bitno.Slagat ce one koje kazu da kao djevojke uopste razmisljaju o tome koliko on pije,koliko dnevno odigra tiketa itd.Vazno je jedino da je slatkorjeciv i pazljiv tj da ima uigranu pricu i ponasanje...One koje razmisljaju zrelije od drugih nece pohrliti za udajom za uobicajenog ili rijetkog slatkorjecivca..a one druge...hm....Tako da je odgovor na pitanje da zene ni same ne znaju sta zele..jer se u razlicitim fazama zivota zelje mjenjaju..Ako ste dovoljno zreli cekat cete na tu zadnju etapu zivotnog ciklusa potrage i zaljubljivanja zena..koja nazalost dolazi sa svakom zenom u razlicitim god. ovisno od psihicke zrelosti..Ali ta zadnja etapa zaista znaci da napokon ima sposobnosti da ostavi djecije ideale po strani i suoci se sa cinjenicom da onaj "tip" ne zadovoljava uslove za kvalitetnim zivotom..
Jeste da mi je nick skakljiv al jbg samo sam iskrena...Sto se tice teme pitanje je jako interesantno..Zene u biti zele uvijek ono sto ne mogu imati.Kazna od Boga ili sta vec...Na pocetku ljubavnih jada pracene romanticnim glupim filmovima i djecijim pricama zelimo bas taj ideal iz filma...gledajuci povrsno cesto samo na fizicki izgled...Ne shvatimo dugo da ustvari takvo nesto ne postoji nego samo kontamo kako ga bas mi nemamo srece imati.. Onda kasnije kada roditelji krenu sa izjavama tipa cuvaj se ...pazi nemoj sa tim i takvim..onda uz izrazene buntovnosti tezimo bas za tim maco tipovima koji ce da se pobiju za nas(ili uopste u drustvu)..Nakon toga pretezno padnu u kandze takvih i kaju se do kraja zivota..
Šta ovo znači. Da nebuntovni muškarci koji nemaju macho porive čekaju dok ženi ne "dođe iz dupeta u glavu". Šta da rade do tada?! Za svakog postoji par, nema to veze sa fazama života. Žene koje traže buntovnike, tražiće ih cijeli život. 15, 25 ili 45 - ne pravi razliku. Ako žele da ih muškarac tretira ko stvar - takvog i nađu. Tu leži ona misterija za muškarce: Kaže mi prijateljica izašla sa momkom fin je, nježan, pažljiv, ali nije moj tip. Dok tuče, lupa šakom o stol, drži je u zatvoru, vara, daje na kašikicu ljubavi, nježnosti, pažnje, poštovanja, izigrava Kazanovu - i dobar je. Takvim ženama izgled igra veliku ulogu, da li se kasnije kaju ili ne, one znaju. Ali se ni ne razvode od njih.A one koje imaju srecu krenu ka zrelijoj etapi zivota..Nakon slatkih djecacica i buntovnika traze sigurnu ruku muskarca pod koju ce da se uhvate...Naravno kroz sve te etape stvaramo sliku naseg"tipa"muskarca..dok ne zavrsimo sa necijim drugim "tipom" ruku pod ruku...Jer cinjenica je da ustvari i nema posebnog tipa za kojim bi ludile..to je samo fraza kako bi opravdale zasto nam neko ne lezi zbog njegovog fizickog izgleda,jer na pocetku u razlicitim fazama to i jeste jedino bitno.Slagat ce one koje kazu da kao djevojke uopste razmisljaju o tome koliko on pije,koliko dnevno odigra tiketa itd.Vazno je jedino da je slatkorjeciv i pazljiv tj da ima uigranu pricu i ponasanje...One koje razmisljaju zrelije od drugih nece pohrliti za udajom za uobicajenog ili rijetkog slatkorjecivca..a one druge...hm....Tako da je odgovor na pitanje da zene ni same ne znaju sta zele..jer se u razlicitim fazama zivota zelje mjenjaju..Ako ste dovoljno zreli cekat cete na tu zadnju etapu zivotnog ciklusa potrage i zaljubljivanja zena..koja nazalost dolazi sa svakom zenom u razlicitim god. ovisno od psihicke zrelosti..Ali ta zadnja etapa zaista znaci da napokon ima sposobnosti da ostavi djecije ideale po strani i suoci se sa cinjenicom da onaj "tip" ne zadovoljava uslove za kvalitetnim zivotom..