3 godine izbjeglištva na selu ne moš istjerati za 15 godina boravka u gradu
dismiss farmville helper
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jutarnji wrote:Saznala da se opijas pa hoce da te skroz dokrajciJokTo wrote:Ev sad jos jedna zbunjujuca situacija![]()
Na fb stavljen personal ... Ozenit ces se ti i udacu se ja, plakat cemo ,znam, kad god se sretnemo ... !
wtf...?![]()
I nemoj da cugas, to je za levate.
Onaj iz dijaloga će sačekati 12 godina... da uleti u šesnaesterac...babyline wrote:hoce da kaze da se uskoro udaje ali ne za tog iz dijaloga, i njega je srela prerano, za onog tretjegJokTo wrote:Ev sad jos jedna zbunjujuca situacija![]()
Na fb stavljen personal ... Ozenit ces se ti i udacu se ja, plakat cemo ,znam, kad god se sretnemo ... !
wtf...?
Shto mene ovakve situacije nerviraju i osjecam se konfuzno... s jedne strane mi bude drago shto sam u pravu, a opet s druge strane mrzim shto sam u pravu...JokTo wrote:
Dobio sam informaciju od prijatelja da su je vidjeli u gradu s nekim momkom...da li je normalno sto sumnjam u to? skeptican sam po pitanju toga...ali ako je tako onda svakako moram nastaviti dalje !
burek_in_space wrote:
A shto se tiche boldirane rechenice, ako je izjavila neshto ovakvo, zhalim sluchaj, ali vrlo brzo cesh je vidjeti sa drugim u gradu, a vrlo moguce da te je vec prevarila.
JThomas wrote:nemoj cugati i nemoj slušati tu vrstu muzike, biće ti gore.
i to. da nisi prežaljen i da te voli, ne bi te ni ostavila. samo sebi pere savjest.ma to ona da je manje grize savjest. ignorisi to. ona je tebe vec prezalila.
JokTo wrote:Ev sad jos jedna zbunjujuca situacija![]()
wtf...?
kompleksašica?? why?JThomas wrote:e jes' opasna, kompleksašica mala. spuste se te vrlo brzo na zemlju.
al' poslušaj i ne kontaktiraj.
pa prvo ima nekoliko ovihJThomas wrote:e jes' opasna, kompleksašica mala. spuste se te vrlo brzo na zemlju.
majko mila, tebi ko da je 15JokTo wrote:Eeej,izlascii...ma extra bilo,naravno bilo je tu i neki monotoni faza...ali kao u svakoj veziZelena Carapa wrote:Imam ja jos nekoliko pitanja prije final verdict![]()
Kazes studirate zajedno te ste primorani vidjati se svaki dan. Kako su izgledali vasi izlasci? Jeste li iz istog mjesta? Jel pred njom neki zivotni plan u koji se ti ne uklapas glatko (tipa povratak u rodni grad, odlazak na postdiplomski, jel moguce da joj roditelji vrse pritisak da se uda (?), da li je inace osoba koja je odlucna, ili je prevtljiva, mozda samo povodljiva, podlozna uticajima sa strane? I na kraju da nisi primjetio promjenu u patrnu njenog ponasanja u zadnje vrijeme (krenula na kurs, plivanje, izlazila cesce bez tebe)...mislim ovo su sve znaci koji su ti mogli govoriti (a i sad ti pojasniti) neke razloge situacije u kojoj se sad nalazis.
Svasta je moguce, ali ja ti ne mogu reci sta mislim bez ovih informacija. Moguce je da si joj jednostavno dosadio, da si upao u rutinu, da si neambiciozan i da iako je mladja fura brze na faxu, da misli da je bilo vrijeme da je zaprosis a ti nisi, da je pod pritiskom da sazna na cemu je s tobom, da je nasavjetovala neka ne bas pametna i dobronamjerna prijateljica, da pokusava da izazove tvoju reakciju da je pocnes malo vise cijeniti, da je upoznala nekog novog interesantnijeg, da misli da moze i treba bolje....milion mogucnosti ali samo ti znas (iskreno duboko u sebi) sta bi to moglo biti.![]()
Ovo da je bilo extra,da li je to moje subjektivno misljenje? neznam,mogucee...al smatram da smo se odlicno provodili
A sto se tice veze,ev sad mi pade napamet jedna stvar koju nisam shvatao ozbiljno...to sam nedavno primjetio,postala je svjesna svoje ljepote,primjetila je da se za njom okrecu momci..i to joj pocelo laskati...da li to moze biti razlog?
Danas sam shvatio...,neko je jucer napisao "Niko ne odlazi kada voli" tako da ona njena recenica da me voli i da joj je stalo do mene,al trenutno nema volje za vezu..stvarno pada u vodu...to joj je bio samo izgovor ,al trebalo mi je da to shvatim.
Dobio sam informaciju od prijatelja da su je vidjeli u gradu s nekim momkom...da li je normalno sto sumnjam u to? skeptican sam po pitanju toga...ali ako je tako onda svakako moram nastaviti dalje !
čuj, oženićeš se ti, udaću se javaca wrote:kompleksašica?? why?JThomas wrote:e jes' opasna, kompleksašica mala. spuste se te vrlo brzo na zemlju.
progurao si najgore....jedna životna lekcija, imaces ih još mnogo...
ajde sa srećom
Dile wrote:komi wrote:pa zar se niste izbrisali![]()
ja beze po farmi njoj okopavam čistim hranim stoku a ona ništa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
komi wrote:lako se vama smijat a ja radim u svinjcu

Ako ti prijatelj kaze da je vidio, onda je vidio - i njemu bi draze bilo da nije. Mislim da je ona jos mlada, da zaista misli da te jos voli (nema s cim uporediti ako si joj prva ozbiljna veza) i da ti je zato to i rekla. Medjutim, misli da moze bolje..a to onda iskljucuje ljubav. Malo se i ona pogubila. Misli da joj moze biti interesantnije, uzbudljivije bolje...zao mi je sto cu ti ovo reci ali vjerujem da ima nesto s tim iz dijaloga. Ne mislim da te varala, ali pocela je nesto osjecati za nekog konkretno i zato je i prekinula. Po meni posteno. Ostalo znas, cinis se pametan momak. Ni slucajno ne zovi. Pogubno za tvoj ego. Pusti je, ako se vrati sama onda je tvojaJokTo wrote: A sto se tice veze,ev sad mi pade napamet jedna stvar koju nisam shvatao ozbiljno...to sam nedavno primjetio,postala je svjesna svoje ljepote,primjetila je da se za njom okrecu momci..i to joj pocelo laskati...da li to moze biti razlog?
Danas sam shvatio...,neko je jucer napisao "Niko ne odlazi kada voli" tako da ona njena recenica da me voli i da joj je stalo do mene,al trenutno nema volje za vezu..stvarno pada u vodu...to joj je bio samo izgovor ,al trebalo mi je da to shvatim.
Ghost_Rider_XXX wrote:Uz dužno poštovanje prema silini emocija, mislim da nije normalno da neko pati za nekim 4 godine.
Poštujem situaciju da vrijeme mora proći da se čovjek oporavi, naravno ako je volio/voljela tu osobu, ali sam sebe patiti dekadu, ne vidim razloga pa taman da je Monica Belluchi.