Sta poslije...sve se cini prazno !

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#176 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

sta cu kad sam ljakse
3 godine izbjeglištva na selu ne moš istjerati za 15 godina boravka u gradu :oops: :oops: :oops:

dismiss farmville helper :lol: :lol: :lol:
kmirsad

#177 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by kmirsad »

jutarnji wrote:
JokTo wrote:Ev sad jos jedna zbunjujuca situacija :?

Na fb stavljen personal ... Ozenit ces se ti i udacu se ja, plakat cemo ,znam, kad god se sretnemo ... !

wtf...?
Saznala da se opijas pa hoce da te skroz dokrajci :lol:
I nemoj da cugas, to je za levate.
:twisted: :twisted: :twisted:
kmirsad

#178 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by kmirsad »

babyline wrote:

Na fb stavljen personal ... Ozenit ces se ti i udacu se ja, plakat cemo ,znam, kad god se sretnemo ... !

wtf...?
hoce da kaze da se uskoro udaje ali ne za tog iz dijaloga, i njega je srela prerano, za onog tretjeg
Onaj iz dijaloga će sačekati 12 godina... da uleti u šesnaesterac... :-D
burek_in_space

#179 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by burek_in_space »

JokTo wrote:

Dobio sam informaciju od prijatelja da su je vidjeli u gradu s nekim momkom...da li je normalno sto sumnjam u to? skeptican sam po pitanju toga...ali ako je tako onda svakako moram nastaviti dalje !
Shto mene ovakve situacije nerviraju i osjecam se konfuzno... s jedne strane mi bude drago shto sam u pravu, a opet s druge strane mrzim shto sam u pravu... :roll:

burek_in_space wrote:
A shto se tiche boldirane rechenice, ako je izjavila neshto ovakvo, zhalim sluchaj, ali vrlo brzo cesh je vidjeti sa drugim u gradu, a vrlo moguce da te je vec prevarila.
kmirsad

#180 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by kmirsad »

valjda kraj aut linije... :-D
JThomas

#181 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by JThomas »

nemoj cugati i nemoj slušati tu vrstu muzike, biće ti gore.
kmirsad

#182 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by kmirsad »

JThomas wrote:nemoj cugati i nemoj slušati tu vrstu muzike, biće ti gore.
:lol: :lol: :lol:
JThomas

#183 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by JThomas »

ne šalim se uopšte, meni to leži samo kad sam dobar :D
JThomas

#184 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by JThomas »

ma to ona da je manje grize savjest. ignorisi to. ona je tebe vec prezalila.
i to. da nisi prežaljen i da te voli, ne bi te ni ostavila. samo sebi pere savjest.
speechless

#185 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by speechless »

wtf...?
:lol: :lol: :lol: :lol: mala je opasna

prema svemu sudeci, logicno razmisljajuci, s obzirom na to da kazes da je "postala svjesna svoje ljepote", vjerovatno je imala u odredjenoj mjeri nedostatak samopouzdanja, a to sto su je drugi poceli zamjecivati joj je dalo podstreka da se malo nafura, misli kako moze naci boljeg momka isl...
S obzirom na to da je ti nisi zvao u ovom periodu, vjerovatno se pita zasto i kako, pa te time pokusava "namamiti" da uspostavis neku komunikaciju.

Ja se ponavljam, ali moram reci: NEMOJ, vjeruj mi na rijec.... pusti samo vrijeme, sve ce ti se kazati :wink: :wink:
JThomas

#186 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by JThomas »

e jes' opasna, kompleksašica mala. spuste se te vrlo brzo na zemlju.

al' poslušaj i ne kontaktiraj.
vaca

#187 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by vaca »

JThomas wrote:e jes' opasna, kompleksašica mala. spuste se te vrlo brzo na zemlju.

kompleksašica?? why?

progurao si najgore....jedna životna lekcija, imaces ih još mnogo...
ajde sa srećom
speechless

#188 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by speechless »

JThomas wrote:e jes' opasna, kompleksašica mala. spuste se te vrlo brzo na zemlju.

pa prvo ima nekoliko ovih :lol: , pa onda pise da je opasna ;-) ;-)
Frishak

#189 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Frishak »

JokTo wrote:
Zelena Carapa wrote:Imam ja jos nekoliko pitanja prije final verdict :-D

Kazes studirate zajedno te ste primorani vidjati se svaki dan. Kako su izgledali vasi izlasci? Jeste li iz istog mjesta? Jel pred njom neki zivotni plan u koji se ti ne uklapas glatko (tipa povratak u rodni grad, odlazak na postdiplomski, jel moguce da joj roditelji vrse pritisak da se uda (?), da li je inace osoba koja je odlucna, ili je prevtljiva, mozda samo povodljiva, podlozna uticajima sa strane? I na kraju da nisi primjetio promjenu u patrnu njenog ponasanja u zadnje vrijeme (krenula na kurs, plivanje, izlazila cesce bez tebe)...mislim ovo su sve znaci koji su ti mogli govoriti (a i sad ti pojasniti) neke razloge situacije u kojoj se sad nalazis.

Svasta je moguce, ali ja ti ne mogu reci sta mislim bez ovih informacija. Moguce je da si joj jednostavno dosadio, da si upao u rutinu, da si neambiciozan i da iako je mladja fura brze na faxu, da misli da je bilo vrijeme da je zaprosis a ti nisi, da je pod pritiskom da sazna na cemu je s tobom, da je nasavjetovala neka ne bas pametna i dobronamjerna prijateljica, da pokusava da izazove tvoju reakciju da je pocnes malo vise cijeniti, da je upoznala nekog novog interesantnijeg, da misli da moze i treba bolje....milion mogucnosti ali samo ti znas (iskreno duboko u sebi) sta bi to moglo biti.
Eeej,izlascii...ma extra bilo,naravno bilo je tu i neki monotoni faza...ali kao u svakoj vezi :?
Ovo da je bilo extra,da li je to moje subjektivno misljenje? neznam,mogucee...al smatram da smo se odlicno provodili :D
A sto se tice veze,ev sad mi pade napamet jedna stvar koju nisam shvatao ozbiljno...to sam nedavno primjetio,postala je svjesna svoje ljepote,primjetila je da se za njom okrecu momci..i to joj pocelo laskati...da li to moze biti razlog?

Danas sam shvatio...,neko je jucer napisao "Niko ne odlazi kada voli" tako da ona njena recenica da me voli i da joj je stalo do mene,al trenutno nema volje za vezu..stvarno pada u vodu...to joj je bio samo izgovor ,al trebalo mi je da to shvatim.
Dobio sam informaciju od prijatelja da su je vidjeli u gradu s nekim momkom...da li je normalno sto sumnjam u to? skeptican sam po pitanju toga...ali ako je tako onda svakako moram nastaviti dalje !
majko mila, tebi ko da je 15

treba te :dance: u sesnaest

zar ti stvarno trebaju 3 godine da skontas kravu...te tito

ove teme su inace najgluplje, ono daj ulaksajte mi moju naivnost

starac...bez zeze...najvise naucis sam..svako ima svoju pricu, svoje misljenje i svoje reakcije

mozda je 50% tvoja greska, ali ti ih krijes u neku ruku ili neces da priznas sebi

uglavnom..facebook link od trebe or it didn't happen!
JThomas

#190 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by JThomas »

vaca wrote:

kompleksašica?? why?

progurao si najgore....jedna životna lekcija, imaces ih još mnogo...
ajde sa srećom
čuj, oženićeš se ti, udaću se ja :D

daj ba, odrastimo :D
Truba

#191 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

ja mislim da će se pomiriti
ljubav_aha

#192 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ljubav_aha »

Dile wrote:
komi wrote:pa zar se niste izbrisali :mrgreen:

ja beze po farmi njoj okopavam čistim hranim stoku a ona ništa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
Truba

#193 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

lako se vama smijat a ja radim u svinjcu
madtv

#194 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by madtv »

Zelis li biti sa nekim ko te ne voli???

ovo pitanje procitaj ako treba i stotinu puta,
a ostalo ce ti se samo reci...

sretno dalje i glavu gore...
ljubav_aha

#195 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ljubav_aha »

komi wrote:lako se vama smijat a ja radim u svinjcu

ma nije ni tebi lose :razz:

Image
Truba

#196 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

e taj sam

definirao sam novu dubinu dna

čistiti i hraniti životinje po farmi
Karmen86

#197 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Karmen86 »

Isto sam i ja svom bivšem (između ostalog) rekla, da mi nije sad do veze. I mislila sam tako, no nakon 15 dana sam sebi priznala da sam zaljubljena u drugog frajera, iako nikad u zivotu nisam to ni pomislila jer bože sačuvaj, kako ću se zaljubiti u drugog frajera i imam dugu vezu.
I kad sam si priznala 15 dana nakon prekida da nije do njega, do kašnjenja, do neambizioznosti, do spavanja do 2 popodne i ostalo što sam mu nabrojala kad sam ga ostavljala, već do toga što sam se ja zaljubila u drugog, onda sam fino pošteno sjela i rekla mu do čeg je.
Prvu godinu nije razgovarao sa mnom.
Drugu godinu me počeo ponovno pozdravljati na ulici.
Treću godinu smo izašli par puta na piće.
Danas se često vidimo, na pauzi nekad odemo na kafu, doručak i to i on mi kaže kako mu je ono što mu se sa mnom dogodilo najviše pomoglo u životu, zaposlio se, riješio vozački, osamostalio i uzeo svoj stan, kaže trebalo mu je nešto u životu da ga trzne i da shvati da ne može se upropaštavati i da je to shvatio tek kada sam ga ostavila i da me uzimao zdravo za gotovo i da se prestao truditi, a kaže da me volio mnogo.
Danas je on u sretnoj vezi i ima pravo finu djevoju, ja isto u presretnoj i mislim da je to najbolje što se i njemu i meni dogodilo ikad, nikakve gorčine više nema, samo jedno lijepo prijateljstvo koje je ostalo nakon te dugogdišnje veze, zato momak, glavu gore, nađi na netu onu dječicu što su jadna bolesna, nemaju šta da jedu, nađi onu temu gdje jadan čovjek ne zna kako će vratiti kredit jer je ostao bez posla, a banka neće da mu da odgodu ili onog momka što ga je žirant zavalio ili onu gospođu Nevenku što joj je sin umro lječničkom pogreškom i shvati kako tebi nije najgore u životu.
Vjeruj mi, bit će bolje, garantujem ti to. Aktiviraj se malo, izlasci, gitara, bazen, muzika, šetnja, obiđi muzeje, pročitaj nešto, posveti se faksu. Vjeruj mi, pomaže! I obavezno glasno muziku sluđaj, hladno pivo, dubiozu ili neki punk, to najbolje pomaže :P
Zelena Carapa

#198 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Zelena Carapa »

JokTo wrote: A sto se tice veze,ev sad mi pade napamet jedna stvar koju nisam shvatao ozbiljno...to sam nedavno primjetio,postala je svjesna svoje ljepote,primjetila je da se za njom okrecu momci..i to joj pocelo laskati...da li to moze biti razlog?

Danas sam shvatio...,neko je jucer napisao "Niko ne odlazi kada voli" tako da ona njena recenica da me voli i da joj je stalo do mene,al trenutno nema volje za vezu..stvarno pada u vodu...to joj je bio samo izgovor ,al trebalo mi je da to shvatim.
Ako ti prijatelj kaze da je vidio, onda je vidio - i njemu bi draze bilo da nije. Mislim da je ona jos mlada, da zaista misli da te jos voli (nema s cim uporediti ako si joj prva ozbiljna veza) i da ti je zato to i rekla. Medjutim, misli da moze bolje..a to onda iskljucuje ljubav. Malo se i ona pogubila. Misli da joj moze biti interesantnije, uzbudljivije bolje...zao mi je sto cu ti ovo reci ali vjerujem da ima nesto s tim iz dijaloga. Ne mislim da te varala, ali pocela je nesto osjecati za nekog konkretno i zato je i prekinula. Po meni posteno. Ostalo znas, cinis se pametan momak. Ni slucajno ne zovi. Pogubno za tvoj ego. Pusti je, ako se vrati sama onda je tvoja :) . (if you still want her back that is)
c0d14c

#199 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by c0d14c »

takve veze koje traju godinama vecinom zavrsavaju zbog neke osobe a ne zbog toga jer jednostavno nemoze vise to je samo izgovor najbolje ti je nastaviti dalje ali u mom zivotu nije bas bilo nastaviti dalje mislim nastavio sam i sve to bile su tu mnoge, a nijedna da je zamjeni u potpunosti i nakon par godina jer smo bili bez kontakta na njenu incijativu opet smo zajedno i nikad bolje e sad budi pametan pa znaj sta uradit :roll: btw izasla je iz takve jedne veze ali ne sa takvim razlogom nego pravim da tu nema vise ljubavi :|
only_girl

#200 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by only_girl »

Ghost_Rider_XXX wrote:Uz dužno poštovanje prema silini emocija, mislim da nije normalno da neko pati za nekim 4 godine.

Poštujem situaciju da vrijeme mora proći da se čovjek oporavi, naravno ako je volio/voljela tu osobu, ali sam sebe patiti dekadu, ne vidim razloga pa taman da je Monica Belluchi.

Mozda je prava i jednina ljubav :? shta znash :lol:
Post Reply