Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PristavilaVoduZaKafu wrote:Skakutava, kako napreduje, ideš li još ?
Hahahaa... Čuj skakutava...
Ne idem već neko vrijeme. Ljeti sam na Vilsu i trčim. Razmišljam, da kad zahladni, opet dođem. Malo su me iznervirali sa nekim pravilima tamam pred ljetnu sezonu, a i tegoba je što je uvijek popunjeno. Čak su tada bili ukinuli i ono dezinfekcijsko sredstvo, pa mi je bilo dosta natezanja s njima.
Kad su povećali cijene u FU već sam bila prestala ići. Stvarno premalo nude za te pare. Još je Importanne centar smanjio besplatan parking sa 2h na 1h, čime se trošak dodatno povisio.
Ja koristim pretežno tegove i ponekad sprave. Da se ubiješ od gužve i potrebe za brisanjem svega. Još kad sam jedno jutro zatekla običnu vodu u onoj prskalici umjesto dezinfekcijskog sredstva, tu mi je kap prelila čašu.
Ovih dana nema guzve ni u jednom terminu. Svejedno da li idem rano ujutro, u deset popodne ili u dva popodne uvijek je poluprazno i ima dostupnih sprava za sve. Ovih dana uglavnom vidjam tinejdzere i poneku odraslu osobu.
jedino sto dizem je findzan kafe u basti na ulazu u importanne dok ih shmekam kako ulaze i izlaze u sexi topovima i dzesikama i helankama, cesto sa otkrivenim stomacima.
jedino sto dizem je findzan kafe u basti na ulazu u importanne dok ih shmekam kako ulaze i izlaze u sexi topovima i dzesikama i helankama, cesto sa otkrivenim stomacima.
zezam se ja malo
te u helankama idu na aerobik gore. ima ih fakat aviona. a ima vala i nekakvih nabildanih ko muškarci su.