Ni u jednom trznom centru u Sa. nema, prije je bilo i po granapima.. ne znam sta bi sa fahrom i miškovicem ali sudeci po sladoledu nista od tog dila
Gdje u Sa......
- Abu FEED el-Castro
#176 Re: Gdje u Sa......
Nije znak nepatriotizma nego slabosti - moram naci Delta sladoled, inace kupujem naše, turske, ali bas mi je zapelo za Deltin jer jednostavno nemaju alternative, barem jednu kutiju da si uzmem 
Ni u jednom trznom centru u Sa. nema, prije je bilo i po granapima.. ne znam sta bi sa fahrom i miškovicem ali sudeci po sladoledu nista od tog dila
-
donBeton
#177 Re: Gdje u Sa......
Samozapaljive šibice. Dakle one koje se mogu zapaliti o bilo šta.
- Mommy's_little_ Monster
#178 Re: Gdje u Sa......
Bilo nekad davno u merkatoru, ove u limenkama tesko da ces kod nas gdje naci. Znao sam naletit na one u flasi u konzumu na koreji i u tusu u lukavici. U merkatoru u alti imas kilkenny, isto guinness puni i cijena je haman ista oko 12 KM ono pakovanje od 4 pive.Margita81 wrote:i meniledeni_caj wrote:Ovo mi treba![]()
Last edited by Mommy's_little_ Monster on 23/03/2011 16:26, edited 1 time in total.
- swirl
#179 Re: Gdje u Sa......
Ih, nisam ja student. A sad cu bas pogledati na internetu Nahlu, ako zamolim mamu da me nauci, znam da ce to biti shizvjesticanametli wrote:pokusaj NAHLA imaju svoju web stranicu...........ja cekam kurs krojenja / sivenja i imas popust sa indexoma za pletenje imam knjigu pa ako zelis mogu ti dati da kopiras ..........sve u njoj nacrtano a nije to tesko vjeruj mi
- vjesticanametli
#180 Re: Gdje u Sa......
bila sam danas u toj radnji i kupila igle
dosla kuci i nabadala
kaze sin skini farmerke i obuci nesto pleteno pa da ti donesem macu u krilo i ko prava baba ces biti

- orangina
#181 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sarajevu kupiti ovako nesto (ne mora biti na baterije... bitno je samo da je Mercedes)

-
mimsy
#182 Re: Gdje u Sa......
u malo vecem konzumu,ili u merkatoru...znam da je biloorangina wrote:Gdje u Sarajevu kupiti ovako nesto (ne mora biti na baterije... bitno je samo da je Mercedes)
- because_of_you
#183 Re: Gdje u Sa......
Turbo Limač, One 2 play.orangina wrote:Gdje u Sarajevu kupiti ovako nesto (ne mora biti na baterije... bitno je samo da je Mercedes)
- Tikvica
#184 Re: Gdje u Sa......
Ja sam prosle godine pocela da pletem i do sad sam naucila dosta sama preko youtube i putem knjiga. Na zalost, jos uvijek nisam saznala da neko drzi kurs pletenja u Sarajevu. Meni je najbolja radnja sa iglama i pletivom kod Galije, imaju najbolji izbor u gradu. Dvije radnje na carsiji i Bagatova radnja su mi katastrofa, narocito kad sam saznala putem interneta i knjiga o raznim vunicama, iglama- kod njih je izbor jako los. Ja sam kupila igle 8 u Bagatovoj radnji i prije 10-tak dana sam ih pocela koristiti i nakon dva sata pletenja spale mi kapice sa njih. Jos su i ruzne estetski - sive plasticne.swirl wrote:E, a znas li ti ima li igdje u SA kurs za pletenje?vjesticanametli wrote:hvalapuno idem sutra da vidim
okacicu na umjetnost zivjenja svoje djelo
Na zalost kod nas nema brojac redova ili markeri za ocice (ima preko ebay-a ili etsy-ja da se uzme). Odlicna stranica raverly.com, ali je jako zarazna - jer kad pocnes gledati sta su drugi napravili, odmah ti iskacu ideje, pa da vidim ovo, pa ono i skontas satima si vec tu. Imaju dosta besplatnih uzoraka, imaju forum koji je super informativan.
-
Autobus
#185 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sa ... otići u restoran koji se ne zatvara prije 01:00?
- respo
#186 Re: Gdje u Sa......
bazeni royal i tako ti restorani 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#187 Re: Gdje u Sa......
gdje je porezna uprava za opcinu novo sarajevo
trebala bi biti tamo kod šibice???
- CartmanSA
#188 Re: Gdje u Sa......
nije vise u opstini nego je zgrada iza sibice nova ispostavakomi wrote:gdje je porezna uprava za opcinu novo sarajevo
- Truba
#189 Re: Gdje u Sa......
ok hvala ispitat cu ja to sutra
-
mimsy
#190 Re: Gdje u Sa......
dgje je nekad bila banka,u zgradi od cigli..
- vjesticanametli
#191 Re: Gdje u Sa......
ojjjjjjjjjjjjjj znas gdje bio sdk ............e tu je
- Truba
#192 Re: Gdje u Sa......
jebaše mi &%$%&%$$$ s porezom još im moram nositi...
nemam pojma gdje je bio sdk
ali ću ispitati
kad bi mi kakvu sliku dali... ili google map
rok je do 31. da se preda

nemam pojma gdje je bio sdk
rok je do 31. da se preda
-
riko-ga
#193 Re: Gdje u Sa......
Kad ides od Hitne onom ulicom iza "sibice" prva "zgradica" zidana crvenim ciglama na desnu stranu.komi wrote:jebaše mi &%$%&%$$$ s porezom još im moram nositi...
nemam pojma gdje je bio sdkali ću ispitati
rok je do 31. da se preda![]()
![]()
![]()
![]()
- perfect_guy
#194 Re: Gdje u Sa......
između Hoše komerca i šibice imaš parking, i negdje na pola puta između ova dva objekta se nalazi ta zgrada koju tražiš, ulaz je s parkinga (ako dolaziš iz pravca glavne, prođeš iza leđa Hoše komerca i dovoljno je da pogledaš lijevo, skontaćeš)komi wrote:jebaše mi &%$%&%$$$ s porezom još im moram nositi...
nemam pojma gdje je bio sdkali ću ispitati
rok je do 31. da se preda![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
#195 Re: Gdje u Sa......
aaaaa tamo nikad nisam bio
mene odnese na onu crvenu zgradu od cigle gdje je nekad bio rajfajzen
%$%$%%&% mi majku s ovim porezom
i još im nosim

ajd super još ću usput na pijacu da vidim jel došlo robe pa u lagunu u merkator u sklopu radnog vremena
mene odnese na onu crvenu zgradu od cigle gdje je nekad bio rajfajzen
%$%$%%&% mi majku s ovim porezom
ajd super još ću usput na pijacu da vidim jel došlo robe pa u lagunu u merkator u sklopu radnog vremena
- Truba
#196 Re: Gdje u Sa......
hm nisam vidio da ima više odgovora
ajde ispitat ću ja to sutra
sondiram teren pa javim 
-
dr EROL
#197 Re: Gdje u Sa......
Re: Gdje u Sa......dr EROL wrote:Zna li neko gdje se u Sarajevu moze uraditi kvalitetan zlatotisak (ono sjajno na memorandumima, kutijicama, knjigama)
Poslano: 29/03/2011 09:53
Od: Nedoumica
Za: dr EROL
znam
Kao što rekoh, mi kao štamparija i ambalaža (Bemust) odavno sarađujemo sa njima po pitanju zlatotiska i ne mislimo ih mijenjati.
Drago mi je da si uspjeo naći, baš sam mislila da ti pošaljem kontakt...
I svašta mi bosanci znamo raditi, osim to uspješno oglasiti
Hvala puno.
Danas sam bio i odusevljen sam.
Spiltska ulica 39. na Grbavici tel. 211-130.
Toliko nevjerovatnih stvari... Ne samo zlatotisak nego i hologrami, stance, stampa. Takva preciznost u sitnim detaljima... Gledao sam neke uratke ljudi koji su radili u Zagrebu i mislio sam da je to plafon sto se moze napraviti. Razuvjeri me covo u sekundu. Toplo preporucujem svima...
Re: Gdje u Sa......
Poslano: 28/03/2011 19:57
Poslao/la Nedoumica
Naravno,
Mi uvijek radimo sa Oskarom, negdje na Grbavici, detalje nemam trenutno jer to moje kolege zavrsavaju, a sad nisam na poslu:
Graficki atelje Oskar d.o.o.
A kad ti bude trebala štampa plus zlatotisak, javi se ovdje:
www.bemust.ba
- olensoner
#198 Re: Gdje u Sa......
Zna li neko gdje u Sarajevu ima neko da rade kvalitetno (ili samo da radi) prepravke na koznim odjevnim predmetima (tacnije moto jakna)?
Hvala
Hvala
-
zoe.g
#199 Re: Gdje u Sa......
ne znam gdje da se tačno obratim, ili da li da otvorim novu temu, pa eto da pokušam ovde:
hoću da kupim rolere, pa me zanima gdje ima najbolji izbor,
koje karakteritike da tražim,koja marka
,koje su cjene, na šta da obratim pažnju....
hvala
hoću da kupim rolere, pa me zanima gdje ima najbolji izbor,
koje karakteritike da tražim,koja marka
hvala
- VenomousV
#200 Re: Gdje u Sa......
olensoner wrote:Zna li neko gdje u Sarajevu ima neko da rade kvalitetno (ili samo da radi) prepravke na koznim odjevnim predmetima (tacnije moto jakna)?
Hvala
znam za radnju na malti, u nizu gdje je pekara ravena... ne znam kako rade ali sam im i ja mislila nosit' jedan koznjak na suzavanje...