FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tuzlak 035

#176 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tuzlak 035 »

plain vanilla wrote:
itekako wrote:
plain vanilla wrote: Hajde, niste curice, malo batina nije nikog ubilo :lol:
sta ima batine :D

http://www.youtube.com/watch?v=kJRD13-RoO8

:D
i sta je poenta? dosli na trg, ponasate se k'o pusteni s lanca i hocete da vas neko milki?
batina je iz raja izasla :D
Uletili na trg napali djecu ukratko i hvale se napali "fukare" ;) Znaju oni šta je a šta nije istina :D

Nego sutra odn.danas (prošlo 00:00 :D ) slavija-Sloboda biće gusto biće 0:2 biće 0:2 8-) (osim ako ne sviraju penal za slaviju :D )

:bih: :bih:
cindrlimindrli

#177 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by cindrlimindrli »

Ubijedljivo najdosadniji fudbalski tim od kad se pocela sutati lopta. Samo kad se sjetim izvjestaja sa utakmica
prije rata i snimaka k`o da je iskrcavanje na Normandiju, muka mi dodje. Vjecito prva liga a nikad nisu nista
napravili, tim postoji 100 godina i isto toliko sezona se bori za opstanak... jbt, kako im ne dosadi ta patnja?
Pa hajde sto su u yugi bili odron, jaca konkurencija, al` danas se bore za opstanak sa faking goskom iz gabele..
hljebu :x :lol: :lol: :lol: :lol:
Tuzlak 035

#178 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tuzlak 035 »

cindrlimindrli wrote:Ubijedljivo najdosadniji fudbalski tim od kad se pocela sutati lopta. Samo kad se sjetim izvjestaja sa utakmica
prije rata i snimaka k`o da je iskrcavanje na Normandiju, muka mi dodje. Vjecito prva liga a nikad nisu nista
napravili, tim postoji 100 godina i isto toliko sezona se bori za opstanak... jbt, kako im ne dosadi ta patnja?
Pa hajde sto su u yugi bili odron, jaca konkurencija, al` danas se bore za opstanak sa faking goskom iz gabele..
A tako ti je prijatelju,žalosno.Nikako nije došla uprava koja će dići klub,ali mislim da će od sezone 2012/13 stvari krenuti ka boljem ;)
Tuzlak 035

#179 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tuzlak 035 »

cindrlimindrli wrote:Ubijedljivo najdosadniji fudbalski tim od kad se pocela sutati lopta. Samo kad se sjetim izvjestaja sa utakmica
A tako ti je prijatelju,žalosno.Nikad nije došla uprava koja će dići klub,ali mislim da će od sezone 2012/13 stvari krenuti ka boljem barem je tako obećao Davud i Ibrahim i da stvaraju Europsku Slobodu :!: ;)
Last edited by Tuzlak 035 on 23/05/2012 00:07, edited 1 time in total.
Tuzlak 035

#180 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tuzlak 035 »

Ako Bog da uzimamo KUP u sezoni 2012/2013 :D
Gusztav

#181 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Gusztav »

:thumbup: Upravo tako, onako bogati rudom, oni se lopte uhvatili, a pojma nemaju. Tek sada su vidjeli gdje im je mjesto, kada ja suđenje postalo normalno...koliko-toliko..............nema više "udri po nogama".
itekako

#182 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by itekako »

Tuzlak 035 wrote:
Uletili na trg napali djecu ukratko i hvale se napali "fukare" ;) Znaju oni šta je a šta nije istina :D

:bih: :bih:
Strasne Fukare u Travniku
http://www.youtube.com/watch?v=yyA2j-mDdm8

Strasni TM87 u Travniku
http://www.youtube.com/watch?v=7XpSmb7JavQ

LoL
megaman4

#183 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by megaman4 »

Tuzlak 035 wrote:
A tako ti je prijatelju,žalosno.Nikad nije došla uprava koja će dići klub,ali mislim da će od sezone 2012/13 stvari krenuti ka boljem barem je tako obećao Davud i Ibrahim i da stvaraju Europsku Slobodu :!: ;)
zaboravili su jedno, a to su silni milioni koje morate vratiti državi. Sloboda spada među najveće dužnike u državi., a ostalo je vrlo malo vremena. UEFA neće nikome praštati kada dođe do skraćivanja lige, pa se ti zvao ovako ili onako, to njih ne zanima. A što je gore po klubove koji duguju, umjesto Benca je došao još neki gori, koji traži da se silom riješe neke stvari, znači NEKA VAM JE BOG NA POMOĆI.....
Tuzlak 035

#184 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tuzlak 035 »

megaman4 wrote:
zaboravili su jedno, a to su silni milioni koje morate vratiti državi. Sloboda spada među najveće dužnike u državi., a ostalo je vrlo malo vremena. UEFA neće nikome praštati kada dođe do skraćivanja lige, pa se ti zvao ovako ili onako, to njih ne zanima. A što je gore po klubove koji duguju, umjesto Benca je došao još neki gori, koji traži da se silom riješe neke stvari, znači NEKA VAM JE BOG NA POMOĆI.....
Dužni su neki i Slobodi ;) Ali neću o tome da moderator ne opominje 8-)
Charuga
Globalni moderator

#185 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Charuga »

plain vanilla wrote:
BHF_Manijak wrote:EDIT: Jos jedan ovakav i ode ti na sedmodnevni odmor ... :mrgreen:
Jel u Sarajevo? :lol:
A i ti sa njim .. 8-)
burek_in_space

#186 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by burek_in_space »

BHF_Manijak wrote:@burek_in_space
@plain vanilla

opomena pred ban, razlog: trollanje

ostalim opomena!

:mrgreen: :skoljka: Ja danasnjih moderatora! :mrgreen:
Shto je najgore, trznu me ovaj post, kontam da je dosadilo Plavom da brishe za mnom. :mrgreen: :run:
LivTz

#187 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by LivTz »

Dje ste forum navijaci sve jaki na jeziku picke u srcu.... Da mi je samo znati vi svi ovdje sto ste komentarisali iz sarajeva imate li zajedno 5 domocaih i 3 gostujuce utakmice odgledane i to protiv sarajeva odnosno zelje... Sve forum navijaci a bez googla ne bi znali nabrojat postavu svog "forum" kluba...
itekako

#188 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by itekako »

LivTz wrote:Dje ste forum navijaci sve jaki na jeziku picke u srcu.... Da mi je samo znati vi svi ovdje sto ste komentarisali iz sarajeva imate li zajedno 5 domocaih i 3 gostujuce utakmice odgledane i to protiv sarajeva odnosno zelje... Sve forum navijaci a bez googla ne bi znali nabrojat postavu svog "forum" kluba...
Smijem se kladiti da imam vise godina nego li ti imas pogledanih utakmica na Tusnju a o utakmica da ne govorimo.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#189 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

nemojte se svadjat :-)

i ja sam forum navijac, sta fali
doduse, nekad kroz prozor slusam utakmice :lol:
LivTz

#190 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by LivTz »

itekako wrote:
LivTz wrote:Dje ste forum navijaci sve jaki na jeziku picke u srcu.... Da mi je samo znati vi svi ovdje sto ste komentarisali iz sarajeva imate li zajedno 5 domocaih i 3 gostujuce utakmice odgledane i to protiv sarajeva odnosno zelje... Sve forum navijaci a bez googla ne bi znali nabrojat postavu svog "forum" kluba...
Smijem se kladiti da imam vise godina nego li ti imas pogledanih utakmica na Tusnju a o utakmica da ne govorimo.
Bas kako ti nickname kaze ITEKAKOOO da imas vise postova nego vremena provedenog napolju a za nocni zivot i ne znas sta znaci.. ti si jedan tip koji nema zivot koji sjedi za netom 15h na dan i gleda kako ce sta prokomentarisati... Pa zgubidanu jedan izadji kad napolje vidi svijeta a na utakmice ne ide jer ti dobro ide na forumu, a na tusanj i da si doso brzo si otiso razbijene glave... Kako god zalim obadva slucaja
Tuzlak 035

#191 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tuzlak 035 »

Čemu rasprava sa nebitnim likovima,neka ko ide na utakmicu kada može i kada hoće,ja VOLIM i NAVIJAM za SLOBODU da je u 14 ligi,boli me ona stvar šta će neki manijak ili pitar reće za to...samo ako je njima draže gledati jednu slaviju,gošk,kozaru u PL to je nešto drugo.

Nego danas slavija-Sloboda,ako budemo igrali kao protiv Veleža očekujem dobar rezultat za nas ;-)

:bih: SLOBODA TUZLA :bih:
itekako

#192 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by itekako »

LivTz wrote:
itekako wrote:
Bas kako ti nickname kaze ITEKAKOOO da imas vise postova nego vremena provedenog napolju a za nocni zivot i ne znas sta znaci.. ti si jedan tip koji nema zivot koji sjedi za netom 15h na dan i gleda kako ce sta prokomentarisati... Pa zgubidanu jedan izadji kad napolje vidi svijeta a na utakmice ne ide jer ti dobro ide na forumu, a na tusanj i da si doso brzo si otiso razbijene glave... Kako god zalim obadva slucaja
Ti si za 15 dana na forumu nabio trecinu mojih postova koje sam ja napisao za 4 i po mjeseca i jos imas obraza pricati o zgubidanjenju, zivotu, provodu, svijetu.... :D
LivTz

#193 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by LivTz »

Ma slazem se sa tobom tuzlak nego me nerviraju ovi forum navijaci koji su neki navijaci i nesto posjecivali... Ako je njima gostovanje uci na klix.ba i pogledat klip na youtubu kako su pravi navijaci navijali pa se uzive u to... Ma pacenici... Da mi je samo znati koliko je njih bilo na derbiju zvezde i partizana, hajduka i dinama vidjelo sta je navijanje proslo nesto u zivotu "SAMO CAST IZUZECIMA KOJIH IMA JAKO MALO NA OVOM FORUMU KOJI SU PRAVI MANIJACI, PITARI, ROBIJASI (bili na svim gostovanjima sirom BiH) NJIMA SVAKA CAST I TO CU UVIJEK CIJENITI... Ovaj mi se javlja nije vidi dalje iz svoje avlije... I momak kad prodjes sva gostovanja po BiH odes malo do srbije vidis sta je pravi derbi vidis navijanje delija i grobara, hrvatske torcide i BBB ili ako si u mogucnosti vise od toga onda mi dodji na ovaj forum pa pisi sta si proso pa me ponizi... do tada gledaj sebi naci kakvo zensko vidit malo kako je izaci navece piti provoditi se......
LivTz

#194 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by LivTz »

Ti si za 15 dana na forumu nabio trecinu mojih postova koje sam ja napisao za 4 i po mjeseca i jos imas obraza pricati o zgubidanjenju, zivotu, provodu, svijetu....

ja to uradim kad radim nocnu smjenu pa ustanem vako po danu udjem malo da se smijem vasim postovima pa nekim pacenicima poput tebe odgovorim, a 90% mojih postova je na temi Liverpool-a iskljucivo sa naromalnim osobama a ti mi ne djelujes takav al nikako mozda imas kakvih psihicki problema.. eto dao sam ti savjet gore ako i to nemognes uraditi druze pomoci ti nema ;-)
itekako

#195 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by itekako »

LivTz wrote:Ma slazem se sa tobom tuzlak nego me nerviraju ovi forum navijaci koji su neki navijaci i nesto posjecivali... Ako je njima gostovanje uci na klix.ba i pogledat klip na youtubu kako su pravi navijaci navijali pa se uzive u to... Ma pacenici... Da mi je samo znati koliko je njih bilo na derbiju zvezde i partizana, hajduka i dinama vidjelo sta je navijanje proslo nesto u zivotu "SAMO CAST IZUZECIMA KOJIH IMA JAKO MALO NA OVOM FORUMU KOJI SU PRAVI MANIJACI, PITARI, ROBIJASI (bili na svim gostovanjima sirom BiH) NJIMA SVAKA CAST I TO CU UVIJEK CIJENITI... Ovaj mi se javlja nije vidi dalje iz svoje avlije... I momak kad prodjes sva gostovanja po BiH odes malo do srbije vidis sta je pravi derbi vidis navijanje delija i grobara, hrvatske torcide i BBB ili ako si u mogucnosti vise od toga onda mi dodji na ovaj forum pa pisi sta si proso pa me ponizi... do tada gledaj sebi naci kakvo zensko vidit malo kako je izaci navece piti provoditi se......
Lutko moja, bio sam od Beograda, Novog Sada, Zagreba, Splita, Skoplja pa u novije doba, od Hadzica (ne znam sjecas li se Radnika), Jablanice (ne znam sjecas li se Turbine), Mostara, Capljine (ne znam sjecas li se Capljine), Citluka (ne znam sjecas li se Brotnja), Sirokog Brijega, Posusja (ne znam sjecas li se Posusja), Gabele. Ili na ovoj strani Banovici (ne znam sjecas li se Buducnosti), Kaknja (ne znam sjecas li se Rudara), Visokog (ne znam sjecas li se Bosne), Zenice, Travnika, Zepca (ne znam sjecas li se Zepca), Tuzle, Srebrenika (ne znam sjecas li se Gradine), Gradačca, Sokoca (ne znam sjecas li se Glasinca) itd...

Malo podcjenjujes sagovornike a u nedostatku agrgumentiranih komenatara ides ad hominem sto je odlika onih koji su u raspravi stjerani u cosak ili cesto obicnih neznalica

Zivio i srteno danas tvom Liverpulu iz Tuzle :D

:D :mrgreen:
LivTz

#196 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by LivTz »

itekako wrote:
LivTz wrote:Ma slazem se sa tobom tuzlak nego me nerviraju ovi forum navijaci koji su neki navijaci i nesto posjecivali... Ako je njima gostovanje uci na klix.ba i pogledat klip na youtubu kako su pravi navijaci navijali pa se uzive u to... Ma pacenici... Da mi je samo znati koliko je njih bilo na derbiju zvezde i partizana, hajduka i dinama vidjelo sta je navijanje proslo nesto u zivotu "SAMO CAST IZUZECIMA KOJIH IMA JAKO MALO NA OVOM FORUMU KOJI SU PRAVI MANIJACI, PITARI, ROBIJASI (bili na svim gostovanjima sirom BiH) NJIMA SVAKA CAST I TO CU UVIJEK CIJENITI... Ovaj mi se javlja nije vidi dalje iz svoje avlije... I momak kad prodjes sva gostovanja po BiH odes malo do srbije vidis sta je pravi derbi vidis navijanje delija i grobara, hrvatske torcide i BBB ili ako si u mogucnosti vise od toga onda mi dodji na ovaj forum pa pisi sta si proso pa me ponizi... do tada gledaj sebi naci kakvo zensko vidit malo kako je izaci navece piti provoditi se......
Lutko moja, bio sam od Beograda, Novog Sada, Zagreba, Splita, Skoplja pa u novije doba, od Hadzica (ne znam sjecas li se Radnika), Jablanice (ne znam sjecas li se Turbine), Mostara, Capljine (ne znam sjecas li se Capljine), Citluka (ne znam sjecas li se Brotnja), Sirokog Brijega, Posusja (ne znam sjecas li se Posusja), Gabele. Ili na ovoj strani Banovici (ne znam sjecas li se Buducnosti), Kaknja (ne znam sjecas li se Rudara), Visokog (ne znam sjecas li se Bosne), Zenice, Travnika, Zepca (ne znam sjecas li se Zepca), Tuzle, Srebrenika (ne znam sjecas li se Gradine), Gradačca, Sokoca (ne znam sjecas li se Glasinca) itd...

Malo podcjenjujes sagovornike a u nedostatku agrgumentiranih komenatara ides ad hominem sto je odlika onih koji su u raspravi stjerani u cosak ili cesto obicnih neznalica

Zivio i srteno danas tvom Liverpulu iz Tuzle :D

:D :mrgreen:
ti mi naso reci ko je neznalica zgubidanu jedan... Po tvojim mjestima koje si naveo ima dosta klubova koji su igrali premijer ligu a po tome mogu i zakljuciti da imas 30godina u guzici i sve si to gledo ali na google-u da budemo jasni.... neznam za koga navijas ali smaras na ovom forumu... MOJ LIVERPOOL IZ TUZLE "kako ti vec rece" ce da ostane u premijer ligi pa mi dodji poslje 19:00h pa reci platili ste da ostanete...
sumirprimus

#197 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

ha sto reci koju posluku porati,cinjenica je daj sloboda,negledljiva,da se bori iz sezone u sezonu za opstanak...
da nema podrsku grada,nit simpatizera,clanova,kako god...
al sta gledat?kome pare dati?
ok lokal patriotizam,ali sistem kakav je kod nas omogucava svakakvim vucibtinama da se uvuku u sportska drustva klubove, i da muzu,dok ne izmuzu bez posljedica,i da za to niko ne odgovara...
generalno,tesko se zivi,malo je para,za sport skoro pa nikako...
onda prije rata,tuzla je bila centar ovim manjim klubovima,pa sve sto je valjalo povlacilo se u slobou,a sto nije valjalo ili bilo spremno slalo se na kaljenje,sadasnjim premierligasima, i slicnim ekipama,drina zvornik recmo...
sad ko sve ostalo u drzavi zlo i naopako...
mada,kad krene po zlu,opada interes i navijaca,vidite to po celiku ili sarajevu,ni tamo ne cjvetaju ruze,al opet se nesto radi,pokusava, u slobodi vec godinama,svi znaju prije neg sto sezona krene,opet ce se borit za optanak i ko da te dodje gledat...
klub nema podrsku ni zastitu nijedne strutkure,pogotovu sto nigdje nije izrazen antagozniam ko u tuzli izmedju grada i kantona...koji ba sponzori,,,ono sto ima para, u drzavnim je rukama ili stranim..
ovi lokalni mocnici su vecinom iz manjih sredina,pa onda neka vas necudi uspjeh pojedinih ekipa...
i tako tuzna slika jednog drustva,sredine preslikana kroz jedan sportski klub...
a da je sloboda nekad igrala Lopte,igrala je itekako...
ono sto se meni nikad nije svidjalo,navijanje kontra drugih a ne navijanje za svoj klub,sto je generalno problem,skoro pa sviju navijackih skupina....niske strasti malogradjanstina...
i uovoj ligi/z zeljo je zasluzeno uzeo duplu krunu,na jednu stvar po mom vidjenju,samo su bili fizicki spremniji od ostalih ekipa...i vjerovatno su imali redovne plate... :D
sloboda ce i iduce sezone da tavori,mozda ispadne mozda ostane,jerbo nema tu sistematskog rada,a pogotovu nema jasan izvor finansiranja...ko sadaka kolko ko sta dadne i bog..tako je kako je tuga...
Tuzlak 035

#198 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tuzlak 035 »

Novi snimak bakljade protiv Veleža 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=C3dVegQl ... ce=message

(nešto neće da mi ovo postavi sa youtube kako treba pa evo ovako)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#199 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

Tuzlak 035 wrote:Novi snimak bakljade protiv Veleža 8-)

(nešto neće da mi ovo postavi sa youtube kako treba pa evo ovako)
popravila link :D
star(i)mo

#200 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by star(i)mo »

:(
Sretno Tuzlaci. Da nam se vratite bolji i jaci. Slobodi je mjesto u PL!
Post Reply