plain vanilla wrote:sheilak wrote:Jedna djevojka takodjer lijepo pjeva, ali ne znam joj ime (jednom je pjevala pjesmu grupe "Stijene", ali ju je gospodin iz zirija "potopio" jer mu se nije svidjela pjesma!)
a ta djevojka koju spominjes je jelena iz maglaja, odlicna je djevojka
Ispravka... To je Aldina Beširević (tako nekako) iz Bihaća. Ona je pjevala pjesmu grupe "Stijene" i po mom mišljenju fantastičan posao napravila, a komentar žirija bio je na razini, najblaže rečeno, pubertetskog prepucavanja.
Što se vokala tiče, najjače su, po mom mišljenju, Aldina i Jelena.
Adnan mi je beskrajno simpatičan.

Drag mi je i Anis (mislim da se tako zove), jako mi se sviđa njegova boja glasa.
Jasno je da Mirza favorit od početka, dečko dobro pjeva, ali mislim da su Jelena, a posebno Aldina, vokalno jače od njega. Glasanje curica u pubertetu je posebna stvar.
E sad... Meni nije jasan "fenomen" Dunje Fazlić.

Ta je djevojka vjerovatno uzimala sate pjevanja kod nekog od članova žirija ili sviju njih. Ljudi je u nebu dižu, a ja nikako da dočekam taj
mind-blowing nastup i performans. Ona lijepo izgleda, ima lice za transformacije, ali kada je o samom pjevanju riječ...
I Ana Damjanović... također vjerovatno na ljepotu, atraktivnost dobija poene (znam da je to subjektivna stvar). Ona bira šlagerske pjesmice za koje nisu potrebne nikakve vokalne sposobnosti (da, ima ih masa na estradi, ne samo našoj, kojima vokal nije jača strana ali su ipak
celebs) i opasno imitra (ili se trudi imitirati) pojavu, stav, način pjevanja, pa čak i bjesomučno treptanje Jelene Rozge. Na stranu to što uglavnom pjeva Huljićeve pjesme...