Mogu li ja?burek_in_space wrote:Shuti i trpi, ako probash odgovoriti joj na poruku, banovacu te, samo da znash!
Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jutarnji
#176 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
-
SOMA
#177 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Shuti i trpi, covjek dana
da nisu rekli da citaju poruke, sad bih ti nesto napisala
da nisu rekli da citaju poruke, sad bih ti nesto napisala
- ljubav_aha
#178 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
nellington wrote:Vjeruj mi, ja sam banovan zbog bezazlenije stvariA po databaseu ovog foruma može roviti ko ima pristup db, a to nisam ja
pusto polje, to je bar jednostavno - ili šifruješ PPove (preporučujem RSA) ili razmijeniš e-mail adrese sa sagovornikom u prvoj poruci pa te neki drugi Big Brother špijunira.
hvala
- Trasimaco
#179 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Nije valjda ozbiljno ovo da mogu citati PP? 
- Giulia de Medici
#180 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Sta? Moderatori mogu citati PP?
Znaci one moje slike sto sam slikala kad sam mlada bila i onima poslala sve su vidjeli?
Sok! Evo me sada sam pala u bezsvijest!!

Znaci one moje slike sto sam slikala kad sam mlada bila i onima poslala sve su vidjeli?
Sok! Evo me sada sam pala u bezsvijest!!
- Suti i trpi
#181 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Pa mora se naci neki nacin, to je za dobro i jednog i drugog, iz najboljih namjera... Recenica koju si boldovala i podvukla je bila sala... Mada, princip je isti, sve su ostalo nijanseaha,i nakon takvog pokusaja ce ti poceti vjerovati sa takvim pristupom neces nista postici,ja bih te doslovno zadavila
Sad sam ispunio uslove da ti ispunim zelju...burek_in_space wrote:Shuti i trpi, ako probash odgovoriti joj na poruku, banovacu te, samo da znash!
- ljubav_aha
#182 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Suti i trpi wrote:Pa mora se naci neki nacin, to je za dobro i jednog i drugog, iz najboljih namjera... Recenica koju si boldovala i podvukla je bila sala... Mada, princip je isti, sve su ostalo nijanseaha,i nakon takvog pokusaja ce ti poceti vjerovati sa takvim pristupom neces nista postici,ja bih te doslovno zadavila![]()
Suti i trpi wrote:Pa tako sto ga nebi odmah gurno nego bi sa njim prelazio preko njene vagine uz obavezno akcijanje na drugim dijelovima tijela. Ako bih primjetio da se grci i da osjeca strah od snosaja, reko bi da se ne plasi da se nece desiti nista sto ce je boljeti, te se samo treba opustiti, prepustiti i uzivati
. Naravno, to bi bila samo patkica, dobila bi ona svoje
.
Od kljucne je vaznosti da se cura ne prepadne snosaja. Ako osjeti strah, sve je propalo, bez obzira na dotadasnji ulozeni trud.
aha,i nakon takvog pokusaja ce ti poceti vjerovati
Suti i Trpi,vidim da nemas pojma,tebi je ego bas u pre-velicini
- cat lover
#183 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Bogami 8. strana piči 
- Suti i trpi
#184 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
U redu, ako si to tako dozivila... Svakako imas pravo na misljenjeljubav_aha wrote:Suti i Trpi,vidim da nemas pojma,tebi je ego bas u pre-velicini
A to da nemam pojma
- ljubav_aha
#185 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Suti i Trpi ,tema nije o tebi
- Cholina_Lokica
#186 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
a vjerujem svi pisete jako bitne stvari koje niko ziv ne smije saznati

-
Rajvosa26
#187 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Suti i trpi wrote:Nije ovo prvi put da me karakterisu kao zenuburek_in_space wrote:Ako ovo "dala" ne navede @Shuti i trpi da pishe krace postove, nece nishta.![]()
. Moram se zapitat zasto ostavljam takav utisak, ne moze to tako
![]()
.
Rajvosa26
Da ti ponovim... U pocetku polako, njezno i osjecajno,.. Postepeno pojacavaj tempo (prati njene reakcije) i trudi se da bude sto eroticnije i strastvenije... Govori joj neke perverzne vragolije, ljubi je, koristi sve nacine da se dobro napali I DA STO MANJE MISLI NA ONO STO RADE TVOJI PRSTI. Kada izvadis penis, ubjedi je da ne planiras snosaj, nego da je samo zelis osjetit na svome penisu, jer si nenormalno napaljen (rijecima joj pokazes kako si napaljen, ljubi je i fataj strastveno i energicno)... To ce rezultirat potpunim opustanjem i eliminisat strah od penisa i tako je jos vise uzbudit (jer ce ga osjetit bez straha da ce je povrjedit)... Kada je dobro rasiris prstima (kada tri prsta budu lagano ulazila), malo je trljas penisom i onda ga stavis... Ako napravis dobru atmosferu (opustite se uz cugu i mjuzu), odradis sve kako treba, opusteno i strastveno, uspjeh ti je zagarantovan. (Ti najbolje znas svoju djevojku i NEMOJ slijepo slijedit moje upute... Vazno je da se dobro napali, a ti najbolje znas sta pali tvoju curu. Dakle, sta ti se svidja iz moga prijedloga, mozes prisvojiti, a sta ne svidja, bez razmisljanja odbaci. Tvoja cura ne smije pomislit da je u krevetusa nekim drugim. Dakle, budi ono sto jesi, samo strastvenije nego inace).
Eto, poslusaj me (probaj sa prstima), pa se poslije vrati da mi zahvalis (mozes mi se zahvalit sa 'svaka ti dala' ili 'svaka ti ga digla').
Izvini, nisam ranije mogao odgovoriti.
Hehe, pa sve je tako dobro napisano-opisano i u ovom i u proslom postu, da ti onda mogu samo reci, bravo majstore! Svakako, svaka ti dala, ko zna, zna
- ljubav_aha
#188 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
ONE NE DAJU,one uzimaju,kad to naucis,sve ce ici kao po leduRajvosa26 wrote: Hehe, pa sve je tako dobro napisano-opisano i u ovom i u proslom postu, da ti onda mogu samo reci, bravo majstore! Svakako, svaka ti dala, ko zna, zna
- ljubav_aha
#189 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
kmirsad wrote: ... nego imaš li ti kaku pametnu ideju, kako pomoči kuronji... on ima jako veliki... problem...
- plejka2
#190 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Aladinu je pomoglo trljanje lampe nek i on trlja sto vise mozda mu se posreci 
- ljubav_aha
#191 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
ajde zlato moje sto je moje to je tvoje nije kasno za nas dvoje,ajde, ajde zlato moje
http://www.youtube.com/watch?v=aAFGdrgi ... re=related
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aAFGdrgi ... re=related[/youtube]
zasto ne radi youtube-botton
http://www.youtube.com/watch?v=aAFGdrgi ... re=related
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aAFGdrgi ... re=related[/youtube]
zasto ne radi youtube-botton
Last edited by ljubav_aha on 10/08/2010 00:40, edited 5 times in total.
- burek_in_space
#192 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Nisi me skont'o, nadocesh u vozhnji, polako...Suti i trpi wrote:
Sad sam ispunio uslove da ti ispunim zelju...
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#193 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
nisu to generacija od matrijahata naucili pa nece ni onljubav_aha wrote:ONE NE DAJU,one uzimaju,kad to naucis,sve ce ici kao po leduRajvosa26 wrote: Hehe, pa sve je tako dobro napisano-opisano i u ovom i u proslom postu, da ti onda mogu samo reci, bravo majstore! Svakako, svaka ti dala, ko zna, zna
- Toto
#194 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
i sta bi kuronja trebo ??ljubav_aha wrote:kmirsad wrote: ... nego imaš li ti kaku pametnu ideju, kako pomoči kuronji... on ima jako veliki... problem...kad ona bude spremna,uzet ce sve pod kontrolu
al' dzaba pisem
zagoren iscekivat milosnicu
- ljubav_aha
#195 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
oh,da,a nijedan se ovdje nije upitao,a kako je njojToto wrote:i sta bi kuronja trebo ??ljubav_aha wrote:
kad ona bude spremna,uzet ce sve pod kontrolu
al' dzaba pisem
zagoren iscekivat milosnicu
nevjerovatno kako ste surovo sebicni
Last edited by ljubav_aha on 10/08/2010 02:17, edited 1 time in total.
- ljubav_aha
#196 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
ali to ne znaci da ne moze naucitiToto wrote:nisu to generacija od matrijahata naucili pa nece ni onljubav_aha wrote: ONE NE DAJU,one uzimaju,kad to naucis,sve ce ici kao po ledu
izgovori su ziasta suplja prica
- Toto
#197 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
daj bonaljubav_aha wrote:oh,da,a nijedan se ovdje nije upitao,a kako je njojToto wrote:i sta bi kuronja trebo ??ljubav_aha wrote:
kad ona bude spremna,uzet ce sve pod kontrolu
al' dzaba pisem
zagoren iscekivat milosnicu![]()
nevjerovatno kako ste surovo sebicni
odvadi malko
ova poplava genitalnih tema na forumu je najobicnija ljetna prdimahovina sax-ove marketing sluzbe
onaj ko ima 26/22 ima i viska hormona i trebao bi u augistu mjesecu bit negdje na kakvoj jadranskjo plazi.... zabavljen kakvom pohotnom madjaricom ili cehinjom a ne drzat cunu u jednoj ruci a drugom klepetat po tastaturi
sjeba ovaj internete omladinu
u predinternetsko doba: studenti su na raspustu ganjali raspustenice
- spreca
#198 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
izgleda ovaj ce ostat suka qrca mokrih opanaka
ma nesto ovde nestima ,hoce oboje ali neide da li stvarno hoce oboje a izgleda da ovdje niti jedno imaju trunku iskustva ili je ovo po mome cista zajebanjcija jer se tip veoma rijetko javi a hoce da ga ubaci,pa nemozemo to mi umjesto njega.Ostace ova jadnica netaknuta pokraj njega
- Suti i trpi
#199 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
E jbg, znas i sam da sam iz 'provincije', ne kontamo mi najbolje sarajevske fazone...burek_in_space wrote:Nisi me skont'o, nadocesh u vozhnji, polako...Suti i trpi wrote:
Sad sam ispunio uslove da ti ispunim zelju...
(Pomislio sam da Chmolji sva ova prica nije bila zanimljiva, pa je porucio ili da me se prisili na sutnju ili da odem u vjecna losvista
-
doticna
#200 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Nije baš da je Peta simfonija, ali kad smo već kod sviranja...bez_ideje wrote:cek malo ljubav_aha......mos ti vagini mozgom svirati petu simfoniju i pri tome biti prvak u masturbaciji,nema te opustenosti koja ce provuci nesto znatno vece od "trenutnog kapaciteta" bez pocetne neugode i duze vjezbe....a ni tad nece biti moguce ukoliko postoje neka stanja poput kraceg vaginalnog kanala (to je ta prica o Azijatkinjama,imaju kraci kanal od Europejki..tj "plice su" ) i sl.
Dobro ti je receno,ne upiri ko sivonja,cackajte malo..