KANAL1 Sarajevo

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
upaljac01

#176 Re: K1 - novi TV kanal

Post by upaljac01 »

KANAL1 wrote:
-LIBERO- wrote:Samo hrabro i moja preporuka je da idete sto vise u kontru svih ovih kloniranih Tv stanica i "njihovih" programa.
Sto vise alternativnije i drugacije,ljudi su se zaista zasitili identicnih programa i sema.

Sve najbolje.
Hvala puno :)
Potrudit cemo se da unesemo sto vise novina i isprobamo nove formate, naravno za sve treba vremena
koji je problem sa telemah, vidim nema ga jos u ponudi na ovim osnovnim paketima
KANAL1

#177 Re: K1 - novi TV kanal

Post by KANAL1 »

StupskaBitanga wrote:pošto imamo ovdje ljude iz K1
pitanje
da li će biti samo sport ili i serija i filmova
Koncept KANALA1 je muzika, sport i zabava, tako da mozete da ocekujete i serije, filmove, kratke filmove i dokumentarce, uz interesantan strani program koji nabavljamo postepeno cemo razvijati i uvoditi sopstvenu produkciju. Objavit cemo u skorije vrijeme vise informacija o samom programu, sada u eksperimentalnoj fazi idemo pretezno sa muzikom, dogovaramo se sa operaterima i postepeno uvodimo nove programe do lansiranja pune programske sheme.
KANAL1

#178 Re: K1 - novi TV kanal

Post by KANAL1 »

upaljac01 wrote:
KANAL1 wrote:
-LIBERO- wrote:Samo hrabro i moja preporuka je da idete sto vise u kontru svih ovih kloniranih Tv stanica i "njihovih" programa.
Sto vise alternativnije i drugacije,ljudi su se zaista zasitili identicnih programa i sema.

Sve najbolje.
Hvala puno :)
Potrudit cemo se da unesemo sto vise novina i isprobamo nove formate, naravno za sve treba vremena
koji je problem sa telemah, vidim nema ga jos u ponudi na ovim osnovnim paketima
Nije nikakav problem u pitanju, stvar je tehnicke prirode, dogovorili smo za sada da udjemo u digitalni paket, radimo na rjesevanju tehnickih stvari - prikljucaka i slicno, vjerovatno cemo vec sljedece sedmice biti gotovi sa ovim dijelom i mocice te nas gledati ako imate digitalu. U analogiju ulazimo kasnije. Jednostavno to je neki proces koji se mora proci kada lansiras TV kanal i voljeli bi i mi da ide brze, ali opet bolje da sve tehnicki savrseno uradimo nego da bude problema.
Been

#179 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Been »

Pitanjce : Kad možemo očekivati emisije iz produkcije K1, o kakvim bi se emisijama trebalo raditi, ko su imena koja se spominju kao voditelji, autori ?
KANAL1

#180 Re: K1 - novi TV kanal

Post by KANAL1 »

Been wrote:Pitanjce : Kad možemo očekivati emisije iz produkcije K1, o kakvim bi se emisijama trebalo raditi, ko su imena koja se spominju kao voditelji, autori ?
Odgovorcic na pitanjce :)
Prve emisije koje mozete da ocekujete iz produkcije K1 su sportske, pripremamo kratke sportske vijesti sa Marjanom u glavnoj ulozi, intervjue sa vaznim osobama iz sporta takodjer sa Marjanom i nekoliko reportaza, ovo sve naravno ide uz punu podrsku napopularnijeg sportskog portala u BiH sportsport.ba.
Sto se tice muzike, nasa muzicka ekipa na celu sa DJ Ahmaadom priprema emisiju Club Banging koja ce pokrivati sva vaznija desavanja kod nas i u regionu, sa puno muzike i intervjua...
to je taj nas lagani start...za nekih mjesec - dva smo live sa ovim...
ako ima nekih ideja vise su nego dobrodosle! samo pucajte!
Mjesanac

#181 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Mjesanac »

Samo jedna mala sugestija. Promjenite ime te muzicke emisije, jer sadasnje ime znaci je***ina u klubu :D Ili ste mozda to namjerno tako nazvali.

Mi i dalje cekamo kvalitetnu televiziju, pa se iskreno nadam da vas projekt uspije i ponudi nam prvu Televiziju u ovoj zemlji.
adeS

#182 Re: K1 - novi TV kanal

Post by adeS »

Moje pitanje je sledece : Da li ce mo K1 moci pratiti putem satelita ..?
Kao sto je svima vec poznato TV1 emituje svoj program na 16e,( gdje je vecina programa sa ovih prostora i regiona) i gledaju ga svi u dijaspori a siguran sam da bi mnogi voljeli pogledati sportake događaje sa Marijanom, kao i ostali nadam se zanimljiv sadrzaj... :roll:
StupskaBitanga

#183 Re: K1 - novi TV kanal

Post by StupskaBitanga »

Još jedno pitanje za ljude iz K1
Na koji mail vam se šalju biografije i da li imate upražnjenih radnih mjesta trenutno?
le piaf

#184 Re: K1 - novi TV kanal

Post by le piaf »

Ja imam problem sa K1 - naime komplet progtram je crno-bijeli! Non-stop! Mislio sam da je svima tako dok nisam kod nekoga vidio da je sve normalno i da su spotovi u boji.
Kod mene je analogna kablovska HS.
Nisam ih kontaktirao jer je svakako testna faza pa se nadam da ce se to popraviti, ali eto kad vec ima ova tema da predstavniku K1 napomenem ovo.

Pozdrav.
steeL'

#185 Re: K1 - novi TV kanal

Post by steeL' »

Ev ja imam jedan prijedlog :) a to je da uvedete neke "GAME" emisije ha ya :) jesamm skroman :run:
sarajevsko_pivo

#186 Re: K1 - novi TV kanal

Post by sarajevsko_pivo »

Pitanje za Televizija K1:

Imate li u planu kupiti licencirani program, kao sto je BiH got talent, Ja volim BiH, neki kviz, itd?
Magarece_godine

#187 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Magarece_godine »

Pitanja za K1: Jeste li vi zapravo Solid state production (tako nekako) ?
Koliko zaposlenih imate ?

Hvala
Država

#188 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Država »

zenny wrote:u ovom svemu nisam skont'o sta je sa onim projektom "fejs", il' kako vec, od Hadzifejzovica? zar nije i on neku TV treb'o osnovat? :-)
Ako taj propagandista ikada osnuje neku TV, ista bi se trebala zvati "Naručene ankete-1"...
Popara

#189 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Popara »

Hocel u dogledno vrijeme TK... Elta MT/TXTV i tako to...
afannedim

#190 Re: K1 - novi TV kanal

Post by afannedim »

Kad idete preko Logosofta.
Ajatolah_

#191 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Ajatolah_ »

@K1: Hoćete li biti igdje na satelitu?
opa22

#192 Re: K1 - novi TV kanal

Post by opa22 »

sarajevsko_pivo wrote:Pitanje za Televizija K1:

Imate li u planu kupiti licencirani program, kao sto je BiH got talent, Ja volim BiH, neki kviz, itd?
isto pitane :D
KANAL1

#193 Re: K1 - novi TV kanal

Post by KANAL1 »

Sretan rodjendan Bob Marley
black

#194 Re: K1 - novi TV kanal

Post by black »

necu ni da hvalim a ni kudim dok ne krenete sa nekom pravom programskom shemom :wink: moj prijedlog je emisije vezane za umjetnost, posebno moderna umjetnost, arhitektura, dizajn, slikarstvo, fotografija itd.
pianist

#195 Re: K1 - novi TV kanal

Post by pianist »

Nek je sa srecom, i nadam se da cemo i mi sa Ilidze biti u mogucnosti da vas pratimo u skorije vrijeme!
samvan

#196 Re: K1 - novi TV kanal

Post by samvan »

Evo,za sve koji niste u stanju da pratite kanal K1 putem kablovske ili zemaljske mreze,mozete gledati taj program na linku: http://www.justin.tv/k1sarajevo#/w/840051520/3

Uživajte
KANAL1

#197 Re: K1 - novi TV kanal

Post by KANAL1 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
inSighT wrote:Evo konkretno pitanjce: Da li je telemach jedini koji jos uvijek nije uvrstio K1 u svoju programsku šemu?

ni u zenici ga nema
U Zenici je eksperimentalni program pušten u Telekabel.
Nadam se da nas sada možeš pratiti.
FX1

#198 Re: K1 - novi TV kanal

Post by FX1 »

live program je na http://www.justin.tv/k1sarajevo

super fol.
crnivrag

#199 Re: K1 - novi TV kanal

Post by crnivrag »

Možete li mi reći kad će kanal1 biti dostupan na telemach digitalnoj televiziji?
adeS

#200 Re: K1 - novi TV kanal

Post by adeS »

adeS wrote:Moje pitanje je sledece : Da li ce mo K1 moci pratiti putem satelita ..?
Kao sto je svima vec poznato TV1 emituje svoj program na 16e,( gdje je vecina programa sa ovih prostora i regiona) i gledaju ga svi u dijaspori a siguran sam da bi mnogi voljeli pogledati sportake događaje sa Marijanom, kao i ostali nadam se zanimljiv sadrzaj... :roll:
nemate odgovor na moje pitanje, ili je toliko nezanimljivo da na njega necete ni odgovoriti ..?
Post Reply