Ljubicasta27 wrote:Ma neeeeljubav_aha wrote:
zar je takva krizasamo se glumata i kulira
da li to vrijedi i za osobe koje nemaju novac ili obuhvata obe kategorije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ljubicasta27 wrote:Ma neeeeljubav_aha wrote:
Ma svi glumataju, i ko ima i ko nema paraljubav_aha wrote:Ljubicasta27 wrote:Ma neeeeljubav_aha wrote:
Ma kakav novac...vrijedi za 90% muskih i 80 % zena. Muski su gori zato sto ih ja manje pa ih izgleda napadaju zene pa im godi i ufurani su. A zene - svaka od njih misli da su neodoljive i da mogu sta hoce.ljubav_aha wrote:Ljubicasta27 wrote:Ma neeeeljubav_aha wrote:
debelimedo wrote:evo zasto ja ne pridjem
recimo za bajram, smekamo se ja i jedna slatka plava, i taman da ja napadnem kad ona izvadi i zapali cigaru, ja sam se iste sekunde ohladio, to mi je inace bas turnoff, jednom sa imao curu koja je pusila i nikad vise.
Nekom to mozda manje smeta ali meni bas, jer kad joj se primaknem hocu da joj kosa mirise, kad je ljubim da nema one gorcine.
I vidio sam poslije da joj je bilo krivo sto ja nista ne poduzimam, i sigurno je pomislila nesto u tom fazonu da ja nesmijem prici.
Onda se zna desit da necu da pridjem jer je previse sredjena i fura neku visoku klasu (iako je najvjerovatnije srednja),
ne mislim na sponzoruse, jer jednostavno ja nisam taj tip, bitanga i princeza.
Nikad necu prici ako je cura debela, ja tezinu smatram dijelom licne higijene, i svako moze smrsati.
Zato kad mi se cura bas svidi, lov vrlo brzo otpocne
naravno, uvijek cu se istusirati prije izlaska,jedna tamo wrote:
mirišeš li ti? ja što sam upoznala muškaraca u životu nisam baš vidila neku extra ličnu higijenu.....
a ne može baš svako smršati, ima žena koje imaju problema sa hormonima i nisu one krive što su debele...
Ovo me podsjeti na onu pjesmu:Me,myself,and IMichun wrote:
Jok, jos gora![]()
Previse su kuuul ili su zaljubljeni u sebe pa ne mogu ni u kog drugog da se zaljube
Naravoučenje - smaraj 4 sata i dobit ćeš.Cyber-harambashica wrote:ja..kako mu ne bi dala kad je 4 sata camio cekajuci
da je to cesto mogli bisamo_ovaj_put wrote:koji si ti supak![]()
da ti ja dam svoj broj da ga tako podmeces curama koje ti se ne svidjaju?
Cyber-harambashica wrote:Kuku majko Adnane, pa ta cura sad zna gde ti zivis...
nije ona luda...cuj.treba li taxi..da te prati do kuce