Zanimljiva upoznavanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ljubav_aha

#176 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Ljubicasta27 wrote:
ljubav_aha wrote:
zar je takva kriza :?:
Ma neeee :-) samo se glumata i kulira :roll:

da li to vrijedi i za osobe koje nemaju novac ili obuhvata obe kategorije :?:
Ljubicasta27

#177 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ljubicasta27 »

ljubav_aha wrote:
Ljubicasta27 wrote:
ljubav_aha wrote:

Ma svi glumataju, i ko ima i ko nema para :lol:
Cinik

#178 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Cinik »

Dan je bio bas nekakav smoren, blijedo, sivo, tisina nekakva, kao pred smak svijeta. Nesto slicno kao danas (ako izuzmemo pucnjavu). Otisao s drugom u kafic nekakav; malo smo pricali i popili po pivu. Njemu se zurilo na posao, a meni nigdje. Nastavio ja svojim putem, kupio sladoled (macho), prosetao vilsom, sjeo na klupu i odmarao. Medjutim, nekakav krkan je vozio bickl, spotakao se i pao bas ispred mene. Dobio sam uzasan napad smijeha. Toliko sam se smijao da uopste nisam obracao paznju na sladoled koji se poceo topiti i ... od jednom sam osjetio dodir njeznog zenskog prsta po svojoj ruci kako prolazi kroz cokoladnu otopinu sladoleda... zatim ga stavlja u usta i cucla prst. Dalje znate sta se dogadjalo - navukao sam se na sladolede.
PalaSa Marsa

#179 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PalaSa Marsa »

Ja kontam sa'ces rec', odgrizla ti prst. :roll: :D
Michun

#180 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Michun »

ljubav_aha wrote:
Ljubicasta27 wrote:
ljubav_aha wrote:

Ma kakav novac...vrijedi za 90% muskih i 80 % zena. Muski su gori zato sto ih ja manje pa ih izgleda napadaju zene pa im godi i ufurani su. A zene - svaka od njih misli da su neodoljive i da mogu sta hoce.
jedna tamo

#181 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by jedna tamo »

potpisujem michun
gledam sinoć u basement-u one likove svi se smrkli, šta očekuju da ja njima priđem, kažem dobro večer mladi gospodine, mogu li Vas počastiti pićem?
a cure samo zijevaju uzdignute glave, što jes jes cure stvarno dobro izgledaju al nema interakcije nikakve muško-žensko
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#182 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Truba »

znam jednu curu koja je muža upoznala ispred pekare
ispali nekom od njih 2 pereci :) :) :)
debelimedo

#183 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by debelimedo »

evo zasto ja ne pridjem
recimo za bajram, smekamo se ja i jedna slatka plava, i taman da ja napadnem kad ona izvadi i zapali cigaru, ja sam se iste sekunde ohladio, to mi je inace bas turnoff, jednom sa imao curu koja je pusila i nikad vise.
Nekom to mozda manje smeta ali meni bas, jer kad joj se primaknem hocu da joj kosa mirise, kad je ljubim da nema one gorcine.
I vidio sam poslije da joj je bilo krivo sto ja nista ne poduzimam, i sigurno je pomislila nesto u tom fazonu da ja nesmijem prici.
Onda se zna desit da necu da pridjem jer je previse sredjena i fura neku visoku klasu (iako je najvjerovatnije srednja),
ne mislim na sponzoruse, jer jednostavno ja nisam taj tip, bitanga i princeza :D.
Nikad necu prici ako je cura debela, ja tezinu smatram dijelom licne higijene, i svako moze smrsati.
Zato kad mi se cura bas svidi, lov vrlo brzo otpocne :D
jedna tamo

#184 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by jedna tamo »

debelimedo wrote:evo zasto ja ne pridjem
recimo za bajram, smekamo se ja i jedna slatka plava, i taman da ja napadnem kad ona izvadi i zapali cigaru, ja sam se iste sekunde ohladio, to mi je inace bas turnoff, jednom sa imao curu koja je pusila i nikad vise.
Nekom to mozda manje smeta ali meni bas, jer kad joj se primaknem hocu da joj kosa mirise, kad je ljubim da nema one gorcine.
I vidio sam poslije da joj je bilo krivo sto ja nista ne poduzimam, i sigurno je pomislila nesto u tom fazonu da ja nesmijem prici.
Onda se zna desit da necu da pridjem jer je previse sredjena i fura neku visoku klasu (iako je najvjerovatnije srednja),
ne mislim na sponzoruse, jer jednostavno ja nisam taj tip, bitanga i princeza :D.
Nikad necu prici ako je cura debela, ja tezinu smatram dijelom licne higijene, i svako moze smrsati.
Zato kad mi se cura bas svidi, lov vrlo brzo otpocne :D

mirišeš li ti? ja što sam upoznala muškaraca u životu nisam baš vidila neku extra ličnu higijenu.....
a ne može baš svako smršati, ima žena koje imaju problema sa hormonima i nisu one krive što su debele...
debelimedo

#185 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by debelimedo »

jedna tamo wrote:
mirišeš li ti? ja što sam upoznala muškaraca u životu nisam baš vidila neku extra ličnu higijenu.....
a ne može baš svako smršati, ima žena koje imaju problema sa hormonima i nisu one krive što su debele...
naravno, uvijek cu se istusirati prije izlaska,
nisam ni ja kriv sto ne volim debele :D
jedna tamo

#186 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by jedna tamo »

:lol: a ti si debelimedo a nevoliš debele :D
Cyber-harambashica

#187 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Cyber-harambashica »

Raskinula sam bila sa frajerom koji me je jako povredio. Zivio je u gradu 450 km od mene (odselio zbog posla), ljutito sam spakovala kofercic i krenula prema zeljeznickoj. Voz treba da krene u 17.00 a bilo je 10.00 h. Prvo sam popila kaficu, pa pitalja ljude da li ima u ovom prokletom gradu bioskop,,da..ali 5 km dalje u njegovom kvartu...nista...odem da rucam, ono tek 12:00....
Odem na zeljeznicku u wc, jako sam se grozno osecala, tamo se pred onim zenama presvlacim, navlacim svoje omiljene cizme. i reko...ma ko vas shisha bre, u zivotu necu da vidim vise nit ovaj grad nit ove ruzne ljude.
Prilazi mi klosar i pita za cigaru, a posto ja motam ljutito sam mu rekla, sta hoces bre, da ti smotam sad jednu??? Michi se, mrzim vas i ceo vas grozan grad.

Kad mi prilazi momak, najvise 22, 23 i pita sta radim?
Onako nervozna i ljuta odgovaram; cuj sta radim?? Mesham malter, pa cekam valjda VOZ...sta cu da radim na zeljeznickoj???
Momak se pokupi i ode, izgleda se uplasio ljute tete. Nakon 5 minuta primetim neku senku iza sebe, vidim da me neko prati dok gledam izloge i vukljam onaj kofercic na tockovima iza sebe. Pridje mi taj isti klinjo opet...pa , mogu ja da ti vucem kofer i da ti pravim drustvo...Ajde.
Setamo mi i kaze, imas predobre noge. Tako dobre noge nisam dugo video, a tek CIZME..Odlicne su!

E bas sam na tebe cekala dragi....
Ja krenem da pricam gde sam ih kupila, koliko su kostale, pricali smo o mojim nogama (ispostavilo se da su nebitne) ali najvise o crnim cizmicama. Sat vremena pre nego sto ce voz da stigne otisli smo na peron i seli na klupu. Pored mene je sedeo neki biznismen, jako ozbiljan covek.
Mali (zaboravila sam mu ime) prica o svom zivotu itd...pa prekine da bi pricao o cizmama.

Prebacila sam jednu nogu preko druge, on je pazljivo prelazio preko njih rukama i divio se kozi....pitam ga da li ima mobilni.Kaze, hoces da mi das svoj broj? Jok, rekoh, al mozes da slikas noge ako hoces. Vadi mali mobilni, skljoc skljoc, biznismen pored mene crkava od smeha. Ispred nas covek invalid u kolicima , smije se i kaze,,eh da su meni te noge.....sta bih ja sve radio sa njima...

Uglavnom, ne mogu ni da se setim vise sta smo sve pricali nas 4, ali je bilo predivno. Toliko otvorene, neopterecene ljude davno nisam upoznala, ali sam se posle u vozu osecala puno bolje nego to jutro sa onim gadom.

Ti fetishisti uopste nisu losi ljudi
samo_ti

#188 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by samo_ti »

koji levat , cetri sata te muntao i jebavao se oko cizmica i na kraju, broj` nije dobio :D
Cyber-harambashica

#189 Re: Zanimljiva upoznavanja

pa cuj..on je bacio oko na moje cizme,,ne na mene...da nisam trebala mozda da ih skinem i da mu ih dam?
pustopoljina

#190 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by pustopoljina »

kakva sam, dala bih mu te cizme :-) :lol:
Cyber-harambashica

#191 Re: Zanimljiva upoznavanja

ja..kako mu ne bi dala kad je 4 sata camio cekajuci :-D
freedom within

#192 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by freedom within »

Michun wrote:
Jok, jos gora :D
Previse su kuuul ili su zaljubljeni u sebe pa ne mogu ni u kog drugog da se zaljube :D
Ovo me podsjeti na onu pjesmu:Me,myself,and I :D
Eborg

#193 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Eborg »

Cyber-harambashica wrote:ja..kako mu ne bi dala kad je 4 sata camio cekajuci :-D
Naravoučenje - smaraj 4 sata i dobit ćeš. :D Ili mi ovdje ipak govorimo o čizmama? :D
PalaSa Marsa

#194 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PalaSa Marsa »

Jel' onim gumenim za protiv kise.? Sad su one u modi. :D
Ady88

#195 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ady88 »

Vracam se kuci oko 8 sati ujutru (nesto morao rano zavrsiti), i tako sa parkinga udem u ulicu kad pored mene djevojka na biciklu. Pogledam je, ima negdje oko 19/20 godina, vidim nije nesto, ista ona mala mu iz mumijevih. Sad ide razgovor tj. ovako je nesto islo:

Ona: Treba li ti taxi?
Ja: Ne hvala, zivim u blizini. A ionako ne bi imao tu gdje sjesti.
Ona: (smije se) mogu ja pjeske a ti vozi, ne smeta mi!
Ja: Neka, nema potrebe. Samo ti ...
Ona: Izvini nisam se predstavila, ja sam Lejla.
Ja: Drago mi je Lejla, Adnan.
Ona: Imas jako lijepo ime, ko ti ga je dao?
Ja:(kontam u sebi kakva su ovo pitanja) Nisam siguran, ali mislim da su mama i tata zajedno odlucili :-)
Ona: Bas su fino odabrali. Svida li se tebi moje?
Ja: Lijepo je. (pricala je jos nesto, veze nemam, nisam je ni slusao. U pola price je prekinem) Lejla ja moram kuci, drago mi je sto smo se upoznali iako me nisi provozala.
Ona: I meni je drago, provozat cu te nije to problem, a ima li te na facebook-u?
Ja: (kontam sta cu sad, kako cu se izvuci) Imam profil ali su mi ukrali sifru tako da ne mogu uci pa ga ni ne koristim.
Ona: Aha, znam kako je to, ja sam stalno na "fejsu" i to je veliki problem. Mozes li mi onda dati broj mobitela?
Ja: (zastanem malo i opet izmislim) Dao bi ti, ali mobitel mi je na servisu vec nekoliko dana ne znam hoce li se moci popraviti, upao mi u vodu, ne znam hoce li kartica uopste raditi.
Ona: Hoces da ti ja dam svoj broj?
Ja: Joj, nemam gdje zapisati bogami a rado bih uzeo.
Ona: Pa daj mi ti svoj broj, radit ce sigurno, nece kartici biti nista od vode.
Ja: (vidim ne mogu se vise izvlaciti jedino da izmislim broj) Moze onda i tako, pa ako bude radio nazovi me.
vadi telefon i kaze reci
Ja: 061/456-987 (mozda je i skotala da je lazan)
Ona: Hvala ti, cujemo se i vidimo uskoro.
Ja: Jedva cekam, cao! (i udem u haustor)

PS. NIKAD MI SE NIJE JAVILA :razz:

Dosad su mi samo 2 djevojke trazile broj telefona, i prve su "prisle". Ovo je bila prva prica a ima jos jedna, desila se prije pola godine u tramvaju, ta djevojka je bila lijepa, extra cura ali pomalo "seljanka", jos bila s neke 3 drugarice. Kad nadem vremena napisat cu mada sam i njoj dao lazan broj :)
samo_ovaj_put

#196 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by samo_ovaj_put »

koji si ti supak :lol:
da ti ja dam svoj broj da ga tako podmeces curama koje ti se ne svidjaju?
Cyber-harambashica

#197 Re: Zanimljiva upoznavanja

Kuku majko Adnane, pa ta cura sad zna gde ti zivis... :cry:
nije ona luda...cuj.treba li taxi..da te prati do kuce
Ady88

#198 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ady88 »

samo_ovaj_put wrote:koji si ti supak :lol:
da ti ja dam svoj broj da ga tako podmeces curama koje ti se ne svidjaju?
da je to cesto mogli bi :lol: ovako ko zna kad ce iduci put biti sta slicno :-D
Last edited by Ady88 on 12/09/2010 15:55, edited 1 time in total.
Ady88

#199 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ady88 »

Cyber-harambashica wrote:Kuku majko Adnane, pa ta cura sad zna gde ti zivis... :cry:
nije ona luda...cuj.treba li taxi..da te prati do kuce

Nisam je dosad vidio, ali ako je vidim nije problem. Kazem kartica otisla :razz: jedino ako se broj koristi onda se necu moci izvuci. Ne znam bi li je smio pogledati :lol:
Suti i trpi

#200 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

Podsjeti me Adi na scenu od prije 6-7 godina... Sjedim sa drugom na klupi u parku i pocnemo nesto dobacivat dvjema curama koje su sjedile na drugoj klupi nedaleko od nas. I tako, dodjose one do nase klupe i sjedose... Raspricali se fino, nasli se u prici... I ova jedna sto je sjela do mene rece 'bas ti je lijepo ime'... Ja se zahvalim... A ona ponovo 'nisam ranije nikoga upoznala sa takvim imenom, bas mi se svidja'... Na to ce njena kolegica 'hajde, uzmi od momka broj pa da idemo' :mrgreen: .. Mene to trznu i ja ispade musko na baterije... Trazio sam joj broj... Posto nisam imo kredita, broj mi je samo osto u fonu, nisam joj odzvonio. To je njoj valjda bilo sumnjivo pa je rekla 'cisto sumnjam da ces me nazvati, ali eto...'... Ja sam reko 'hocu sigurno'.. I tako, rastanemo se mi. Radi svoje bahatosti taj broj sam izgubio, jer sam izbriso pozive, a broj nisam snimio u telefon. Bas mi je bilo krivo. Inace, cura mi se dosta svidila, moglo je od toga nesto ispasti. Na kraju ispade da je bila u pravu kada je rekla da je necu nazvati. Radi toga mi je bilo posebno krivo.
Post Reply