Aleeee aleeeeeeeeeeeeeee
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Punto mk2 ima dobar svjetlosni snop H7. Kod tebe je mozda problem sa sjenilom ili nije "upucan" dobro.Minjo wrote:Postoji li neki način da se poboljšaju svjetla na Puntu Mk2a. Ne znam ni jedan auto da ima gora kratka svjetla, naročito noću po kiši, isto kao da nisu upaljena. Duga, mogu nekako da prođu.
Ma problem je do okuliste, nevalja ti dioptrijaMinjo wrote:Ne znam u čemu je problem, ali do podešavanja visine nije.
Mogu da vidim jedno 3-3.5m normalno ostalo ništa.
Kakve imas sijalice, jesu li one plave ili kakve Osram ili slicne?Često je rjesenje problema vrlo jednostavno!Minjo wrote:Postoji li neki način da se poboljšaju svjetla na Puntu Mk2a. Ne znam ni jedan auto da ima gora kratka svjetla, naročito noću po kiši, isto kao da nisu upaljena. Duga, mogu nekako da prođu.
Kupis Xenone H7 5000K ili 6000K za 100-150KM i ugradis,a kod tebe su farovi sa lecom koliko znam i problemi ce nestatiMinjo wrote:Postoji li neki način da se poboljšaju svjetla na Puntu Mk2a. Ne znam ni jedan auto da ima gora kratka svjetla, naročito noću po kiši, isto kao da nisu upaljena. Duga, mogu nekako da prođu.
Stari model ili novi ?erni3 wrote:Fiat Bravo, iskustva?
Ne kupujem ga, samo uzimam u razmatranje
Odavno se pitam zasto je to takoEsadCo wrote:Sto se tice starog dobar je i 1.6 benzinac, dizelasi su vec nabrali 250k + km.
Ako je novi model (nov ili polovan) odlican auto, razgledao sam ga u salonu.
Nije mi jasno na koji nacin Autocommerc uspije da proda i jedan novi auto. Nikad nemaju reklame, akcije, i ako nesto bude, bude u novinama 2-3 dana u toku mjeseca i to je to. Neka se ugledaju na Asu, Kiu, Renoa, Citroena koji konstantno imaju akcije, snizenja...kako bi privukli kupce.
gdje se oni uopste nalaze? nekad je bio fiat salon blizu merkatora a onda nestadose... nazad dvije godine i kusur sam bio u potrazi za autom, obilazio salone, i na ulici ugledam novi fiat bravo...pravo mi se svidio ali mi nije padalo na pamet izigravati sherlock holmesa u potrazi za fiat salonom...pa ne daju valjda djaba auta pa da se kriju?citroen wrote:Odavno se pitam zasto je to takoEsadCo wrote:Sto se tice starog dobar je i 1.6 benzinac, dizelasi su vec nabrali 250k + km.
Ako je novi model (nov ili polovan) odlican auto, razgledao sam ga u salonu.
Nije mi jasno na koji nacin Autocommerc uspije da proda i jedan novi auto. Nikad nemaju reklame, akcije, i ako nesto bude, bude u novinama 2-3 dana u toku mjeseca i to je to. Neka se ugledaju na Asu, Kiu, Renoa, Citroena koji konstantno imaju akcije, snizenja...kako bi privukli kupce.![]()
![]()
![]()
Fakat nidje veze predstavnistvo fiata ovdjer kod nas,cak su ih pretekli i Kia i Hyundai po tom pitanju..inace koliko vidim po cjenovnicima Fiata pravo su poskupi cak su mozda i skupplji od VW modela,ili se varam
to je ono gdje su bili oni kinezi? mapple?shlauf wrote:Ferde Hauptmana 44
Sarajevo
samo mi nemoj jos reci da je ista firmashlauf wrote:Jeste![]()
Aleeee aleeeeeeeeeeee