najcudnija kafa u zivotu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pustopoljina

#176 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by pustopoljina »

sofist wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:
pustopoljina wrote:meni ni druga kafa ne popravlja dan, a andol bas nema mjere...
@kokuz_sa, vidim da si online...pa da pitam: a sto sad (nakon godinu dana) razmisljas o ovome?
Pustopoljino ja pristavila ko zna koju po redu, biche da je do vremena :( svezhi krpu oko glave :D
Valjda nema kakav muskarac u blizini... :D
sto, je li to prIki lik, po tvom misljenju? :lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#177 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Ma jok i on bi kafu :lol:
pustopoljina

#178 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by pustopoljina »

ma mozda je do kljukuse, bila s puno luka :D
sofist

#179 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by sofist »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Mislis da bi vezala krpu da ima, ccccc :D
Ko zna. Mozda je bas to jedna od najcudnijih kafa u zivotu. :wink:

@pustopoljina, je ko prlki? :-?
kokuz_sa

#180 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by kokuz_sa »

Sandra D. wrote:
kokuz_sa wrote:prica je prava :)
Pa dobro, ajde da ti verujem, samo mi je malo neobično da je htela samo dete jer to obično ide ili brak + dete, ili seks bez želje za detetom. Je li ova devojka / žena iz inostranstva ili stanuje u Bosni? :)

Ne znam te, ne znam ni šta je njoj na pameti pa ne mogu puno toga napisati, ali budi oprezan. Ne želim reći da nisi privlačan i zgodan i da takve stvari nisu moguće, ali možda žena neće da radi pa će ti na ovaj način izmuze alimentaciju. Nemoj da se uvrediš, ali mene danas ništa više ne iznenađuje pa ni to. U svakom slučaju pre svega što uradiš tri puta razmisli.
prica jeste prava..djevojka je bila asistentica na jednom faksu ovdje u Sa..
a brak nije trazila niti bi se ja zenio sa njom..jednostavno ne gledam je kao nekog s kim bih mogao imat brak..
a sto se sexa tice..
2god s njom je bilo jako dobrog seksa..i mozda godinu nakon prestanka te "veze(bez obaveze)" ona je dosla sa ovom ponudom...
Ljuska_u_BaklaFi

#181 Re: najcudnija kafa u zivotu

Oooooo ovo neki novi momenti, meni vise nishta nije jasno.....pa jel' prijateljica ili veza bez obaveze...ne moRe to biti jedno te isto a-a :?
kokuz_sa

#182 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by kokuz_sa »

pustopoljina wrote:meni ni druga kafa ne popravlja dan, a andol bas nema mjere...
@kokuz_sa, vidim da si online...pa da pitam: a sto sad (nakon godinu dana) razmisljas o ovome?
vjeruj da ti ne bih znao pravo kazat sta mislim..
nekad se i ja pitam kako bi bilo imat djete..al opet nisam za to da ono raste daleko od mene i da ono ja mu ne budem otac nego mamin poznanik..
mada njena ponuda jos uvijek stoji, to mi uvijek naglasi kad se cujemmo il rijetko vidimo
pustopoljina

#183 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by pustopoljina »

priki lik =prijeki lijek
@kokuz_Sa:
nista licno...
ali ovdje vidimo zasto se zene odlucuju(nije to ni odluka,to je dolazak u stanje) da nemaju muza...a da imaju dijete.
znaci-bilo je 2 godine jako dobrog seksa, ali nije za zeniti...asistentica na faksu, ali nije za zeniti...

i tako...
neko ne konta sto ona sa "muntanja" nece doktora, a ovamo niko ne pita kokuza_sa- a sta ti cekas? ASTRONAUTA? ili neku sto se juce ispilila? :D

ugl.
podrzavam dolazak banke sperme u nasu malu zemlju.
(djece nam treba, a odrasli su tako i tako...nisu normalni).
Last edited by pustopoljina on 25/07/2010 11:54, edited 1 time in total.
Dioda

#184 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Dioda »

kokuz_sa wrote:prica jeste prava..djevojka je bila asistentica na jednom faksu ovdje u Sa..
a brak nije trazila niti bi se ja zenio sa njom..jednostavno ne gledam je kao nekog s kim bih mogao imat brak..
a sto se sexa tice..
2god s njom je bilo jako dobrog seksa..i mozda godinu nakon prestanka te "veze(bez obaveze)" ona je dosla sa ovom ponudom...
Znaci nije bila smo prijateljica :D Haj' ga znaj, mozda je curi tada i bilo stalo do tebe :D A s obzirom na ovo :
kokuz_sa wrote:a brak nije trazila niti bi se ja zenio sa njom..jednostavno ne gledam je kao nekog s kim bih mogao imat brak..
Sad me i ne cudi uopste njena ponuda :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#185 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Truba »

kokuze jel se misliš ikako ženiti? :mrgreen:
ako je curi stalo do djeteta... razmisli malo vise
ti najbolje znas procijeniti
Sandra D.

#186 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Sandra D. »

ladyblue18 wrote:Ali ti nisi moderatorka! I vrijeme je da naucis da uvazas tudja misljenja. Ovo ti je zaista zadnja opomena!
Ne moraš više da me opominješ, banuj me. Čak i posle toga nikada neću uvažiti "tuđa mišljenja" poput ovih koje propagira AndolC, koji piše o tome da su sve deca odrasla sa jednim roditeljem hendikepovana.

+++++++++++++++++++++++++++++++

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p4185004

"za slucaj ove cure iz uvodnog posta, njezino potencijalno dijete ce bit hendikepirano, i to zato sto mu je mater hendikepirana da nemoze bit hendikepiranija."

+++++++++++++++++++++++++++++++

Te vizije i takva razmišljanja ne možeš i nemaš pravo da mi naturaš čak i da si global network admin a ne moderator. Uradi to što moraš i nemoj da mi brišeš post, neka ostane ovde gde i jeste.
citroen

#187 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by citroen »

Meni sad nista nije jasno :? :? dvije godine dobrog sexa sa prijateljicom :-) :-)
Sandra D.

#188 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Sandra D. »

kokuz_sa wrote:prica jeste prava..djevojka je bila asistentica na jednom faksu ovdje u Sa..
a sto se sexa tice.. 2god s njom je bilo jako dobrog seksa..i mozda godinu nakon prestanka te "veze(bez obaveze)" ona je dosla sa ovom ponudom...
Pretpostavljala sam da studira i da nema vremena za veze. U vezi "povremenog seksa za dve godine" mogu ti reći da tvoja devojka razmišlja slično kao što sam razmišljala i ja sve do nedavno. Probaj sve to da dovedeš kraju i saznaj na čemu si. Ne znam koliko ti je godina, možda si mlad, možda si stariji, ali to u svakom slučaju ne mora da znači da imaš puno vremena za bacanje. Ja bi to isterala na čistac što pre, pa ako ne ide onda ne ide, bože moj. Sa nekom drugom koju zavoliš nakon nje, naravno ako to prvo sebi dopustiš, možeš da imaš sve to o čemu si pisao. I ljubav, i seks, i vezu.
Zlata M.

#189 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Zlata M. »

kokuz_sa wrote:
a sto se sexa tice..
et' ... to bi bilo to. :-?
Ljudi se zdrobise oko moralnog aspekta njene ponude ... pa sto ne rece odmah ... ?!
... hoce to kad su sami temelji nikakvi.
... i kad se sex konzumira, poput coca cole .
Izvini, nista licno ... :) al' sta tebi, zapravo, nije bilo jasno, pa si otvorio temu ?! :?
... udrobili u istu chaaasu :D prijateljstvo, sex, coolnesskojitonije i 'bajagiobzire ... nije li onda ovakva situacija, sasvim logicna ?!
:-)
sofist

#190 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by sofist »

Zlata M. wrote:
kokuz_sa wrote:
a sto se sexa tice..
et' ... to bi bilo to. :-?
Ljudi se zdrobise oko moralnog aspekta njene ponude ... pa sto ne rece odmah ... ?!
... hoce to kad su sami temelji nikakvi.
... i kad se sex konzumira, poput coca cole .
Izvini, nista licno ... :) al' sta tebi, zapravo, nije bilo jasno, pa si otvorio temu ?! :?
... udrobili u istu chaaasu :D prijateljstvo, sex, coolnesskojitonije i 'bajagiobzire ... nije li onda ovakva situacija, sasvim logicna ?!
:-)
Covjeku dosadno, otvorio temu da se šali. :D
pustopoljina

#191 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by pustopoljina »

citroen wrote:Meni sad nista nije jasno :? :? dvije godine dobrog sexa sa prijateljicom :-) :-)
nije ti jasno?
potrosis dvije godine sa likom, koji te vidi dobru samo za seks...dvije godine. ako je bio dobar- dajem desnu ruku da se sto puta zaljubila u njega i pregorjela. i odustala. nije sponzorusa- ima svoje pare, nije ljenguza-radi...ne pravi se dama- dvije godine super seksa...
u medjuvremenu nisi vise najmladja i naci nekog drugog je tesko. a satic kuca tika-taka. dodjes osobi s kojom si dvije godine bila vrlo intimna i pitas ga u to ime (ne u ime raja-prijateljstva) da ti barem ostavi dijete,a on neka trazi i dalje tu neku svoju zenu (kazes da ga neces nicim zahmetiti - a kazem ima i advokat da se to regulise), i onda svi na forumu kazu kako je sebicna feministkinja.
ne brinem se ja za kokuza, on ce naci neku 15 godina mladju, malo presla...
ali se brinem za nju...jer je "prirodnost" (kao i ovu sandru, a i nas jos milion) kosta...

ali drago mi je zbog dezurnih pljuvaca po zenskom rodu, da nam je kokuz dao jos neke elemente.
Dioda

#192 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Dioda »

pustopoljina wrote:nije ti jasno?
potrosis dvije godine sa likom, koji te vidi dobru samo za seks...dvije godine. ako je bio dobar- dajem desnu ruku da se sto puta zaljubila u njega i pregorjela. i odustala. nije sponzorusa- ima svoje pare, nije ljenguza-radi...ne pravi se dama- dvije godine super seksa...
u medjuvremenu nisi vise najmladja i naci nekog drugog je tesko. a satic kuca tika-taka. dodjes osobi s kojom si dvije godine bila vrlo intimna i pitas ga u to ime (ne u ime raja-prijateljstva) da ti barem ostavi dijete,a on neka trazi i dalje tu neku svoju zenu (kazes da ga neces nicim zahmetiti - a kazem ima i advokat da se to regulise), i onda svi na forumu kazu kako je sebicna feministkinja.
ali se brinem za nju...jer je "prirodnost" (kao i ovu sandru, a i nas jos milion) kosta...

ali drago mi je zbog dezurnih pljuvaca po zenskom rodu, da nam je kokuz dao jos neke elemente.
:thumbup:
Cinik

#193 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Cinik »

Koliko vidim svi pljuju/brane djevojku ili ovog lika koji je u dilemi i ne zna sta ce. Zar se niko razuman nije zapitao sta ce biti s tim djetetom koje ce odrastati bez oca? Sumnjam da ste vi djetinstvo proveli s jedinim roditeljem (cast izuzecima zbog rata, ili drugih faktora). Majka itekako ima uticaja na dijete, njegovo ponasanje prvenstveno ali otac je taj koji je glava kuce, koji donosi sigurnost i razboritost u dom. To su dvije polovine koje su neophodne za zdravo djetetovo odrastanje i funkcionisanje.
pustopoljina

#194 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by pustopoljina »

Cinik wrote:Koliko vidim svi pljuju/brane djevojku ili ovog lika koji je u dilemi i ne zna sta ce. Zar se niko razuman nije zapitao sta ce biti s tim djetetom koje ce odrastati bez oca? Sumnjam da ste vi djetinstvo proveli s jedinim roditeljem (cast izuzecima zbog rata, ili drugih faktora). Majka itekako ima uticaja na dijete, njegovo ponasanje prvenstveno ali otac je taj koji je glava kuce, koji donosi sigurnost i razboritost u dom. To su dvije polovine koje su neophodne za zdravo djetetovo odrastanje i funkcionisanje.
slazem se sa tobom 100%
i licno, u takvoj situaciji ili ne bih imala djecu nikako, ili bih usvojila neko dijete koje tako i tako nema nikoga.
ali...ja ne spadam bas u najzenskastije zene...
i znam iz nekih primjera okolo koliko zelja za materinstvom moze biti jaka. to nije razum, to su hormoni, to je bog dragi tako nastelio- a mogu ti sad iz pika nabrojati 50 razloga zasto je dobro da zena rodi i to prije tridesete.tako da u ovom slucaju branim vise nju,jer mogu razumjeti tu potrebu a sa obzirom na situaciju sa njim- mislim da nije imala puno prostora za manevrisanje.
mrtva kokoš

#195 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by mrtva kokoš »

uhh jos ce je poceti zaliti, jadna ona hoce samo da ima dijete :-) :-)
a hoce da se guzi skim na treba...
to nije nista neko neodgovornost i sebicnost ni jedno dijete ne zasluzuje takvu majku...
neka sebi kupi psa ili kakvu lutku na baterije, ona bi se zajebavala sa jednim ljudskim zivotom...
fujjj
citroen

#196 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by citroen »

pustopoljina wrote:
citroen wrote:Meni sad nista nije jasno :? :? dvije godine dobrog sexa sa prijateljicom :-) :-)
nije ti jasno?

ja ,sad je kriv Machor,machkica je nevinasce :zoka: .....ma sve je ovo komplijkovano vise nego sto je to ovdje predstavljeno,tako da No Comment
bez_ideje

#197 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by bez_ideje »

Specijalno......da ti kaze neko ko ima dva roditelja na adresi,da bi sutra bez razmisljanja sama samcata imala dijete,ako to zelim.
sarlo

#198 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by sarlo »

Vidi asistentice! I takvi nam vaspitavaju mladez. Nije ni cudno sto nam je omladina ovakva.
Sto @kokuzu nije nasla pristojan posao i napravila covjeka od njega dok je bio vakat.
A ne sad...opet pokusavati da iskoristi njega i njegovo tijelo.
Ljuska_u_BaklaFi

#199 Re: najcudnija kafa u zivotu

U svemu je razumijem (sto ne znaci da opravdavam) samo ne razumijem, kako joj izbor oca spade na ovog shto ju je dvije godine taslacio tek onako, tu nikako nije moglo biti s obje strane veza bez obaveze, ocito se zacorila toliko da bar dijete njegovo hoce, a on se sad (i mi sa njim ) na forumu iscuđavamo, sta sve zhenama padne na pamet :x Ja ne bih da mi dijete "povuce" gen nekog takvog :evil: ma ne bih ni u prolazu da ga sretnem :x
pustopoljina

#200 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by pustopoljina »

lijepo je vidjeti musku kolegijalnost na djelu. zasto niste bili tako suzdrzani u donosenju sudova koju stranicu ranije?
nije tu niko kriv i oboje su krivi.
on samo treba da se odluci.
ako nece- da joj jasno kaze i neka cura trazi dalje.
treba stisnuti petlju i biti jasan.
Post Reply