amar007 wrote:Stvarno se vama ne moze ugoditi. Rekli ste da vam je malo 5GB eto dobili ste
8GB(60% povećanje!) i opet vam nije dovoljno. Samo pokazuje da se ovdje skupila šaka pojedinaca kojima je zivotni cilj pljuvanje po BHtelecomu.
Idemo prvi, dajemo više.

da je do telekoma bilo bi 1GB 50km, ali valjda gospoda iz telekoma pretpostavlja da je danas taman 8GB mjesecno i da je realna cijena takve usluge 30km
nazalost dok ima osoba kao sto si ti bh telecom ce i dalje biti u debelom plusu sa poslovanjem
da su isti paketi ponudjeni prvog juna 2004. ja bih rekao svaka cast, ovako je vidljivo da bhtelecom pljacka svoje klijente i dobro ih lupa po dzepu, danas je sramota ne ponuditi flat od 2mbit za 20km bez fer klauzula u ugovoru, smijesna je i cinjenica da za 55km + pdv u bhtelecomu dobijes moja tv paket i net koji ima vecu brzinu uploada od adsl max-a koji takodjer kosta 55km, ko hoce flat net bolje da uzme na ugovor od 24 mjeseca mojatv net, proda set top box a dalje se nastavi konektovati preko starog modema na net i to samo u slucaju da nema ozbiljnu alternativu(pod ozbiljno se podrazumijeva 24h dostupnost netu)
ovo boldirano znaci da daju veci ping, veca zagusenja mreze, vece racune na kraju mjeseca, i naravno da su u tom poslu prvi