guitar_hero wrote:Dragi moji forumaši volio bi da mi pomognete u vezi jedne djevojke...
Znamo se već duže vrijeme a sve je krenulo kada sam joj priznao da mi se sviđa...To je bilo prije 2 godine.Prije toga uvijek sam je pazio i poklanjao joj pažnju...Ona je govorila da sam joj drag i nisam mogao da izdržim i priznao sam da mi se sviđa no ona je samo spustila glavu i rekla kao da bi željela da ostanemo prijatelji...Mislim da je najveća greška TO što sam joj priznao... A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...
Nakon tog dana kad sam joj priznao pokušao sam da je zaboravim ali slabo je išlo...
< cut >
Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
I sada kako se ponašati u takvim situacijama??? Možda misli da će s vremenom ostvariti nešto samnom ili???
Sviđa mi se ali nebi volio da ispadam i drugi put budala...![]()
Volio bi par savjeta bez glupih komentara...![]()
Lijep poz
Ne mora da znači da je devojka ovo ili ono ako odbija veze sa tobom i ostalim muškarcima. Možda jednostavno nema vremena za furke radi studija, nekih trećih razloga, ili jednostavno nije spremna za vezu a treba nečiju pažnju pa tebe i još par drugih kolektivno "vuče za nos".
Meni su te dve godine koje si naveo preduge, a problem koji imaš nije samo tvoj problem nego problem većine ljudi jer svi težimo nečemu što ne možemo da imamo. Po meni bi bilo najpametnije da sve lepo raščistiš sa samim sobom i gledaš sebe i svoje osećaje jer nju ne možeš povrediti u ovakvom statusu koji sada imate. Da sam na tvom mestu pokušala bih još jednom. Stvoriš neku ugodnu atmosferu, primera radi večera uz sveće i violine sa nasmešenim konobarom koji joj u tvoje ime sipa šampanjac su u redu, i tada joj lepo kažeš sve šta ima da joj kažeš, a posle vidiš na čemu si. Ako pristane na vezu to je dobro, ako ne, onda pored nje imaš na izbor milione devojaka koje postanu isto tako lepe i zanosne kada im pružiš šansu. Poslušaj me, od tuge, dugogodišnjih patnji i čekanja nema ništa, samo ti bez veze prolazi vreme. Reši to odma i što prije.