LEZECI POLICAJCI-KAKO

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
citroen

#176 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by citroen »

Neelix wrote:
Wind wrote:Treba ovoga poslati da vidi more li se preko tih policajaca.... :D

:lol: kakav papanluk, vidio sam ga na autopijaci u nedjelju sad, prodaje se.
Ovaj covjek osvaja nagrade za styling na ovim domacim takmicenjima :D
Neelix

#177 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Neelix »

kakvi li su oni ispod onda, jadna majko :lol: :skoljka:
Control panel

#178 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Control panel »

Romeo 80 wrote:
Bome, ja to sad i radim! Ne pada mi na pamet truckati se preko 6 ležećih barikada u 200 metara. Previše volim svoj novčanik, hebi ga...
Nadam se da ti je sad lakše, a ako bog da uskoro će ih ukloniti jer dolazi zima. :wink:
vjeruj da mi je drago. zbog vas koji izlazite na ta ''elitna'' mjesta na grbavici znam po pola sata kruziti dok nadjem parking.
a sto se tice novcanika nije mi jsano kako mozes ostetiti auto ako normalno prelazis lezeceg. da ne spominjem pricu da ivicnjak vise steti autu nego lezeci. a to vam ne smeta. jer cete ustediti markicu za parking ali cete se zato popeti na trotoar ispred elitnog mjesta. i tim ereizikujete da ostetite gumu, letvu volana, poluosovinu, sponu,...
znam da je vama nadobudnima veci fol da projurite pored tih mjesta da vas koke zapaze ali eto dohakali smo vam pa ce te se morati na neki drugi nacin potrduiti, a ne autom da maznete sta :dance:
gorankralj

#179 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by gorankralj »

BRRMMMM, BRRRRMMMM i ležečih više nemaaaa :mrgreen:

Image
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#180 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Romeo 80 »

Control panel wrote:
Romeo 80 wrote:
Bome, ja to sad i radim! Ne pada mi na pamet truckati se preko 6 ležećih barikada u 200 metara. Previše volim svoj novčanik, hebi ga...
Nadam se da ti je sad lakše, a ako bog da uskoro će ih ukloniti jer dolazi zima. :wink:
vjeruj da mi je drago. zbog vas koji izlazite na ta ''elitna'' mjesta na grbavici znam po pola sata kruziti dok nadjem parking.
a sto se tice novcanika nije mi jsano kako mozes ostetiti auto ako normalno prelazis lezeceg. da ne spominjem pricu da ivicnjak vise steti autu nego lezeci. a to vam ne smeta. jer cete ustediti markicu za parking ali cete se zato popeti na trotoar ispred elitnog mjesta. i tim ereizikujete da ostetite gumu, letvu volana, poluosovinu, sponu,...
znam da je vama nadobudnima veci fol da projurite pored tih mjesta da vas koke zapaze ali eto dohakali smo vam pa ce te se morati na neki drugi nacin potrduiti, a ne autom da maznete sta :dance:
Bolan ne bio, radim na Grbavici i ne pada mi na pamet posjećivati mjesta poput nabrojanih. Ne bih da metak popijem! :-)
I ne penjem se na trotoare izuzev ako jednostavno nema alternative, upravo iz razloga koje si nabrojao...

A za ono boldovano. Ako mi Renault 5 služi da "maznem" šta onda sam maher nema dalje! :lol:
Control panel

#181 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Control panel »

Romeo 80 wrote:
Bolan ne bio, radim na Grbavici i ne pada mi na pamet posjećivati mjesta poput nabrojanih. Ne bih da metak popijem! :-)
I ne penjem se na trotoare izuzev ako jednostavno nema alternative, upravo iz razloga koje si nabrojao...

A za ono boldovano. Ako mi Renault 5 služi da "maznem" šta onda sam maher nema dalje! :lol:
eto onda vidis kako nam je.
za_sada_bez_dobrog_nicka

#182 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Neka, neka, ja bih sve stambene zone u Sarajevu ograničio na 30 i "ležeće" svakih 50 metara. Kao u Njemačkoj...
Niko normalan neće oštetiti auto na ležećem policajcu. A oni sa potkraćenim oprugama - na tehnički pregled i neka dvedu vozilo u ispravno stanje...
za_sada_bez_dobrog_nicka

#183 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

citroen wrote:
Neelix wrote:
Wind wrote:Treba ovoga poslati da vidi more li se preko tih policajaca.... :D

:lol: kakav papanluk, vidio sam ga na autopijaci u nedjelju sad, prodaje se.
Ovaj covjek osvaja nagrade za styling na ovim domacim takmicenjima :D
E on će morati "pametno" preko...
mayab

#184 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by mayab »

za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Neka, neka, ja bih sve stambene zone u Sarajevu ograničio na 30 i "ležeće" svakih 50 metara. Kao u Njemačkoj...
Niko normalan neće oštetiti auto na ležećem policajcu. A oni sa potkraćenim oprugama - na tehnički pregled i neka dvedu vozilo u ispravno stanje...
I ja sam za to da se u svim stambenim zonama ogranici brzina na 30kmh, to je svuda u svijetu normalno, i na taj se način zapravo saobraćaj "protjera" iz tih naselja, e, ali treba imati kvalitetno razvijenu cestovnu infrastrukturu koja moze podnijeti tu kolicinu auta, a to u Sa nije slučaj
za_sada_bez_dobrog_nicka

#185 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Kad su mogli u onolikom Londonu, ukinut', dokinut', protjerat', istrijebit', mogu i u Sarajevu.
Ustvari, u Londonu skupo plati pa se vozikaj po centru.
Romeo 80

#186 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Romeo 80 »

za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Kad su mogli u onolikom Londonu, ukinut', dokinut', protjerat', istrijebit', mogu i u Sarajevu.
Ustvari, u Londonu skupo plati pa se vozikaj po centru.
Ne kontaš ti suštinu, džaba! :-)
Control panel

#187 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Control panel »

juce gledam lika u golfu ubici (G2) bez usporavanja predje preko lezecih. tup tup....... tup tup :shock:
Romeo 80

#188 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Romeo 80 »

Control panel wrote:juce gledam lika u golfu ubici (G2) bez usporavanja predje preko lezecih. tup tup....... tup tup :shock:
To su ti maloumnici kojima nikakva društvena, moralna ili bilo kakva druga norma ne znači ništa. :!: Vozi krntiju pa je i ne žali, a vjerovatno je ćaćina!

Definicija papka: Osoba koja je uvjerena da je sama na svijetu...
Control panel

#189 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Control panel »

Romeo 80 wrote:
Control panel wrote:juce gledam lika u golfu ubici (G2) bez usporavanja predje preko lezecih. tup tup....... tup tup :shock:
To su ti maloumnici kojima nikakva društvena, moralna ili bilo kakva druga norma ne znači ništa. :!: Vozi krntiju pa je i ne žali, a vjerovatno je ćaćina!

Definicija papka: Osoba koja je uvjerena da je sama na svijetu...
za njih bi bilo najbolje ono sto sam gledao kako se radi obezbjedjenje USA ambasada. imaju pred ulazom neke cijevi i platforma koje se podignu u sekundi ako neko pokusa recimo kamionom da se zabije u ambasadu. nebi vjerovali kako je djelotvorno. kamion od 10 tak tona sa teretom ide 60-70 na sata i zaustavi se na tim cijevima ili na toj platformi. kamion se zguzva a cijevima nista. one su povezane sa radarom i kada se vozilo priblizava i ne usporava ili ne stane na nekoliko metar ispred se podignu i baaaaam.
e tako bi trebalo i za ove nase papke.
ja kontam pa hebote sta im treba uraditi da im se pokaze da je naseljeno mjest, da ima puno djece i da je ogranicenje brzine 30-40 i da imaju znakovi i lezeci policajci... ali dzaba slijepac ne vidi ili nece da vidi. doduse prije voh lezecih bilo je i nasih uvazenih dama koje su ga tu nagarile po jedno 60, 70, pa i 80 na sat. :shock:
Skyfox

#190 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Skyfox »

Image

parkirao se i pere prozore?!
gorankralj

#191 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by gorankralj »

Control panel wrote:ja kontam pa hebote sta im treba uraditi da im se pokaze da je naseljeno mjest, da ima puno djece i da je ogranicenje brzine 30-40 i da imaju znakovi i lezeci policajci...
zar djeci nije mjesto u obdaništu, školi, parku, kuči, a ne na ulici ?

kakvi ste vi to roditelji da ne čuvate svoju djecu?
holowey

#192 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by holowey »

gorankralj wrote:
Control panel wrote:ja kontam pa hebote sta im treba uraditi da im se pokaze da je naseljeno mjest, da ima puno djece i da je ogranicenje brzine 30-40 i da imaju znakovi i lezeci policajci...
zar djeci nije mjesto u obdaništu, školi, parku, kuči, a ne na ulici ?

kakvi ste vi to roditelji da ne čuvate svoju djecu?
oooo sta ima kralju :lol:
citroen

#193 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by citroen »

Da vam hoce u kucu postavljati lezece kad ih toliko volite :D :D na hodniku,jedan u spavacoj,jedan u Wc :sax: :sax:
gorankralj

#194 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by gorankralj »

trebalo bi našoj vladi predložiti da svi poreski obveznici odvoje godišnje po cenera il cvanjciku da angažovanje dadilja il nekog od ovih silnih nabildanih i naoružanih osiguranja da se brinu da djeca ne izlaze na ulicu, jer zaboga, može se šta djeci desiti dok im roditelji gledaju serije, ispijaju kafe po baštama, il mahalaju s komšijama po parku a oni bez nadzora ko muhe bez glave trče oko zgrade i po ulici.

zutom bojom je obilježen prostor gdje se djeca mogu igrati bez kontakta s ulicom, crvenom bojom ležeči policajci.

Image

vidite sad sto neki lude na postavljanje istih u šopingu ?

dijeca pod nadzorom nemogu nikako završiti na ulici. nemojte tražiti da vašu djecu odgaja ulica i drugi. za to se pobrinite sami.
Neelix

#195 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by Neelix »

:lol: eto, ti ko mali nikad nisi izasao pred zgradu a da roditelji budnim okom ne prate svaki tvoj korak :-) kakve nebuloze.
madner

#196 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by madner »

Mislim da treba javno postaviti spisak ljudi koji su trazili ovo. Ako moze i adresa :D
holowey

#197 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by holowey »

gorankralj wrote:trebalo bi našoj vladi predložiti da... <cutting the crap>
kralj has spoken :D

oooo kraljuuuuuuu :lol:

a djeca bi trebala da se teleportiraju od kuce do igralista/skole/obdanista koje si oznacio? :D

ako ti smetaju lezeci a ti zaobidji naselje...gotova prica...
gorankralj

#198 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by gorankralj »

Neelix wrote::lol: eto, ti ko mali nikad nisi izasao pred zgradu a da roditelji budnim okom ne prate svaki tvoj korak :-) kakve nebuloze.
jok, mene su roditelji odgojili da ulica nije napravljena za igranje nego za automobile, i da ću fasovati batina od njih i od policije budu li me vidjeli na ulici.

ja se ko mali igrao u parku ;-)
vnm

#199 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by vnm »

ne valja ti slika, imaju jos 2 lezeca koja nisi ucrtao :D
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#200 Re: LEZECI POLICAJCI-KAKO

Post by stetoskop »

gorankralj wrote:
Neelix wrote::lol: eto, ti ko mali nikad nisi izasao pred zgradu a da roditelji budnim okom ne prate svaki tvoj korak :-) kakve nebuloze.
jok, mene su roditelji odgojili da ulica nije napravljena za igranje nego za automobile, i da ću fasovati batina od njih i od policije budu li me vidjeli na ulici.

ja se ko mali igrao u parku ;-)
Problem je što neki nisu ucili, kako po ulicama ne smije da se vozi brzo. Hajd ne mora djeca da se igraju po ulicama, ali ima tu i ostalih pješaka, staraca, starica koji prelaze preko ulice. Da nema pijanih vozaca i oni koji divljaju po ulicama, nebi bilo potrebe za postavljanjem ovih prepreka.
U ulicama je svim vozacima obaveza da prilagode brzinu eventualnom izlijetanju pješaka, problem je što je slabo prilagođavaju. Prava vozaca u ulicama je ista kao i pješaka, jedina razlika je što pješak nemože ubiti auto, a auta ubijaju pješake, pa ubicama se stavljaju prpreke.
Neki dan je divljak koji je išao ogromnom brzinom mojom ulicom, izmasakrirao djevojku.
Post Reply