Moj Admire, sta sve rece i ziv ostaAdmir_1984 wrote:Da se i ja jednom slozim stobomNeelix wrote:Zinedin the precijenjeni Zidan. I to ne zbog njega samog, nego sto se u BiH uzdize do "najboljeg igraca svih vremena"i slicne gluposti, samo zato sto je musliman.
Od ostalih, Julio Cruz, Ibrahimobitch, Salihamidzic, Puyol, Kristina, Shrek, Trezeguet, Camoranesi...![]()
Cuj vodio Francusku do titule 98, a pola utakmica propustio zbog crvenog kartona, a jedino vrijedno spomena dva gola glavom u finalu, finalu u kojem ne bi ni igro da nije bilo Thurama. Isto kao sad da ja kazem Materazzi vodio Italiju do titule prvaka svijeta
2000 se i ne sjecam neshto da je imao zapazenu ulogu
2006 je stvarno dobro odigrao protiv Brazila i Spanije i mozda za to prvenstvo se moze reci da je vodio ekipu do finala.
Na klupskom planu sa Realom vrijednim 500mil i nije bilo Bog zna kako tesko, a u Italiji juve dokazano stelio utakmice, a u Evropi se neshto ne sjecam da su ishta vrijedno napravili.
Kad se vec dize Zidane u te neke visine, sto se ne dize Xavi? Ista pozicija, a nishta ovaj nije bolji od njega. A te titule france fudbala i ostala sranja ne vrijedi ni komentarisati jer to nije relevantno.
Da se razumijemo fudbalska je velicina prve klase, al price odma do Maradone, Francuska 98 bez njega en bi bila prvak, vodio Real do titula i slicne kod mene ne prolaze
I sta je to atraktivno bilo gledati Zidana? Kako drzi loptu okrecuci se oko sebe (ono sto danas Xavi radi), pasovi 5-20metara????
Kad ukucam na Youtube Henry, izbaci mi minimalno 10-15 super golova, kad ukucam Ronaldinho duplo vishe, Messi da i ne pricam, Kaka takodjer, Rivaldo isto....
Da Zidane nije preshao u Real pola tih individualnih nagrada ne bi nikad dobio, a nema sanse da bi ga se danas toliko dizalo u nebesa
Zidan nije davao eurogolove, ma jok, sjeti se samo onog u finalu LP. Umanjivati velicinu jednog fudbalskog genija