Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nazif_Gljiva wrote:
jok stakla...okvir se sav izliz'o
Zavisi sta im radis jbg... Moze li par slika? Znam da se kod polarizovanih sjebu stakla, cim se malo nacnu. Krune se sama od sebe...
[/quote]
nema veze sa staklima, lijepo sam rekao...
fallout1 wrote:zanima me gdje u gradu ima kvalitetnih suncanih naocala a da nisu 400 KM.... Volio bi da mi neko kaze kako prepoznati orginal naocale, jer ima dosta ljudi prodaju dobre falsifikate pod orginal.... Mnogi govore da za suncane naocale ne treba dati vise od 20 KM itd jer je staklo isto...bla bla...imali ko kakvih iskustava s tim....
Nije istina da je staklo isto na originalu i na falsifikatu. Ko god ti je to rekao, slagao je...
Jer original mozes nositi bez ikakvih problema bukvalno 24 h , ali falsifikat moras skinuti i to posle sat - dva jer posle toga nastupa glavobolja , muti ti se vid, suze ti oci... bla bla..
Mislim da u Sa nema raybana u radnji ispod 280km. Da li ima neka akcija ne znam.
Ja kad sam gledao rayban, cijene u nasim radnjama su nekih 70-80km skuplje nego na njihovom online shopu
Ali_G wrote:Mislim da u Sa nema raybana u radnji ispod 280km. Da li ima neka akcija ne znam.
Ja kad sam gledao rayban, cijene u nasim radnjama su nekih 70-80km skuplje nego na njihovom online shopu
Nije tačno. Ray Ban se može kupiti po cijeni od 200-220 KM najeftiniji modeli, pa prema gore.
Ali_G wrote:Mislim da u Sa nema raybana u radnji ispod 280km. Da li ima neka akcija ne znam.
Moželi link od neke online radnje ali da šalje u Bosnu i Hercegovinu?
Je li zna neko gdje mogu kupiti ove sunčanice, a po prihvatljivoj cijeni? da nije preko 200 KM? (RB4147 | 601/32)
Našao sam u par radnji, al' mi je previše 300 KM
kod mene ima model samo bez ovih ukrasa sa strana i kosta 295 KM
jbga RB modela nema ispod 250 KM,mislim na modele od zadnje sezone a ovi sto prodaju uz velike popuste...to su modeli od nekoliko sezona...jer distributeri odredjenih brendova diktiraju cijene i imaju minimalne ,ispod koje ne mozes ici ,stite tako brend