Neena wrote:Ma nema pamet s tim veze. Varaju oni koji nisu potpuni, koji nisu zadovoljni zivotom koji vode, a nemaju dovoljno snage da promijene svoj zivot nabolje, pa se tako rjesavaju frustracija. Ili to ili nesto sto bi temu skrenulo u potpuno drugom pravcu

Bez uvrede varalicama

Imao sam poodavno razgovor sa drugom na tu temu, i ona kaže ja znam da bih mogao da nikad ne varam....
I ja ga pitam (da se razumijemo, ni ja ne varam) "ok, oženiš, pa recimo dosta ružnu ili neuglednu ženu... U firmi gdje radiš imaš kolegicu koja je beton-betona, vrišti koliko je dobra i nije hladnokrvna prama tebi uopšte...
Na derneku firme ,ti popio malo više, ona isto tako i krene se umiljavati oko tebe.... Opet napominjem ona ko bomba... Bi li mogao garantovati da ćeš ostti obrazli ? "
Kaže mi lik "bi ostao bi...."
i onda skontam da lik u stvari nema pojma o čemu priča.... A volio bih ga vidjeti u takvoj situaciji....kunem se vim znajući ga da bi se popeo na nju ko dijete na trešnju i ne bi silazio....
U principu je sve stvar situacije u živoptu i koliko je čovjek pokoleban ili psihički oslabljen....