Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
iz dna duše

#176 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by iz dna duše »

DenisSarajevo wrote:
Sigurna! Nije Duda luda, zna Duda sta su.... :D

P.S. Ne bi valjda ozenio neku glupu koja nece skontati? Ne mora uvijek neko nesto reci, moze zena i sama skontati!
Od ministarke smo saznali da inteligentni muskarci ne varaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a od tebe smo saznali da samo glupe zene mogu biti prevarene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

U prevodu: glupi muškarci varaju glupe žene...hmmm :D
Ko im je kriv kada su glupi :lol:
Neena

#177 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Neena »

DenisSarajevo wrote:
Sigurna! Nije Duda luda, zna Duda sta su.... :D

P.S. Ne bi valjda ozenio neku glupu koja nece skontati? Ne mora uvijek neko nesto reci, moze zena i sama skontati!
Od ministarke smo saznali da inteligentni muskarci ne varaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a od tebe smo saznali da samo glupe zene mogu biti prevarene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Ne, ne, ne ne! Muskarci svi varaju (izuzetak je toliko malen da ga ne treba ni pominjati :D ) Pokresno si zakljucio: SVE zene bez izuzetka mogu biti prevarene, samo je od pametnih mnogo teze sakriti prevaru, tj. lakse te skontaju :D
aerosa

#178 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by aerosa »

iz dna duše wrote: U prevodu: glupi muškarci varaju glupe žene...hmmm :D
Kako dođe do nevjerovatnog obrata u temi :D
ako pametan muškarac vara glupu ženu -ona ga ne skonta...
Ako glup muškarac vara pametnu ženu, ona ga uhvati i nabija mu do kraja života to na nos a do kraja života napravi papučara od njega stim da ga može i varati a da on to ne skonta...

Onda kombinacija- glup -glupa ima najviše šanse za uspjeh...nisu ni svjesni svoje gluposti a misle da su obadvoje pametni :D
iz dna duše

#179 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by iz dna duše »

Dakle, muškarci i glupi i pametni varaju, pametne žene otkriju, ali po toj logici i pametni muškarci pametno sakriju, pa ih ne otkriju :roll: :D
Neena

#180 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Neena »

aerosa wrote:
Ako glup muškarac vara pametnu ženu, ona ga uhvati i nabija mu do kraja života to na nos a do kraja života napravi papučara od njega stim da ga može i varati a da on to ne skonta...

Onda kombinacija- glup -glupa ima najviše šanse za uspjeh...nisu ni svjesni svoje gluposti a misle da su obadvoje pametni :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
iz dna duše

#181 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by iz dna duše »

aerosa wrote:

Ma sada se otvaraju razne kombinacije, ali zaključak bi mogao biti: Pametni uspijevaju :-)
aerosa

#182 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by aerosa »

iz dna duše wrote:
aerosa wrote:

Ma sada se otvaraju razne kombinacije, ali zaključak bi mogao biti: Pametni uspijevaju :-)
Da ako nemaju jednako kvalitetan pandan sa druge strane....
Ako je i druga strana jednako mpametna onda ostaje na vagi dok jedno ne pogriješi :)
Neena

#183 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Neena »

Ma nema pamet s tim veze. Varaju oni koji nisu potpuni, koji nisu zadovoljni zivotom koji vode, a nemaju dovoljno snage da promijene svoj zivot nabolje, pa se tako rjesavaju frustracija. Ili to ili nesto sto bi temu skrenulo u potpuno drugom pravcu :D
Bez uvrede varalicama :D
suspect_zero

#184 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by suspect_zero »

:mrgreen: :mrgreen:
DenisSarajevo

#185 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by DenisSarajevo »

Neena wrote:Ma nema pamet s tim veze. Varaju oni koji nisu potpuni, koji nisu zadovoljni zivotom koji vode, a nemaju dovoljno snage da promijene svoj zivot nabolje, pa se tako rjesavaju frustracija. Ili to ili nesto sto bi temu skrenulo u potpuno drugom pravcu :D
Ma nema nikakve uvrede, nisam varalica da sad gledam na svakom cosku gdje i kako da prevarim ali ako se muskarcu ukaze prilika da prevari djevojku mozda 5 posto da odoli. Ja sam uspio u zivotu i ne fali mi nista prezadovoljan sam sto znaci da nema potrebe da mijenjam zivot i to nema veze sa frustracijom, u krevetu s mojim partnerom mi nista ama apsolutno nista mi ne fali, a vi se i dalje tjesite da vas muskarac vas 100 posto nikad u zivotu ne bi prevario i drago mi je da ste tako pametne da nema sanse da vas prevari :D
aerosa

#186 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by aerosa »

Neena wrote:Ma nema pamet s tim veze. Varaju oni koji nisu potpuni, koji nisu zadovoljni zivotom koji vode, a nemaju dovoljno snage da promijene svoj zivot nabolje, pa se tako rjesavaju frustracija. Ili to ili nesto sto bi temu skrenulo u potpuno drugom pravcu :D
Imao sam poodavno razgovor sa drugom na tu temu, i ona kaže ja znam da bih mogao da nikad ne varam....

I ja ga pitam (da se razumijemo, ni ja ne varam) "ok, oženiš, pa recimo dosta ružnu ili neuglednu ženu... U firmi gdje radiš imaš kolegicu koja je beton-betona, vrišti koliko je dobra i nije hladnokrvna prama tebi uopšte...
Na derneku firme ,ti popio malo više, ona isto tako i krene se umiljavati oko tebe.... Opet napominjem ona ko bomba... Bi li mogao garantovati da ćeš ostti obrazli ? "
Kaže mi lik "bi ostao bi...."
i onda skontam da lik u stvari nema pojma o čemu priča.... A volio bih ga vidjeti u takvoj situaciji....kunem se vim znajući ga da bi se popeo na nju ko dijete na trešnju i ne bi silazio....

U principu je sve stvar situacije u živoptu i koliko je čovjek pokoleban ili psihički oslabljen....
vratnik

#187 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by vratnik »

jel' se ovdje daje oglas :?
iz dna duše

#188 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by iz dna duše »

DenisSarajevo wrote:
Ma nema nikakve uvrede, nisam varalica da sad gledam na svakom cosku gdje i kako da prevarim ali ako se muskarcu ukaze prilika da prevari djevojku mozda 5 posto da odoli. Ja sam uspio u zivotu i ne fali mi nista prezadovoljan sam sto znaci da nema potrebe da mijenjam zivot i to nema veze sa frustracijom, u krevetu s mojim partnerom mi nista ama apsolutno nista mi ne fali, a vi se i dalje tjesite da vas muskarac vas 100 posto nikad u zivotu ne bi prevario i drago mi je da ste tako pametne da nema sanse da vas prevari :D
To sada hoćeš reći mi glupe, pa mislimo da smo pametne, ma daaaj :zoka:, :D
Strpljiva

#189 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Strpljiva »

Ama ne pričaju one o pametnim ženama koje muškarci ne varaju, nego o ženama koje to skontaju.

Koliko god mi pametne bile, naš karaker je samo naš. Njegov služi na čast njemu.
DenisSarajevo

#190 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by DenisSarajevo »

iz dna duše wrote:
DenisSarajevo wrote:
To sada hoćeš reći mi glupe, pa mislimo da smo pametne, ma daaaj :zoka:, :D
Ne nigdje nisam rekao da je neko glup kao sto ste vi to napisale, vec sam ja samo rekao da to uopste ( ljubav ili sex ) nema veze sa inteligencijom, to je glupost napisati da samo glupi ljudi varaju ili samo glupe zene mogu biti prevarene.
Topla voda

#191 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Topla voda »

zivot pise romane :)
Neena

#192 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Neena »

DenisSarajevo wrote:
Ne nigdje nisam rekao da je neko glup kao sto ste vi to napisale, vec sam ja samo rekao da to uopste ( ljubav ili sex ) nema veze sa inteligencijom, to je glupost napisati da samo glupi ljudi varaju ili samo glupe zene mogu biti prevarene.
Upravo to sam i napisala. Inteligencija (kao i emotivna inteligencija ) odnosi se samo na to da li ce skontati. Ali ne mora ni to biti tako. Moze saznati i od drugih ljudi (sto je cesce i slucaj). Osim razloga za varanje koji sam navela postoje i drugi, kompleksniji.
DenisSarajevo

#193 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by DenisSarajevo »

P.S. Ne bi valjda ozenio neku glupu koja nece skontati? Ne mora uvijek neko nesto reci, moze zena i sama skontati![/quote]

Pa ako kazes da nema veze sa inteligencijom zasto onda pises da ne bi neko valjda ozenio neku glupu koja nece skontati
iz dna duše

#194 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by iz dna duše »

Ja više ništa ne kontam... :-)
DenisSarajevo

#195 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by DenisSarajevo »

iz dna duše wrote:Ja više ništa ne kontam... :-)
:lol: :lol: :lol:
aerosa

#196 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by aerosa »

Barem nisam jedini.... :roll:
japo-

#197 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by japo- »

:shock: :lol:
Ridjobrki

#198 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Ridjobrki »

+1

Predlažem da se zamandali ova tema a ponovo otvori ona oklen je ko, bar se mogla upratiti a imam nekih želja, pozdrava i čestitki kada je ona @berenice u pitanju... :D :D :D
hadzinicasa

#199 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by hadzinicasa »

zakuhalo se
japo-

#200 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by japo- »

oFe preljube ne podržavam, đe je tu moral i poŠtovanje osobe s kojom živiŠ....

Š
Locked