mama oće da ide
bila jedna komšinica... sad je stvarno nova osoba... totalno bila loše sad je ok
valjda autosugestija
velim mami... idi samo zbog autosugestije
Moderator: anex
400 maraka + PDV + 2,5 maraka takse za Zetru.neprilagodjena wrote:I koliko kosta ta sesija sa njim??
Finasijski ništa osim ako ne kupiš koju flašu vode po 0,75 Kpf, fizički ti naplati puuuuuno jer moraš čekati ispred pa se onda moraš gurati da uđeš (kaže mi majka da su juče ljude morali da čupaju iz zaštitnih ograde jer je toliko naguravanje bilo) e kad si ušao onda treba doprijeti do ovoga "liječnika" pa ako te dotakne dobar si ako ne uživaj u raspršenoj energiji.neprilagodjena wrote:I koliko kosta ta sesija sa njim??
neprilagodjena wrote:Uri Geller je prevarant![]()
![]()
A ovaj gore ne znam sta je ,necu da grjesim dusu.
Vrjeme ce pokazati,isto kao sto je pokazalo i za UG.
Ovo je iscenirano.Prijateljica koja radi u zetri mi je rekla za ovaj slučaj bježanja od marokanca.Znači svaki se dan isto ponavlja.van helsing wrote:Ne znam sta da kazem,juce sam isao,koja guzva jbt,pa pola BiH bolesno![]()
Usao sam u Zetru,"terapija" traje dvije ili tri sekunde,koliko je dovoljno da te uzme za ruku Makki,i da prodjes pored njega. Onda trebas kupiti vodu,a i ne moras,mozes ponijeti svoju,pa se popeti na tribine,pa cekati da se napuni dvorana da bi on svoju energiju sirio po dvorani i prenio je na nas i vodu.![]()
U trenutku kada njegov prevodilac govori o tome sta sve ljudi imaju u sebi,i sa cime se susrecu u lijecenju,desava se slucaj da Makkiju prilazi covjek,pa "bjezi" od njega jer ga je strah Makkija,ovaj ga obara na pod,covjek ispusta krikove kao da ga zivog gule,prevodilac kaze da je taj covjek tu vec treci put,itd,itd.
Pa kako je onda usao u dvoranu ako ga je strah?Na Zetru sam dolazio mnogo puta,zbog neke tekme,koncerta,etc,pa tvrdim da je juce bilo cca 10000 dusa ( ako ne i vise ) puta 1.00KM,plus paket vode 4.50KM,nabere se tu fine love.
Daj Boze da pomogne 1% od te brojke,al ja nesto nisam impresioniran.
ri0 wrote:Nije ni cudo sto su isti na vlasti 20 godina kakav nam je narodMi smo zatucan, praznovjeran i lakovjeran narod sa brdovitog Balkana i to je to. Ima medju nama vrhunskih strucnjaka, doktora, fizicara, hemicara, sportista, biznismena koji uspiju isplivat' al' generalno smo takvi kakvi jesmo a to sto imamo inteligentnih, dalekovidnih i pametnih strucnjaka - pojedinaca, je do ljudi samih, njihovog odgoja, obrazovanja a ne zato sto smo mi Bošnje pametan narod, dobri sportisti, veliki lideri i sl.
Lik je katstrofalno loš iluzionista, pa 'ebote Copperfield sakrije kip slobode pa ljudi ne vjeruju jer se zna da je lik iluzionista, madjionicar i da mu je to posao. Sutra da Me(h)ki kaze da je sve zonfa, svi bi rekli a znao sam ja, kako se onaj ofirno valj'o po podu, onaj bjez'o od njega itd.

jadan je ovaj narod, i očajan, ovo je sramotaroki wrote:Mene nagovorili da odem.Evo info iz prve ruke:
1. Čeka se najmanje 3 sata.
2. Kada uđete iscjeljenje traje 1 sekundu.Marokanac vas dodirne za desnu ruku i ide dalje.
3. Kupite vodu (nemorate kupovati,možete ponijeti od kuće) i kada se napuni sala podignete vodu u zrak da primi energiju i onda je pijete.Ne smijete miješati ovu vodu sa "običnom" vodom.
Moj zaključak: ubleha samo takva.Da čovjek i ima energiju gdje će je prenijeti na 10.000 ljudi dnevno.Kada su ljudi podigli vodu da je Marokanac ozrači nisam znao dal bi se smijao ili plakao.Jebiga,i ja sam otišao,ne razlikujem se od ostatka zetre,ali ima ljudi koji idu ponovo i ponovo.
Znate onaj osjećaj kad sebi ponavljate: glupane,glupane glupane.... eto otprilike to tako ide
Ovako to izgleda: