Mrsavice ili krupnije žene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Arni:)
#176 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
i onda kazu cure traze i zahtijevaju, a sve se svodi na to da su momci ti koji traze a cure te koje daju, pa bile one punije ili mrsavije 
-
Dialer
#177 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Pa vidis da nismo zahtjevni. Gdje si ti tu zahtjevnost vidilaArni:) wrote:i onda kazu cure traze i zahtijevaju, a sve se svodi na to da su momci ti koji traze a cure te koje daju, pa bile one punije ili mrsavije
- Mis mekinjas
#178 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ja sam rasna, ko ne vjeruje, taj nije pametan......Michun wrote:Rascupana (gdjo. sa mojom frizurom) koji si ti tip![]()
Ja sam najbolji![]()
i ti garant jer si cupava
Ne spadam u temu, uopšte.....
Živjele RAŠČUPANE........
Jes' ovo ispade, kad nas niko neće, moramo jadne sebe hvaliti......
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#179 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Tema "Mrsavice ili krupnije žene???"

-
Sarajevski_Marlboro
#180 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Mislim da je današnje društvo,generalno,opterećeno svojim fizičkim izgledom.Muškarci manje-više,ustvari baš i ne,sem onih koji teže feminiziranosti.A to,mršave ili krupnije žene,sve je od osobe do osobe.U suštini,i kada nam se neka osoba ne svidi na prvi pogled,to se vremenom može i zna promijeniti.
Žena,kako god izgledala,treba imati samopouzdanja.

Sve mi je ok,ali ne mogu ovakvih cura koje se ponašaju bitchy,a u mom okruženju ih je mnogo.
Žena,kako god izgledala,treba imati samopouzdanja.

Sve mi je ok,ali ne mogu ovakvih cura koje se ponašaju bitchy,a u mom okruženju ih je mnogo.
-
Officer Crabtree
#181 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
hajmo sad malo ismijavat ljude
-
#182 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Dialer wrote:Pa vidis da nismo zahtjevni. Gdje si ti tu zahtjevnost vidilaArni:) wrote:i onda kazu cure traze i zahtijevaju, a sve se svodi na to da su momci ti koji traze a cure te koje daju, pa bile one punije ili mrsavije
-
*mima*
#183 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Officer Crabtree wrote:hajmo sad malo ismijavat ljude
-
Dialer
#184 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Sta je okano,trebal te pridrzhat?Arni:) wrote:Dialer wrote:Pa vidis da nismo zahtjevni. Gdje si ti tu zahtjevnost vidilaArni:) wrote:i onda kazu cure traze i zahtijevaju, a sve se svodi na to da su momci ti koji traze a cure te koje daju, pa bile one punije ili mrsavije
-
kecher II
#185 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
prva ili treca?
treca
treca
- Ma.Le.Na
#186 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
madner wrote:Daleko najboljeMa.Le.Na wrote:mah sve se uvijek svede na to da musklarci vole one koje daju
great minds think alike
- diddy_zn
#187 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
ima nas koje su fakat samo iskrene...nije fazon u tome ko se kome ruga fazon je u ljenosti! Ja to nikad neću shvatiti i kraj! Svaki peti dan dođem na net...jer se krećem...a one što su se skupile ko paragrafi ispred kompa ili tv-a i komplet iskrivile i izobličile su cure koji su prvo rekle "joj ne mogu, mrsko mi je", pa onda "mama" ili "tata"!!! Stop ljenosti - zato nam je i svijet otiš'o u...izvin'te me što psujem!JThomas wrote:ova tema je živi dokaz, ne može nikad muškarac biti dušmanin ženi koliko može druga žena![]()
pa vidi ti tih komentara, bog te maz'o...![]()
-
Officer Crabtree
#188 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
al fakat i ne kontate da nešto nemate pravo reći, barem bilo iskrenoima nas koje su fakat samo iskrene...
- Mis mekinjas
#189 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Recimo, uvijek vam treba reći, da ste prvi, eventualno drugi......Officer Crabtree wrote:al fakat i ne kontate da nešto nemate pravo reći, barem bilo iskrenoima nas koje su fakat samo iskrene...
- diddy_zn
#190 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
meni, bojim se, nije problem bilo kome reći svoje mišljenje...izbor svakog čovjeka je da to prihvati ili odbije...Officer Crabtree wrote:al fakat i ne kontate da nešto nemate pravo reći, barem bilo iskrenoima nas koje su fakat samo iskrene...
- diddy_zn
#191 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
...kao da nam je u opisu posla da uvijek govorimo ono što njima imponira...makar bila neistinaRaščupana wrote:Recimo, uvijek vam treba reći, da ste prvi, eventualno drugi......Officer Crabtree wrote:al fakat i ne kontate da nešto nemate pravo reći, barem bilo iskrenoima nas koje su fakat samo iskrene...
-
Officer Crabtree
#192 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
srećom ja, kao muškarac ili nediddy_zn wrote:meni, bojim se, nije problem bilo kome reći svoje mišljenje...izbor svakog čovjeka je da to prihvati ili odbije...Officer Crabtree wrote:al fakat i ne kontate da nešto nemate pravo reći, barem bilo iskrenoima nas koje su fakat samo iskrene...
- diddy_zn
#193 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
srećom, davno sam na komentare bili pozitivni ili negativni naučila da (ne)reagujem, tako da mi je svejedno...no svoju maštu ne mogu obuzdatididdy_zn wrote:srećom ja, kao muškarac ili neOfficer Crabtree wrote:ima nas koje su fakat samo iskrene...
meni, bojim se, nije problem bilo kome reći svoje mišljenje...izbor svakog čovjeka je da to prihvati ili odbije..., ne želim sad da napišem šta na osnovu toga mislim o tebi jer mislim da nemam pravo, iako bi bilo iskreno
-
Officer Crabtree
#194 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
pa eto vidiš da se tako više volimo
-
#195 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Sta je okano,trebal te pridrzhat?[/quote]
ako neces traziti nista za uzvrat
-
Zoya
#196 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Jesmo li dosli do nekog zakljucka ovdje? Zene su najveci kriticari primjecujem, zato ja cijenim komplimente upucene od strane zena
A fakat, nije mi jasno, kako to da mi zene prihvatamo nesavrsenosti na nasim muskarcima, cak nam se one i svidjaju, ali u zenama trazimo i zelimo nesto drugo, neko savrsenstvo... Cudna smo mi vrsta
A fakat, nije mi jasno, kako to da mi zene prihvatamo nesavrsenosti na nasim muskarcima, cak nam se one i svidjaju, ali u zenama trazimo i zelimo nesto drugo, neko savrsenstvo... Cudna smo mi vrsta
- JThomas
#197 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
i ja sam samo iskren - jako ste zlobne jedna prema drugoj, ova tema to savršeno ilustruje
pazi, ja možda, lupam, nikad neću poželjeti da oženim ženu koja nema lijepo lice...ali to ne znači da sam pozvan da vrijeđam onu koja nema.
ako kapirate?
pazi, ja možda, lupam, nikad neću poželjeti da oženim ženu koja nema lijepo lice...ali to ne znači da sam pozvan da vrijeđam onu koja nema.
ako kapirate?
- statix
#198 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Niste vi krive nego mediji tj. one koje vas predstavljaju u medijima i stvaraju iluziju o savrsenosti zene...
- Ljuska_u_BaklaFi
#199 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Kapiramo, zhene se ionako ne sredjuju toliko za muskarce, koliko protiv drugih zhena 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#200 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Mediji nemaju veze sa zlobom koju zene osjecaju prema drugim zenama.statix wrote:Niste vi krive nego mediji tj. one koje vas predstavljaju u medijima i stvaraju iluziju o savrsenosti zene...