2 kafa
1 sok
1 zvake
_______
6.5
ove pauze na faxu stvarno ubise po novcaniku.
jasta je, kad skontas da u biti nista nisi uzeo :SLakat Jebić wrote:10 gorivo (ne znam sto sam ja sipao, al hajd)
2,8 cigare
2,5 sendvic
6,25 dezodorans
3 parking
1 zvake
1,5 autoput (isao do ilijasa)
27,05
puno
bit ce da koristimo istu maskarupjegica wrote:3 KM doručak ( Coca cola i neke gluposti iz pekare)
2.5 KM cigarete
15 KM maskara (ovo ne kupujem svaki dan, al danas mi je bila od zivotne vaznosti)
1 KM zvake
2.5 Ness cokolada
Ujutro ustanemo upalimo vodu, svjetlo, telefoniramo i dorucujemo kod kuce to je sve trosak.
Sjednemo u auto odemo na posao trosimo gorivo i to je trosak.
Jednostavno nemoguce je potrositi nula KM jer sve se jednostavno placa gdje god krenes.
to su mi najmrze potrosene pare! prosle godine sam platila 3 puta, 2 puta polozila, 1 palaladyblue18 wrote:62.60 za komisijski ispit.![]()
![]()
za lijeka im trebalo
Jest maybelline ovaj puthedonism wrote:bit ce da koristimo istu maskarupjegica wrote:3 KM doručak ( Coca cola i neke gluposti iz pekare)
2.5 KM cigarete
15 KM maskara (ovo ne kupujem svaki dan, al danas mi je bila od zivotne vaznosti)
1 KM zvake
2.5 Ness cokolada
TOTAL: $67.87
Sve u svemu, OKEJ je. Gluposti ne narucujem svaki dan ali inace bi to i jos toliko u pivu otislo.![]()
jebote, sve sica fol, nabra se na 30... najgoro mi je ovo 'vakoMagarece_godine wrote:gorivo 20
dvije kafe 2
kladionica 1
bronhi 1,20
mentol 1.30
dva kikirikija 2
jaffa 1.70
novine 1
--------------
UKUPNO : 30.2 KM ....
tebi se haman bas mozelara b. wrote:danas:
do 16 sati![]()
-gorivo 30 km
-kafa s mlijekom 2,50
-senvic 3,50
-mineralna mala 0,60
-novine 1,00
-dopuna za mobitel 5,00
---------suma do 16:00 je 42,60![]()
nakon 16:00![]()
-rucak 4,50
-kafa 2,50
-poklon kolegici za rodjendan 20,00
-apoteka tablete, krema 13,50
-konzum mlijeko,banane,riba, 3 cokolade, mineralna,maramice 12,50
-parking 4,00
-pekara 2,00
---------suma od 16:00 je 59,00![]()
dnevna potrosnja 101,60![]()
![]()
![]()
/trebala sam i neke rn platiti i frizeru, ali to dr.dan/
Cime se ti hranisSunrise00 wrote:1,6 KM - hrana![]()
1,2 KM - sok![]()
2,8 KM![]()
ima se, moze secallmethebreeeze wrote:ja sam danas bio na rucku, kafi i sladoledu.
13 evrica.