Strašan!šestiverbalnimesija wrote:http://www.youtube.com/watch?v=9Y9BmOBh ... r_embedded#
Pomozite da se monstrumi kazne
Moderator: anex
- chengaba
#176 Re: pomozite da se monstrumi kazne
- Ghibli
#177 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Primitivni produkt primitivnih roditelja i jos vise primitivnog drustva u kojem je sistem vrijednosti okrenut naopako, "sto si gori-to si bolji".... I da, to su ti koji ce sutra nekoga izbosti, to su herak i vuk i robert i sta ti ja znam koji jos majmuni koji hodaju ovom zemljom, nazalost! I steta sto nismo u Kini. Ili bar nekoj drugoj iole normalnoj drzavi......
- vox-populi
#178 Re: pomozite da se monstrumi kazne
jel moze neko postaviti priloge sa TVSA I Hayata za nas dijasporu. Please. 
-
manki
#179 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Sto se sje*ao Tomislav Đurić dok je komentarisao clip.
"Tražili smo izjave policije, jednom su nam rekli da je istraga u toku, drugi put da ne znaju ništa o tome"
"Tražili smo izjave policije, jednom su nam rekli da je istraga u toku, drugi put da ne znaju ništa o tome"
-
skojotovski
#180 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ako nisu izasli na teren, zasto onda objavljuju video!? tomislav se nije zagrcnuo, nego se spetljao. jednostavno se mogao pozvati na Sa-x vijest i to je to.moderator wrote:Ljudi shvatite, oni su TV kuca, mozda nisu stigli otici na teren, mozda nisu stigli provjeriti sve cinjenice, sacekajte da bude prilog, pa vidite i sami da ni Tomislav nije mogao izgovoriti najavu da se ne zagrcne.
a ovo je vrlo amaterski uradeno! i ovo nisu borbe pasa, tomislave duricu! mahalo moja!
Last edited by skojotovski on 15/03/2010 19:22, edited 1 time in total.
-
vs84sa
#181 Re: pomozite da se monstrumi kazne
eto rekose na hayatu borba pasa gdje su autori demantovali snimak, a nisu ni prikazali cijeli snimak znaci sakrili su identitet ovog ciji je pas, objavili su samo drugi dio snimka kad se psi kao "bore". jako objektivan izvjestaj nema sta, i da kao nesto jedna policiska uprava je upoznata druga nije ni cula.
- Dogman
#182 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Bio je prosvijed na Butmiru prije mjesec i pol, a povod za to je bio trovanje i polijevanje kiselinom pasa koji se tu nalaze. Za vrijeme prosvijeda stanovnici Butmira stajali su na suprotnoj strani uliuce, a mladi koji tu stanuju dan prije najavljivali su zestok otpor protiv nas, cak i tucu, a samo zato sto smo mi protiv zlostavljanja i ubijanja neduznih zivotinja. Ne bih da budem bezobrazan, ali cinjenice su da u tom naselju zive primitivni i zaostali ljudi koji ne razumiju nista - vjerujem da im je rijec civilizacija nepoznata. Prosijek zuba u ustima tih ljudi je 3 - s karijesom. Sokolovic kolonija je od Butmira udaljena cca 300 m, a mentalni skolp je vjerovatno isti kao i na Butmiru.šestiverbalnimesija wrote:HAjmo vako forumaši, da dignemo guzice sa stolica i da se okupimo sutra, ali da nas bude barem stotinu, i da prošetamo po Koloniji da napravimo protest, bez ikakvog nasilja ili linča, da zovnemo medije, pa neka ih barem bude sramota komšiluka. Mislim da je to najbolja stvar koju možemo uraditi. Molio bih one koji nisu spremni doći 100%, da ne učestvuju u raspravi i ne daju prijedloge bilo kakve vrste.
- chengaba
#183 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Nego?skojotovski wrote: ako nisu izasli na teren, zasto onda objavljuju video!? tomislav se nije zagrcnuo, nego se spetljao.
i ovo je vrlo amaterski uradeno! ovo nisu borbe pasa, tomislave duricu! mahalo moja!
Drugo je što nije organizovana borba, nego huskacki akt, al' nebitno...
-
teAMICA
#184 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Treaba onu policiju svaki dan zvati i pitati dokle je istraga.... I stalno slati medijima dok se majmun(i) ne kazne!
- vox-populi
#185 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Rekao sam ja da ce policija da se pravi budalama. Prilikom razgovora sa policijom, traziti ime sugovornika, te zabiljeziti vrijeme prijave i ime osobe kojom je slucaj prijavljen. Onda ne mogu reci da ne znaju nista.
- šestiverbalnimesija
#186 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Pošto od protesta kako vidim nema ništa. Dajte da probamo barem ovog štenca naći...
-
skojotovski
#187 Re: pomozite da se monstrumi kazne
chengaba wrote:Nego?skojotovski wrote: ako nisu izasli na teren, zasto onda objavljuju video!? tomislav se nije zagrcnuo, nego se spetljao.
i ovo je vrlo amaterski uradeno! ovo nisu borbe pasa, tomislave duricu! mahalo moja!
ne nasmijavaj narod. demantujes sam sebe
- karanana
#188 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ono nije bila borba pasa. cak ni okrutne borbe pasa ne idu ovako. kad jedan od cuka podvije rep, borba je gotova. ovo je napucavanje na nemocnog psa koji se malo prbava odbraniti ali se fino vidi da nije ravnopravan borac.
ali nema ni veze na kraju. i da jeste borba pasa skoro je isto.
ali nema ni veze na kraju. i da jeste borba pasa skoro je isto.
- A-R-N-I
#189 Re: pomozite da se monstrumi kazne
nemas ti pojma sta je borba a sta ubistvo i kasapljnje psa! idi heklaj, bolje ti je...chengaba wrote:Nego?skojotovski wrote: ako nisu izasli na teren, zasto onda objavljuju video!? tomislav se nije zagrcnuo, nego se spetljao.
-
zvrk
#190 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ne znam sta mi bi sa postom.....
ono nije borba ono je klanje
pas je iznemogao
nema snage ni da trci
ni da ugrize
i to se jasno vidi
samo jadnicak krupno dise
damari, pluca se sire
i to je sve
da je policija danas nesto uradila mozda smo mogli dobiti info je li pas ziv i lokaciju da ga trazimo
ono nije borba ono je klanje
pas je iznemogao
nema snage ni da trci
ni da ugrize
i to se jasno vidi
samo jadnicak krupno dise
damari, pluca se sire
i to je sve
da je policija danas nesto uradila mozda smo mogli dobiti info je li pas ziv i lokaciju da ga trazimo
-
manki
#192 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Dajte javite ako iko zna šta se desilo s jadnim psom. 
-
MAN-lion's coach
#193 Re: pomozite da se monstrumi kazne
..............
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 00:48, edited 1 time in total.
- chengaba
#194 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Pa sta vi citate ljudi dragi, svasta stvarnoA-R-N-I wrote:nemas ti pojma sta je borba a sta ubistvo i kasapljnje psa! idi heklaj, bolje ti je...chengaba wrote:Nego?skojotovski wrote: ako nisu izasli na teren, zasto onda objavljuju video!? tomislav se nije zagrcnuo, nego se spetljao.
-
teAMICA
#195 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ja nešto ne vjerujem da su oni onog jadnog psa ostavili živog... niti vjerujem da iko od nas može skontati gdje se ono desilo...

- HAVANA
#196 Re: pomozite da se monstrumi kazne
King je bio pitbul od rusmira konjicije ...isto borbe...garant mu je po njemu i dao ime...juka,ćelo,majmunovići,pit bulovi,borbe...isti bolesnici...isto će i završiti...jal na gudri...jal mrtav...jal u muriji.

-
zvrk
#197 Re: pomozite da se monstrumi kazne
sam nek pozuriHAVANA wrote:...jal na gudri...jal mrtav...jal u muriji.![]()
sve troje po mogucnosti
-
MAN-lion's coach
#198 Re: pomozite da se monstrumi kazne
........
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 00:47, edited 1 time in total.
- LilBear
#199 Re: pomozite da se monstrumi kazne
i ja pratim temu samo zbog ovogamanki wrote:Dajte javite ako iko zna šta se desilo s jadnim psom.
razmisljala sam cak i o tome da pitam direktno kemala sta je s psom. no vjerujem da mu je inbox zatrpan prijetecim porukama, tako da nista od toga.
ima li jos neko ideju kako bismo mogli doci do informacija o masakriranom psu? neko je spomenuo da je ziv, kako je saznao za to?! hvala!
- karanana
#200 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ja sumnjam da je ovaj pas ziv. cak i da su povukli svog killera na mjestu gdje se video prekida, jeli stvarno mislite da bi oni zlocinci nakon sto su napucali pit bulla da ga rastrga odlucili da polumrtvog psa odvedu kod veterinara na lijecenje?
ako ga pitt bull nije odmah dokrajcio, taj pas je iskrvario.
kad je video snimljen
ako ga pitt bull nije odmah dokrajcio, taj pas je iskrvario.
kad je video snimljen