Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
udrch
#176 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Nema usranije ekipe od Slovenaca, ali prolaze oni ovu grupu..oni imaju tri boda..
A ekipa im je takva da nijedan igrač iz njihove odbrane, pa čak i da je ljevak ne bi bio na širem spisku naše reprezentacije..a ovi vezni i napadači ne bi mogli igrati ni za našu mladu reprezentaciju..
A ekipa im je takva da nijedan igrač iz njihove odbrane, pa čak i da je ljevak ne bi bio na širem spisku naše reprezentacije..a ovi vezni i napadači ne bi mogli igrati ni za našu mladu reprezentaciju..
-
Vjeruj!
#177 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Ne znam zasto se ovdje pise o tim nekakvih reprezentacijama kao sto su Slovenija, Alzir ili SAD?

- burek_in_space
#178 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Hajde ba ne za'ebavaj, ono sinoc nije lichilo ni na shta.Vjeruj! wrote:Ne znam zasto se ovdje pise o tim nekakvih reprezentacijama kao sto su Slovenija, Alzir ili SAD?
-
Vjeruj!
#180 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Malo kalkulacije, nema onaj "trener" srce da vodi najvecu naciju na svijetu!
Ne mogu reci da mi je drago sto nismo pobijedili(izgubilo se para
), ali drago mi je sto je cijeli svijet vidio da antitalenti iz T...... nemaju veze sa fudbalom i da ne zasluzuju nositi Dres.
U nastavku ocekujem ovaj sastav:
-------------------James---------------------
Johnson----Carragher---Terry-----A.Cole
-----------------------------------------------
Gerrard-----Barry(Carrick)--Lapard--J.Cole
---------------------------Rooney------------
-----------------Heskey------------------------ (bio sam stavio Bent, al' me kolega @Admir ispavio, hvala na zapazanju)
God save The Queen!
Ne mogu reci da mi je drago sto nismo pobijedili(izgubilo se para
U nastavku ocekujem ovaj sastav:
-------------------James---------------------
Johnson----Carragher---Terry-----A.Cole
-----------------------------------------------
Gerrard-----Barry(Carrick)--Lapard--J.Cole
---------------------------Rooney------------
-----------------Heskey------------------------ (bio sam stavio Bent, al' me kolega @Admir ispavio, hvala na zapazanju)
God save The Queen!
Last edited by Vjeruj! on 13/06/2010 19:37, edited 1 time in total.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#181 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Zar je Bent pozvan

-
Vjeruj!
#182 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Nije, prenosi me!Admir_1984 wrote:Zar je Bent pozvan![]()
- Admir_1984
#183 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Opasne ove vrucine, a i GreenVjeruj! wrote:Nije, prenosi me!Admir_1984 wrote:Zar je Bent pozvan![]()
-
Vjeruj!
#184 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Ma nije mi zbog Greena, nije sinoc bila vazna utakmica(jest mi zao para
), nego mi onaj kvazitrener ide na zivce.
Evo lajem od kada sam procitao da najbolje desno krilo svijeta nije pozvao, nek' mu igra SWP
, a i Benta je morao pozvat. 
Evo lajem od kada sam procitao da najbolje desno krilo svijeta nije pozvao, nek' mu igra SWP
- Trasimaco
#185 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Ciki se svojstveno potrudio da ne bude igraca Tottenhama u timu.
---------------------Hart-------------------
Johnson---Carragher----Terry----- A.Cole
-----------Gerrard(Carrick) - Barry----------
Lennon----------Lampard------------J.Cole
-------------------Rooney--------------------
Ovo bih volio vidjeti.
Ovo bih volio vidjeti.
- GandalfSivi
#186 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
SWP je inace sinoc genijalno odigrao, svaki put kada dobije loptu meni pozli, pa boze dragi ja bih bolje odigrao od njega...Vjeruj! wrote:Ma nije mi zbog Greena, nije sinoc bila vazna utakmica(jest mi zao para), nego mi onaj kvazitrener ide na zivce.
Evo lajem od kada sam procitao da najbolje desno krilo svijeta nije pozvao, nek' mu igra SWP, a i Benta je morao pozvat.
-
Jokericious
#187 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Haj kad svi pisu...
--------------Hart---------------
Glen---Upson--Terry--Cashley
-------------Barry---------------
---Gerrard--------Lampard----
Milner--------------------J.Cole
-------------Rooney------------
Naravno, ovo bi bilo puno bolje da je glupi Zabar pozvao Thea.
--------------Hart---------------
Glen---Upson--Terry--Cashley
-------------Barry---------------
---Gerrard--------Lampard----
Milner--------------------J.Cole
-------------Rooney------------
Naravno, ovo bi bilo puno bolje da je glupi Zabar pozvao Thea.
- fakat
#188 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
U prvom momentu ja pomislio ovo neki njihovi supporters from Zagreb...ha ha ha.Trasimaco wrote:
![]()
![]()
Dalje, smijesne mi "utege" od zastave.
Last edited by fakat on 14/06/2010 01:52, edited 1 time in total.
-
Vjeruj!
#189 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Nije sto ja njih ne volim, jednostavno ne znaju.Trasimaco wrote:Ciki se svojstveno potrudio da ne bude igraca Tottenhama u timu.![]()
Ovo bih volio vidjeti.
Gerrard i Lapard se, po mom misljenju, moraju malo odvojiti, da ne budu preblizu, a Gerrard vrlo dobro moze odigrat desno krilo. Onaj Lennon lopte ne zna dodati, a on, mahnit, dodaje li dodaje.
Jedan napadac? Ne znam, mozda je to i dobra ideja kad nije pozvao Benta.(Kako ga ne pozva, stari muljator i grobar engleskog fudbala?)...................
Ma svejedno, nek' izvlace slamke ko ce igrati, svakako uzimamo SP.
@CollegeGunner
Mozda si u pravu za Upsona, onaj Carragher nije psihicki stabilna osoba.
Opet, ne svidaju mi se pretjerano egzibicije sa formacijom i mislim da trebamo igrati klasicnu englesku 4-4-2 pa kud puklo da puklo.
Ain't no stopping us now!
- Meho Kodro
#190 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Cestitke Sloveniji, losa igra ali tri boda su tu
- Romanista 101%
#191 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Alzircima taktika "ne do Bog da zabijemo gol" 
- ProbuseniDolar
#192 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Ne mogu pristupiti FIFAnoj stranici, pa bih zamolio nekoga da mi da jedan podatak. Koliko je bilo zutih kartona na tekmi Slovenija Alzir. Naime, igrao sam na kladari manje od 5,5 i na stranici Premiera pise bilo 5 kartona. Odem na livescore tamo u statistici utakmice pise: zuti kartoni 2-2, odem na rezultaticom u statistici isto pise: zuti kartoni 2-2. Posto ne mogu pristupiti zvanicnoj stranici svjetskog prvenstva, moze li mi neko samo reci koji podatak je napisan tamo. Hvala!!!
Inace da ne bude 100% off: COME ON ENGLAND!!!
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#193 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Alzir i Srbija zalutali na prvenstvo te sta drugo ocekivati od njih!Romanista 101% wrote:Alzircima taktika "ne do Bog da zabijemo gol"
- Romanista 101%
#194 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
A i Slovenci su me razocarali, onaj gol vise sreca i greska golmana. Sa ovakvom danasnjom igrom nemaju sanse protiv Amera.
-
theTruePath
#195 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
corolla02 wrote:Alzir i Srbija zalutali na prvenstvo te sta drugo ocekivati od njih!Romanista 101% wrote:Alzircima taktika "ne do Bog da zabijemo gol"
slovenci imali vise srece i to je to,vise su oni zalutali
a tekmu gana-srbija nisam gledao,ali krenuh danas na posao kad neki omladinci (albanci,srbi,nasi) se sprdaju s rezultatom:lol:
- studeni76
#196 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
2 za Slovence i 3 za Alžirce. S tim da je kod alžiraca Ghezzal dobio 2.ProbuseniDolar wrote:Ne mogu pristupiti FIFAnoj stranici, pa bih zamolio nekoga da mi da jedan podatak. Koliko je bilo zutih kartona na tekmi Slovenija Alzir. Naime, igrao sam na kladari manje od 5,5 i na stranici Premiera pise bilo 5 kartona. Odem na livescore tamo u statistici utakmice pise: zuti kartoni 2-2, odem na rezultaticom u statistici isto pise: zuti kartoni 2-2. Posto ne mogu pristupiti zvanicnoj stranici svjetskog prvenstva, moze li mi neko samo reci koji podatak je napisan tamo. Hvala!!!
- Admir_1984
#197 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Od 90 do 94 mislim da su bila dva kartonastudeni76 wrote:2 za Slovence i 3 za Alžirce. S tim da je kod alžiraca Ghezzal dobio 2.ProbuseniDolar wrote:Ne mogu pristupiti FIFAnoj stranici, pa bih zamolio nekoga da mi da jedan podatak. Koliko je bilo zutih kartona na tekmi Slovenija Alzir. Naime, igrao sam na kladari manje od 5,5 i na stranici Premiera pise bilo 5 kartona. Odem na livescore tamo u statistici utakmice pise: zuti kartoni 2-2, odem na rezultaticom u statistici isto pise: zuti kartoni 2-2. Posto ne mogu pristupiti zvanicnoj stranici svjetskog prvenstva, moze li mi neko samo reci koji podatak je napisan tamo. Hvala!!!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#198 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Odmah sam se na pocetku deklarisao da cu "navijati" za Sloveniju,al' vala brate ne da su losi...prelosiii suu
Alzir isto tako,lose .
Po svemu sto se moglo vidjeti Engleska i Amerika glat prolaze dalje,i zasluzuju objektivno
Alzir isto tako,lose .
Po svemu sto se moglo vidjeti Engleska i Amerika glat prolaze dalje,i zasluzuju objektivno
-
FootballIsComingHome
#199 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Jebena X-cina, gosn Dezulovic....Nikad, naravno, nisam priznao da Engleze volim zbog tankih stativa, bijelih lopti i Keeganove kose, to bi zvučalo djetinje upravo onoliko koliko i jest, niti sam smio naglas reći kako su oni jedini narod na svijetu kojemu arogancija dobro stoji: bez nje ne bi bio moguć jedinstveni engleski humor, samoironija izrasla upravo iz samozadovoljstva, poput engleske trave, iz petsto godina njegovane prepotence.
U toj su aroganciji oni apsolutni svjetski prvaci, ali čitajte engleske novine nakon utakmice: nitko nije tako okrutan, nikad ne tražeći uzroke poraza dalje od britanskih obala, i nitko tako nemilosrdno ne zajebava engleske luzere kao sami Englezi. Oni ne pamte, kao mi, lopovske suce i poništene golove, već mitske Battyjeve, Pearceove i Waddleove promašene penale, Beckhamov crveni karton u meču protiv Argentine 1998., Gazzin drugi žuti u produžecima polufinala 1990., ili Ramseyjevu nerazumnu zamjenu Bobbyja Charltona 1970.
....
Ali ono sto rade mediji od Greena i uopste je

-
Vjeruj!
#200 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Ne bih ja nas nazvao arogantnim ili bahatim, samo smo realni.